Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce bu sezon şampiyon olabilir miyiz?
Güvenç Küçük
02-12-2008, 13:20
Dile kolay 33 yıldır şampiyonluk özlemi çekiyoruz, ilk ve tek şampiyonluğumuzu 1974/1975 sezonunda kazanmışız.
Sizce bu sezon şampiyon olabilir miyiz?
Bülent Girgin
02-12-2008, 13:30
zor gibi görünüyor ama imkansiz degil, tabi federasyon bu ise ne der o da çok önemli :(.
Mehmet Erhan
02-12-2008, 13:30
play offlarda takım kendine gelirse neden olmasın...ama şu an zor görünüyor bu oyunla... :(
Güvenç Küçük
02-12-2008, 14:05
Avantajlarımız
*Kariyerli, başarılı ve hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmeyen Ergin Ataman
*Kadromuzda euroleague tecrübesi yaşamış oyuncuların fazlalığı (Dalmau,Kaya,Shupmert,Nicevic,Dropnjak)
*Polonya’da yılın oyuncusu, İtalya’da sayı kralı olan Apodaca’nın kadromuzda bulunması
*Takım ruhu,yeni kurulmasına rağmen takım olabilmeyi başarabilmemiz (Efes maçı sonrası oyuncularımız soyunma odasında ağlıyorlarmış)
*Son dakikaları geride girdiği birçok maçı Yunanistan milli takımı gibi kazanabilme gücü
*Beşiktaşlılık ruhunu yansıtacak kaptan Onur Aydının, Menajer Burak Bıyıktayın ve Yrd. Antrenör Ufuk Sarıca’nın kadromuzda bulunması
Dezavantajlarımız
*Beşiktaş düşmanı federasyon başkanı Turgay Demirel
*Kafa kafaya giden maçlarda son periyotlarda hakemler tarafından kıyıma uğramamız (Ankarada’ki Telekom maçı, Efes kupa maçı, Akatlarda ki GS maçı)
*Salonun yerini bilmeyen futbol şube sorumlusu Yıldırım Demirören!
*Salonun yerini bilen ama sadece FB ve Galatasaraya küfür etmek için gelen taraftarlarımız
*Fener yalakası yayıncı kuruluş ve spikerleri (Ender Bilgin, Ender Sakallıoğlu)
*Fener yalakası basketbol medyası (SKYTURK,24,MEGABASKET, FANATİK)
*Sponsorumuz Ülker’in Fenere ve Galatasaray’a verdiğinin 30 da birini Beşiktaş’ımıza vermesi
Nisa Tuğrul
02-12-2008, 14:09
herşey playoff maçlarına bağlı (:
ya t.telekom olur şampiyon ya biz başka alternatif yok bence
Sercan Kandemir
02-12-2008, 15:38
abi basketbol üzerine mi tartisiyorsunuz yoksa futbol mi???
Mehmet Erhan
02-12-2008, 15:47
Avantajlarımız
*Kariyerli, başarılı ve hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmeyen Ergin Ataman
*Kadromuzda euroleague tecrübesi yaşamış oyuncuların fazlalığı (Dalmau,Kaya,Shupmert,Nicevic,Dropnjak)
*Polonya’da yılın oyuncusu, İtalya’da sayı kralı olan Apodaca’nın kadromuzda bulunması
*Takım ruhu,yeni kurulmasına rağmen takım olabilmeyi başarabilmemiz (Efes maçı sonrası oyuncularımız soyunma odasında ağlıyorlarmış)
*Son dakikaları geride girdiği birçok maçı Yunanistan milli takımı gibi kazanabilme gücü
*Beşiktaşlılık ruhunu yansıtacak kaptan Onur Aydının, Menajer Burak Bıyıktayın ve Yrd. Antrenör Ufuk Sarıca’nın kadromuzda bulunması
Dezavantajlarımız
*Beşiktaş düşmanı federasyon başkanı Turgay Demirel
*Kafa kafaya giden maçlarda son periyotlarda hakemler tarafından kıyıma uğramamız (Ankarada’ki Telekom maçı, Efes kupa maçı, Akatlarda ki GS maçı)
*Salonun yerini bilmeyen futbol şube sorumlusu Yıldırım Demirören!
