PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte gönderilecek futbolcular

Barış Kahraman
11-21-2007, 08:33
Kötü günler geçiren Beşiktaş'ta devre arasında kadroda revizyona gidilecek. Gerek yönetim gerekse Ertuğrul Sağlam tarafından sıkça dile getirilen bu operasyonda birçok futbolcuyla yollar ayrılacak. Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam bugün yaptığı toplantıda 7-8 futbolcudan istedikleri verimi alamadıklarını söyledi.

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa telefonla bağlanan Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt gidecek futbolcuların listesini verdi. İşte o isimler:

1- Diatta
2- İbrahim Akın
3- Mehmet Yozgatlı
4- Baki Mercimek
5- Ricardinho

Bu 5 futbolcu devre arasında Beşiktaş'tan gönderilecek. LİG TV'ye konuşan Sinan Engin daha önce Tigana'ya davranışlardından dolayı kızdığını ama artık hak verdiğini dile getirerek İbrahim Akın'ın takımdan gönderileceği konusunda sinyalleri vermişti. Sivasspor maçında da Beşiktaş tribünleri Fenerbahçeli futbolcu istemiyoruz tezahüratlarında bulunarak Mehmet Yozgatlı'nın performansından memnun olmadıklarını belli etmişlerdi.

Öte yandan genç futbolcular Mehmet Sedef ve Aydın Karabulut ise kiralık olarak gönderilecekler. Gökhan Zan da 2 milyon dolar ve üstü teklif gelmesi halinde takımdna gönderilecek. Bunun yanı sıra Ertuğrul Sağlam'ın Nobre'yi de göndermek istediği fakat yabancı statüsünde oynamadığı için kalmasından yana karar aldığı öğrenildi.

kaynak: Hürriyet

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 08:38
Desenize i.üzülmezi gözden çıkarmaya niyeti yok kimsenin sanki bulunmaz hint kumaşı.

Hasret Ergül
11-21-2007, 08:39
Desenize i.üzülmezi gözden çıkarmaya niyeti yok kimsenin sanki bulunmaz hint kumaşı.

Jubilesi olana kadar bizde üzülmez:)

Barış Kahraman
11-21-2007, 08:40
seni kınıyorum Hüseyin.. i.üzülmez dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sol kanadı.. lütfen ama..

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 08:42
freni patlamış kamyon gibi gidip geliyo sadece solkanatta başka bir mahareti yok gerçi artık onuda yapamıyor listenin başında olmalı bence.

Hasret Ergül
11-21-2007, 08:43
freni patlamış kamyon gibi gidip geliyo sadece solkanatta başka bir mahareti yok gerçi artık onuda yapamıyor listenin başında olmalı bence.

benzetmeye bak ya :D: evet bende kınıyorum carlostan neyi eksik sadece gol atamıyor:D

Barış Kahraman
11-21-2007, 08:44
vefa borcumuz var.. bence gönderilmemeli zaten şunun şurasında en fazla 2sene daha oynar iyi bir yedek olur bizim için.. gönderilmesin ama 11de oynatılmasında..

Bülent Girgin
11-21-2007, 08:46

seni kınıyorum Hüseyin.. i.üzülmez dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sol kanadı.. lütfen ama..

ayip ayip , sizlere besiktasimizin kaptani hakkinda böyle küçük düsürücü yorum yapmanizi yakistiramiyorum :( :( :(

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 08:47
vefa borcumuz var.. bence gönderilmemeli zaten şunun şurasında en fazla 2sene daha oynar iyi bir yedek olur bizim için.. gönderilmesin ama 11de oynatılmasında..

Ne vefası barış beşiktaş formasını giyerek beşiktaşa verdiği hizmetler için teşekkür edilir verilir bavulu gönderilir beşiktaş camiası darulaceze değil adam yatsın vefa diye bizde adama maaş verelim ona sor bakalım 8-0 a benim senin kadar üzülmüşmü işine gelince biz profosyenel futbolcuyuz der artık yok yani öyle rızalar metinler kadirler bunu onlarla kıyaslamayalım bence...

Barış Kahraman
11-21-2007, 08:50
rızayla metinle tabiki kıyaslanamaz ama enternasyonel futbolada karşıyım ben.. ilhan mansız o şekilde futbolu bırakmak zorunda kaldı beşiktaş sahip bile çıkmadı.. bence bu tür şeyler hiç hoş değil.. beşiktaşımıza yakışan ona jubile yaptırmaktır.. nede olsa kaptanımız..

Mehmet Erhan
11-21-2007, 09:45
1- Diatta
2- İbrahim Akın
3- Mehmet Yozgatlı
4- Baki Mercimek
5- Ricardinho

bu isimlere ek olarak bide şunlar gitmeli...

6-i.üzülmez
7-burak(kiralıkda olabilir)
8-nobre
9-rüştü
10-ali t...

ve yerlerine m.topuz,paletta,holosko,carew(veya ona yakın bi golcü) ile bi tanede iyi bi 10 numara alınmalı diye düşünüyorum...2.kaleci m.şahin,3.kalecide atilla olsun...

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 09:58
1- Diatta
2- İbrahim Akın
3- Mehmet Yozgatlı
4- Baki Mercimek
5- Ricardinho

bu liste ne böyle yaa:S: adamlara bak ne istiyorlar ibrahim akından anlamış deilim adamı doğru dürüst oynattınız mı da faturayı ibrahime kesiyosunuz..
biz burda ibrahim kaşa milli takımda yapılan haksızlığı konuşurken yönetim ibrahim akına aynısını yapıyor..şans verilse adama sol kanatta:
ibrahim üzülmez-tello ikilisi yerine 3 4 maç arka arkaya tello-ibrahim akın denense daha mı kötü olcak ne var bu deli iboda ya takımdan gitcek bir ibo varsa oda deli olandır..

