Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamam Takım Kötüde Ya Üzerimizde Oynanan Oyunlar!!!!
Barış Aygün
09-30-2007, 01:47
bugune kadar tatmın edıcı bır futbol ortada yok..olmayabılır bu cok normal olamamasının da bır cok nedenı olabılır..
1-taraftar destek olamıyordur(destegımız ortada kımseınkar edemez)
2-yonetıcılerımız yonetıcı vasfıına sahıp degıldır(cogunda bu vasıf yok)
2-medya-fenerasyon-hakemler
ortada kesın bır sey varkı kotu futboldan ote bırsey bırılerı,bısıyler BESIKTASI yıkmaya calısıyor..ve buna kımse engel olamıyor hersey acık barız yapılıyor golumuz verılmıyor,kartlar alyhımıze ıslıyor,salak salak hakem kararları verılıyor....v.s.. SADECE LANET OLSUN DIYORUM CUNKU KONUSMAK COZM GETIRMIYOR...BIRILERI ARTIK GOREVINI YAPSIN ARASTIRSIN BISILER YAPSIN...
Barış Kahraman
09-30-2007, 01:49
demirören dedi ya yumrugumuzu masaya vurursak ne federasyon kalır ne hakemler.. Artık ne yapacaksa yapsın..
Ya yumrugunu vursun masaya gücü neymiş görelim!
Yada istifasını koysun masayada Beşiktaşlılıgını görelim!!
Barış Aygün
09-30-2007, 01:51
demirören dedi ya yumrugumuzu masaya vurursak ne federasyon kalır ne hakemler.. Artık ne yapacaksa yapsın..
Ya yumrugunu vursun masaya gücü neymiş görelim!
Yada istifasını koysun masayada Beşiktaşlılıgını görelim!!
EVET O KADR SERT VURDUKI 3 AY HAK MAHRUMIYETI CEZASI..3 AY KIM HAKKIMIZI ARIYACAK...YOK ARKADAS YOK SOLICEK SOZ ANLATICAK LAF YOK :@
Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 02:04
3 ay kim arıyacak diyorsun...bu güne kadar kim aradıki hakkımızı...azize gibi bri ş.... bişe çıkıpta medyayı elinde maymun etti ama bizimkiler sadece seyretmekle yetindi...yok arkadaş yok insanın içinde biraz beşiktaşlılık ruhu biraz hırs olmalı...ama bizim yönetimimizde nerde bunlar...demirörenin amacı belli...zengini bu taraftar sayesinde dahada zengin etmek....son sözümde şu olacak
fincanı taştan oyarlar aman oyarlar taraftara böyle...demirörenin en sevdiği tezahurat budur bence:@
Barış Kahraman
09-30-2007, 02:10
Kemal hatırlıyorsan sene birşey konuşmuştuk.. asıl suçlu şunlardır demiştim.. halada o görüşlerimi savunuyorum.. şu olan olaylarda teker teker beni doğruluyor.. Ama bunları söyleyince suçlu biz oluyoruz.. o yüzden sadece susuyorum..
Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 02:12
Kemal hatırlıyorsan sene birşey konuşmuştuk.. asıl suçlu şunlardır demiştim.. halada o görüşlerimi savunuyorum.. şu olan olaylarda teker teker beni doğruluyor.. Ama bunları söyleyince suçlu biz oluyoruz.. o yüzden sadece susuyorum..
suskunluğumuza aldanmayın...öfkemiz içimizde saklıdır...
Hasret Ergül
09-30-2007, 10:45
Ewet artık o iki golden sonra sayın başkan yumruğunu masaya vurma zamanı geldi olmayan kornerden ve olmayan penaltıdan yenilen iki gol...!!!
Sahnede Selçuk DERELİ:@
Mehmet Erhan
09-30-2007, 14:01
haftalardır diyorum BJK MEDYASI GÖREVE diye...ama adamlar ancak ertuğrul hocanın kadrosunu, oyun yapısını ve korkaklığını konuşuyor yada futbolcuların oyun yapısını...tamam haklı oldukları yanlar var, ama bu kadarda gidilmez bir takımın üstüne.. ben böyle zihniyete BJK'li demiyorum, diyemiyorum...
the_eagle
09-30-2007, 16:16
Boş işlerle Uğraşmayın....... Rakip kaleye gidemiyoruz hala üzerimize oynanan oyunlar. Zorla sövdüreceksiniz deliriyorum bu yazıları görünce.
