Orijinalini görmek için tıklayınız : Toparlanma Vakti !!!
Burak Ergül
11-12-2007, 21:27
Allahtan 15 gün maç yok izin var eğer maçlar oynansaydı inanın durumumuz daha kötü olabilirdi zaten taraftarın tahammülü kalmadı alınacak kötü bi sonuç taraftarla kulubu tekrar karşı karşıya getirebilirdi ...
Kartalın toparlanması lazım bu gidişe dur demesi lazım ve bunun içinde eline güzel bi fırsat geçti inşallah iyi değerlendirir ... Bu arada gerçekten Ertuğrul Sağlam kadar efendi bi teknik direktör de bulamayız şimdi diceksiniz efendilikle mi oluyo bu işler ama Ertuğrul bambaşka kıymetini bilelim bence sahip çıkalım daha öncede dedim ya oyuncu sahada oynamıyosa adam ne yapsın !!??
ama herşey bi yana burak'a gösterdiği töleransı Higuain'e gösterseydi kartal bambaşka biryerde olurdu bunada emin olun ...
Mehmet İpek
11-12-2007, 22:05
YÖNETİM GİDENE KADAR RAKİBİ DESTEKLİYORUM. yönetim İSTİFA
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:01
yönetim gidene kadar bende takımı desteklem,yorum demek isterdim ama olmuyo işte:( :(
ayrıca burakın dediği gibi 15 gunluk milli maç arası futbolcular için dinlenme ve kafalarını toplamaları için sper bir zaman fazzla oyuncumuzda yok milli takımda çok fazla dert etmezler yenilmesini=))
Burak Ergül
11-13-2007, 01:03
işte allahtan şu 15 gün war arada olmasa halimiz dumandı benm umutlarım devre arasından sonraki dönem bazı şeyler düzelicek elbet yoluna giricek yüzümüz gülücek hiç kimse yönetimden hazetmiyor zaten demirörenden tiksiniyoruz..........
Barış Kahraman
11-13-2007, 01:06
toparlanmaz bu takım yönetim gitmeli önce..
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:06
ewt demirörenden ve yönetiminden tiksinmeyen beşiktaşlı kalmadı..
bu 15 gun iyi olcak bide devreye kadar en az kayıpla geçersek..yapılcak bi kaç yerinde ve iyi transferle çok daha iyi duruma geliriz..şampiyonluğun gittiği falan yok..buna asla inanmıyorum son haftaya kadar desteklerim ve inanırım..
gruptanda 2 galibiyet alarak çıkıcaz buna tüm kalbimle inanıyorum..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:08
ewet herkeste inanmalı buna ne demişler" zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır..." bu kötü günlerin geçeceği kesin ama sabır ve en önemlisi adam gibi adam yönetim lazım sövdürmesin bizi başkan....
Barış Aygün
11-13-2007, 01:11
5yldır ıskence cekıyoruz umarım bu cılemız kutsallık vasfını kazanır :(
Burak Ergül
11-13-2007, 01:12
Başkana Rağmen olur merak etmeyin Takımda Ruh Olan oyuncu Çok herşeye rağmen Sonunda Mutlu olucaz ....TFF MHK :kiss: el ele .....
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:16
Başkana Rağmen olur merak etmeyin Takımda Ruh Olan oyuncu Çok herşeye rağmen Sonunda Mutlu olucaz ....TFF MHK :kiss: el ele .....
takımdaki futbolcularda beşiktaşlılık ruhu oturursa herkesten çok onar inanırsa olmıcak şey yoktur..
en kötü zamanlarımızdan birinde azikleri kalecisiz 3-4 yenen beşiktaş deilmiydi..(yada daha 2 hafta önce trabzon maçını hatırlayalım..)ozamnda bu başkan vardı..demek futbolcular inanınca herşey oluyomuş..bence takımdaki futbolcularda kendine guven inanç eksikliğide var..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:18
Orası kesinde işte bağırdık ya "Nerde Feneri Kadıköyde 9 Kişi Yenen Beşiktaş" çok Arıyoruz .....