Barış Aygün
11-21-2007, 10:01
1- Diatta
2- İbrahim Akın
3- Mehmet Yozgatlı
4- Baki Mercimek
5- Ricardinho

bu isimlere ek olarak bide şunlar gitmeli...

6-i.üzülmez
7-burak(kiralıkda olabilir)
8-nobre
9-rüştü
10-ali t...

ve yerlerine m.topuz,paletta,holosko,carew(veya ona yakın bi golcü) ile bi tanede iyi bi 10 numara alınmalı diye düşünüyorum...2.kaleci m.şahin,3.kalecide atilla olsun... tam anlamıyla gıtmesı gerkenler ama sahsıma alının kalması gerekır...cunku serı sag kanat oyuncumuz yok eger bulunursa hızlı suratlı bırı gonderılmelı...

Utku Altıncık
11-21-2007, 10:01
iasabet olmuşşş akın trabzona..diattana..manisaya..baki..çaykura ...ricoo ?

keşke oraya...hıgueni de nobreyide yazsalardı...birde koray :) isabet olurdu böylece

Hasret Ergül
11-21-2007, 10:02
iasabet olmuşşş akın trabzona..diattana..manisaya..baki..çaykura ...ricoo ?

keşke oraya...hıgueni de nobreyide yazsalardı...birde koray :) isabet olurdu böylece

higuain bence higuain sene sonuna kadar kalmalı ;)

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 10:09
arkadaşlar ne kadar çok oyuncu gönderme meraklısınız yaa anlamıyorum hepiniz 8 10 tane oyuncu gönderiyosunuz..pki bu oyuncuların yerine transfer yaılabilcek mi?hepsinin yer dolcak mı?
gönderilsin dediğiniz futbolcuların bir çoğu ya 2 maç ya 3 maç oynamş olan futbolcular:S:

Barış Aygün
11-21-2007, 10:14
bı dakka gokhanım hepınız derken :D bugune kadar yazdıklarımda asla 8-10 tane gıtsın demedım benım tercıhım 3 yollaayıp 2 tane saglam adam almak ;) ve bu konuda hala kararlıyım burak kıralansın dedım rıco ve dıatta gıtsın rıconunu yerıne ondan ıyısı bulunursa gıtsın dedım, hatta bu kısının kerlon oldugunu defalarca soyledım ;) ve herzaman uzun vadede bırlıktelgın basarı getırecegını savundum ;) yukarda yazan adamların cogunun gıtmesı taraftarı olmamın sebebı ıse takıma 3tanesınden baska kımsennın katkısı olmadı bugune kadr bu yuzden yanı

Utku Altıncık
11-21-2007, 10:16
higuain bence higuain sene sonuna kadar kalmalı ;)

tamam hasret kalsın bakalım senin canın saolsun :))

Mehmet Erhan
11-21-2007, 10:22
arkadaşlar ne kadar çok oyuncu gönderme meraklısınız yaa anlamıyorum hepiniz 8 10 tane oyuncu gönderiyosunuz..pki bu oyuncuların yerine transfer yaılabilcek mi?hepsinin yer dolcak mı?
gönderilsin dediğiniz futbolcuların bir çoğu ya 2 maç ya 3 maç oynamş olan futbolcular:S:

barışa katılıyorum...bu isimler gitsin derken katkısı olmadığı yada takımda şans bulmadığı için gitmesi taraftarıyım...yoksa yönetim gibi 20 adam alıp 15 adam yollama meraklısı değilim...ayrıca yerlerine alınması gerekli isimleride yazdım ve bu isimler gideceklere göre daha iyi faydalı olabilecek isimler...benim düşüncem bu... ;)

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 10:23
bı dakka gokhanım hepınız derken :D bugune kadar yazdıklarımda asla 8-10 tane gıtsın demedım benım tercıhım 3 yollaayıp 2 tane saglam adam almak ;) ve bu konuda hala kararlıyım burak kıralansın dedım rıco ve dıatta gıtsın rıconunu yerıne ondan ıyısı bulunursa gıtsın dedım, hatta bu kısının kerlon oldugunu defalarca soyledım ;) ve herzaman uzun vadede bırlıktelgın basarı getırecegını savundum ;) yukarda yazan adamların cogunun gıtmesı taraftarı olmamın sebebı ıse takıma 3tanesınden baska kımsennın katkısı olmadı bugune kadr bu yuzden yanı

evet burak sene sonuna kadar kiraanabilir ama satılmamalı kesinlikle..belki gönderilmek istenen ibrahim akında kiralanabilir satılmamalı kesinlikle..

rico ve diatta gitsin kesin ..
bir stoper bir ortasahaya birde forvet yeter bence..7 8 futbolcu alırsak gene sene başı gibi olur:S:

Barış Aygün
11-21-2007, 10:31
evet burak sene sonuna kadar kiraanabilir ama satılmamalı kesinlikle..belki gönderilmek istenen ibrahim akında kiralanabilir satılmamalı kesinlikle..

rico ve diatta gitsin kesin ..
bir stoper bir ortasahaya birde forvet yeter bence..7 8 futbolcu alırsak gene sene başı gibi olur:S:
zaten ne demısler nerde cokluk orda bokluk yani...fenere ınat ugruna adamların tum tocularını almaya kalkarsan...elınde kalecın varken gıder 3 kalecı alırsan...bı bok olmaz o takımdan

Bülent Girgin
11-21-2007, 10:41
ne tartisiyorsunuz anlamadim? gönderin 8 kisiyi alin KERLONU sampiyon olalim :D: :D: