PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son çare penaltılar, 12.06.2008

Bülent Girgin
06-12-2008, 08:55
http://img515.imageshack.us/img515/8881/euro08iu9.gif
http://img399.imageshack.us/img399/9764/soruwq0.jpg

A Grubu’ndaki ikinci maçlar sonunda Portekiz çeyrek finali garantilerken, gruptan çıkacak ikinci ekip Milli Takımın, Çek Cumhuriyeti ile pazar günü oynayacağı maçtan sonra belli olacak.

Maçı kazanan taraf çeyrek final biletini alacak. Geri kalan tüm beraberliklerde ise iki takımın attığı ve yediği gollerin eşit olması nedeniyle turu geçen takım 90 dakika sonunda yapılacak penaltı atışları sonunda belirlenecek.
Bu arada turnuvanın statüsünde puan eşitliği halinde nasıl bir yol izleneceğinin net bir şekilde belli olmaması karşılaşma sonrası farklı farklı yorumları da beraberinde getirdi. Ancak futbol federasyonu konuyu UEFA yetkililerine sordurarak penaltılara gideceği yanıtını aldı

Elif Kaya
06-12-2008, 09:22
berabere kalırsak penaltılara gideceğiz umarım penaltılara kalınmaz

Bülent Girgin
06-12-2008, 09:29
berabere kalırsak penaltılara gideceğiz umarım penaltılara kalınmaz

merak etme elif penaltilara kalmaz, çekler 2-3 tane atarlar bize :D

Elif Kaya
06-12-2008, 09:31
:D yok abi ya inşallar alırız maçı

Mehmet Erhan
06-12-2008, 11:35
penaltı işi falan yalan haber...eğerki berabere kalırsak çekler turu geçiyor, çünkü dün bir açıklama geldi ve açıklamada euro 2008 elemeleri ile dünya kupası elemelerinde toplanan puanların ortalamasında çek cumhuriyeti bizden daha iyi durumda olduğundan dolayı üstümüzde yer alıyorlar...bu durumda tek çare kazanmak...

Arda Hatipoğlu
06-12-2008, 15:28
penaltı işi falan yalan haber...eğerki berabere kalırsak çekler turu geçiyor, çünkü dün bir açıklama geldi ve açıklamada euro 2008 elemeleri ile dünya kupası elemelerinde toplanan puanların ortalamasında çek cumhuriyeti bizden daha iyi durumda olduğundan dolayı üstümüzde yer alıyorlar...bu durumda tek çare kazanmak...

eskiden dediğin gıbıymıs mehmet ama bu sene yeni kural gelmiş,penaltılara kalıyo yani beraberlıkde..

Mehmet Erhan
06-12-2008, 15:45
eskiden dediğin gıbıymıs mehmet ama bu sene yeni kural gelmiş,penaltılara kalıyo yani beraberlıkde..

dün maç spikeri zeki çole bağlanıp öğrendi ve bize o şekilde aksetti olayı...demek onlar da bir boktan anlamıyormuş... :D neyse nasıl olsa çekleri yeneceğimizi sanmıyorum...ya penaltılara bırakacağız maçı ya da normal sürede işimizi bitirecekler... :p

Mehmet İpek
06-12-2008, 20:57
bence penaltılara kalmaz bizimkiler son dakkalarda garip bir heyecanla oynuyolar.
Ben şok yaratıp turu geçeceğimize inanıyorum.

Mehmet İpek
06-15-2008, 23:49
bence penaltılara kalmaz bizimkiler son dakkalarda garip bir heyecanla oynuyolar.
Ben şok yaratıp turu geçeceğimize inanıyorum.

Ben şok yaratıp turu geçeceğimize inanıyorum

Tuğba Demirbaş
06-16-2008, 09:29
Geçtik işte.Şokların şoklarını yaşadık hemde.