PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toraman Aşkı

hassrett
09-20-2007, 15:04
aniden uyanırsan gecenin bir yerinde gözlerin uzun uzun dalarsa karanlığa üşüyen ellerinde bir sıcaklık hissdersen o zaman bilki seni anıyorum...

akşamın son bulan ışılarında güneş damla damla erirken hayatta kalan duygularımla SeNi ÇoK SEVİYORUM...

bu gece ayın gözlerine doğmasını bekle yıldızları seyret onlara dokunmaya çalış, dokunamadığın için üzülme seyretmekle yetin benim seni özlemekle yetindiğim gibii..

gece gözlerim uykuya yenik düştüğünde seni düşlerime emanet ediyorum taa ki sabah olupta yeniden aklıma düşene kadar şuan gözlerimden uzak olabilirsin ama kalbimden aslaaa!
" ThOaRsArMeAtN 58 "

hassrett
09-24-2007, 10:59
Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim…

GUL DALINDA NASILSA,SIIR SAIRIN DILINDE NE ISE SEN YUREGIMDE OYLESIN.. BUNU BILSENDE BILMESENDE…..

SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM..

Sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Şimdi hangi yoldan geçersen geç, seni sevdiğimi okuyacaksın [/FONT]

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle dinlensin bırak bu gönlüm varlığınla renklensin sen benim gönlümde yaşadıkca özelsin.

:) ibrahim TORAMAN :)

hassrett
09-25-2007, 16:49
Güneş sabahları neden doğar bilirmisin? Onu umutla ve sevgiyle bekleyenler için... Yarın doğacak güneşi sana armağan ediyorum. Unutulmadığını ve sevildiğini gör diye.

Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun. Ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

Beni ben yapanda sendin, hayatta tutanda, ben senle hayata direndim tek seni sevdim. Sevgi unutmamaktir dediler ama ben hep bu yuzden aci cektim.Aci guzeldir dediler ben ugruna goz yaslarimi verdim,Akan her bir damla senin icindi hic bosa gitmedi.Sevgi senin icindi asla unutulmayacak hep sevileceksin.

Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar. » Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

hassrett
09-27-2007, 19:27
Yalan sevgilerin, sahte gülüslerin tuzak bakislarin oldugu yerde buldum seni, herseyi kaybetmeye degecek kadar özlesin çünkü sahte degilsin

Nabzin sizilari arttiginda ve ceketini biraktigin gibi buldugunda o magrur bakislari sakin atlama.. Hayat gozlerde, gucu ise bakislarda saklidir

Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek...

kuşlar kadar özgür olsaydım eğer özgürlüğüme son vereceğim yer senin yüreğin olurdu...
"""HaSReT"""
öZLeYiPTe GöReMeMeK ÇoK ZoR!!!
""""THoraman""""

hassrett
09-29-2007, 16:03
""""""Günesim ol isit ama yakma.yagmurum ol üzerime yag ama islatma!rüzgarim ol sar ama savurma.Sadece benim ol sevebildigin kadar sev ama SENSIZ BIRAKMA! """"""

""""hassrett"""

hassrett
09-30-2007, 21:14
yüzünü göremediğim birgünde sesini duyabilme umuduyla yaşadığım bu hayat yüzünü göremeyeceğim için çekilmez olsada varlığını bildiğim için yaşamaya değer....

akşamın son bulan ışıklarında
güneş damla damla erirken
hayatta kalan duygularımla
SeNi ÇoK SEVİYORUMMM...

seni anlatmaya kalktım anlatacak kelime bulamadım
ya ben seni anlatamıyorum ya sen anlatılamazsınnn

""""THoramann"""

hassrett
10-02-2007, 14:04
Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.

Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim..

Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

""""THoraman"""

hassrett
10-03-2007, 14:21
Kul ölmüş ateş yanarmı buz olmuş su akarmı bu gözler seni gördü başkasına bakar mı?

Ne yildizlari istiyorum gece yarilarima ne günesi istiyorum karanligima çok deyil bir tanem sadece seni istiyorum yanlizligima

Safak vakti yagan çig tanesi kadar masum, gün batiminda denizlerden esen rüzgar kadar çilgin ve okyanusun derinliklerindeki inci tanesi kadar özelsin.

""""Thoraman"""

Barış Kahraman
10-03-2007, 15:06
aşkını burada yaşayabilirsin :) silinmiş mesajların bu konuya eklenmiştir.. mutluluklar :)

Elif Kaya
10-03-2007, 15:07
çok iyi olmuş ya kim akıl ettiyse süper çok zekisiniz :)

hassrett
10-04-2007, 19:37
dudaklarımda aşkın yankısı var sevdana tutulan bir yüreğim var beni sana bağlayan ümitlerim var yıkma dünyamı çünkü sana verebilecek son bir canım var....

bir yıldız seç gökyüzünden gözlerin gibi parlak senin kadar tatlı olsun ve bir yıldızda benim için seç parlaklığı önemli değil yeterki sana yakın olsun...

KEŞKE YALNIZLIĞIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN
KEŞKE YALNIZLIĞIMI BENİMLE PAYLAŞSAYDIN
KEŞKE SENİN ADIN YALNIZLIK OLSAYDI
VE BEN HEP YALNIZ KALSAYDIM....

""""THoraman""""

hassrett
11-23-2007, 21:03
bugün dünyayı istediğin renge boyayıp bu rengi insanlara tüm sevginle dağıt
kendini sevginin bir rengi diye tanıt
çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt...

"""ThOaRsArMeAtN"""

Barış Aygün
11-23-2007, 21:15
ben besıkasta oynasam bana ozel boyle bır topıc acan olur muydu :D

Mehmet Erhan
11-25-2007, 13:26

sende yakışıklı ol,manken fizikli ol...sanada topiç açılırdı muhakkak...şüphen olmasın... :D

Ezel Özsipici
11-25-2007, 15:53
ne askmıss bee aman toraman askı beşiktaşkının önüne geçmesinde:D

hassrett
11-26-2007, 21:45
bunu iltifat olarak alıorum napimm ama çok seviyorumm aşk iştee:) hee beşiktaşın önüne geçmess yaa :)

Barış Aygün
11-26-2007, 21:49
sende yakışıklı ol,manken fizikli ol...sanada topiç açılırdı muhakkak...şüphen olmasın... :D zaten oyleyım mehmet :D ben bı resım yollayım foruma bari bakalım hangı sanslı bayan arkadasımız veya arkadaslarmız bana topıcler acıcak :ama:

Barış Kahraman
11-27-2007, 07:59
bunu iltifat olarak alıorum napimm ama çok seviyorumm aşk iştee:) hee beşiktaşın önüne geçmess yaa :)

şok şok şok.. iboya olan aşkını söylemediği tek mesaj..

Bülent Girgin
11-27-2007, 08:48

sayin admin lütfen degerli üyelerimizle dalga geçmeyelim

Hasret Ergül
11-27-2007, 08:53
sayin admin lütfen degerli üyelerimizle dalga geçmeyelim

Üye dayanışması ha :D

Elif Kaya
11-27-2007, 10:16

barış seni kınıyorum :D:

Hasret Ergül
11-27-2007, 10:28
Konuyu Daha Fazla Dağıtmayalım;)

Barış Aygün
11-27-2007, 10:42
kıskanırım senı toraman kıskanırım senı ben....sana acılan topıclerı kıskanırım :D :D

Şule Artarlar
11-27-2007, 11:20
kıskanırım senı toraman kıskanırım senı ben....sana acılan topıclerı kıskanırım :D :D

:P::P::P: :D

Barış Aygün
11-27-2007, 11:46
:P::P::P: :D
bi topıc acanımız olmadı heyyttt bahtsız kader :swoon[1]::swoon[1]:

hassrett
11-27-2007, 19:41
lüffen kıskanmayınıss çalışın sizinde olurrr:) işte toraman aşkı böle bişe bende topic bile açtırıomm yaa:))

hassrett
11-27-2007, 19:46
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.

Seni düsünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinliginde...

Sert rüzgarlar karanlik geceleri severmis , aynen benim seni sevdigim gibi.

veee eskii benn geri geldimm :))

Kemal Arıcıoğlu
11-28-2007, 22:50
bunu iltifat olarak alıorum napimm ama çok seviyorumm aşk iştee:) hee beşiktaşın önüne geçmess yaa :) flaş flaş flaş...hasret nick li üyemiz sitemizde yorum yapmıştır....üyelerimize duyurulur...:p

_cErEn_
11-28-2007, 23:39

kendine güven neden olmasın:)

Barış Aygün
11-28-2007, 23:47
kendine güven neden olmasın:) once o formayı gıymek lazım herhalde :D ben koyucam bı fotomu foruma bakalım bana topıc acılacak mı :D:

hassrett
12-03-2007, 18:12
yaa siz benle nie bukadar dalga geçinionuss yaaa:) zatten dün berabere kaldık toramanda olmasa nolcakk bilmiommm çocuk çırpındı gene herzamanki gibi hepmi beşiktaşa yapılır bu hakemin hataları hoff hofff :(

hassrett
12-03-2007, 18:14
bilmem bi dene istersen belki açlırrr:P

Bülent Girgin
12-03-2007, 18:22
yaa siz benle nie bukadar dalga geçinionuss yaaa:) zatten dün berabere kaldık toramanda olmasa nolcakk bilmiommm çocuk çırpındı gene herzamanki gibi hepmi beşiktaşa yapılır bu hakemin hataları hoff hofff :(

gördünmü hassrettt senin toraman bile kurtaramadi bizi dün :( :(

hassrett
12-04-2007, 20:20
efet ama napsın çocuk çırpındı okadar topunda kaleye gidesi varmışş ayrıca rüştü okadar çıkmasaydı kaleden belkide bis alcaktık maçıı;)

Bülent Girgin
12-04-2007, 20:49
efet ama napsın çocuk çırpındı okadar topunda kaleye gidesi varmışş ayrıca rüştü okadar çıkmasaydı kaleden belkide bis alcaktık maçıı;)

yani kabahat toramanda degil diyosun :D insallah bursa maçinda iyi oynarda gol yemeyiz.

Hande Eroğlu
12-06-2007, 19:15
Benim Takimdaki Tek Favorim Desem Yeri Var

Bülent Girgin
12-06-2007, 19:22
Benim Takimdaki Tek Favorim Desem Yeri Var

aman dikkatli ol, çok hassas bir konuda yorum yaptin :D :D

hassrett
12-06-2007, 19:41
efet TORAMAN koruyacak kalemisi herzamanki gibi;) gol yememek biras rüştünün elinde defans ii yanii

"""""ThOaRsArMeAtN"""""

Gökhan Özsoy
12-06-2007, 19:45
toramansız beşiktaş düşünemiyorum:))

Bülent Girgin
12-06-2007, 19:53
toramansız beşiktaş düşünemiyorum:))

haklisin, tek basina defansi ayakta tutuyor çocuk , helal olsun !!!!birazda öbürleri onun gibi olsalar gol yemeyiz

Gökhan Özsoy
12-06-2007, 19:55
haklisin, tek basina defansi ayakta tutuyor çocuk , helal olsun !!!!birazda öbürleri onun gibi olsalar gol yemeyiz

ewt abi nerdee ama gökhan desen sakat hep baki desen ayrı bi alem..
ama toraman öle mi?
hayran olunmıck gibi deil adam hemde yakışıklı:D

Bülent Girgin
12-06-2007, 20:02
ewt abi nerdee ama gökhan desen sakat hep baki desen ayrı bi alem..
ama toraman öle mi?
hayran olunmıck gibi deil adam hemde yakışıklı:D

tamam ama biraz abartiyorsun, bak son maçta o kadar iyi degildi, insallah bursa maçinda iyi oynarda yenilmeyiz.

Gökhan Özsoy
12-06-2007, 20:05
tamam ama biraz abartiyorsun, bak son maçta o kadar iyi degildi, insallah bursa maçinda iyi oynarda yenilmeyiz.

abi o kadar kusur kadı kızında da olur..:D
yanlış anlamayın toramana kız demek istemedim:D:

hassrett
12-09-2007, 19:21
yaa işte çocuk tek başına etten duvar oluoo aah ahh ya bursayıda yendik işte biras güç oldu aslında geç de oldu ama nesse 1-0 oldu bisim olduu :)

ayrıca TORAMAN bence gayet abartılcak bi insann :P

Bülent Girgin
12-09-2007, 19:27
yaa işte çocuk tek başına etten duvar oluoo aah ahh ya bursayıda yendik işte biras güç oldu aslında geç de oldu ama nesse 1-0 oldu bisim olduu :)

ayrıca TORAMAN bence gayet abartılcak bi insann :P

fazla abartirsan simarir ama hasssrettt :D insallah porto maçindada hatasiz oynar ve yeneriz.

Hasret Ergül
12-10-2007, 08:07
Toroman Haricinde Başka Kişilere Hitaben Yazılan Mesajlar Silinecektir...

hassrett
12-12-2007, 11:46
yaa yenildik ya zaten böle olacağı belliydi ama TORAMAN gene elinden geleni yaptı fakat olmadı işte hoff hoff:( bu arada sayın dmin yasdığınıs msjı anlayamadım yaa :s

Gökhan Özsoy
12-12-2007, 11:52
senle alakası yok hassrett diğer üyelerin yazmış oldukları alakasız mesajlar ile ilgili..;)

Bülent Girgin
12-14-2007, 08:18
yaa yenildik ya zaten böle olacağı belliydi ama TORAMAN gene elinden geleni yaptı fakat olmadı işte hoff hoff:( bu arada sayın dmin yasdığınıs msjı anlayamadım yaa :s

hassrettt toraman her geçen hafta kötüye gidiyor :( ne olacak bu isin sonu?tahminim adminin yazdigi mesaj sana degildi :D

hassrett
12-14-2007, 14:36
efet ya bende üstüme alındım birden hani banada biara uyarıda bulunmuşlardıya ondan:) nesse TORAMAN kötü diiil takım ii oyun çıkartamıoo biçok gol pozisyonlarını değerlendiremiolar :( ve bütün umutlarımıs suya düşüoooo:( yoksa TORAMAN süper yaa hele bu maçta ne kadar çırpındı çocuk yaa ama olmadı işte olmadıı kader utansın:((

Şule Artarlar
12-14-2007, 14:47
defansı en iyi oyuncuuu toramannnnnnn bunu unutmayalım beyler bayanlarr:D;):love:

Bülent Girgin
12-14-2007, 18:03
defansı en iyi oyuncuuu toramannnnnnn bunu unutmayalım beyler bayanlarr:D;):love:

yani bizde kötü demiyoruz ama son zamanlarda hiç iyi oynamiyor toraman nedense :( acaba asik falanmi oldu nedir? takimin en güvenilir ismi aslinda. neyse insallah en kisa zamanda düzelir ibomuz

Şule Artarlar
12-14-2007, 23:43
yani bizde kötü demiyoruz ama son zamanlarda hiç iyi oynamiyor toraman nedense :( acaba asik falanmi oldu nedir? takimin en güvenilir ismi aslinda. neyse insallah en kisa zamanda düzelir ibomuz

son zamanlarda sadece ibo degil ki güzel oynamayann umarım yeni sezonda hepsi iyi olucakkk. aşık mı olduu aa a sahi beni gördü stadta olabilirmi abii:P::sev:

ilhan841
12-15-2007, 00:14
toraman benim futbol anlayisina göre iyi oyuncu degil
tabiiki diger arkadaslariminda görüslerine saygiliyim

hassrett
12-25-2007, 14:43
sizin dediklerinise hiç de katılmıyorum aksine TORAMAN herkesten çok çalışıo elinden geleni yapıoo bu kadar üstüne gitmeyin yawww:( ayrıca ne aşkı yaaa efet belkide ona böle aşk olduğumu anlayıp oda bana olmuşturr:)) keşkeeeeeeeeee....

the_eagle
12-25-2007, 17:05
bu ne ya :S:

hassrett
12-26-2007, 14:30
bu ne ya derken niye böle bişe dediniski :S

Ezel Özsipici
12-27-2007, 22:10
alalhımö ne askmısz elestirmiyo bile:D

hassrett
12-29-2007, 19:45
özleyipte görememek çok zorrrrr!!!

""""" THoraman"""""

Bülent Girgin
01-03-2008, 19:29

belliydi asik oldugu, o yüzden kötü top oynuyordu :( :( bilmem hangi mankenle iliskisi varmis :( :(

hassrett
01-04-2008, 21:47
neyyy ne mankenii yaaa öle bişe varmıı kendimi öldürür intihar süsü veririmm:(

Adnan Direnç
01-05-2008, 13:20
yakışır iboya mankenler tostunu yesinler yakışıklı adammm :)

baş göz etmeliyiz bu çocuğu 1 de çocuk aldımı kucağına ohh performansı artar :)

Ezel Özsipici
01-05-2008, 16:01
İntihar etmek mi yuhh artık:)
mankenle mi futbolu nu etkilemesindee:D

hassrett
01-05-2008, 20:22
nedionus siz yaa ne çocuğu ne tostu komplle delirtcenis beni yaa ağlarım ama hee:( efet baş göz etmek lasım ama benleeeee:))

hassrett
01-05-2008, 20:25
zaten facebook tada gördüm kendilerini ama orjinalmi sahtemi bilmiom tabi :P

""""" Thoraman"""

Barış Aygün
01-05-2008, 21:01

valla ya yoksa tam zamanı sımdı....jonıour toraman lazım bıze :D

hassrett
01-06-2008, 17:09
yok yok siz anlaşmıssınıs komple benim psikolojimi boscaksınıs yasık bana yaaaa:(

Bülent Girgin
01-06-2008, 17:27
yok yok siz anlaşmıssınıs komple benim psikolojimi boscaksınıs yasık bana yaaaa:(

kimsenin sana karsi oldugu yok hasret, toraman son zamanlarda kötü oynamaya basladi ve bunu sende inkar edemezsin degilmi ?

Elif Kaya
01-07-2008, 07:55

adnan bu adam futbolcu playboy değil :))

Mehmet Erhan
01-07-2008, 12:11
neden elif...futbolcular evlenemiyormu...:D adam gelmiş 25 26 yaşına...bence zamanı geldi...:D

Elif Kaya
01-07-2008, 12:23
neden elif...futbolcular evlenemiyormu...:D adam gelmiş 25 26 yaşına...bence zamanı geldi...:D

mehmet tabiki evlenebilir bunu demiyorum manken falan olaylarına girmiş o yüzden söyledim futbolcu adamı bozar böyle şeyler o bakımda ;)

hassrett
01-07-2008, 15:03
evet ya bencede bende elif arkadaşıma katılıyorum gerenk yok manken falan futbolcuyu bosar öle şeylerr

Elif Kaya
01-07-2008, 15:15
evet ya bencede bende elif arkadaşıma katılıyorum gerenk yok manken falan futbolcuyu bosar öle şeylerr

hasretçim sağol ama sanırım senin toraman aşkı daha ağır basıyo bu fikire katılmana:D

Bülent Girgin
01-07-2008, 16:57

bozarda ne demek hasret, iyice kötü oynamaya basladi ibo :( :( insallah onu da göndermezler :( :(

hassrett
01-08-2008, 20:38
teşk ederim elifçim:) ya ne gitmesi yaa o giderse bende kalpten giderim öle bişe yokk olamass 3 yıllık sözleşmsei var bikerem hem futbol takım oyunu tek kişiye yüklenmeyin yaa lüffeennn:((

Ezel Özsipici
01-08-2008, 20:41
teşk ederim elifçim:) ya ne gitmesi yaa o giderse bende kalpten giderim öle bişe yokk olamass 3 yıllık sözleşmsei var bikerem hem futbol takım oyunu tek kişiye yüklenmeyin yaa lüffeennn:((

holoskonunnda sözleşmesi vardı ama aldık dimi ama toramanı göndericeklerini sanmıyorum:)

Erkan Korkmaz
01-10-2008, 21:24
Başımızdaki Yönetim, bi kaptanımızı takasta harcadı birinide satacak kadar deli cesaretıne sahip değil diye düşünüyorum :D

Hasret Ergül
01-11-2008, 09:34
Arkadaşlar Lütfen Toroman Hakkında Fİkirlerinizi Yazınız, Diğer Konu Dışı Yazışmalar Silinecektir...

Bülent Girgin
01-12-2008, 18:20
aferin toraman, bugünkü maçi senin sayende aldik, ama aptalca bir sari kart gördün:( neyse önümüzdeki rakip hiç olmazsa o kadar güçlü degil, biraz dinlenmis olursun :D

Burak Türüdü
01-13-2008, 10:17
ibrahim toraman her macta canını dişine takarak oynuyor.gecen sezon kimse gol atmak iiçn caba harcamıyordu. o gol atıordu takımı baska deyişle atesleyen kişi hep böle ol İBRAHİM TORAMAN:(h5):

Elif Kaya
01-13-2008, 11:09
kız hasret toraman gol attı gözün aydın :D

Ezel Özsipici
01-13-2008, 12:11
attı atmasına ama cezalı duruma düştü gercektende adam biraazz dinlensinn her maç oynadııı:D

hassrett
01-18-2008, 21:05
efettt toramanım gol attı işte forvetlerin yapacağı işi o yapıoo napsınnn :P

Nihal Aslan
01-19-2008, 10:03
toraman besıktas ıcın canını dısıne takan futbolculardan ve en eskılerden hakkatten ya adam her mac oynuor bıraz dınlensın yorulmustur ...

Ezel Özsipici
01-19-2008, 10:51
toraman besıktas ıcın canını dısıne takan futbolculardan ve en eskılerden hakkatten ya adam her mac oynuor bıraz dınlensın yorulmustur ...

gazetede okudum geeçen gün adam şey yazmıs "TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ" bir adam her maç aynı performansı mı gösteriri helal olsun!

hassrett
01-19-2008, 14:10
toraman için ne güsel şeyler yasıosunus yaa sevindimmm:)) efett yaa çocuk her maçta oynuoo maşallah nazar değmesin bu akşamda inş herzamannki gibi süper oynicakkk ben biliomm:)

ThOaRsArMeAtN

Bülent Girgin
01-19-2008, 14:14
toraman için ne güsel şeyler yasıosunus yaa sevindimmm:)) efett yaa çocuk her maçta oynuoo maşallah nazar değmesin bu akşamda inş herzamannki gibi süper oynicakkk ben biliomm:)

ThOaRsArMeAtN

hasret lütfen yazarken biraz türkçene dikkat et :D bugünkü maça gelince : bugün iki kisilik oynamasi lazim toramanin, ve ben öyle oynayacaginida biliyorum.

hassrett
01-21-2008, 20:38
öle yasiom ya ben :P ayrıca toraman maalesef güsel oynayamadı bu sefer hatalar peşini bırakmadı olsunnn bi insan herzaman süper olamas demii:))

Bülent Girgin
01-21-2008, 20:53
ne demek ben böyle yaziyorum hasret :( sen okula gitmedinmi? :( , valla ne olacak bu toramanin hali, her hafta daha kötü oynamaya basladi :(

hassrett
01-23-2008, 18:07
yokk kara cahilim ben hiç okul görmdim one yeniomu :P ne alakası var okulla ya benim öle yasmak hoşuma gidioooo ayrıca tekk hata yapan toraman diil bi futbolcuda herzaman aynı performansı gösteremesya düseltir.

Bülent Girgin
01-23-2008, 18:26
toraman kendini düzeltene kadar insallah ati alan üsküdari geçmemis olur :(

Barış Kahraman
01-23-2008, 19:12
toraman topici futbolcularımız bölümünün içindedir.. bu bölüm hasret arkadaşımızın toramana olan aşkını ilan etmesi için açılmıştır.. toramana aşkını ilan etmek isteyen başka kimse varsa bu bölüme yazabilirler :) toramanla ilgili yorum yapmak isteyenler lütfen ibrahim toraman topicine yazsınlar..

Mehmet İpek
01-24-2008, 11:16
hakkatende yakışıklı bir futbolcu. ama MANSIZ İLHANı geçemez. adam için koreliler geliyodu.

Elif Kaya
01-24-2008, 11:47
hasret kötü bir haberim var ebru destan'la berabermiş seninki

Adnan Direnç
01-24-2008, 11:50
Ebru Destan Yakışır İboya ama 1 Tane Yetmez 2-3 lur İnşllah :)

Ayşegül Alparslan
01-24-2008, 13:03
hasret kötü bir haberim var ebru destan'la berabermiş seninki ebru destanmı yalan bee nasıl olurda o çirkin kadınla adı anılır allahım yaa ben ona kimse bilmesin bizimkiler çok kızar git biriyle adını çıkar dedim oda kıskanmiyim diye bula bula onu bulmuş :D :D

hassrett
01-24-2008, 21:33
nediosunus siz ya delirtcekmisinis beni ne ebrusu ne destanı öle bişe olmamasssss olmamalııııı....

Bülent Girgin
01-24-2008, 21:55
ah toraman ahhhhhhhhhhhhhhhh, bunlaridami yapacaktin :( :(

Elif Kaya
01-25-2008, 07:35
nediosunus siz ya delirtcekmisinis beni ne ebrusu ne destanı öle bişe olmamasssss olmamalııııı....

Hatta evlenmeyi düşünüyormuş toraman :(( Bir yakışıklı futbolcuyu daha kaybetmek üzereyiz.. Kalan yakışıklılar bizimdir :D:

Ezel Özsipici
01-26-2008, 13:07
Hatta evlenmeyi düşünüyormuş toraman :(( Bir yakışıklı futbolcuyu daha kaybetmek üzereyiz.. Kalan yakışıklılar bizimdir :D:

Gittiii gül gibi adam:D:D:D: ama ebru destan Diyodu futbolcu sevgilim hr zaman maç izlemekten bıktım diee:D: :D: ali andogandandan sonra magainsel olarak toramanla uğraşıyoruz:D:

hassrett
01-27-2008, 22:20
olsun hiç farketmess ayırırıssss:)

Elif Kaya
01-28-2008, 12:29

bak sen :) çok iddalıyız :)

Ezel Özsipici
01-28-2008, 13:58

:D: nasıl yapıcan onu ama sende bu ask varken bir komplo planıyla yaparsınn:D

hassrett
01-28-2008, 21:57
ooooo ayıpsınıs yaa toraman bu yaparımm ayırırımm :) keşke bi görebilsemm aah ahhh...:(

Bülent Girgin
01-28-2008, 22:08
ooooo ayıpsınıs yaa toraman bu yaparımm ayırırımm :) keşke bi görebilsemm aah ahhh...:(

maça gidemiyormusun ? gitsen görürsün,uzaktanda olsa :D

Mehmet Erhan
01-29-2008, 16:57
şu toramanında ne çok aşığı varmış...hiç boş kalmıyor topici maşallah... :D

Ezel Özsipici
01-29-2008, 17:03
maça gidemiyormusun ? gitsen görürsün,uzaktanda olsa :D

yooo yeni acıga gelse hani ali tandoganın oynadıgı kanatın orası varya ordaki direklere inse futbolcular oraya maçtan önce ıssınmaya geliyolar cok yakından görüyorsun bir kere toramangelip bir cocugu sevmişti...ben yakından gördüm yane:Dhepsini görüyosun oraya gelse toramanı görse kalpten gider zaten

Bülent Girgin
01-29-2008, 18:27
yooo yeni acıga gelse hani ali tandoganın oynadıgı kanatın orası varya ordaki direklere inse futbolcular oraya maçtan önce ıssınmaya geliyolar cok yakından görüyorsun bir kere toramangelip bir cocugu sevmişti...ben yakından gördüm yane:Dhepsini görüyosun oraya gelse toramanı görse kalpten gider zaten

hassrett görmesin bunlari :D ama birde su var : acaba hassrett nerede oturuyor, uzakta oturuyorsa gelemezki maça :(

hassrett
01-29-2008, 18:56
öncelikle tavsiyenis için sağolun ista gidince yeni açığa gitcemm kesinlikle :) tabii bunun için ilk önce ist a gitmem lasımm gidipte görememek var bide inşallah kalbim isin verir buna :) gerçi gittikte noldu göremeden geri geldimm:( ama peşini bırakmicammmm heheh:))

Ezel Özsipici
01-29-2008, 19:11
öncelikle tavsiyenis için sağolun ista gidince yeni açığa gitcemm kesinlikle :) tabii bunun için ilk önce ist a gitmem lasımm gidipte görememek var bide inşallah kalbim isin verir buna :) gerçi gittikte noldu göremeden geri geldimm:( ama peşini bırakmicammmm heheh:))
toraman sakat olmassa ısınmaya cıkarr o yüzden görürsünn:Dkızlar hep bagırıyo toraman toramannnnN!!diee birde gidrsn onları dövmen lazım!

hassrett
01-31-2008, 20:29
görerimmm nie sakatlancakmışş gökhanla karıştırmayınn:) ayrıcaa döverimmde hiçç problemm dill ee toramann buu yaparımmm:))

Bülent Girgin
01-31-2008, 20:32
görerimmm nie sakatlancakmışş gökhanla karıştırmayınn:) ayrıcaa döverimmde hiçç problemm dill ee toramann buu yaparımmm:))

hasret neredensin sen ? bak yakinda yine yarisma var, yarismaya katilirsan belki bedava bilet kazanirsin maça ve sonunda toramanini görürsün, toraman evlenmeden önce son bir kez :(

Ezel Özsipici
02-01-2008, 13:22
hasret neredensin sen ? bak yakinda yine yarisma var, yarismaya katilirsan belki bedava bilet kazanirsin maça ve sonunda toramanini görürsün, toraman evlenmeden önce son bir kez :(

