Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer Haberleri
Hasret Ergül
11-28-2007, 09:02
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ön liberosu Tjikuzu ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Fanatik gazetesinin 28 Kasım tarihli baskısında yer alan habere göre Asbaşkan Levent Erdoğan’ın prensipte el sıkıştığı Namibyalı futbolcu için, ara transfer döneminin başlayacağı Ocak ayında kulübü ile masaya oturulacak. Güçlü fiziğinin yanı sıra teknik bir oyuncu olan Tjikuzu, 12 Aralık 1979 doğumlu.
napıcaz biz onu ya gereksizz
Utku Altıncık
11-28-2007, 10:03
töbe töbeeeee yaaaa
Ayşegül Alparslan
11-28-2007, 10:28
alın alın günahtır :))) şimdi bak haberleride çıktı o kadar heveslenmiştir çocuk
Barış Aygün
11-28-2007, 11:19
toplama kampına donucez yakında...hatta bu kolpalar gercek olsaydı donmustuk.... :@
Mehmet Erhan
11-28-2007, 11:57
beni alın ya...valla...en azından top geçer adam geçmez... YöNETİM İSTİFAAA... :@
Adnan Direnç
11-28-2007, 12:29
beni seç beni seç :D
Barış Aygün
11-28-2007, 12:58
kulubun onunde artıslık ıkı hareket yapsam benı de alırlar mı acaba :D
Gökhan Özsoy
11-28-2007, 13:44
bu nerden çıktı yahuu:S hüseyin çimşiri alalım ön liberoya madem bunu alcamıza..
Barış Aygün
11-29-2007, 00:51
bu nerden çıktı yahuu:S hüseyin çimşiri alalım ön liberoya madem bunu alcamıza..
servetı selcuguda alalım ozamn.... :/
Serkan Uşak
11-29-2007, 01:16
iii oyuncu hemen önyargılı davranmayın ozmn holoskoyuda istememeniz lazım
Barış Kahraman
11-29-2007, 01:25
ibenim bi bilgim yok oyuncu hakkında ama iyi oyuncu oldugunu sanmıyorum..
Barış Aygün
11-29-2007, 01:56
ibenim bi bilgim yok oyuncu hakkında ama iyi oyuncu oldugunu sanmıyorum..
bızım topcumuz degıl onu bılıyorum....sampıyonlar lıgı fılan kaldıramaz...
Barış Kahraman
11-29-2007, 03:04
adamlar kimleri düşünüyo kimleri alıyor.. biz kimlerle uğraşıyoruz.. yazık..
Hüseyin Balcı
11-29-2007, 08:33
En azından piyango değil diyatta gibi ne çıkacağını beklemeye gerek kalmayacak ısıran topçu bence Tjikuzu iş yapar bizde boş verin artık topçu alacağımıza böyle topçu alalım...
Mehmet Erhan
11-29-2007, 12:06
En azından piyango değil diyatta gibi ne çıkacağını beklemeye gerek kalmayacak ısıran topçu bence Tjikuzu iş yapar bizde boş verin artık topçu alacağımıza böyle topçu alalım...
abi iyi hoşda bizim ön liberoya değil forvet ve defansa ihtiyacımız var...
Barış Aygün
11-29-2007, 12:09
abi iyi hoşda bizim ön liberoya değil forvet ve defansa ihtiyacımız var...
aynen katılmıyorum forvete de ıhtıyacımız yok hıguaın bobo batu burak yeter bıze nobre rico gıtsın kerlon gelsın gerısı onemlı dııl...oyun kurucumuz olmadıgı ıcın gol atamıyoruz delgado yenı yenı kendıne gelmeye basladı ama her ıhtımale karsılık kerlonu almamız lazım...
Nuri Usta
11-29-2007, 13:47
beyler gerçekten böyle düşündüğünüze inanamıyorum.yönetimi istifaya davet edenler bu işler çığırtkanlıkla olmaz.genel kurul ve yasalarıyla olur.siz değilmiydiniz sinana imparator diyen.beşiktaşlı duruşu bu değildir.kafanıza göre istifa olmaz. madyanın dlduruşuna geliyorsunuz.
Barış Kahraman
11-29-2007, 14:33
ne yani sen şimdi demirörenimi savunuyosun? tek bi neden söyle? medya yüzünden istifaya çağırmayalımmı yani..
Bülent Girgin
11-29-2007, 15:56
beyler gerçekten böyle düşündüğünüze inanamıyorum.yönetimi istifaya davet edenler bu işler çığırtkanlıkla olmaz.genel kurul ve yasalarıyla olur.siz değilmiydiniz sinana imparator diyen.beşiktaşlı duruşu bu değildir.kafanıza göre istifa olmaz. madyanın dlduruşuna geliyorsunuz.
yorum yapmiyorum, imzami okumanizi tavsiye ediyorum, selamlar
H.Hüseyin Uluçay
11-29-2007, 16:17
ne ne ne ? tjikuzu mu o ne ya?
Gökhan Özsoy
11-29-2007, 17:40
yorum yapmiyorum, imzami okumanizi tavsiye ediyorum, selamlar
bende bulent abi gibi diyorum imzamı oumanı tavsiye ediyorum..
Hüseyin Balcı
11-30-2007, 12:51
Nuri bizim imparator dediğimiz sinan mafya babalarıyla iş yapan sinan değildi şimdi o sinanı eleştiriyoruz bukadar darlaştırabilmissin ya olayı helal olsun sana ...MAFYA BABALARININ DEĞİL BABA HAKKILARIN BEŞİKTAŞINI İSTİYORUZ.
alın alın günahtır :))) şimdi bak haberleride çıktı o kadar heveslenmiştir çocuk
:D: alalım ya doğruu :p
Hasret Ergül
12-01-2007, 07:48
http://img.sabah.com.tr/im/2007/12/01/2576DD9092E8DE4FB5E97199r.jpg&http://img.sabah.com.tr/im/2007/12/01/10EA218E53B53D40978FED74r.jpg
JAN KOLLER & CARLTON COLE
Diatta, Ricardinho ve Higuain'i göndermeyi planlayan Beşiktaş bir stoper bir de forvet alacak. Kartal golcü isimler Çek Jan Koller ve İngiliz Carlton Cole için görüşmelere başladı..
Beşiktaş devre arası gelmeden transferde harekete geçti. İyi bir forvet arayan siyah beyazlı takım, Monaco'da forma giyen 2.02'lik Jan Koller için kolları sıvadı. Avrupa'nın en uzun forvetleri arasında yer alan 32 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Çok kaliteli bir golcü.. Bu ismi kadromuza katabiliriz" diye görüş belirttiği öğrenildi. Koller, 1994 sezonunda transfer olduğu Sparta Prag formasıyla 2 sezonda toplam 29 maçta forma giydi ve 5 gol attı. 1996'da ise Lokeren'de 3 sezon forma giyen yıldız futbolcu, 97 maçta 43 gol kaydetti ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. 1999'da transfer olduğu Anderlecht'te de 65 maçta 43 gol kaydedip yıldızını iyice parlattı ve Dortmund takımına transfer oldu. Dortmund'la adeta özdeşleşen dev golcü, 5 sezonda 137 maçta forma giydi ve 59 gol attı. 2006'da ise serbest kalan Koller sonra Monaco'ya transfer oldu.
COLE 24 YAŞINDA VE BOYU 1.91
Siyah beyazlı takımın listesindeki bir diğer isim ise West Ham United'lı Carlton Cole. Kartal'da sezon başında da gündeme gelen İngiliz futbolcu 24 yaşında ve 1.91 cm boyunda. Beşiktaş ligin başında bu futbolcuyla ilgilenmiş fakat renklerine katamamıştı. Dün İngiltere'ye giden menajer Sinan Engin'in Cole için girişimlerde bulunacağı bildirildi.
Gökhan Özsoy
12-01-2007, 07:57
cole hakkında bir yorum yapamıcam ama koller nerden çıktı şidi yahu halan şükürü alsak daha iyi:S
Barış Kahraman
12-01-2007, 09:04
koller mi.. öldü be o adam.. cole gelince uyum sağlarsa belki iş yapar ama daha iyileri alınabilir..
Barış Aygün
12-01-2007, 10:08
ne cole ya manyak mıdır nedır bunlar....batuhan bunlardan daha ıyı ıs yapar....yıne bosa para bır gıdıcek yıne....bı oyun kurucu yeterdı bıde defans forvete ne gerek var.....batuh hıguaın bobo neyıne yetmıyo onları calıstıracak bı oyun kurucu delgado tello nun yanına...
Mehmet Erhan
12-01-2007, 10:19
ne cole ya manyak mıdır nedır bunlar....batuhan bunlardan daha ıyı ıs yapar....yıne bosa para bır gıdıcek yıne....bı oyun kurucu yeterdı bıde defans forvete ne gerek var.....batuh hıguaın bobo neyıne yetmıyo onları calıstıracak bı oyun kurucu delgado tello nun yanına...
KERLON gelsin tamam... ne colesi ne kolleri... :D
Hüseyin Balcı
12-01-2007, 10:23
Koller stilinde bence dünyanın en iyilerinden bizde iş yapar. kartonu tanımıyorum yorum yok :)
Barış Aygün
12-01-2007, 10:33
KERLON gelsin tamam... ne colesi ne kolleri... :D
ahhh nerde keske gelse de du lıgın tozunu attırsak...
offf ne gerek var morukları almaya yaaa anlamıyorum yok tjikuzu yok koller sacma sacma işler ya:@
Barış Aygün
12-01-2007, 11:12
offf ne gerek var morukları almaya yaaa anlamıyorum yok tjikuzu yok koller sacma sacma işler ya:@
bu adamlardan bırı gelırse sacmalık demektır...artıkın soyle adı sanı duyulmus bırı gelmelı ya da duyulmamıs ama yıldız olmus bırılerı ....kerlon ve nılmar ya da daha farklı bırı...
bu adamlardan bırı gelırse sacmalık demektır...artıkın soyle adı sanı duyulmus bırı gelmelı ya da duyulmamıs ama yıldız olmus bırılerı ....kerlon ve nılmar ya da daha farklı bırı...
evet ya en azından nilmar olabilir bize ne vereceği önemli futbolcunun adı değil !!!
Barış Aygün
12-01-2007, 11:44
evet ya en azından nilmar olabilir bize ne vereceği önemli futbolcunun adı değil !!!
sınan efendı bakalım kımı getırecek benı m gonlumde gercekten nılmar ve kerlon yatıo alacaksa bunları alsın gerısı boşş iş..
Arda Hatipoğlu
12-01-2007, 15:01
tutturmussunuz bı kerlon dıye o adamı real madrıdler barcalar istiyo bıze gelırmı ya gecceksınız bı onu
Barış Aygün
12-01-2007, 15:03
tutturmussunuz bı kerlon dıye o adamı real madrıdler barcalar istiyo bıze gelırmı ya gecceksınız bı onu alsınlar abı 4 adam alacagına 1 adam al....zor mu bu kadar....alsınlar alabılecek kapasıtelerı var ;)
Arda Hatipoğlu
12-01-2007, 15:06
isterlerse 4 adam degıl 8 adam almasınlar yınede kerlonu alamazlar barça istiyo dıyorum madrıd ıstıyo dıyorum adam gelırmı besıktasa bız 10 mılyon dolar werırız m.utd 30 mılyon sterlın werır hayal kurmayın bosuna abı o adam sezon sonu awrupanın dewlerınden bırıne transfer olur kesın
Barış Aygün
12-01-2007, 15:07
isterlerse 4 adam degıl 8 adam almasınlar yınede kerlonu alamazlar barça istiyo dıyorum madrıd ıstıyo dıyorum adam gelırmı besıktasa bız 10 mılyon dolar werırız m.utd 30 mılyon sterlın werır hayal kurmayın bosuna abı o adam sezon sonu awrupanın dewlerınden bırıne transfer olur kesın getırmek ısteyen adam alır getırır....barcası realı yok bu ısın...
Arda Hatipoğlu
12-01-2007, 15:10
tamam abı istesınler getırebılıyolarsa da getırsınlerde gorelım..zaten konu kerlon degol cole mu kollermı?ıkısıde bı halta yaramaz bence yıne apuk supuk transfer yapcaklar gıbıme gelıyo hadı hayırlısı
Barış Aygün
12-01-2007, 15:12
tamam abı istesınler getırebılıyolarsa da getırsınlerde gorelım..zaten konu kerlon degol cole mu kollermı?ıkısıde bı halta yaramaz bence yıne apuk supuk transfer yapcaklar gıbıme gelıyo hadı hayırlısı :D zaten emınım bızım yonetım kerlonu tanımıyordur bıle....hayırlısı dıyelım...ama su ıkı adam dedıgın gıbı gelırse sıctık demektır...adam gıbı bırı gelmelı artık..tabı kerlon olursa hıc fena olmaz :D
Gökhan Özsoy
12-02-2007, 09:21
Son aday Tehoue
Beşiktaş, Kasımpaşa'nın Fransız forvetini listesine aldı. Kulübüne henüz teklif yapmayan siyah - beyazlı yöneticiler, temaslara başladı. Menajer Sinan Engin de dün Chelsea - West Ham United maçını izledi
Avrupa'da, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak ve ligde zirveye tutunmak için uğraş veren Beşiktaş, ara transferde takıma katkı yapmak için dört bir koldan saldırıyor. Siyah - beyazlıların menajeri Sinan Engin, İngiltere ve Fransa'da futbolcu avına çıkarken, Kartal'ın forvet için Kasımpaşa'nın ofansında yer alan Jonathan Kahne Tehoue'yi listesine eklediği öğrenildi.
Para ve takas
Siyah - beyazlı yönetimden, lacivert - beyazlı kulübe henüz resmi bir teklif yapılmamasına rağmen her iki kulubün idarecilerinin Fransız futbolcu hakkında konuştukları vurgulandı. Bu oyuncu dışında, Türkiye'de ve Avrupa'da birçok forvetin menajerleriyle temas halinde olan Beşiktaş'ın, Tehoue'yi listesinde tuttuğu ve yapılacak ikili görüşmeler sonrasında bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin netlik kazanacağı ifade edildi.
Hem Kasımpaşa'nın, hem de 23 yaşındaki Fransız futbolcunun bu transfere sıcak baktığı, Beşiktaş'ın da bu oyuncu için para ve takas önerisinde bulunacağı vurgulandı.
Öte yandan forvet ve stoper transferi için Avrupa'da araştırmalarını sürdüren Sinan Engin, dün Chelsea - West Ham United karşılaşmasını seyretti. Siyah - beyazlı idarecinin bugün Liverpool - Bolton maçını izledikten sonra Fransa'ya geçeceği ifade edildi.
Barış Aygün
12-02-2007, 09:45
yok arkadas yemın ederım cıldırmamak ıcın kendımı zor tutuyorum...avrupa takımımı olacaksın yoksa sadece super lıgte mı tutunacaksın...problemınız ne sızın ya......gerızekalı zıhnıyetler yıgını....
Gökhan Özsoy
12-02-2007, 10:10
yok arkadas yemın ederım cıldırmamak ıcın kendımı zor tutuyorum...avrupa takımımı olacaksın yoksa sadece super lıgte mı tutunacaksın...problemınız ne sızın ya......gerızekalı zıhnıyetler yıgını....
bunların süper ligede avrupayada tutunmaya niyeti yok barış gundemdeki oyunculara baksana adam iyi olsa gol atardı kasımpaşada adamlar küme düşcekler..
Barış Aygün
12-02-2007, 10:13
bunların süper ligede avrupayada tutunmaya niyeti yok barış gundemdeki oyunculara baksana adam iyi olsa gol atardı kasımpaşada adamlar küme düşcekler..
işte bızım macta bıde ezıklerın macına ıkı kostu dıye hemen lısteye al adamı....hay ben bu zıhnıyetee....
Gökhan Özsoy
12-02-2007, 10:15
işte bızım macta bıde ezıklerın macına ıkı kostu dıye hemen lısteye al adamı....hay ben bu zıhnıyetee....
o zihiniyet yıllardır var barış seni vuranı ilk fırsatta kadrona dahil et bida gol atamasın:D
Barış Aygün
12-02-2007, 10:16
o zihiniyet yıllardır var barış seni vuranı ilk fırsatta kadrona dahil et bida gol atamasın:D gorduk 5 senedır bızı vuranlrı alıyoruz ama sonuc sıfır ezıkler 3. yıldızı taktı bızde hala oturuyoruzz...
Kemal Arıcıoğlu
12-02-2007, 11:49
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_11447__halil0212.jpgTransfer harekatına başlayan Beşiktaş, Fransız Jimmy Briand'ın yanı sıra iki flaş isimle daha ilgileniyor. Halil Altıntop'un kapısını çalan Kara Kartallar red yanıtı alırken, Fatih Tekke'yle temaslar sürüyor.
Sadece Briand değil...
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor... Menacerler aracılığıyla önerilen futbolcuları mercek altına alan Siyah-Beyazlılar, listedeki isimleri inceliyor. Gol yollarını önemli bir isimle güçlendirmeyi planlayan Kartal’da adaylar artıyor. Jimmy Briand için görüşmelere başlayan yetkililer, iki yerli golcüyü de gündemine aldı.
