Orijinalini görmek için tıklayınız : İstifa et başkan...
Hüseyin Balcı
11-11-2007, 17:28
http://www.youtube.com/watch?v=ezGWXemxpOE
-Beşiktaşın başkanı sözünü yemez
-Beşiktaşın hakkını koruyamıyan başkanında o koltukta işi yok
-Beşiktaş başkanı anlık karar alamaz babasının tekkesi değil kimsenin camia
-Beşiktaş başkanı kendisini eleştirenleri susturmak için görev veremez (örnek s.e)
-104 yıllık çınarın adını it kopuk tarafından alay konusu ile andıramaz.
-Beşiktaşın başkanı başka bir takımın şampiyonluğunu gönlünden geçiremez.(gönlüm gaysenin şmp olmasını istiyor demeci)
uzun lafın kısası başkan sen iyibir beşiktaşlısın ama iyi bir başkan olmadın olamassında SiNANıDA AL GiT...
Ezel Özsipici
11-11-2007, 18:17
ama o paf takım Çıkmama kararı Borsa yüzündenmiş Galiba eğer paf takımla çıkılırsa borsada hisleri olanlar dava edermiş ama ne kadare doğru bilmiyorum...
evet ama eğer böLe bir şey olucaksa Nİe böle bir laf atıyosun ortayaa
104 yıllık çınarın adını it kopuk tarafından alay konusu ile andıramaz.:@
Hasret Ergül
11-14-2007, 07:36
Peki neden aday çıkmıyor?
Demirören'in görevi süresince ortaya koyduğu politikalar adayların hep geri planda kalmasına neden oldu. Camiadaki ortak görüş şuydu: "Kendi rızası ile gitmeden kimse ortaya çıkmaz!.."..
Bu sorunun yanıtını bulmak hiç de zor değil. Başkan Yıldırım Demirören'in 3 yıldır sergilediği politikaya baktığımız zaman şu ayrıntıları dikkatlice analiz etmek lazım:
1- Camiaya sizi içimizdeki İrlandalılar olarak gösteririm.
2- Gönderirseniz görev yaptığım zaman diliminde Beşiktaş için verdiğim 30 milyon dolar borcu alırım. Özellikle bu durum aday olacak kişileri hep tedirgin etti. Beşiktaş'a başkan olmak için adayların elini cebine yüzde yüz sokması gerekiyor. (Son kongreden bir hafta önce İnönü Stadı Şeref Tribünü'ne getirilen yönetim karar defterine atılan imzalarla ödeme onayı alınarak bu mesaj verildi)
ADAYLAR YIPRATILDI
3- Ben isteksiz gidersem, elimdeki çevre, finans gücü, üst ve alt seviye medya, kongre üyesi ile hatta taraftar gücüyle sizi yıpratırım. (Ki sadece basın toplantıları değil. Tuncay Özilhan gibi önemli isimler gündeme geldiğinde bile bazı köşe yazarları, internet siteleri kullanılarak 'Hain' noktasına varan saldırılara ve sataşmalara maruz kaldı)
ÖNCE O GİTSİN Kİ!..
İşte bu nedenlerden dolayı Beşiktaş'ta sağlıklı bir muhalefet kalmadı. İnsanlar erkenden ortaya çıkmak ve yıpratılmaktan korkuyorlar. Görüştüğüm isimlerin tümü başkan Yıldırım Demirören için "Her gün zaten kendi kendini yiyor. Borç yaklaşık 100 milyon dolar. Kaynakları kuruttu. Bizi de içine çeker, o kendi rızasıyla gitmeden kimse çıkmaz" ifadesini kullanıyor.
KALKAVAN'DAN NET MESAJ
Beşiktaş eski yöneticisi İhsan Kalkavan'ın önceki gün söylediği sözler de çoğu şeyi özetliyordu: "Mevcut olan yönetime 'siz gidin biz gelelim' demek olmaz. Çekilirlerse Beşiktaş sahipsiz kalmaz. Beşiktaş Başkanı en azından Süleyman (Seba) Ağabey'den feyz almalı."
Mehmet Erhan
11-14-2007, 09:09
Yeteeerrrrrrr Yildirim Demirören Yeteeerrrrrrr... :@ :@ :@
Barış Aygün
11-14-2007, 09:37
bir ezik gibi davrandın baskan tabiri caizse tukurdugunuzu yaladınız....zaten yonetımın y sınden anlamıyorsunuz bari sozunuzun eri olsaydınız....... gidin artık...