*Salonun yerini bilen ama sadece FB ve Galatasaraya küfür etmek için gelen taraftarlarımız
*Fener yalakası yayıncı kuruluş ve spikerleri (Ender Bilgin, Ender Sakallıoğlu)
*Fener yalakası basketbol medyası (SKYTURK,24,MEGABASKET, FANATİK)
*Sponsorumuz Ülker’in Fenere ve Galatasaray’a verdiğinin 30 da birini Beşiktaş’ımıza vermesi
abi basketbol üzerine mi tartisiyorsunuz yoksa futbol mi???
gördüğün gibi BASKETBOL Sercan... :)
Nihal Aslan
02-12-2008, 15:58
bence baskette bu sezon sampıyonuz
Utku Altıncık
02-12-2008, 16:55
istikrar yok olamazz..gerçi diğerlerindede yok ama artı olayımız koç çok iyiii....zaman zaman iyi taktikleri var...genede güçlü bir aday olacağını düşünüyorum
Savaş Aygün
02-12-2008, 17:58
takım bu sene gayet iyi diğer senelere göre..sadece bazı maçlarda süreklilik gösteremiyolar...oluruz bence
Hasret Ergül
02-12-2008, 18:15
Oluruz diyorum ama bu hakemlerle zor gibi geliyor ama efes maçı içinde dedimya doğru akıllı iyi oyna hakeme rağmen al maçı ve şampiyon ol... Başarılar ortada bi şampiyonluk eksik...
Mehmet İpek
02-12-2008, 21:51
:D: :D: futboldan hüsrana uğrayan arkadaşlarımızın direk cevabı zaten ''kesin şampiyonuz alternatifi yok'' :D:
bu oyunlamı şampiyon yaacaklar biz. adamlar doğru düzgün konsantre olamıyo be.
Üzülerek söylüyorum ama bu sene Hentbol takımından başka şampiyon çıkmaz:(
Hasret Ergül
02-12-2008, 23:16
:D: :D: futboldan hüsrana uğrayan arkadaşlarımızın direk cevabı zaten ''kesin şampiyonuz alternatifi yok'' :D:
bu oyunlamı şampiyon yaacaklar biz. adamlar doğru düzgün konsantre olamıyo be.
Üzülerek söylüyorum ama bu sene Hentbol takımından başka şampiyon çıkmaz:(
çelik pençeleri unutma mehmet ;)
Kemal Arıcıoğlu
02-12-2008, 23:20
ne demek şimdi bu mehmet...şimdiden umudu kesmişiz desenize...bu kadar çabuk pes etmek olmaz mehmet...ben bu çocuklara sonuna kadar güveniyorum....
Erkan Korkmaz
02-12-2008, 23:21
valla biraz zor bakacağız artık gidişat neyi gösterir....
Kemal Arıcıoğlu
02-12-2008, 23:23
arkadaşlar neler oluyor size..ne demek tüm bunlar...daha şimdiden umudu kesmişsiniz siz...bumudur beşiktaşlılık bumudur inanmak bumudur ....gülüyorum sadece bu söylediklerinize...ama umarım bu takım sezon sonu şampiyon olurda bu konuyu tekrar gündeme gertiririm...
Erkan Korkmaz
02-12-2008, 23:33
arkadaşlar neler oluyor size..ne demek tüm bunlar...daha şimdiden umudu kesmişsiniz siz...bumudur beşiktaşlılık bumudur inanmak bumudur ....gülüyorum sadece bu söylediklerinize...ama umarım bu takım sezon sonu şampiyon olurda bu konuyu tekrar gündeme gertiririm...
Umudu kesmişliğim yok kemal aksine gerçekten oldukçada güvenıyorum ama oynamıyor abi takım birbirimizi kandırmayalım oynamıyor işte, kötü takım mı ? hayır değil ama oynamıyor... Ben şampiyon olamayız demıyorum sadece bu oyunla zor demeye getirdim...
Mehmet İpek
02-13-2008, 07:53
Kemal kayseride umutlarım,hayallerim ve duygularım çalındı.
inşallah bu konuyu gündeme getirirsinde bende özür dilerim o zaman.
Şule Artarlar
02-13-2008, 12:18
Bencede kesinlikle sonuna kadar inanıyorumm .......
Nihal Aslan
02-13-2008, 14:42
bu topıc basketbol ıcın acılmamısmıydı ? benmı yanlıs topıcdeyım
Kemal Arıcıoğlu
02-13-2008, 21:08
Kemal kayseride umutlarım,hayallerim ve duygularım çalındı.
inşallah bu konuyu gündeme getirirsinde bende özür dilerim o zaman.
mehmet bir konuda dikkatni çekmek isterim bu konu basketbol için açılmış yanlız...lütfen dikkat....
Mehmet İpek
02-13-2008, 21:42
mehmet bir konuda dikkatni çekmek isterim bu konu basketbol için açılmış yanlız...lütfen dikkat....
Pardon ya kayseri demişim yanlış olmus ASKİ SPOR SALONUnda :D
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:56
basketbolcularımız şampiyonluğa inanırlarsa gönülden isterlerse oluruz
Barış Aygün
02-18-2008, 17:58
olabılır mıyız demek sacma :D olucaz zaten :D her kulvarda akın akın gıdıyoruz...
Özkan Yeşil
02-19-2008, 17:27
takımdaki tek eksik iyi bir guard bunu Ergin hocada biliyor drobnjack türk olunca bir oyun kurucu alıcaklar.O zaman takımda bir problem kalmıyor.Dıştan takıma bir operasyon olmazsa şampiyon oluruz.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.