PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Terim'den mesaj var!

Hasret Ergül
12-26-2007, 09:47
A Milli Takım Teknik Direktörü, 'EURO 2008'de elimizden geleni yapacağız' dedi.

Beşiktaşlı Rüştü’yü EURO 2008 kadrosuna alacağının sinyallerini veren A Milli Takım Teknik Direktörü, “Şampiyonada elimizden geleni yapacağız” dedi.

‘Tek kritere bakarım’
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, EURO 2008 ve gündemdeki konularla ilgili BJK TV’den Özgür Sancar’a ilginç açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, Avrupa Şampiyonası’nın ağırlığını kaldırabilecek oyuncuları bu turnuvaya götüreceğini belirtip, “Finalleri 20-25 günde oynuyorsunuz. Burada tek kritere bakacağız. Bize 20+3 kişilik kontenjan tanınıyor. Şampiyonanın ağırlığını kaldırabilecek isimleri götüreceğiz. Elimizden geleni yapacağız. İsviçre ile sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu.

‘Çok teklif aldım ama..’Fatih Terim, Yunanistan yenilgisi sonrası istifa etmeyi düşünmediğini vurgulayıp, “Pek çok takımdan teklif aldım. Ama sözleşmem sürerken kimseyle görüşmem” dedi. Dünya Kupası elemelerinin de çok zorlu olacağını ifade eden deneyimli teknik adam, Rüştü’nün son yıllarda Porto önünde en başarılı performansını sergilediğini açıklayıp, Beşiktaşlı kaleciyi EURO 2008 kadrosuna alacağının sinyalini verdi. Terim, Hakan Şükür’le ilgili olarak da “Neden onun ismi üstünde bu kadar duruluyor anlamıyorum” yorumunda bulundu.

Barış Kahraman
12-26-2007, 10:19
galatasaray lobisi her yerde var eminimki gene en olmadık galatasaraylılar çağırılacaktır.. Beşiktaştan Zan ve Toroman gider sanırım..

Mehmet Erhan
12-26-2007, 10:21
bizden zan gitmez...baya bi süredir oynamıyor ayrıca sürekli sakat...toraman gider ama...başka beşiktaşlıda çağıracaktır bence...rüştü,i.kaş ve serdarlardan biri olabilir belki...

Nihal Aslan
12-26-2007, 11:23
sadece toraman gıde gerısı gs lı olur herkezın bekledıgı gıbı sankı turkıyede baska takım baska ii oyuncular yok gıbı gs dekı butun kazmaları dolduruor adam takıma

Gökhan Özsoy
12-26-2007, 11:23
toraman ,akın ve burak gidecek;)

Şule Artarlar
12-26-2007, 11:30
toraman kesinlikle gider ama gökhan zan bildiginiz gibi sakatda olsa milli takıma gelince adam hiç sakatlanmıyor böyle olursa oda gider...

Elif Kaya
12-26-2007, 11:34
bencede türk milli takımı değil türk gs takımı olarak isim değiştirsin terim... ilk 11'de ne zaman eşitlik göreceğiz bilmiyorum :@

Mehmet Erhan
12-26-2007, 11:38
bencede türk milli takımı değil türk gs takımı olarak isim değiştirsin terim... ilk 11'de ne zaman eşitlik göreceğiz bilmiyorum :@

terim gittiği zaman...:S::offtopic::yuh:

Ayşegül Alparslan
12-26-2007, 11:46
kaleye bizden birini alıyorki kaybedince bir günah keçisi aramak zorunda kalmasın hemen faturayı yıksın üstüne