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:20
bizim takımda birde ne eksik biliyomusunuz arkadaşlar takım kaptanımız bence yok..ibrahim üzülmez bu takımı ateşleyemiyor..
ibrahim toraman 2.kaptan deli ibo artık bu takımda oynamasa toraman kaptan olcak ve maç içinde arkadaşlarını daha çok motive edebilcek biri kendisi..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:23
ewet ibo eski ibo değil zaten yaşlandıda koray felan deniyo ama o hiç olmasın Türk olsun dersek Toraman Ama yabancı birine verilcekse bu kesinlikle varını yoğunu sahaya koyan Tello olmalıdır ...... Kaptansız Kartal.....
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:26
2.kaptanımız toraman olduğuna göre sanırım ibo oynamadığında kaptanlık bandını o takar ve o bandı taşıybilcek kapasitede bir oyuncu..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:27
ewet hırslı çok hırslı tam bixe yakışan bi oyuncu diyorumya bazı arkadaşları onu kıskansa çabasını gayretini bu takım yine adapte olur.........
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:29
ewet hırslı çok hırslı tam bixe yakışan bi oyuncu diyorumya bazı arkadaşları onu kıskansa çabasını gayretini bu takım yine adapte olur.........
bizim oyuncularda kıskanma ne bilim örnek alma o yaapıyosa ben neden yapamıyım gibi bişe yok..rekabet yokk takımda..bu rekabetide teknik direktör yaratmalı bir şekilde..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:31
hıhı oda doru Mal mal bakmayla olmuyo kenardan sıkış sen sonra 16 yaşında çocuğu oyuna sok bilmem kaçıncı dakkada gol bekle nasıl kaldırsın çocuk o stresi kendine kurban mı arıyo ne ertuğrul hocaya sabredilmesi gerektiğini çok kez söledim ama yanlışlarıda diz boyu...
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:34
hep hata hep hata malesef ertuğrul hoca güvenini yitiriyo..
onun çöküşüde sinan geldiikten sonra oldu..:S:
Burak Ergül
11-13-2007, 01:36
o sinanın ben zaten ... yani zorla sövdürüyo zamnında 1 numaramdı ama oda beşiktaşlılığından ödün vermiş sanki şov yapıyo yazık ediyo hem kendine hem beşiktaşa sinan engin beşiktaş taraftarını klubunu kaldırabilecek bi insan değil artık ...
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:38
sinan engin'in 100.yıldaki verdklerini bende inkar etmiyorum bence o sezon her açıdan çok yararlı oldu kulube ama bu gelişinde zararı oldu çok fazla..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:39
hemde fazlasıyla zararlı oldu bi kere o yedek klubesinden bı çıksın gitsin tribune otursun ertuğrul hocaya taktikmi veriyo.......
Bülent Girgin
11-13-2007, 07:33
iste bu olmadi mehmet :( :( :(
Aylin Şengül
11-13-2007, 08:02
Hep aynı laflar,
Beşiktaş üzerinde oyunlar oynanıyor, biz işimizi en iyi şekilde yapıyoruz, falan filan...
toplanacakları falan yok bunların.
Hasret Ergül
11-13-2007, 08:37
BEŞİKTAŞ kendi içindeki huzursuzluğu gidermediği sürece toparlanamaz...
Kalkıp gene engin aptal aptal konuşup oyuncuların moralini bozucak bu durum Sağlama sıçrıcak vs.vs. Yönetim gitmeden huzur yok başarıda yok!
Aylin Şengül
11-13-2007, 08:38
BEŞİKTAŞ kendi içindeki huzursuzluğu gidermediği sürece toparlanamaz...
Kalkıp gene engin aptal aptal konuşup oyuncuların moralini bozucak bu durum Sağlama sıçrıcak vs.vs. Yönetim gitmeden huzur yok başarıda yok!
:bagir::bagir::bagir::bagir::bagir::bagir:
Mehmet Erhan
11-13-2007, 08:41
bu takımın toparlanması tüpçü,mafya ve ertuğrulun gitmesinden geçer...oda şu an mümkün görünmüyor... :@
Burak Ergül
11-13-2007, 11:17
YÖnetim de Birar Gurur Warsa Zaten Zerre Kadar Giderdi Ama Adamlara İşlemiyo Bu Adamlar İnsan İçine Nasıl Çıkıyo Ya Ben Onu Merak Ediyorum ....:@
Volkan Kaya
11-13-2007, 14:44
Allahtan 15 gün maç yok izin var eğer maçlar oynansaydı inanın durumumuz daha kötü olabilirdi zaten taraftarın tahammülü kalmadı alınacak kötü bi sonuç taraftarla kulubu tekrar karşı karşıya getirebilirdi ...