:D: kız bizim yüzümüzden toramandan soguycakk:D:
ordaki zorular zor ama bilir mi:D

Bülent Girgin
02-01-2008, 13:28
:D: kız bizim yüzümüzden toramandan soguycakk:D:
ordaki zorular zor ama bilir mi:D

ben yardim ederim :D olmazsa bilet bile alirim hassrette :D yeterki kizcagiz toramani bir görsün :D

Ezel Özsipici
02-01-2008, 13:30
ben yardim ederim :D olmazsa bilet bile alirim hassrette :D yeterki kizcagiz toramani bir görsün :D

oolmazsa benim gideemediğim bir maçta kombinemi veriyim:D yeni açıktan çok net görür hem:D: olamzsa ben kapalıya gidiyimm o yeni acıga gitsin:D:
yada malzemeciden imzalı formasını isteyim ben gitmişken bir gün ist.hasrete gönderirim:D

Mehmet Erhan
02-01-2008, 13:34
şu toramanında ne çok aşığı varmış...hiç boş kalmıyor topici maşallah... :D

bu sözlerim hala geçerliliğini koruyor... :D

Ezel Özsipici
02-01-2008, 13:37
bu sözlerim hala geçerliliğini koruyor... :D

ya biz asıgı diilzi ki:D sadece yorum yapıyoruzz:D

Elif Kaya
02-01-2008, 14:07
ezel ne iyi kızsın sen öyle benim içinde bobodan alırmısın imzalı forma :D:

Ezel Özsipici
02-01-2008, 14:13
ezel ne iyi kızsın sen öyle benim içinde bobodan alırmısın imzalı forma :D:

öle istanbula gezmeeye gittiğim bir gün olsa adapazarı beşiktaslılar derneğinde bir abi var tanıyomuş onu alcam ama maç harici gidemediğim için..
hem alırım ne var:D:

Elif Kaya
02-01-2008, 14:23
alırsan haber ver :D

hassrett
02-02-2008, 21:01
arkadaşlar benim şu acıncak halime toraman seferberliği başlatmışsınıs sağolun yaa:) nesse bu ne yarışmasıymışş ben bilirim hepsini ucunda toramanı görmek varsaaa neden olmasınn:) bide nie son bikes evlenmeden öncee öle bişey mi varmışş bide varsa yavaş yavaş söleyinn valla küt die öbür tarafa yolcu olurummm:( yaa ezell arkadaşımm sen ne ii insansın öle yaaa toraman formasıı mı alcakmışınn bana hehhh:) mutlu mu oldum nee:)

Bülent Girgin
02-02-2008, 21:14
arkadaşlar benim şu acıncak halime toraman seferberliği başlatmışsınıs sağolun yaa:) nesse bu ne yarışmasıymışş ben bilirim hepsini ucunda toramanı görmek varsaaa neden olmasınn:) bide nie son bikes evlenmeden öncee öle bişey mi varmışş bide varsa yavaş yavaş söleyinn valla küt die öbür tarafa yolcu olurummm:( yaa ezell arkadaşımm sen ne ii insansın öle yaaa toraman formasıı mı alcakmışınn bana hehhh:) mutlu mu oldum nee:)

bak toramanin yüzünden rizeyede yenildik :(

hassrett
02-03-2008, 15:31
evett katılıyorumm ama toraman yüzünden diil hocanın yüzünden oynatmadı çocuğu gökhanda çok bişe yapabildiya sankiii hofff nesse....

Ezel Özsipici
02-03-2008, 17:34
ankaraspor macına sakladı dnlendirdi milli takımada cağırmadılar galibaA:Sama ggökan zan gayet iyiydi bencee:)

Bülent Girgin
02-03-2008, 21:18
ankaraspor macına sakladı dnlendirdi milli takımada cağırmadılar galibaA:Sama ggökan zan gayet iyiydi bencee:)

ya ezel lütfen konuyu dagitma, gökhan zan iyi olabilir ama, toraman GÜZEL :D hassrett i toramanin oyunu degil güzelligi ilgilendiriyor, aynen senin kurtulusa asik oldugun gibi :D

Ezel Özsipici
02-04-2008, 18:07
ya ezel lütfen konuyu dagitma, gökhan zan iyi olabilir ama, toraman GÜZEL :D hassrett i toramanin oyunu degil güzelligi ilgilendiriyor, aynen senin kurtulusa asik oldugun gibi :D

tamam ama ben hassretin toramanı sevdiği kadar sevmiyorum beşiktASKIM daha önce gelirr:))konuyu dagıtmıyotum benn:D hem serdar hobii hem sefgilisi varmıs onu öğrendim:DTek ask BeşiktASk:)

hassrett
02-11-2008, 12:04
lütfennn... tammm yakışıklılığı biras ön planda olabilir ama sonuçta beşiktaş ta oynuo ve onun oynadığı oyun tabiki ilgilendirioo yani sadece dış görünüşü önemli diil benim için, gerçi bu son maçtada oynamadı yine yenildikk :( kader utansın:(

Adnan Direnç
02-11-2008, 12:33
Anaaaa bizim ibo nişalanmış :S

Elif Kaya
02-11-2008, 12:46
Anaaaa bizim ibo nişalanmış :S
Hadi be kiminle ??

Ezel Özsipici
02-11-2008, 13:24
gercekten mi nişanlanmıs:D

Nisa Tuğrul
02-11-2008, 13:59
evet sarışın bir kızla nişanlanmış düğünlerini yaza yapacaklarmış :p :D

Şule Artarlar
02-11-2008, 14:43
hassrett Felç yapmayın arkadaşlar=))

hassrett
02-13-2008, 09:39
bencede yaa ama yalan haberler bunlar inanmayın gerçektenn ebru destanda yalan hem toraman onamı kaldı yaaa:P

Hasret Ergül
02-13-2008, 09:57
bencede yaa ama yalan haberler bunlar inanmayın gerçektenn ebru destanda yalan hem toraman onamı kaldı yaaa:P

Hasret Toromana ulaşmaya çalıştınmı hiç ? Giresun yazıyor profilinde istanbula geldiiğinde dene bence şansını görmeden ölürsen senden çok benım gözlerim açık gider :);)

Bülent Girgin
02-13-2008, 10:12

ya hassrett ben sana dedim yarismaya katil bilet kazanip maça gidersin diye ama yarismaya katilmiyorsun:( gidip bir gör su toramani, belki sen görünce iyi oynamaya baslar :D

Elif Kaya
02-13-2008, 10:14
Hasret Toromana ulaşmaya çalıştınmı hiç ? Giresun yazıyor profilinde istanbula geldiiğinde dene bence şansını görmeden ölürsen senden çok benım gözlerim açık gider :);)

hasret ne yaptın kızı bu yaşta öldürdün :) ama haklısın bu aşkın artık sanalda kalmaması gerkiyor :D:

Şule Artarlar
02-13-2008, 11:13
kesinlikle hassrett aşk için herşeyi göze alman lazım. ki bu toramansa bütün deplasmanlara bari gitt öle daha cabuk ulaşırsın =))

hassrett
02-14-2008, 15:39
ya gittim gitmes olurmuyum ya ama ben gittiğimde o yoktu işte kader utansın ama görünce kalbim dayanırmı o heycana onu bilmiyorum yoksa görmek bişey diil :) olsun 2010 a kadar yolu var şimdi pek acele etmiyorum kendime güvenemiyorum napim:) ama sivas maçına gitcem inşş..

Gökhan Özsoy
02-14-2008, 15:42
Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun :sev: hassrett ve shivas'lı kharTHall :sev:

Nihal Aslan
02-14-2008, 15:43
sevgılıler gununuz ktlu olsun hasret :D:

Şule Artarlar
02-14-2008, 16:30
F£Na aşk!!! :oyy:

Ezel Özsipici
02-15-2008, 17:31
ya bak bana serdar kurtuluşn imzasını aldım :D

Bülent Girgin
02-15-2008, 19:59
ya bak bana serdar kurtuluşn imzasını aldım :D

ya bir imza nasilda insani mutlu ediyor :D:

Ezel Özsipici
02-16-2008, 10:55
ya bir imza nasilda insani mutlu ediyor :D:

:D ya gülücük koydum ne ya:D sadece imza değil ki:D

hassrett
02-17-2008, 15:47
TORAMANIM benim yaa durdu durdu attı gene gölünüüü:) bjknin gururu yaa çok seviommm onuuuu....

Hasret Ergül
02-17-2008, 15:52
TORAMANIM benim yaa durdu durdu attı gene gölünüüü:) bjknin gururu yaa çok seviommm onuuuu....

Dün direk sen geldin aklıma ya :))

Nisa Tuğrul
02-17-2008, 22:27

aa ne yalanı hasretçim az önce iboyla konuştuk telefonda kararlaştırdık yaza düğün yapacaz sende gel düğüne zaten bir tane şahidimiz eksikti (:

Elif Kaya
02-18-2008, 08:01
Bende bobodan imza almak istiyorum :D

Mehmet Erhan
02-18-2008, 10:03
Bende bobodan imza almak istiyorum :D

elini çabuk tutsan iyi olur,zira sezon sonu bobo yolcu... :D

hassrett
02-19-2008, 21:54
hadiii yaa bobo gidiyomuymuşş gitmesin o yaa nie gidioki gerenk yok yaa.. neysee efett TORAMANIM attı golüü toramanı gördüğünüsde aklınıza geldiğime sevindimm :) ah ahh bide onu bukadar çok sevdiğimi o bilse tam süper olcaktaa neysee inşş oda olcakk...

Bülent Girgin
02-19-2008, 22:34
hadiii yaa bobo gidiyomuymuşş gitmesin o yaa nie gidioki gerenk yok yaa.. neysee efett TORAMANIM attı golüü toramanı gördüğünüsde aklınıza geldiğime sevindimm :) ah ahh bide onu bukadar çok sevdiğimi o bilse tam süper olcaktaa neysee inşş oda olcakk...

hassrett senin isinde zor kiz :( ben sana dedim yarismaya katil ama katilmiyorsun :(

Elif Kaya
02-20-2008, 07:19
elini çabuk tutsan iyi olur,zira sezon sonu bobo yolcu... :D

yarışmayı kazanırsam :D: imza alırım :D

Mehmet Erhan
02-20-2008, 11:15

toramandan sonra şimdi de BOBO AŞKI mı başladı yoksa hasssrettt... :D

Elif Kaya
02-20-2008, 12:08
toramandan sonra şimdi de BOBO AŞKI mı başladı yoksa hasssrettt... :D

Onu kendisi için değil benim için söylüyo :D:

Ezel Özsipici
02-20-2008, 17:40
:D: :D: :D:
beşiktas için önemli ya ondan diyodur:D: :D:
serdara söliyim birde bobnun kini alsın:D: :D: :D: :D:

Özkan Yeşil
02-20-2008, 18:25
Forma aşkı ile oynayan ender futbolcularımızdan.

hassrett
02-20-2008, 23:17
yok bea ne bobo aşkısı benm tek aşkım var o da TORAMAN bide bjk vazgeçilmezz ben onu arkadaşım için söledimm:) ya boboyu seviodumm gitmesine gerenk yoktu bence bjk için okadar çalışıodu yanii... neyse yöneticilerin işine karışmak gibi olmasın şimdi yaw aslında TORAMAN gitmesinde en önemlisi oo....

hassrett
02-22-2008, 13:33
Bir kuş olsam uçsam ah konsam kalbine
Hep içinde kalsam CaNıN gibi
Anlatsam halimi söylesem derdimi
Gözlerinde bulsam SaaDeTiMi....

BeN SeNDe TuTuKLu KaLDıM.....

""""ThOaRsArMeAtN"""

hassrett
02-22-2008, 13:43
Issız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi ya da yağmuru unutmuş toprağın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama YÜREKTEN ÖZLEDİM SENİ

SEN BENIM ICIN VAZGECILMEZSIN.CUNKU SENI SEVMEK NEFES ALMAK...

Beni mutsuz edemezsin. Başaramazsın bunu. Çünkü ben sana “ hayat “ dedim sevgili. Öldüremezsin beni. Üzemezsin beni. Kendini öldürmeye yeltendikçe ben seni “ bende “ büyütmeye devam edeceğim. Sen devam et kendinin katilin olmaya. Sen yüzünü kapattıkça umuda ben seni “ sende “ doğurmaya devam edeceğim. İnatla, sabırla. Çünkü sen cansın bende

Bülent Girgin
02-22-2008, 17:37
Issız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi ya da yağmuru unutmuş toprağın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama YÜREKTEN ÖZLEDİM SENİ

SEN BENIM ICIN VAZGECILMEZSIN.CUNKU SENI SEVMEK NEFES ALMAK...

Beni mutsuz edemezsin. Başaramazsın bunu. Çünkü ben sana “ hayat “ dedim sevgili. Öldüremezsin beni. Üzemezsin beni. Kendini öldürmeye yeltendikçe ben seni “ bende “ büyütmeye devam edeceğim. Sen devam et kendinin katilin olmaya. Sen yüzünü kapattıkça umuda ben seni “ sende “ doğurmaya devam edeceğim. İnatla, sabırla. Çünkü sen cansın bende

TEK ASK TORAMANASK :D ya hasret ne olacak senin bu halin böyle? :(

Bülent Girgin
02-22-2008, 17:38
:D: :D: :D:
beşiktas için önemli ya ondan diyodur:D: :D:
serdara söliyim birde bobnun kini alsın:D: :D: :D: :D:

vay ezele bak, serdarla senli-benli olmus haberimiz yok :D

Ezel Özsipici
02-22-2008, 17:59
vay ezele bak, serdarla senli-benli olmus haberimiz yok :D
tabi ya öyleyiz aramızdan su sızmıyo:D::D: :D:
hiç gülüceğüm yoktu:D::doh::oley:

hassrett
02-24-2008, 14:39
valla hiç sormayın ya nolcak benim bu halim bende bilmiom çok üsülüom kendimeeee..... umutsuz vakayım ya tıp çaresizzzz ( benim ilacım toraman ama nesseee:))

hassrett
02-28-2008, 20:37
sen varsan herşey eksik
sen varsan herşey tamam

Ezel Özsipici
02-28-2008, 20:51
sen varsan herşey eksik
sen varsan herşey tamam

ya denizli macında bir kız "toraman toraman benim olsun forman diye panakrt acmıs toramanda gitti formasını verdi kıza kız delirdi ağladı ağladı cok seviyo toramanı heralde bir an sen sandım sen olmayasın o kız:D

Ezel Özsipici
02-28-2008, 20:58
hasret sende böyle pankart aç sanada versin giyilmiş formasını üstünden cıkartıp verdi cünkü kız delirdi resmen toramanın kolunu kaptı vermiyo zor aldılar:Dligtvde gösterdi maratonda belki tekrarını gösterrir yada kara kartalın tekrarında:D

Erkan Korkmaz
02-28-2008, 21:07
sen varsan herşey eksik
sen varsan herşey tamam

Bu cümlede bir gariplik yokmu ?

