PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Tello gerçeği!

Hasret Ergül
11-21-2007, 07:59
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan tello’nun durumu gün ışığına çıktı. Sol ayak bileğindeki kemikte ağrısı olduğu için geniş çaplı tetkikleri yapılan şilili’ye, psikolojik olarak olumsuz etkilenmemesi için önce sadece darbeye bağlı ağrıları olduğu söylendi. Ancak gerçek sakatlığı bu değildi. Her bin sporcudan birinde ortaya çıkma riski bulunan stres kırığı başlangıcı teşhisi konmuştu. Tello’ya bu acı gerçek, oynamakta ısrar edince mecburen açıklandı.

Öğrenince yıkıldı

Kendisini bekleyen tehlikeyi öğrenen son haftaların başarılı ismi, adeta yıkıldı. Ve teknik heyet, ağrıları azalmasına karşın ‘sakatlığının tamamen stres kırığına dönüşmemesi amacıyla’ bu oyuncuyu riske etmeme kararı aldı. Çünkü aynı yerden alacağı yeni bir darbe, hiç istenilmeyen sonuç ile karşı karşıya kalınması anlamına gelecekti. Beşiktaş kulübü sağlık kurulu başkanı mete düren, daha önce ahmet dursun ve sinan engin’in de bu sakatlıkla karşı karşıya kaldığını vurgulayarak, şu bilgileri verdi;

‘Bekleyip göreceğiz’

“Çekilen ilk filmlerden bu durumu gördük ve tedbir amacıyla oyuncuyu takımdan ayırdık. Elbette çok problemli ve uzun süreç gerektiren bir durum. Futbolcuya, stres kırığına dönüşmesin diye ayrı bir egzersiz programı uygulanıyor. Dönüşü biraz daha uzayabilir. O bölgeden bir problem yaşaması, olumsuzluğu yeniden ortaya çıkartabilir. Farklı tedavi yöntemleri uyguluyoruz. Önemli olan teşhisin doğru ve zamanında konmasıydı. Sıkı takip ediyoruz. Bekleyip göreceğiz.”

Barış Kahraman
11-21-2007, 08:23
yılın en iyi transferiydi oda gitti.. inşallah biran önce düzelir..

Bülent Girgin
11-21-2007, 10:02
hangi habere inanayim ?buda sabahtan :
Beşiktaş, OFTAŞ ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü. Ertuğrul Sağlam yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki akşam antrenmanı sağanak yağış altında 1.5 saat sürerken, futbolcular uzun paslarla şut ve gol çalışması yaptı. Milli takımlarda bulunan Rüştü, Serdar Özkan, Atilla ve Diatta, sakatlar Gökhan, Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş ile grip olan Koray çalışmaya katılmadılar. Sakatlığı iyileşen Tello ise uzun süre sonra dün yeniden takımla çalışmalara başlayarak teknik heyeti sevindirdi.

Barış Aygün
11-21-2007, 10:15
yalan haber.... http://www.bjk.com.tr burası dısında su sıteye haber koymayın arkadaslar ya yalakaların elıne malzeme verıyorsunuz....

Ayşegül Alparslan
11-21-2007, 11:41
hangisi yalan takımla antremana çıktığımı yoksa sakatlığı konusundakimi ? ( ki umarım sakat olduğu ve takımdan ayırdıkları haberi yalandır )

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 13:41
tello sakatsa sol kanatta oynıycak ibrahim akınımız var arkadaşlar..koskoca beşiktaş kulubu bir adama mı bağlı..

Mehmet Erhan
11-21-2007, 13:47
beşiktaş bi adama bağlı değil ama o yokkende halimiz ortada...tello varken hiç değilse biraz daha iyi oluyoruz yokluğuna nazaran bu da bi gerçek...

Turgay Çetin
11-22-2007, 11:50
tamamen telloya bağlıyızzzz.:S:

Barış Aygün
11-23-2007, 00:51
tello sakatsa sol kanatta oynıycak ibrahim akınımız var arkadaşlar..koskoca beşiktaş kulubu bir adama mı bağlı.. ıbrahım akın afedersın gokhancım once boklu donunu toplasın sonra takımı kurtarsın 4 yıl oldu adamda tık yok ınsan bıraz hırs yapar...bgenmedıgımız burak ondan daha hırslı...ıbodan bı yol olmaz.....kendıını harcıyor sonunda yok olacak...

Gökhan Özsoy
11-23-2007, 12:43
ıbrahım akın afedersın gokhancım once boklu donunu toplasın sonra takımı kurtarsın 4 yıl oldu adamda tık yok ınsan bıraz hırs yapar...bgenmedıgımız burak ondan daha hırslı...ıbodan bı yol olmaz.....kendıını harcıyor sonunda yok olacak...

beğenmediğimiz burak derken?=)
ben bu takımda burakıda ibrahim akınıda görmek istiyorum..
deli ibo geleli kaç yıl oldu barış?yada kaç yıldır yeter artık deli ibo diyoruz..
ben deli ibo-akın oynasın demiyorum..
tello-akın oynasın diyorum ibrahim akının deli ibodan daha yararsız olcanı düşünüyosanız bişe diyemem =)x