Kartalın toparlanması lazım bu gidişe dur demesi lazım ve bunun içinde eline güzel bi fırsat geçti inşallah iyi değerlendirir ... Bu arada gerçekten Ertuğrul Sağlam kadar efendi bi teknik direktör de bulamayız şimdi diceksiniz efendilikle mi oluyo bu işler ama Ertuğrul bambaşka kıymetini bilelim bence sahip çıkalım daha öncede dedim ya oyuncu sahada oynamıyosa adam ne yapsın !!??
ama herşey bi yana burak'a gösterdiği töleransı Higuain'e gösterseydi kartal bambaşka biryerde olurdu bunada emin olun ...
helal olsn burak kardes Ertugrul hocanın kıymetını bılen ender ınsanlardan bırısın benm gıbı dusunun bırının olduunu gormek hosuma gıttı
Bülent Girgin
11-13-2007, 16:04
yazdiklarini bir daha oku burak :D sende göreceksinki efendi olunmakla iyi bir antrenör olunmuyor :D
Volkan Kaya
11-13-2007, 16:30
bence bu konuda sen yanılcaksın abı:D
Burak Ergül
11-13-2007, 20:04
bekleyip görücez.......
Şule Artarlar
11-13-2007, 23:31
umarım bu 15 gün dinlenme fırsatı gerçekten işe yarar yoksa olacakları düşünemiyorum bile artık....
Burak Ergül
11-13-2007, 23:59
işin açıkcası bu 15 gün onlara yaramak zorunda eğer yaramazsa kendi pimlerini çekmiş olurlar...
Barış Aygün
11-14-2007, 00:24
offf offff hıc umudum yok...bu yonetım oldugu surece bır halt olmaz....
Burak Ergül
11-14-2007, 00:30
allah kahretsin bunları nerden geldiler yaaaa :@:@:@
Hüseyin Balcı
11-14-2007, 08:18
şakamı bu mehmet ?
Burak Ergül
11-14-2007, 09:47
O kızgınlıkla söyledi onları bence oda pişman olmuştur ama ne olursa olsun rakibi desteklememiz düşünülemez..
çarşı_1903me
11-29-2007, 23:57
bazı arkadaşlarımız var yönetimin gitmesini istiyorlar neden yönetim yönetim oynamıyorki sahada futbolcuların sorumsuzluğu sahada beşiktaşlılık ruhunu yansıtmayan nice oyuncular var yönetimin amacı gençleştirme çabasıdır onu gerçekleştirmeyi çabalıyorlar her insan yanlış yapar lütfen içerde ve dışarda takımımızı sonuna dek arkasında olalım şimdi bu takım için elele
Bülent Girgin
11-30-2007, 09:59
bazı arkadaşlarımız var yönetimin gitmesini istiyorlar neden yönetim yönetim oynamıyorki sahada futbolcuların sorumsuzluğu sahada beşiktaşlılık ruhunu yansıtmayan nice oyuncular var yönetimin amacı gençleştirme çabasıdır onu gerçekleştirmeyi çabalıyorlar her insan yanlış yapar lütfen içerde ve dışarda takımımızı sonuna dek arkasında olalım şimdi bu takım için elele
nasil oluyor bu gençlestirme, diatta,cisse,rüstü,rico gibi oyuncularlami?
bu yönetimle BESIKTAS basari yakalayamaz çünki günlük basari önemli bunlar için adamlar günlük basariyla övünüyorlar !!!!
yok be arkadaşım ben güvenmiyorum higuan e
Hasret Ergül
11-30-2007, 11:14
yok be arkadaşım ben güvenmiyorum higuan e
Bende güvenmek istiyorum ama bi oynatmadıki güvenelim:(
Bende güvenmek istiyorum ama bi oynatmadıki güvenelim:(
genelde tek forvet cıkıyoruz maclara iki forvetide cok zora girdiği zaman alıyor bunuda higuan le risk etmek istemiyor herhalde
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.