Sen Yoksan Herşey Eksik
Sen Varsan Herşey Tamam

sanki daha bir anlamlı oldu ;)

Elif Kaya
02-29-2008, 08:49
Bu cümlede bir gariplik yokmu ?

Sen Yoksan Herşey Eksik
Sen Varsan Herşey Tamam

sanki daha bir anlamlı oldu ;)

bu şarkı değil miydi ya ??

hassrett
02-29-2008, 20:33
işte bunu bana yasmıcaktın valla tıkıldımmm komple çöktümm iiki ben görmedimmm .....

efet şarkı onlar güsel şarkıları toramana yasıom ben:)

hassrett
03-03-2008, 22:23
süper oynadı toramanım benmim yaaa:)

Kemal Arıcıoğlu
03-03-2008, 22:25
süper oynadı toramanım benmim yaaa:)yine geldi toramancı...başka topiğe yazı yazsın bütün sezon kazanda benden herkeze yemek :D

Erkan Korkmaz
03-03-2008, 22:28
yine geldi toramancı...başka topiğe yazı yazsın bütün sezon kazanda benden herkeze yemek :D

hasreti bir bu topicte gördüm birde doğum günü tebriklerini kabul ederken :D

hassrett
03-04-2008, 15:10
boşmu kalsın yani okadar açtırdıkkk herhalde burda olcaammm :))

hassrett
03-04-2008, 15:12
""""ThOaRsArMeAtN""""

hassrett
03-17-2008, 18:50
yine toramanıma kart yine uyuz bir hakem hepmi böle oluryaaa ...
zaten hiç sevmiom o herifi gene yaptı yapcanı :dovcem:
ama nesse sonuçta beşiktaşım kasandı yine lideris yine birinciyis :))

Elif Kaya
03-17-2008, 19:31
boşmu kalsın yani okadar açtırdıkkk herhalde burda olcaammm :))

Doğru lafa ne denir :))

Bülent Girgin
03-17-2008, 19:56
yine toramanıma kart yine uyuz bir hakem hepmi böle oluryaaa ...
zaten hiç sevmiom o herifi gene yaptı yapcanı :dovcem:
ama nesse sonuçta beşiktaşım kasandı yine lideris yine birinciyis :))

az kalsin senin toramaninin yüzünden maç gidecekti :( bunun kulaklarini çekmek lazim biraz :D

hassrett
03-19-2008, 01:50
heytt nolyooo nedemek öle kulak çekmek falan yaptırtmaaaam toramanıma laf yok evet onun yokluğu baya zor oldu ama hiçte takım batmadııı.... uyus hakemler yaa çekemiolarrrr:P

Bülent Girgin
03-19-2008, 02:09
heytt nolyooo nedemek öle kulak çekmek falan yaptırtmaaaam toramanıma laf yok evet onun yokluğu baya zor oldu ama hiçte takım batmadııı.... uyus hakemler yaa çekemiolarrrr:P

belediye maçinda puan kaybedersek birak kulak çekmeyi ben onun kafasini koparirim :D

Erkan Korkmaz
03-19-2008, 04:48
Keşke atılmasaydı yavaş yavaş ısındığı yere şimdi sil baştan adam arıyoruz...

hassrett
03-21-2008, 15:29
TORMANIMA laf yok hepmi hatalı o ya hakemlerin garezi var lütfen gözardı etmeyelimmm...
evet belediye maçnda ona çok ihityaç olcak ama hayin hakem kartı göstertmeseydi olcaktııı...

Bülent Girgin
03-21-2008, 15:59
TORMANIMA laf yok hepmi hatalı o ya hakemlerin garezi var lütfen gözardı etmeyelimmm...
evet belediye maçnda ona çok ihityaç olcak ama hayin hakem kartı göstertmeseydi olcaktııı...

kendisi esseklik yapti sen suçu hakeme veriyorsun :( çikar su toraman gözlügünü ve bir daha seyret maçi istersen :D

Ezel Özsipici
03-21-2008, 16:00
ama o zaman oda o kadar kontrolsüz dalmsaydı aaadAMA bilmiomu hakmlerin beşiktslı futbolcuuyu en ufak birşeyde atıcagını...

hassrett
03-22-2008, 16:41
eşşek derkennnn..... lütfennn toramana böle sitemlerde bulunmayalım ben maçı gayet güsel bi şekilde isledim hakemde hakemliğini yapsın...

Şule Artarlar
03-22-2008, 17:40
Hassrett senin adamını dışlıyor bak Fatih Terim kadroda bile yok;)

hassrett
03-23-2008, 15:00
hiç sorma yaa nie almıo kadroya anlamiom tee liverpool maçından beri almıo kadroya herkes hata yapar hoff nedir bu çocaa garesleri anlamiomkiii

Bülent Girgin
03-23-2008, 15:27
hiç sorma yaa nie almıo kadroya anlamiom tee liverpool maçından beri almıo kadroya herkes hata yapar hoff nedir bu çocaa garesleri anlamiomkiii

senin toramanin yüzünden sampiyonluk gidecek hassrett :(

Şule Artarlar
03-23-2008, 17:37
Yazık oluyo bu Toramana..

Elif Kaya
03-24-2008, 04:32
ama o zaman oda o kadar kontrolsüz dalmsaydı aaadAMA bilmiomu hakmlerin beşiktslı futbolcuuyu en ufak birşeyde atıcagını...

ezel haklı beşiktaşlı futbolcular ağzını açsa kırmızı kart görecek neredeyse

hassrett
03-25-2008, 15:51
zaten bu takımda toramanın üstüne kuruluoya bi o oynuo bi o hata yapıo bi o kart görüo hep toraman zaten yaaaa şimdide şampiyonluk onun yüzünden gitcekkk tabii yaaa hep toraman hep toraman.....

evet ezele bende katılıyorum bjk li futbolcular ağzını açsa kart görcekler ya artık o duruma geldikk bu hakemlerede bi gıcık oluom

nerdesinn Erman Toroğlu keşke sen olsan yaa...

Bülent Girgin
03-25-2008, 16:40
zaten bu takımda toramanın üstüne kuruluoya bi o oynuo bi o hata yapıo bi o kart görüo hep toraman zaten yaaaa şimdide şampiyonluk onun yüzünden gitcekkk tabii yaaa hep toraman hep toraman.....

evet ezele bende katılıyorum bjk li futbolcular ağzını açsa kart görcekler ya artık o duruma geldikk bu hakemlerede bi gıcık oluom

nerdesinn Erman Toroğlu keşke sen olsan yaa...

bu ne ? baska adammi kalmadida bu iti istiyorsun ? cumartesi maçtayim , eger toraman hata yaparsa :@ :dovcem: :@

Barış Aygün
03-25-2008, 17:00
toraman kabadayıyımıs ahmet cakar dedı :D bızım topcular dayıyımıs ahmet beyler oyle dedı :D

Şule Artarlar
03-25-2008, 17:29
Ahmet çakarı kim takar :D

hassrett
03-27-2008, 16:22
yerim ahmetide çakarıda yaaa dayılarsa ne güzellll bu devirde dayı bulmak zor heyttt :)

Elif Kaya
03-28-2008, 06:31
ahmet çakar bikini giyesene giysene giysene :D: diyorum o kadar :D

hassrett
03-30-2008, 09:22
aynen katılıyorum...