Volkan Kaya
11-14-2007, 11:21
tarıhın en rezalet baskanı en rezalet yonetımı yaa bu kadar adi lık olmaz be kardesım
Hüseyin Balcı
11-14-2007, 11:32
istila etme istifa et başkan...yıldırım demir ören yeterrrrr yıldırım demir ören yeterrrr
Bülent Girgin
11-14-2007, 14:09
http://www.youtube.com/watch?v=ezGWXemxpOE
-Beşiktaşın başkanı sözünü yemez
-Beşiktaş başkanı kendisini eleştirenleri susturmak için görev veremez (örnek s.e)
-Beşiktaşın başkanı başka bir takımın şampiyonluğunu gönlünden geçiremez.(gönlüm gaysenin şmp olmasını istiyor demeci)
uzun lafın kısası başkan sen iyibir beşiktaşlısın ama iyi bir başkan olmadın olamassında SiNANıDA,ERTUGRULUDA AL GiT...
tarafimdan "küçük" bir düzeltme yapilmistir, selamlar hüseyin :D
Arda Hatipoğlu
11-14-2007, 15:20
serefın olsa sozunu yemezdın defol gıt
Şule Artarlar
11-14-2007, 15:25
bu halen konuşuyomu yaaa...!!!
Bülent Girgin
11-14-2007, 18:39
bu gitmezse yakinda "besiktas için bir kibrit çak" kampanyasi baslatirlar artik :( :( :( bende gençligimde baya kibrit almistim besiktas için, insallah yine o durumlara düsmeyiz :( :( :(
Volkan Kaya
11-14-2007, 20:00
besıktas ıcın neden kıbrıt aldın abı genclıgındee
Aylin Şengül
11-14-2007, 23:47
dört sezonda, gösterdiğiniz finansal performans, işletme fakültelerinde ders olarak okutulacak nitelikte....
artık istifa ette kurtulalım.
Burak Ergül
11-15-2007, 00:13
Sen BeŞİktaŞin BaŞkanisin SÖvdÜrme Kendİne ........ Defol !!!
Hasret Ergül
11-15-2007, 07:27
"Şampiyon yapmadan gitmem"
Beşiktaş’ta “Başkan” sahaya indi. Artık takımla direkt olarak ilgilenen Yıldırım Demirören önceki günü menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Sağlam görüşmede takibe alınmasını istediği futbolcuların listesini başkan Demirören’e verdi. Görüşmede Yıldırım Demirören’in Sağlam’a, “Artık kredimiz kalmadı. Takımdaki tüm yetki sende. Göndermek istediklerini bize bildir. Ceza verilmesini istediğin futbolcu varsa söyle. Alınmasını talep ettiklerini ise ne pahasına olursa olsun transfer edeceğiz. Yeter ki hedefimize ulaşalım. Eğer bu sezon en azından bir kupa kazanamazsak hepimiz gideriz” dediği belirtildi.
SAĞLAM’DAN TEŞEKKÜR
ErtuĞrul Sağlam’ın ise Demirören’e güveni için teşekkür ettiği ve, “Üst üste yaşadığımız olumsuzluklar nedeniyle öz güvenlerini yitiren futbolcuları tekrar kazanmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sezon başında aldığımız alternatif isimlerin kadroya uyum sağlayamadığını gördük. Başarıya ulaşmak için, devre arasında size listesini verdiğimiz isimleri almamız gerekiyor” diye konuştuğu ifade edildi.
KONGREDE NEREDEYDİLER
Beşiktaş Başkanı Demirören de bu konuşmalar üzerine ne pahasına olursa olsun belirlenen isimleri transfer edeceklerinin sözünü verdi. Demirören zirveyi şu sözlerle noktaladı: “Beşiktaş için bugüne kadar 50 milyon dolar verdim. Başarı için gerekirse bir o kadar daha daha veririm. Bu artık benim için bir onur meselesi oldu. Beşiktaş’ı şampiyon yapmadan gitmem. Bugün bizi eleştirenler kongrede neredeydiler? Artık daha sağduyulu düşünüp, ona göre hareket edeceğiz. Beşiktaş kavgaların değil, başarıların konuşulduğu bir takım olmalı.”
