PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarihe geçtiler

Hasret Ergül
10-23-2007, 07:50
Sahasında Vestel Manisa'yı tek golle geçen Sivasspor, 8 hafta sonra G.Saray'ı zirveden indirdi. Kırmızı-beyazlılar tarihinde ilk defa lider olarak bir ilke imza attı..

Sivasspor konuk ettiği Vestel Manisaspor'u 1-0 yenerek tarihinde ilk kez Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı-beyazlılar, Manisa karşısına stresli çıktığı için istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Karşılaşmanın 13. dakikasında Musa Aydın ile 1-0 öne geçen Sivasspor daha sonra rakibi karşısında bocaladı. Sol kanatta Hayrettin'in cezalı olması sebebiyle Manisa, sağ kanattan indirme toplarla geriye çekilen Sivas defansını hataya zorladı ama istediği golü atamayınca sahadan mağlup ayrıldı.

SİVAS'IN EKSİĞİ ÇOK
Sivasspor orta alanda iyi top yapamayınca Selçuk ve Uğur İnceman ile etkili olan konuk ekip Holosko ve Rafael ile pozisyon buldu. Fakat sonucu değiştiremedi. Sivasspor'un çok fazla eksiği var. Kulübede 12. adam yok. Hayrettin'in cezasında takım sanki 10 kişi. Kulübe zengin olmayınca rekabette olmuyor. Yine de Sivasspor liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğunu 15 bin taraftarı ile yaşadı.

Hasret Ergül
10-23-2007, 07:51
geçen senede vestel manisa böyle bir çıkıştaydı havalandılar falan ama sonrası tam bir hüsrandı...

Hüseyin Balcı
10-23-2007, 11:12
bir sivaslı olarak beşiktaşımızın emanetine sahip çıkmalarını istiyorum hemşerilerimden :D

Utku Öz
10-27-2007, 12:59
şimdilik dursunlarda ilerleyen haftalarda emanet teslimatı olucakdır ;)

Mehmet İpek
01-20-2008, 19:18
helal olsun size. şampiyon olursanız kutlamalarınıza bile katılırım:öp:

Erkan Korkmaz
01-20-2008, 21:50
Beşiktaşımız şampiyon olamazsa sivas olur inşallah....

Bülent Girgin
01-21-2008, 08:51
helal olsun size. şampiyon olursanız kutlamalarınıza bile katılırım:öp:

Beşiktaşımız şampiyon olamazsa sivas olur inşallah....

demiröreni örnekmi aldiniz kendinize? :( daha 15 maç var ve besiktas sampiyonluk yarisinin içinde hala ve siz böyle seyler yaziyorsunuz forumda :( :(

Gökhan Özsoy
01-21-2008, 09:19
demiröreni örnekmi aldiniz kendinize? :( daha 15 maç var ve besiktas sampiyonluk yarisinin içinde hala ve siz böyle seyler yaziyorsunuz forumda :( :(

Bülent Abi haklı daha 15 hafta var ligin bitmesine..
eğer Beşiktaş şampiyon olmıcaksada kimin ne olduğu hiç umurumda deil tek istediğim şampiyon olmamız biz olmassak kim olursa olsun..

Nihal Aslan
01-21-2008, 10:42
ii oynayan gol atıp galıp ayrılan kazanıor tebrık etmekten baska yapabılecegimiz birsey yok üstelık 3 buyuklerın dısında bır takımın bırıncı sırada olmasıda güzel rekabet arttıkca futbol güzellesir:D

Mehmet Erhan
01-21-2008, 10:59

Bülent Abi haklı daha 15 hafta var ligin bitmesine..
eğer Beşiktaş şampiyon olmıcaksada kimin ne olduğu hiç umurumda deil tek istediğim şampiyon olmamız biz olmassak kim olursa olsun..

ben sizin gibi düşünmüyorum...tabiki biz şampiyon olalım...ama biz olamazsak(ki inşallah olacağız da...buna inanıyorum zaten o ayrı mesele) gs veya fb olacağına ve onlarla aramızdaki fark artacağına sivas olsun ve futbolda yeni bi devrim yaşansın...hiç değilse anadoludan bi kulüp bi şeyleri başarmış olsun...ama dediğim gibi tabiki biz şampiyon olalım isterim...

H.Hüseyin Uluçay
01-25-2008, 18:33
tabiki herkesin düşündüğü gibi ilk öncelik olarak düşündüğümüz Beşiktaşımızın şampiyon olması ama ... eğer olamazsa? niye bi fb yda gs olsun bir anadolu klubu ve benim memleketm olan sivasın takımının şampiyon olmasını bende isterim..