PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftarı Göztepespor'u Amatör Kümede de Yalnız Bırakmıyor.

Gökhan Özsoy
10-19-2007, 08:17
http://www.sporx.com/images/1/202/4303_B_genel001.jpg

Bu sezon Amatör Küme'de mücadele eden Göztepe, sezonun ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. İzmir Alsancak Stadyumu'nda Denizgücü'nü 3-0 mağlup eden Göztepe'yi 54, 61 ve 75. dakikalarda attığı 3 golle hat-trick yapan günün yıldızı Enver taşıdı. Ayrıca Göztepe'nin Brezilyalı yeni transferi Serginho da Denizgücü mücadelesinde ilk 11'de forma giydi. Göztepe Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Hakkı Gül ve İzmir ekibinin Sportif Danışmanı Rıza Çalımbay da Denizgücü mücadelesini takip etti.

Sezon başı satın alınan ve tekrar yükseliş yaşamak isteyen Göztepe'yi taraftarı da her zaman olduğu gibi yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz hafta cezası sebebiyle seyircisiz oynanan Tirespor maçına stadyum dışından destek için yaklaşık iki bin taraftarı gelen Göztepe'de Denizgücü mücadelesinde Alsancak Stadyumu'nda ayrılan Açık Tribünün tamamı taraftarlar tarafından dolduruldu. Öte yandan stat dışında kalan taraftarlar için maç başladıktan sonra Denizgücü'ne ait olan kapalı tribün kapıları da açılmak zorunda kaldı. Maçtan saatler önce biten biletler karşısında ise İzmir seyircisi çareyi karaborsada buldu. Amatör Küme mücadelesinde tribünlerde 15 bine yakın seyircinin olması gözlerden kaçmadı. Maçtan sonra Göztepeli taraftarlar önce takımlarını ardından Denizgücü'lü futbolcuları tribüne çağırdı ve iki takımı da alkışladı.

Göztepeli taraftarlar 2002-2003 yılında Süper Lig mücadelesi verirken İzmir şehrinin yaşadığı havayı bu sezon tekrar yakalamış durumda. Şehirde 7'den 77'ye herkesin birlik olduğu ve Göztepe semtinin karnaval havasında sarı-kırmızı dev bayraklar ile süslendiği belirtiliyor.

Hüseyin Balcı
10-19-2007, 08:27
vaybe düne bak bugüne bak dün avrupada destanlar yazmış yarı final oynamış türkiyede ekol olmuş göztepe bugün amatör ben göz-göz es-es- körfez kaf-kaf- sakarya gibi taraftarlarıyla bütünleşmiş takımların ligde olmasını isterdim i.b.b denizli gibi takımların olmasından iyidir...

Gökhan Özsoy
10-19-2007, 08:40
dnya 2.ligler seyirci rekorunu 80000 seyircili karşıyaka açıyla elinde bulunduran göztepe amatör rekorlarını kırar bu sene..taraftarına helal olsun:(H5):
haberlerini okudum az önce maçları atatürk stadında oynamak istiyolarmış..=)