Halil teşekkür etti
Hem tribünlere hava getirecek hem de forvette etkili olacak bir isim isteyen Siyah-Beyazlılar, Schalke’de tribünlerle sorun yaşayan Halil Altıntop’u gündemine aldı. Gurbetçi futbolcuyla görüşen Beşiktaşlı yöneticiler, red yanıtı aldı. Milli oyuncu futbol yaşantısını Almanya’da sürdürmek istediğini belirtip, idarecilere teşekkür etti.
Fatih Tekke yeniden
Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Kartal’da Fatih Tekke defteri yeniden açıldı. Rusya’da şampiyonluğa ulaşan Zenit’ten ayrılmak isteyen yıldız futbolcunun yüksek bonservis bedeli transferin önündeki en büyük engel. Beşiktaş, bu sıkıntıyı Fatih’i kiralayarak aşmayı düşünüyor. Birçok teklif alan tecrübeli futbolcunun süre istediği bildirildi
Holosko için bekleniyor
Yurt dışında, menacerlerin önerdiği isimleri takip eden ve kulüpleriyle temaslarda bulunan Sinan Engin Türkiye’ye döndükten sonra teknik heyet ve yönetimle bir toplantı yapacak. Toplantının ardından transfere yön verilecek. Bu arada Holosko için de Manisaspor’un bonservis bedelinde indirim yapması bekleniyor.
Orhan YILDIRIM
Kısa kısa
‘Kredimiz kalmadı’
Son haftalarda ilk 11’in değişmez isimlerinden olan Ali Tandoğan, takım arkadaşlarını uyardı. Tandoğan, “Zor karşılaşmaları geride bıraktık ancak maçlar oynamadan kazanılmıyor. Rize de diğer mücadeleler de zorlu olacak. Bizim artık kredimiz kalmadı. Çıkıp kazanmak zorundayız” diye konuştu.
Baki: Herkesi yenmeliyiz
Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda formayı kapan Baki Mercimek, Rizespor maçının önemine değindi. Başarılı futbolcu, “Şampiyonluk istiyorsak, devrenin bitimine kadar tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Rizespor ligde kalma mücadelesi veriyor. İlginç ve çekişmeli bir maç olacak. En büyük avantajımız, taraftarımız” dedi.
Liverpool’a zorlu rakip
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Liverpool, bugün saat 17.00’de Anelka’lı Bolton ile evinde karşılaşacak. Devler Ligi’nde gruptan çıkma şansını son maça bırakan Kırmızılılar, Premier Lig’de zirve yarışından kopmamak için Bolton maçını kayıpsız geçmek amacında. Zorlu mücadele FOX TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Bayanlar Migros önünde
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı, bugün saat 15.00’te Migros’u Cola Turka Arena’da ağırlayacak. Ligde son 2 haftada 2 kez yenilgi alan Kartallar, Migros’u bugün devirip moral bulmak amacında.
Mert Nobre göreve hazır
Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Nobre geri sayıma başladı. Antrenmanlarda Matias Delgado ve Bobo’yla çok iyi anlaşan ve attığı gollerle dikkat çeken Sambacı’nın bugün ilk 11’de yer alması bekleniyor. Nobre’nin sergilediği görüntüden memnun olan Ertuğrul Sağlam’ın Rizespor karşılaşmasında Bobo ile Nobre’yi oynatacağı öğrenildi.
Kartal’ın 2007’de kalan maçları
Tarih Statü Maç
02.12.2007 S.Lig Çaykur Rizespor
07.12.2007 S.Lig Bursaspor(D)
11.12.2007 Ş.Ligi Porto(D)
16.12.2007 S.Lig Ankaragücü
21.12.2007 S.Lig Manisaspor(D)
Barış Aygün
12-02-2007, 12:00
fatıh tekke mı ulan bıtmıs adamların pesınde kosuyoruz yakında hakan sukuru de almaya kalkar bunlar...
ya artık diyicek birşey bulamıyorum :@ kim bunlar yaa paso bize isimler sunuluyor ama kimse tanımıyor şişirdikçe şişiriyolar DEMİRÖRENnnnnn:@ sabrımızı zorlama
hım fatih tekke demek bobo nun kopyası bir adamı ne yapıcaz aynı yerlere koşular felan vs. :@
çarşı_1903me
12-02-2007, 13:21
bende dünya çapında yıldız alacak sanmıştım ama gördükkü yıdız milli oyuncumuz fatih tekke imiş meğer :(
çarşı_1903me
12-02-2007, 13:22
adam her maçta iyi olmuyor ancak büyük maçlarda ortaya çıkıyor fenere attığı o gol süperdi
Barış Aygün
12-02-2007, 13:23
karadenız capında yıldız :D
Hüseyin Balcı
12-02-2007, 13:27
Nerden çıkıyor bu haberler çok merak ediyorum boş boş haberler ile kafa patlatıyoruz gelse böyle olur gelmese böyle fol yok yumurta yok her gün bir kaç isim atıyolar ortaya satıyolar gazeteleri...
çarşı_1903me
12-02-2007, 13:32
Nerden çıkıyor bu haberler çok merak ediyorum boş boş haberler ile kafa patlatıyoruz gelse böyle olur gelmese böyle fol yok yumurta yok her gün bir kaç isim atıyolar ortaya satıyolar gazeteleri...hele fanatik ile takvim yokmu adeta komik duruma düşürüyor kendilerini yok c.ronaldo fenere gelcekmiş yok ballack ön anlaşm yapmış ne satılmış medya bu yaww
Şule Artarlar
12-02-2007, 13:41
fatih tekke zamanında altaya kiralanmış adam ama sonradan kafası dank edince akıllanıp trabzonda, vede milli takımda şimdide beşiktaş tamı?bencede yalan haberdir...
Barış Kahraman
12-02-2007, 16:14
Arkadaşlar bundan sonra transfer haberlerini buradan paylaşınız..
Ezel Özsipici
12-02-2007, 16:16
heh işte bu güzel olmuşş tebrikler yönetim!:s
evet mantıklı :) ama güzel transferleri yazalım tjikuzu olayını yazmayın :D:
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 07:41
Eline sağlık adminim budur olay ...mehmetin (asikartal) mekanı olur burasıda zaten transfer dedinizmi akansular duruyo adam dünyadaki bütün topçuları ezberledi :)
Hasret Ergül
12-03-2007, 07:57
Bu haberleri buraya koyuyoruz ama birine inanıyorsam namerdim:D
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 08:13
Bu haberleri buraya koyuyoruz ama birine inanıyorsam namerdim:D
Albendende okadar oyüzden heralde bu topice en az rağbet gösterenlerden biri ben olacam arasıra gülmek için girerim :)
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 08:44
Yeni hedef Majstorovic
Devre arası öncesinde transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, savunma için aradığı ismi buldu: Daniel Majstorovic... Matias Delgado’nun Basel’den takım arkadaşı olan İsveçli defans oyuncusu için Siyah-Beyazlı idareciler İsviçre’ye gitmeye hazırlanıyor. Beşiktaşlı yetkililer, önümüzdeki hafta tecrübeli oyuncuyu son kez izleyecek ve transfere son noktayı koyacak. 1.90 boyundaki İsveçli yıldız attığı gollerle de dikkat çekiyor. Matias Delgado’nun da hakkında olumlu referans verdiği Majstoroviç, Basel takımının da ikinci kaptanlık görevini yapıyor. Bu arada Beşiktaş’ın Fransa’da takip ettiği Briand defteri de kapanmak üzere. Fransız yıldızın kulübü Rennes’in 5 milyon Euro’luk bonservis bedeli istemesi üzerine Siyah-Beyazlılar geri adım attı. Kara Kartallar’ın bonserviste indirime gidilmesi halinde Briand’la tekrar görüşeceği belirtildi.
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 08:50
"Biz bu kalecilerle ne yapacağız?"
Beşiktaş, devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladı. Hafta içinde menajer Sinan Engin, yurt dışında forvet ve stoper için çalışmalarda bulundu. Ancak camiada "Biz bu kalecilerle ne yapacağız?" sorusu da üst üste yenen hatalı goller sonrası daha yüksek sesle dile getiriliyor. Bu sezon uzun süre kaleyi koruyan Hakan Arıkan'ın hatalı goller yemesi üzerine deneyimli Rüştü Reçber eldivenleri devralmıştı. Ancak Rüştü de, Marsilya maçında hatalı yediği golün ardından dün de kritik bir yanlış yaptı. Rize'nin golle sonuçlanan atağında Leonardo çok çaprazda ve Baki'nin markajı altındayken kalesini terk eden Rüştü, Brezilyalı futbolcunun gol olan şutuna müdahale edemedi. Bu sezon transfer ettiği Hakan Arıkan ve Rüştü'den bir türlü beklenen randımanı alamayan Beşiktaş'ta "Acaba kaleye de mi takviye yapılmalı?" sorusu giderek gündemin üst sıralarına tırmanıyor.
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 08:51
iyi olur ama basel satmaz o adami !!!!!!
senden yana onay çıktı yani bulent abi sen canlı izlemişsindir kesin bu adamı..sana guveniyoruz:D
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 09:20
alacaklarsa baselin antrenörünüde getirsinler !!!!
ertuğrul ve bakiyi verelim baselde bize antrenörünü ve Majstorovic'i versin:D :D
Barış Kahraman
12-03-2007, 12:21
"Biz bu kalecilerle ne yapacağız?"
Beşiktaş, devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladı. Hafta içinde menajer Sinan Engin, yurt dışında forvet ve stoper için çalışmalarda bulundu. Ancak camiada "Biz bu kalecilerle ne yapacağız?" sorusu da üst üste yenen hatalı goller sonrası daha yüksek sesle dile getiriliyor. Bu sezon uzun süre kaleyi koruyan Hakan Arıkan'ın hatalı goller yemesi üzerine deneyimli Rüştü Reçber eldivenleri devralmıştı. Ancak Rüştü de, Marsilya maçında hatalı yediği golün ardından dün de kritik bir yanlış yaptı. Rize'nin golle sonuçlanan atağında Leonardo çok çaprazda ve Baki'nin markajı altındayken kalesini terk eden Rüştü, Brezilyalı futbolcunun gol olan şutuna müdahale edemedi. Bu sezon transfer ettiği Hakan Arıkan ve Rüştü'den bir türlü beklenen randımanı alamayan Beşiktaş'ta "Acaba kaleye de mi takviye yapılmalı?" sorusu giderek gündemin üst sıralarına tırmanıyor.
yok artık bide kaleci alırsak ohooooo...
Mehmet Erhan
12-04-2007, 16:43
Beşiktaş, yurt içindeki gençleri de takibe aldı...
Kadrosunu güçlendirmek adına birçok yabancı futbolcuyla ilgilenen Beşiktaş, yurt içindeki gençleri de takibe aldı.
Kadrosunu güçlendirmek adına birçok yabancı futbolcuyla ilgilenen Beşiktaş, yurt içindeki gençleri de takibe aldı. Kara Kartallar’ın Bozüyüksporlu Mehmet Akyüz için harekete geçtiği ve genç yıldız için görüşmelere başladığı öğrenildi. Ayrıca Kartalsporlu Yaser Yıldız’ın da Siyah-Beyazlılar’ın transfer listesinde bulunduğu belirtildi...
kaynak:fanatik 4.12.2007
arda buldum o haberi işte...doğruymuş ya...yılın bomba transferleri... :D: :D: :D:
Arda Hatipoğlu
12-04-2007, 17:47
demiştim abi ben size işte,mehmet transfer olsun hemen formasını alıcam gıdıp:D adam takıma gelmeden meshur ettım(:
Aylin Şengül
12-05-2007, 11:46
Bir adam alacaklarsa 5-10 ne vereceklerse verip gol atan santrafor alsınlar. Bi de Serdar Özkan'a kalenin yerini ve boyutlarını anlatsın birisi mümkünse. Gerçi yerine giren adam kabus Burak olacaksa ne anlamı var?
Sedef, Diatta, Burak, İ.Akın, Diatta, Rico, Higuain'i (Ertuğrul hoca oynatmayacak adamı belli) bunları verip 2 tane adam alsınlar, diğerlerinin yerine de Paftan adamlar koysunlar olmaz mı?
Sözleşmesi devam eden adamları nereye verecekler gerçi? Ve de kim alır ki bunları?
Gökhan Özsoy
12-06-2007, 13:35
Holosko'da 'U' dönüşü
Devre arasında iki ya da üç yabancı oyuncuyla kadrosunu yenilemeyi planlayan Beşiktaş’ta Filip Holosko ikilemi yaşanıyor. Slovak futbolcunun isminin borsaya bile bildirilmesinin ardından dün şok bir açıklama geldi. Daha önce, “Holosko’yu resmen istedik” ifadesini kullanan Sinan Engin, “Maliyeti çok yüksek geldi. Kaliteli bir oyuncu ancak onun gibisini 3 milyon Euro’ya çok rahat buluruz” dedi.
Mehmet 1 milyon Dolar...
Bu arada yabancı kontenjanı konusunda da ciddi bir sıkıntı yaşanıyor. Gönderilmeleri düşünülen Higuain ile Diatta’ya hiçbir teklif gelmemesi, Ricardinho’nun da gitmeye yanaşmaması yöneticileri zorluyor. Öte yandan Bozüyükspor’da forma giyen Mehmet Akyüz’den vazgeçildi. Genç futbolcunun 1 milyon Dolar’a yaklaşan maliyeti nedeniyle Siyah-Beyazlılar geri adım atma kararı aldılar.
Gökhan Özsoy
12-06-2007, 13:36
yuhh yahu bozüyükspor 1milyon dolar ediyomuda bbi futbolcuya bu kadar istiyolar:S:
çarşı_1903me
12-07-2007, 00:43
asılsız haber bence bozüyük oyuncusu transfer harekatı
Gökhan Özsoy
12-08-2007, 16:21
1 milyon dolar çok degilki, iyiki euro istememisler, ricoyla takas yapsinlar :D :D
haklısın abi zaten rico ben bozüyüksporda oynamaya hazırım ama yabancı oldum için oynayamıyorum demiş:D:
Gökhan Özsoy
12-08-2007, 16:22
İlk hedef Hayrettin!
Beşiktaş, devre arasında yapılacak transferler için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Fanatik gazetesinden M.Ali SABUNCU'nun haberine göre Kartal’ın son gözdesi; Hayrettin Yerlikaya... Sivasspor formasıyla ligde başarılı bir performans sergileyen yıldız oyuncu için Siyah-Beyazlı yönetimin resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören’in, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’a konuyu açtığı ve Yiğidolar’ın, Hayrettin’e karşılık İbrahim Akın ve 1.5 milyon Dolar talep ettiği bildirildi. İbrahim Akın’ı devre arasında göndermeyi düşünen yönetimin, bu öneriye sıcak baktığı kaydedildi.
Yıldız da gündemde
Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız ile de yakından ilgilenen Beşiktaş’ın, bu oyuncu konusunda da Kırmızı-Beyazlı kulüpten öncelik istediği ifade edildi. Üç büyük kulübün transfer listesinde yer alan Milli futbolcu için daha önce 5 milyon Dolar’lık bir fiyat açıklayan Sivasspor’un, Kara Kartal ile bu transfer konusunda pazarlık masasına oturmaya hazır olduğu açıklandı. Hayrettin’in Beşiktaş’a transferinin devre arasında büyük bir olasılıkla gerçekleşeceği, Mehmet Yıldız konusunun ise yapılacak görüşmeler sonucunda netleşeceği bildirildi.
Burak Türüdü
12-10-2007, 18:16
arkadaslar kimse bahsetmiyo ama bide kaleci lazım tama rüstü ii ama yaslı en fazla ne kadar oynucak bence bi kaleci bide yıldız oyuncu bu takımı ucurur
Hasret Ergül
12-10-2007, 18:18
arkadaslar kimse bahsetmiyo ama bide kaleci lazım tama rüstü ii ama yaslı en fazla ne kadar oynucak bence bi kaleci bide yıldız oyuncu bu takımı ucurur
Ben hakanın düzelip döneceğine inanıyorum biz değilmiydik Hakan geldiğinde çok iyi kaleci aldık vs.vs. diye söz eden silip atmak olmaz...
Burak Türüdü
12-10-2007, 18:18
ertuğrul a kimse laf sölemesin bence o adam besiktasta daha cok yıllar görerv yapacak
Burak Türüdü
12-10-2007, 18:20
Ben hakanın düzelip döneceğine inanıyorum biz değilmiydik Hakan geldiğinde çok iyi kaleci aldık vs.vs. diye söz eden silip atmak olmaz...
adam liverpool macından sonra psikolojisi bozuldu kolay diil
ben hala onun iyi bir kaleci oldugunu savunuyorum ama lazım bi kaleci
Hasret Ergül
12-10-2007, 18:22
adam liverpool macından sonra psikolojisi bozuldu kolay diil
ben hala onun iyi bir kaleci oldugunu savunuyorum ama lazım bi kaleci
Rüştü gönderilsin onun yerine alınsın biri boşyere para verildi ona zaten!
Bülent Girgin
12-10-2007, 18:39
ertuğrul a kimse laf sölemesin bence o adam besiktasta daha cok yıllar görerv yapacak
yapamayacak,yapmasin, besiktas 10 numara büyük geldi ona :( çok korkak futbol oynatiyor takima, sirf günü nasil kurtaririm diye düsünüyor :(
Hasret Ergül
12-11-2007, 09:57
Beşiktaş için yeni bir aday!
Beşiktaş'ta yaklaşan ara transfer dönemi öncesi büyük hareketlilik yaşanıyor. Diatta, Higuain ve Ricardinho ile yolları ayırmanın hesaplarını yapan Siyah-Beyazlılar, hemen her sezon başı Galatasaray’ın gündemine gelen tanıdık bir isme kancayı taktığı öne sürülüyor, o isim; Gallardo...
Fanatik gazetesinin 11 Aralık 2007 tarihli baskısında yer alan habere göre Halen Paris Saint Germain’de forma giyen Tangocu ile ilk görüşme yapıldı. Delgado’nun da aracılık görevini üstlendiği ve Gallardo’nun Kara Kartal’a prensipte ‘evet’ dediği öğrenildi.
Stoper için Majstorovic liste başı
Yönetim, her türlü kolaylığın sağlanacağı Rico Paşa gider gitmez Gallardo bombasını patlatacak. Sağlam’ın raporu doğrultusunda stoper mevkii için de çalışmalarını sürdüren idareciler, 5 kişilik listenin 1. sırasında yer alan Basel’li Majstorovic’le de temasa geçti. Bu arada menacerler, Basel’in 19’luk golcüsü Bekim Halimi’yi önerdi. Delgado, İsviçre 19 yaşaltı milli takımında da oynayan genç yıldız için de rapor verdi: Kesinlikle alınmalı...
Mehmet Erhan
12-11-2007, 10:14
bülent abi majstoroviçe ne dersin gelsinmi...iyi oynuyormu baselde... :D
Nihal Aslan
12-11-2007, 10:14
ne yapıcaklarsa cabuk yapsınlar futbolun keyıf vermesı gerektıgınıde bılıorlardır herhalde oylesıne sahada olan futbolcu istemıoruz ii düsünsünler ve en ii si hangisiyse onu alsınlar
Gökhan Özsoy
12-11-2007, 10:31
bülent abi majstoroviçe ne dersin gelsinmi...iyi oynuyormu baselde... :D
iyi bir oyuncu ama şampiyonluğa giden basel bu oyuncuyu satmaz..
ben sordumda bulent abi bunu demişti mehmet..
Hasret Ergül
12-13-2007, 08:52
POrtonun kalecisini istiyorum:) Kendi sahalarında pek kabiliyetini gösteremedi biz burdaki kadar şut çekmediğimiz için! Ama burda hayran kalmıştım ona.. Onu getirsinler :)
Yunus Tekir
12-14-2007, 11:58
oo siz denizi unuttunuz ya tam adamını almıyosunuz .:)))))
Mehmet Erhan
12-16-2007, 10:57
Caner Kartal mı oluyor?
Beşiktaşımız'ın Başkanı Yıldırım Demirören, kadrosunun yetersiz olduğunu ve ocak ayındaki ara transfer döneminde mutlaka takviye yapılması gerektiğini söyleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteklerini bir bir yerine getirmeye başladı. Demirören ve ekibi ilk olarak flaş bir isimle, CSKA Moskova’da forma giyen Caner Erkin’le anlaşma sağladı.
Sağlam’ın listesinin ilk sırasında yer alıyor
Hürriyet Gazetesi'nin 16 Aralık tarihli haberine göre, Ocak ayında alınmasını istediği futbolcuların ismini geçtiğimiz günlerde yönetim kuruluna bildiren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, transfer listesinin ilk sırasına CSKA Moskova’da forma giyen Caner Erkin’i koydu. Sağlam, geleceğin yıldız adayları arasında yer alan Caner’in, çok yetenekli bir orta saha oyuncusu olduğunu vurgulayarak, "Alabilirsek bize büyük katkı yapar. Caner, liderlik vasıflarına sahip bir futbolcu. Ondan hem oyun kurucu olarak hem de sol kanatta yararlanabiliriz" dedi. Siyah beyazlı yöneticiler bunun üzerine Caner’le Fenerbahçe maçı için geldiği İstanbul’da bir görüşme yapıp, transfer teklifinde bulundu. Genç futbolcu da, kulübünün ikna edilmesi halinde Beşiktaş’a gelebileceğini bildirdi.
Vestel Manisaspor yüzde 25 pay alacak
Caner’in olumlu sinyal vermesinin ardından CSKA Kulübü ile temasa geçen siyah beyazlılar, Rus ekibine iki ayrı teklifte bulundu. Birinci teklifte futbolcunun bonservisi için 3 milyon Euro verilebileceği bildirildi. İkinci teklifte ise, 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro önerildi. CSKA yöneticileri, önerileri değerlendirmeye alacaklarını belirterek, Beşiktaş’tan bir hafta süre istediler. Rus ekibi Caner’i satmayı kabul ederse, bonservis bedelinin yüzde 25’i, futbolcunun eski kulübü olan Vestel Manisaspor’a ödenecek. Beşiktaş’ın Caner’e, CSKA’dan yılda aldığı 1 milyon Euro’yu önerdiği, genç oyuncunun da bunu kabul ettiği ifade edildi.
Dört büyükler istedi, satmadılar
Caner Erkin, kendisinin Beşiktaş Kulübü ile anlaştığını belirterek, "Rusya’ya büyük umutlarla transfer oldum ama sakatlık problemi yüzünden umduğumu bulamadım. Türkiye’ye dönmeyi çok istiyorum. Sezon başında Türkiye’deki dört büyük takımdan da transfer teklifi aldım, ancak CSKA beni bırakmadı. Beşiktaş bana çok cazip bir teklifte bulundu. Eğer kulüpler anlaşırsa dünyalar benim olur" dedi.
Sakatlandığı için aylarca oynayamadı
2005 yılında Avrupa Şampiyonu ve Dünya Dördüncüsü olan 17 Yaş Altı Milli Takımımız’da oynadığı başarılı futbolla ün yapan Caner Erkin, geçtiğimiz yılın aralık ayında 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında CSKA Moskova’ya transfer oldu. Vestel Manisaspor, satış sözleşmesine bir madde koydurarak, futbolcunun bundan sonra yapacağı transferden yüzde 25 pay alma hakkını elde etti. Rus ekibine transfer olduktan sonra geçirdiği sakatlık nedeniyle aylarca sahalardan uzak kalan Caner Erkin, takımında yeni yeni forma giymeye başladı. Genç futbolcu, CSKA’nın Fenerbahçe’ye 3-1 yenildiği maçta ilk 11’de oynamış ve Edu’nun kendi kalesine attığı golün ortasını yapmıştı.
6 bin euro yüzünden transfer yatmıştı
BEŞİKTAŞ, transferi için milyonlarca Euro’yu gözden çıkardığı Caner’i, 2004 yılında sadece 6 bin Euro yüzünden almamıştı. Kulübü Vestel Manisaspor’dan gizlice İstanbul’a getirilip bir hafta Fulya Tesisleri’nde B Genç Takım’la idmanlara çıkan Caner, antrenörlerden tam not aldı.Ancak, o zamanın yönetimi, 6 bin Euro yetiştirme parası ödemekten kaçındığı için transfer gerçekleşmedi.
Kaynak: Hürriyet 16.12.2007
Emrah Kahraman
12-16-2007, 11:11
hiç zannetmıyorm ama hayırlısı genç cocuk türkıyeye gelmesı kotu olur..
Bülent Girgin
12-16-2007, 11:28
BEŞİKTAŞ, transferi için milyonlarca Euro’yu gözden çıkardığı Caner’i, 2004 yılında sadece 6 bin Euro yüzünden almamıştı. Kulübü Vestel Manisaspor’dan gizlice İstanbul’a getirilip bir hafta Fulya Tesisleri’nde B Genç Takım’la idmanlara çıkan Caner, antrenörlerden tam not aldı.Ancak, o zamanın yönetimi, 6 bin Euro yetiştirme parası ödemekten kaçındığı için transfer gerçekleşmedi.
iste hürriyetin adiligi, sanki bugünkü yönetim baska yönetimmi?ortaligi dahada karistirmak için illa pislik yapacaklar :( :(
Barış Aygün
12-16-2007, 12:19
Gazatelerdeki Transfer Haberlerine Inanmiyorum Okumuyorum....hatta Bizimle Ilgili Hic Bir Haberi Okumuoyrum....daha Dun Batuhan Ahakkinda Yok Milyon Dolar Istemis Yok Bilmem Ne Demis Gibi Salak Sacma Haberler Vardi....geceleim Bu Isleri...basinin Yazdiklarini Okumayalim Okutturmayalim...
Ezel Özsipici
12-16-2007, 13:11
bjk internte sitesinden gercek!!haber gelene kadar bnde inanmam sadece tahminnn
Hasret Ergül
12-17-2007, 11:31
Holosko Açıklaması
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., V. Manisaspor'lu futbolcu Filip Holosko'nun transferi ile ilgili olarak İMKB'ye şu açıklamayı gönderdi:
"16.11.2007 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimiz ile Vestel Manisaspor arasında futbolcu Filip Holosko’nun transferi konusunda yapılan görüşmeler henüz netlik kazanmamıştır. Konu ile ilgili gelişmeler özel durum açıklaması ile bildirilecektir."
Mehmet Erhan
12-17-2007, 11:53
ya holoskoyu alacaklarsa hıguain gitsin...ayrıca bi golcü daha alsınlar...şöyle carew tarzı...
Barış Aygün
12-17-2007, 12:43
ya holoskoyu alacaklarsa hıguain gitsin...ayrıca bi golcü daha alsınlar...şöyle carew tarzı...
hıguan bence kalmalı nobre gıtsın...artı holosko alınmasın holoskoya verecegın paraya bı holosko parası daha koy ustunede rıcardınhoyu ver gıt ınterde crespoyu al......elındekı carew tarzı oyuncunuda artık yetıstırmeye basla derım ben
Hasret Ergül
12-18-2007, 12:04
Beşiktaş'ta Kone sesleri
Holosko'yu askıya aldıktan sonra Manchester City'li Darius Vassell için nabız yoklayan Beşiktaş, şimdi de Nice'in forveti Bakari Kone'nin peşine düştü.
Komite tam not verdi
Holosko'yu askıya aldıktan sonra Manchester City’li Darius Vassell için nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, şimdi de Nice’in forveti Bakari Kone’nin peşine düştü. İzleme komitesi tarafından Fransa Ligi’nde mercek altına alınan Fildişili futbolcuya tam not verildi. 1981 doğumlu olan Kone, 1.63 boyunda ve 61 kilo. Kısa boyuna karşın ceza alanı içinde çok hareketli olan siyahi yıldız, bu sezon 8 maçta 4 gol attı. 2009’a kadar mukavelesi olan Kone hakkındaki son sözü, Ertuğrul Sağlam söyleyecek.
Bülent Girgin
12-18-2007, 12:34
ya su kerlonu alamadilar gitti :D
Mehmet Erhan
12-18-2007, 17:08
acaba öyle bi futbolcu olduğunu biliyorlarmı...önce onu bi düşünelim... :D
Barış Aygün
12-18-2007, 20:09
acaba öyle bi futbolcu olduğunu biliyorlarmı...önce onu bi düşünelim... :D
kulaklarım cınladı sankı :D kerlonu alsınlar sonra delgado tello kerlonu ızleyın beraber baskada laf solemıyorum :D
Utku Altıncık
12-19-2007, 08:59
Beşiktaş'tan büyük takas teklifi
Ertuğrul Sağlam, Kayserispor'un iki yıldızına karşılık hangi 3 futbolcuyu vermeyi önerdi?
18.12.2007 14:49
Ertuğrul Sağlam'dan Kayserispor yönetimine müthiş bir takas önerisi: "Ricardinho, Higuain ve İbrahim Akın'ı verelim, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı verin."
Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapacağını açıklayan Beşiktaş'ta gözler tekrar Kayserispor'un iki yıldız futbolcusu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'a çevrildi.
Bu iki futbolcu'nun transferi için Kayseri'ye giden Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, sarı-kırmızlı kulübün başkanı Recep Mamur, teknik direktör Tolunay Kafkas ve menajer Süleyman Hurma ile bir alışveriş merkezinde görüştüğü öğrenildi.
İki oyuncunun transferi için siyah beyazlıların göndermeyi düşündüğü oyunculardan Ricardinho, Higuain ve İbrahim Akın'ı takas olarak önerdiği ayrıca bir miktar para teklif ettiği iddia edildi.
Öte yandan Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, basında çıkan 'Gökhan Ünal Fenerbahçe'ye gidiyor' haberlerini yalanladı. Şahin, Gökhan Ünal'ın Fenerbahçe'ye transfer edileceği ile ilgili yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Fenerbahçe yönetimiyle bu konuda bir görüşme yapmadıklarını söyledi.
Şahin, ''Milli futbolcularımız Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'a büyük kulüplerden gelen transfer tekliflerini geri çevirdiğimizi, bu iki futbolcumuzu sezon sonuna kadar elimizde tutacağımızı defalarca açıkladık. Hatta İstanbul'da reklam panolarına ilan verdik, Kayseri Kalesi'ne poster astık. Son olarak Gökhan Ünal'ın transferi ile ilgili olarak Fenerbahçe yönetiminin bize bazı yeni teklifler sunduğu haberleri yapıldı. Kesinlikle böyle bir görüşme yapılmadı. Fenerbahçe yönetimiyle Gökhan'ın transferiyle ilgili görüşme yapıldığı haberleri tamamen asılsız. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz sezon sonuna kadar Kayserispor'da oynayacak'' diye konuştu.
NTV
Bülent Girgin
12-19-2007, 09:05
ya su gökhan ünalda ne var anlamadim :( :(
Hasret Ergül
12-20-2007, 10:38
Beşiktaş'ta kale için yeni bir aday!
Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon alternatifi olmadığı için ön çapraz bağları kopuk bir halde tam 7 kez kadroya giren ve bir kez de maça çıkan kaleci Murat Şahin, uzun tedavi döneminin ardından iddialı bir şekilde geri döndü. Artık zor günlerin geride kaldığını söyleyen tecrübeli file bekçisi, Rüştü ve Hakan'a meydan okuyarak, "Bıraktığım yerden devam edeceğim. K a - leyi alacağım. Hedefim bir numara olmak ve kendimi kanıtlayarak eldiveni giymek" şeklinde konuştu.
KEŞKE YAPMASAYDIM DEDİM
Geçirdiği ameliyat sonrası 5 Kasım'dan beri yeniden takımla çalışmalara başladığını söyleyen Murat, "Adaptasyon süresinde bir sıkıntı yaşamadım. Şu anda herşeyimle hazırım ve kaleye talibim. Sakatlığın izlerini tamamen sildim. Eğer sakatlandığımda hemen ameliyat olsaydım 2 ay erken dönecektim. Ancak geçen yıl yaptığım fedakârlıktan dolayı uzun bir süre kaybettim. Hem maddi hem de manevi olarak çok yıprandım. Keşke o fedakarlığı yapmasaydım dediğim an çok oldu. Yine de artık bunları düşünmenin faydası yok. Hepsini aştım. Bütün kötü günleri geride bıraktım. Bundan sonra geleceğe bakıyorum" diye konuştu. Beşiktaş'ta kaleci mevkii için çok fazla para harcandığını hatırlattığımız Murat, sakatlanmasaydı kale için bu kadar yatırım yapılmayacağını belirterek, "O zaman fazla kaleci alınmazdı. Şu an takımdaki kalecilerin performansları için yorum yapamam ama ben sakatlanmasaydım bu kadar para harcanmazdı. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
ARTIK REKABET OLACAK
4 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen ve bu kulübe gönülden bağlı olan Murat Şahin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın formayı çalışana vereceğinden de şüphe duymuyor. Hedefinin daima en iyiyi yapmak olduğunu ifade eden Murat şunları söyledi: "Bıraktığım yerden devam etmek istiyorum. Benim bir kariyerim ve deneyimim var. Bundan sonra Beşiktaş kalesinde üst düzey bir rekabet yaşanacak. Bundan sonra herkes sahada olabilmek için çok çalışmak zorunda. Hocamız da iyi olana eldiveni verecektir. Ben kendime güveniyorum."
Hasret Ergül
12-20-2007, 10:39
Beşiktaş'ın gözü Yunan yıldızda
Savunmaya takviye yapmayı planlayan Kara Kartallar’da adaylar birer birer belirleniyor. Basel’in İsveçli stoperi Mastroviç’i gündemine alan Beşiktaş, Frankfurt’un yıldızı Kyrgiakos’la da ilgileniyor. Geçen sezon devre arasında transferi gündeme gelen, ancak Tigana’nın direktifleri doğrultusunda alınmayan Yunan savunma oyuncusu için harekete geçildi. Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan tecrübeli oyuncunun kulübü Frankfurt da teklife sıcak bakıyor.
Holosko için son kez...
Bu arada Filip Holosko için de son bir atak yapılacak. Yarınki maç öncesinde Slovak futbolcu için Manisaspor’la masaya oturulacak ve kesenin ağzı açılacak. Siyah-Beyazlılar daha önce bonservis için 3 milyon Euro ve takas teklifi yapmıştı. Ancak Manisaspor’un indirime gitmemesi üzerine görüşmeler durma noktasına gelmişti. Kartal, golcü oyuncu için görüşmelerin başladığını borsaya da bildirmişti
muwelonski
12-20-2007, 14:59
şu yunanı almayız inşallah
Barış Aygün
12-21-2007, 09:03
crespoyu almak lazım forvete holosko fılan bos ıs turkıyeden forvet alırsan gol atmazsın...nobre gıbı....
Adnan Direnç
12-21-2007, 11:04
beni alsınlar para da istemem sorunda çıkarmam he bir kaç maçta rakibe yada kendi oyuncuma kızarsam kafa atabilirim
Volkan Kaya
12-21-2007, 13:17
benı alsınlar askerden kacar gelırım:D
Burak Türüdü
12-23-2007, 11:35
bu gallardo 31 yasında besiktas onla ilgileniomus ne işi var 31 yasında adamın besiktas ta
Gökhan Özsoy
12-23-2007, 15:05
Gallardo bekliyor
Beşiktaş, ocak ayında açılacak transfer döneminde önemli bir yıldız oyuncuyu renklerine bağlayıp taraftarlarının yüzünü güldürmeyi planlıyor. Manisasporlu Filip Holosko'yu ısrarla isteyen Siyah-Beyazlılar, Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Marcelo Gallardo'yla da ciddi şekilde ilgileniyor. Fransa'da aradığı ortamı bulamayan ve teknik direktör Paul Le Guen'le sorunlar yaşayan tecrübeli futbolcu da futbol yaşamını Türkiye'de sürdürmeyi düşünüyor.
44 kez milli formayı giydi
Nice'in dün Valenciennes ile oynadığı karşılaşmayı izleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bugün de Saint Etienne-Paris Saint Germain maçını takip edecek. Büyük bir ihtimalle yolların ayrılacağı Ricardinho'nun boşluğunu Gallardo ile doldurmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcunun vatandaşı Delgado'nun takımda bulunması nedeniyle uyum sorunu yaşamamasını umuyor. 44 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen tecrübeli futbolcu 14 gol sevinci yaşadı.
Stoper arayışları sürüyor
Gallardo ya da Holosko'yla hücum hattını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, stoper arayışlarına da tam gaz devam ediyor. Academica'nın Brezilyalı savunmacısı Kaka'yı gündemine alan Kara Kartallar, Baselli Majstoroviç için de temaslarını sürdürüyor. Matias Delgado'nun transferi sonrasında Basel ile kurulan iyi ilişkiler nedeniyle Beşiktaş bu transferi uygun bir bedel karşılığında tamamlamayı amaçlıyor.
Gökhan Özsoy
12-23-2007, 15:06
Paşa'nın tayini çıktı!
Beşiktaş, hem Kleberson'u, hem de Ricardinho'yu gönderiyor. Brezilya'nın Atletico MG takımı, Ricardinho ile anlaştıklarını açıkladı. Başkan Ziza Valadares, tecrübeli futbolcu için Beşiktaş ile anlaşma sağladıklarını vurgulayarak, Brezilyalı oyuncunun 10 numarayı giyeceğini belirtti. Milliyet Gazetesi'nin 23 Aralık 2007 tarihli sayısında yer alan Mehmet Çiftçi imzalı habere göre; Valadares, Atletico MG'nin uzun süredir, Ricardinho ve PSG'de top koşturan Arjantinli Gallardo ile görüştüklerini söyleyerek, tercihlerini siyah - beyazlı oyuncudan yana kullandıklarını duyurdu.
Ricardinho ise Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Atletico MG takımıyla anlaşmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, futbola son noktayı ülkesinde bir takımda koymak istediğini ifade etti. Siyah - beyazlı yönetim
Ricardinho konusunda kendileriyle somut bir anlaşma yapılmadığını açıkladı.
Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra FIFA'lık olan Kleberson da Flamengo ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya kulübünün menajeri, basına bir bildiri göndererek, siyah - beyazlı kulüple anlaştıklarını ifade etti. FIFA tarafından cezalandırılan futbolcunun 400 bin dolar alacağından feragat ettiği, Flamengo'nun da Beşiktaş'a 1 milyon euro vereceği vurgulandı. Siyah - beyazlılar da bunun karşılığında FIFA'daki davasını geri çekecek
Şule Artarlar
12-23-2007, 17:24
umarım busefer doğru kararlar verilip sans sunulur...
Ezel Özsipici
12-23-2007, 17:27
doğru mu gercekten bu haberler:S
ricardınho doğruysa ii olmus gimesi:(
BlackSh4dow
12-24-2007, 08:31
Süper Lig'de ilk yarının bitimiyle transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş’ta Menajer Sinan Engin, Fransa’da Olympique Lyon yönetimiyle bir araya gelerek, yıldız futbolcu Milan Baros için teklif götürdü. Önceki gece oynanan Nancy-Lyon maçını izleyen Engin’in sergilediği güzel futbolu bir de golle süsleyen Çek futbolcuya hayran kaldığı, hemen Fransız yöneticilerle görüşerek, bu oyuncuyu transfer etmek istediği bildirildi.
NOKTA TRANSFERLER
Lyonlu yöneticilerden, “Milan Baros’u satmayı düşünmüyoruz ve bonservisi 6 milyon Euro” yanıtını alan Engin’in bu rakamı yüksek bulduğu ve indirim talep ettiği öğrenildi. Ocak ayında bir forvet, bir de defansa olmak üzere iki tane nokta transferi yapmak istediklerini belirten Engin, “Lyon’un istediği fiyat kulübümüz için yüksek. Bugün İstanbul’a dönüyorum. Başkanla görüştükten sonra kararımız netleşecek. Bu oyuncu için tekrar görüşeceğiz” dedi. Öte yandan tecrübeli futbolcu Koray Avcı’nın sakatlığı nedeniyle 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
BlackSh4dow
12-24-2007, 08:36
İlk Defa Adam Akıllı bi transfer yaparlar alırsalar :)
Hasret Ergül
12-24-2007, 09:04
Caner Erkin Kartal oluyor
Beşiktaş devre arası transferinde ilk bombasını dün patlattı. Siyah-beyazlılar, bir süredir peşinde koştuğu CSKA Moskova'nın Türk yıldızı Caner Erkin'i sezon sonuna kadar kiraladı.
Rus kulübü ile 6 aylık kiralık ve sezon sonunda da bonservis opsiyonlu sözleşme konusunda prensipte anlaşma sağlandığı ve kiralama ücretinde son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı öğrenildi. Kasığındaki kronik rahatsızlığından ameliyat olarak kurtulan Caner ile en kısa sürede sözleşme imzalanacak. Bu arada İtalyan basını Beşiktaş'ın, Juventus'ta oynayan Fransız defans oyuncusu Jean Alain Boumsong'u kadrosuna katacağını yazdı.
Kaynak : Sabah
Burak Türüdü
12-24-2007, 12:04
arkadaslar saglam kaynaktan aldıgım haberlere göre caner 1 hafta icinde kiralık gelioo ve büyük olasılıkla cuma yada cumartesi kolpa diil:hii:
Hasret Ergül
12-24-2007, 12:04
arkadaslar saglam kaynaktan aldıgım haberlere göre caner 1 hafta icinde kiralık gelioo ve büyük olasılıkla cuma yada cumartesi kolpa diil:hii:
Güzel haber bu ozaman :)
Gökhan Özsoy
12-24-2007, 13:18
caner transferi gerçekleşirse iyi olur..
fakat boumsong geçen sezon başı beşiktaşa gelmek yerine 2.ligdeki juveye gitmişti bu sene neden gelsinki..:))
Hasret Ergül
12-24-2007, 13:31
Harbi harbi geldi herhalde caner valla sürekli resmi siteye göz atıyorum doğrumu yalanmı diye umarım doğrudur :)
Gökhan Özsoy
12-24-2007, 13:33
ewt sanırım gelcek tüm haber sitelerinde haber var %100 anlaşıldı yazıyo..
Savaş Aygün
12-24-2007, 13:59
canerrin gelmesi iyi olur heralde.
Hasret Ergül
12-25-2007, 10:11
Holosko'da mutlu son!
Beşiktaş'ta beklenen dev zirve dün yapıldı. Manisa Başkanı Kenan Yaralı'yla görüşen Yıldırım Demirören, Holosko transferine noktayı koydu
Yurtdışından döndüler
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Menacer Sinan Engin’in yurda dönmesinin ardından beklenen transfer zirvesi dün Ümraniye’de gerçekleştirildi. Olağan yönetim kurulu toplantısına katılan ikili; İbrahim Akın, Ricardinho, Lamine Diatta ve Federico Higuain’le yolların ayrılması yönünde rapor verdi. İstedikleri isimlerin listesini de yönetime sunan teknik heyet, Filip Holosko ismi üzerinde birleşti.