Bihter Öztürk
04-21-2008, 16:12
aLLah sıze bagısLasın dıebıLırmıyım :D:D:D:D

hassrett
04-22-2008, 13:47
ayyyyy inşallahhhhh tek temennimm buuu bu güsel dileklerin için sağolllll.:):))

Elif Kaya
04-22-2008, 14:35
hasret başka konuya yazmamakta ısrarlımısın canım

Bülent Girgin
04-22-2008, 19:22
ayyyyy inşallahhhhh tek temennimm buuu bu güsel dileklerin için sağolllll.:):))

önümüzdeki yaz evleniyormus toraman , evlenirse belki dogru düzgün futbol oynar ve devamli kirmizi kart görüp takimi eksik birakmaz

Ezel Özsipici
04-23-2008, 23:21
bülent abi kıızın yğreğine indiricdeksin gercekten evleniyomu:D:

Bülent Girgin
04-24-2008, 07:40
bülent abi kıızın yğreğine indiricdeksin gercekten evleniyomu:D:

yok gerçekten evleniyor, bende nikah şahidiyim, 19 temmuzda olacak nikah.

Nihal Aslan
04-24-2008, 10:10
allah hayırlı gecımler versın :p

Ezel Özsipici
04-26-2008, 13:54
yok gerçekten evleniyor, bende nikah şahidiyim, 19 temmuzda olacak nikah.

eyvahh hasrt kalpten gidicek :D: :D:

hassrett
04-28-2008, 21:51
evet evet evleniooo ama benleeeeeeeeeeeeeeeee:)
yok öle bişey yaa bekar o bikeremmm

hassrett
04-28-2008, 21:52
Sen benim içimde bir korkulu rüya
Hergün sevip sardığım bir hülyasın
Yokluk ateşten bir gömlek
Sensizlik ölüm gibi
Rüyam hülyam benim dünyamsın

Kanımda canımda alın yazımda
Bir sen varsın bir de ben şu dünyada

Nazar deymesin sana
Eller deymesin sana
Sensizlik ölüm bana

Seni benim gibi seven bulamazsın
Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın
Ömrün vefası yok korkum aşkımdan çok
Gönlüm sensiz kalmasın
Korkulu rüyam gülen bahtımsın
Sen benim sen benim sen benim dünyamsın

Hepimizin hayatı iki kelime
Bir varmış bir yokmuş şu alemde
Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer
Son nefeste adın dilimde
Her şey sende başlar seninle biter
Sevilmek ümidi sevmekten beter

Bülent Girgin
04-28-2008, 21:54
evet evet evleniooo ama benleeeeeeeeeeeeeeeee:)
yok öle bişey yaa bekar o bikeremmm

haklisin hassrett, toraman temmuza kadar bekar :D ayrica yeni bir üyemiz var farkindaysan : aşkımm toramanım nickli biri :D

hassrett
04-29-2008, 11:13
kimmiş o ya ben görmedimmmm bak çok sinirlendim şimdii acill müdahele etmem lasımmmm

toraman benim yaaaa...

Bülent Girgin
04-29-2008, 11:18
kimmiş o ya ben görmedimmmm bak çok sinirlendim şimdii acill müdahele etmem lasımmmm

toraman benim yaaaa...

toramani paylasacaksin artik bu topickte :D asiklar çogaldi :D

hassrett
04-29-2008, 11:18
ya kıs daha 14 yaşındaymışşş o yüsdenn kıskanıcakk hiçbişey yokk ohh rahatladımmm

Bülent Girgin
04-29-2008, 11:51
ya kıs daha 14 yaşındaymışşş o yüsdenn kıskanıcakk hiçbişey yokk ohh rahatladımmm

allah rahatlik versin :D temmuzdan sonra artik baska bir ask ararsin kendine :(

Barış Aygün
04-29-2008, 11:54
AŞKIN YAŞI OLMAZ :D OYUZDEN FAZLA RAHATLAMA... :D:

Elif Kaya
04-29-2008, 13:48
aynen artık bu topiç sanma özel değil hasret :D Diğer üyede bu topiçin ortağı artık :D

hassrett
05-01-2008, 10:52
hiç beni bağlamasss o kızı kıskanıcak halim yok sizde abartmayınnn ayrıca toramanın temmuzda evleneciğini nerden biliosunus özel olarak davetiye gönderdi herhalde...

Bülent Girgin
05-01-2008, 15:45
hiç beni bağlamasss o kızı kıskanıcak halim yok sizde abartmayınnn ayrıca toramanın temmuzda evleneciğini nerden biliosunus özel olarak davetiye gönderdi herhalde...

evet hassrett bana özel davetiye geldi toramandan, 19 temmuzda dügün var .

Adnan Direnç
05-02-2008, 08:53
sizler skılmadınız mı bu hasreetın sadce toraman aşkından ?

gitsin toramanın fun clubına üye olsun ne bileyim elbet bir sitesi vardır...

ortak payda Beşiktaş diye düşünüyorum ama olursa toraman başka bir takıma giderse bu arkadaş gelip yazmaycakmı buralara...

Nihal Aslan
05-02-2008, 09:49
ibrahim toraman 5 mayıs pazartesi günü kültür üniversitesinde bir panele katılacak sadece ibrahim toraman olmayacak serdar özkan,alen markaryan,turgay demir,vahap hacıoglu,ata sen de orada olacak katılmak ısteyen arkadaslara bu topıcden duyurmus olayım

hasretde cok ıstıorsa gıtsın kultur unıversıtesıne uzun uzun konussun toramanla

hassrett
05-02-2008, 10:45
tavsiyeleriniz için teşk ederim de zaten imkanım olsa ben kendim yapıcam o dedikleriinizi kahretsinki uzağım ayrıca kimeyi zorla tutmuyoruz yaz die sıkılan yazmasın....

Adnan Direnç
05-02-2008, 12:35
bana düşmez diyorum ama malesef ki düşüyor

fan clubüne falan üye ol beşiktaş aşkı için gel buralara...

hassrett
05-02-2008, 21:06
bilmem farkındamısınız ama toraman aşkı adıyla açıldı bu topic...

Adnan Direnç
05-02-2008, 23:49
oh ne alaaa memleket kimsede sesini çıkartmıyr acaba bendemi bir gariplik var...

bakınız hiç bir topiğe yorum yapmıyorsunuz gidinin "İMKANSIZ" olan aşkınızı hayalinizide rüyalarınzdaa fun clübte yaşayın burda BEŞİKTAŞ ortak payde...

her topçu için açılsın AŞKIM topiği bende gider 1 tane bayan sporcumuz için açarım b kişi gider sporcumuz için açarr önüne geçilirmi...

bir dur dicek yomu pişt ? :)

Beşiktaş ile yazıcaksa yazsın yazmıcaksa yazmasın doğruluk bekçisi gibi hissttim bir an kendimi hem şaşıyorum Bülent abi nasıl ses çıkartmıyor anlamş değlim...

Nihal Aslan
05-03-2008, 09:45
yok adnan bende senınle aynı fıkırdeyım bazı arkadaslarımız topıclere yorum yapmadıkları ıcın uzaklastırıldılar ama bu olmuor haklısınnn

Yönetici
05-03-2008, 10:02
bu topic geçici bir süre kapanmıştır ve sayın üyemiz hassrett diğer topiclere yorum yapmadığı sürecede kapalı kalacaktır.buranın Beşiktaş sitesi olduğunu bir kez daha hatırlatalım !