Bülent Girgin
11-15-2007, 08:14
besıktas ıcın neden kıbrıt aldın abı genclıgındee
besiktasin paraya ihtiyaci vardi, para toplamak için kampanya yaptilar " besiktas için bir kibritte sen çak" diye volkan :D :D iste o yüzden sigaraya basladim :D
Bülent Girgin
11-15-2007, 08:16
"Eğer bu sezon en azından bir kupa kazanamazsak hepimiz gideriz” dediği belirtildi.
ya busene efes kupasida yok, nerden ve nasil kupa alacaklar çok merak ediyorum !!!!!:icelim::icelim::icelim::icelim:
Hüseyin Balcı
11-16-2007, 16:59
tarafimdan "küçük" bir düzeltme yapilmistir, selamlar hüseyin :D
Beşiktaşın başkanı sözünü yemez
uzun lafın kısası başkan sen iyibir beşiktaşlısın ama iyi bir başkan olmadın olamassında SiNANıDA AL GiT...
adam gibi adam ertuğrul SAĞLAM...kaçıncı olursak olalım SAĞLAM olalım biz olalım varsın başarısız olalım bizim onlara verdiğimiz tepki beşiktaşı beşiktaş ilkelerinden uzaklaştırdıkları içindir!:hii:
Beşiktaşın başkanı sözünü yemez...
mafya babalarının değil baba hakkıların Beşiktaşı...
Ezel Özsipici
11-17-2007, 11:09
Bu adamda Bu kadar Pişkinlik olddugu sürece istifa etmez anca tarftara laf ataR:@:'(
H.Hüseyin Uluçay
11-17-2007, 13:11
bi zahmet.. İSTİFA ETT !!!
Ezel Özsipici
11-17-2007, 13:16
Bİzim Seslerimize kulak asmıyo ki adam biz ne kadar isyan edersek edlim sonuna kada görev basındayım dio bu adam istifa etmycek gaLiba kolay kolayy:(
Barış Aygün
11-17-2007, 13:16
istfa baskan istifa istifa yater artık ama rezil ettin dunyaya...
Hüseyin Balcı
11-18-2007, 08:00
dün efes maçının ilk yarısı bitmek üzereyken bir gurup taraftarımız yaptırdığı İSTİFA ET İSTİLA DEĞİL pankartını açtı ama bunun basketçilerimizin şevkini olumsuz yönde etkileyip takımın havasını bozmasından çekinildiği için bu pankart toplatıldı yani demirörene tepkiler sadece o ruhsuz topçuların maçlarında yapılacak gibi!
Bülent Girgin
07-08-2008, 22:27
"Eğer bu sezon en azından bir kupa kazanamazsak hepimiz gideriz” dediği belirtildi.
ya busene efes kupasida yok, nerden ve nasil kupa alacaklar çok merak ediyorum !!!!!:icelim::icelim::icelim::icelim:
hani kupa alamazsaniz gidiyordunuz?
Şükrü Gürsoy
07-08-2008, 22:44
yıldırım istifa etse bile bıraktığı enkazı devralabilecek cesarette bir aday çıkabilirmi acaba..
bu herif istifa ettiği anda klübün bana şu kadar borcu var onları hemen istiyorum demezse bende birşey bilmiyorum demektir.
Barış Kahraman
07-08-2008, 22:46
yıldırım istifa etse bile bıraktığı enkazı devralabilecek cesarette bir aday çıkabilirmi acaba..
bu herif istifa ettiği anda klübün bana şu kadar borcu var onları hemen istiyorum demezse bende birşey bilmiyorum demektir.
aynen katılıyorum sana.. istifa etsede şu saatten sonra o koltuga oturmak çok büyük cesaret ister ve para ister..
Barış Aygün
07-08-2008, 22:56
bukadar becerıkszılıge parayıda bırakıp gıtsın ıstemesın alacagını....
Şükrü Gürsoy
07-08-2008, 23:12
bukadar becerıkszılıge parayıda bırakıp gıtsın ıstemesın alacagını....
BEŞİKTAŞ gibi bir klübe başkan olmak, işadamlığında başarılı olmayan bir adam için ne kadar büyük bir rant kapısı bir bilsen
sen sanıyormusunki yıldırım BEŞİKTAŞI çok sevdiğinden ve düşündüğünden dolayı başkan.
bu onun için bir rant meselesi, tutunacak tek dalı.
birçoğumuz BEŞİKTAŞ için herşeyini karşılık beklemeden verebilir ama yıldırım dıııtttt mediği eşeğe eywallah demez, günahını vermez
Adnan Direnç
07-08-2008, 23:13
"bu onun için bir rant meselesi, tutunacak tek dalı.
birçoğumuz BEŞİKTAŞ için herşeyini karşılık beklemeden verebilir ama yıldırım dıııtttt mediği eşeğe eywallah demez, günahını vermez"
100 üzerindne 100
Barış Aygün
07-08-2008, 23:13
bılıyorum besıktaslı olanla olmayan arasında kı fark zaten acık bellı oluyor....ama oyle boyle gıdıcek...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.