Barış Aygün
09-30-2007, 17:49
Boş işlerle Uğraşmayın....... Rakip kaleye gidemiyoruz hala üzerimize oynanan oyunlar. Zorla sövdüreceksiniz deliriyorum bu yazıları görünce. ya bak yanlıs kadro ruhsuz oyun bu konuda herkes hemfıkır...ama esas engelı gormemezlıkten gelemeyız... ankara macı ve bu mac 5 puan demek su anda lıder olmamız demektır....bu takımın uzerıne oynanıyor bu kadr acık net..kadro ısı kaleye gıdememk halledılecek konular ya bu serefsızlerın pis oyunları nasıl engellenecek asıl sorun burda
the_eagle
09-30-2007, 18:22
Kardeşim ne oyunu ne diyosun :) İlk önce biz bi oyun oynayalımda FUTBOL , Ondan sonra varsın oynasın millet... Sen rakibi boğduktan sonra 2-3 tane attıktan sonra 90+32 de ilk pozisyonunu bulmadıktan sonra hakem ne yapacak ? Cem Papila gibi bi lavuk çıkarda 5 tane adamı atarsa o zaman gel seninle Federasyon binasını basalım. İçerde kim var kim yok pataklayalım
Barış Aygün
09-30-2007, 18:25
Kardeşim ne oyunu ne diyosun :) İlk önce biz bi oyun oynayalımda FUTBOL , Ondan sonra varsın oynasın millet... Sen rakibi boğduktan sonra 2-3 tane attıktan sonra 90+32 de ilk pozisyonunu bulmadıktan sonra hakem ne yapacak ? Cem Papila gibi bi lavuk çıkarda 5 tane adamı atarsa o zaman gel seninle Federasyon binasını basalım. İçerde kim var kim yok pataklayalım
papila tek seferde çelmeyi taktı bıze...sımdıde yavas yavas derınden derınden yıkmaya calısıyorlar...artık ben kulup ıcınde ertugrul hocaya engel olanların var oldugunu dusunuyorum :( ....artık varya ne oldugunu bıle anlayamaz oldum ıyıce kafam karıstı yanı..bazen kendı yazdıgım yorumlardan sonra bıle kafamdan bı dunya hıkaye yazıyorum :(
Barış Kahraman
09-30-2007, 18:26
asıl engel hakemler değil Beşiktaş.. Hakemler 2.planda bana göre..
Uğur Şimşek
09-30-2007, 21:21
arkadaşlar hakemler bitirmese maçları kararkarıyla 1 puan alırdıkk en azından ama bizde berbatız hakemlerde al birini vur ötekine:)
Barış Aygün
09-30-2007, 22:12
asıl engel hakemler değil Beşiktaş.. Hakemler 2.planda bana göre.. nedemek bu ?? bıraz acıklar mısın?? en buyuk engel besıktas derken
Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 22:16
nedemek bu ?? bıraz acıklar mısın?? en buyuk engel besıktas derken
açıklaması gayet açık ve net...en büyük engel beşiktaş derken başta yönetim ve sinan engin...
Barış Aygün
09-30-2007, 22:19
açıklaması gayet açık ve net...en büyük engel beşiktaş derken başta yönetim ve sinan engin... ha sole desenıze...obur turlu sadece takımın kendısı gıbı algılanıyor..yanlıs anlamalar ortaya cıkabılır...;)
Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 22:24
http://www.youtube.com/watch?v=bebrgmva6lo
bu günlerde bizleri en iyi anlatan şarkı bu olsa gerek:(
Barış Aygün
09-30-2007, 22:30
http://www.muratvural.com.tr/gurme/raki.jpg off ulan offf...harbıden tam bızı anlatıyor...gelde ıcme sımdı :(
Hüseyin Balcı
10-01-2007, 08:18
http://www.youtube.com/watch?v=bebrgmva6lo
bu günlerde bizleri en iyi anlatan şarkı bu olsa gerek:(
http://www.youtube.com/watch?v=9lpCCr_qZcc
bence herzaman bizi bu anlatıyo
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.