‘Bu iş yüzde 50 bitmiştir’
Başkan Yıldırım Demirören, Manisa Başkanı Kenan Yaralı’yı bizzat arayıp ilk kez transfer görüşmesinde bulundu. “Bu işi artık bitirelim. Biz her türlü öneriye açığız. Takas yöntemi üzerinde duruyoruz. Taleplerinizi bekliyoruz” diyen Demirören’e, Yaralı olumlu yanıt verdi: Holosko bizden ayrılmak istiyor. Bize süre verin, Giray Hoca’yla da görüşelim, isteklerimizi belirtelim. Ancak bu iş yüzde 50 bitmiştir...
Caner için konuşmuyorlar
Caner Erkin’i de büyük ölçüde renklerine bağlayan ve yıldız oyuncuyu 6 aylığına kiralayan Siyah-Beyazlılar’ın İMKB’den ceza almamak için transfer hakkında yorum yapmadığı belirtildi. Genç futbolcu da bu konuda konuşmaktan kaçınıyor. Yoğun maç temposunda Tello ve Üzülmez’e alternatif bulmakta zorluk çeken Kara Kartallar, Caner’in gelişiyle sol çizgide de rahatlayacak.
Barış Kahraman
12-25-2007, 10:12
Beşiktaş canere umut bağlıyorsa vah Beşiktaşın haline ozaman..
Mehmet Erhan
12-25-2007, 10:13
holosko gelirse hayırlı olsun derim...ama bence aradığımız golcü kesinlikle değil...heleki giray hocaya yaptığı davranışları görünce dahada bi soğuk bakmaya başlamıştım...umarım faydalı olur ama imzaları görmedende inanmak istemiyorum doğrusu...bekleyip göreceğiz artık...
Utku Altıncık
12-25-2007, 10:19
o hareket onda derin izler bırakacak (holosko ) her gittiği yerde hatırlanacak
canere bişey diyemem çok iyi bir futbolcu değil en azından sol kanada ihtiyacımız var akında gidiyor bi numarada görmemiştik gerçi uygun bence
Barış Kahraman
12-25-2007, 10:21
holosko gelir bize aynısını bizdede yapar sonra bunun bedeli transfer komitesine kesilir.. formayı çıkarırsın atarsın kulübeye uğramazsın maçı izlemezsin 1001türlü protesto edersin ama küfür etmek ne demek.. adam gibi adam lazım beşiktaşa böyleleri yaramaz..
Mehmet Erhan
12-25-2007, 10:24
Beşiktaş canere umut bağlıyorsa vah Beşiktaşın haline ozaman..
caner şu an türk olarak elde kalan sol bekler içinde en uygunu...bende isterdim vedersonu,volkan yamanı veya hakan baltayı ama onlar olmayınca bizde mecburen canere kaldık...hem ben ayrıca canerin kötü bi futbolcu olduğuna inanmıyorum...sol bekde işimize yarayabilir...
Barış Kahraman
12-25-2007, 10:26
kötü değil, iyide değil, yıldızda değil.. hakan baltayı alıyordk sağlam beğenmemişti şimdi canere kaldık.. inşallah forvete sağlam birini alırlar..
Hasret Ergül
12-25-2007, 10:29
Forvete Pascal
SİYAH-beyazlılara yeni bir Pascal daha geliyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, St. Etienne'de forma giyen Pascal Feindouno için girişimde bulunduğu öğrenildi. 1.76 boyundaki forvet, sürati ve sert şutlarıyla tanınıyor.
Mehmet Erhan
12-25-2007, 10:31
pascal olsun çamurdan olsun...:D şaka maka inşallah gelir...çok iyi bi forvet...tam aradığımız tipte...umarım kolpa değildir...bu adamın isterim gelmesini...holoskodanda iyidir...
Barış Kahraman
12-25-2007, 10:33
iyi falan değil sezon başındada bunu düşünmüşlerdi 5maça 1gol ortalaması ile oynuyordu yanlş hatırlamıyorsam.. bizim nobreden beter yani.. gol atamayan forvet işimize yaramaz..
Mehmet Erhan
12-25-2007, 10:35
iyi falan değil sezon başındada bunu düşünmüşlerdi 5maça 1gol ortalaması ile oynuyordu yanlş hatırlamıyorsam.. bizim nobreden beter yani.. gol atamayan forvet işimize yaramaz..
iyi olup olmadığı senin düşüncendir ama türkiyede oynar bence...süratlide bi golcü hem...en azından holosko geleceğine pascal gelsin...ondan iyi...holosko gelirse aynı tip 2 golcümüz olacak ama pascal daha değişik özelliklerde olduğu için işimize yarayabilir...
Mehmet Erhan
12-25-2007, 10:43
Karan - Akın takası mı?
Fotomaç gazetesinden Fatih Doğan'ın haberine göre; Beşiktaş, Cimbom'da yedek kulübesinin gediklisi durumuna gelen Ümit Karan için Galatasaray'a takas teklifinde bulundu ve "Al İbrahim Akın'ı, ver Ümit Karan'ı" dedi.
Ver Karan'ı al Akın'ı
G.Saray'da mutlu olmayan Ümit ile Kartal'dan gitmesi kesinleşen İbrahim'in takası gündeme geldi.
Ligin ilk yarısı bitti, ara transfer çalışmaları hız kazandı. Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan İbrahim Akın ile G.Saray'da mutlu olmayan Ümit Karan'ın takası konuşulmaya başlandı. Sezon başında Beşiktaş kongre üyesi Güven Kulabaş'ın ısrarlarıyla gündeme gelen Ümit Karan'ın transferi gerçekleşmemişti. Siyay-beyazlı yönetimin G.Saraylı golcünün alınmasına sıcak baktığı belirtiliyor.
Kaynak: fotomaç
4 koldan taarruz!
Beşiktaş her konuda anlaştığı CSKA Moskovalı Caner için kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Rus kulübünden genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen siyah-beyazlı yönetim ile CSKA Moskova kira bedelinde bir türlü anlaşma sağlayamadı. CSKA'da çok fazla forma giyemeyen Caner, kasığından ameliyat olarak uzunca bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Bu arada Saint- Etienne'de oynayan forvet Feindouno için de temaslar sürdürülüyor.
Kaynak: Sabah
Mellberg sesleri
BEŞİKTAŞ menajeri Sinan Engin, Aston Villa'nın İsveçli stoperi Olof Mellberg'in peşine düştü. 1.94 boyunda olan ve bu yıl İngiliz ekibinin tüm maçlarında forma giyen Mellberg için menajerler aracılığıyla teklif götürüldü.
her gün yeni bi isim...hatta birkaç isim...bakalım bu işin sonu nereye varacak... :S:
Utku Altıncık
12-25-2007, 11:31
transfer zamanı birçok oyuncu gündeme gelir normaldir ,,,imza atana kadar ciddi durmamak lazım isimler üzerinde adam gibi futbolcu gelsindeeee
Utku Altıncık
12-25-2007, 13:21
Beşiktaş süper golcünün peşinde
Ertuğrul Sağlam raporu verdi: 'Bobo'nun yanında çok faydalı olur'
25.12.2007 14:25
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah beyazlıların transfer listelerindeki yeni ismin, Fransa'nın Nice takımında oynayan Bakary Kone olduğu ortaya çıktı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Kone'yi izlemek için Fransa'ya gittiği, ancak bu futbolcunun takımının Valenciennes ile oynadığı maçın daha 26. dakikasında sakatlanarak sahadan çıktığı öğrenildi.
Fildişi Sahili Cumhuriyeti vatandaşı olan Kone'yi tam olarak izleyemeden dönmesine rağmen alınması yönünde rapor veren Sağlam'ın "Sakatlığı ciddi değil. Zaten bu oyuncuyu iyi tanıyorum. Daha önce de defalarca kez maçını izledim. Tam benim istediğim tipte bir oyuncu. Hızlı, çabuk oynuyor. Bobo'nun yanında çok yararlı olur" dediği belirtildi.
Sağlam'ın aynı maçta kendisine önerilen Valenciennes'in Faslı savunma oyuncusu Abdeslam Ouaddou'yu da izlediği ancak beğenmediği öğrenildi.
Lig TV
Burak Türüdü
12-25-2007, 15:21
ya ben anlamıyorum bu yönetimi adı sanı duyulmamıs oyuncuları alıp getirio sonra higuain gibi oluooo bize söle kariyer yapmıs biri alzım mesela baros.10 tane topcu alacagıma 1-2 tane adam akıllı alalim o zama basarılı oluruz hemde paralar cöpe gitmemiş olur:S
Gökhan Özsoy
12-25-2007, 15:48
"Holosko için teklifimizi yaptık"
Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti bir yandan yabancı futbolcu transferi konusunda çalışmalarını sürdürürken, transfer için kadrosunda 7 yabancı oyuncu sayısını ise henüz 5'e indirmeyi başaramadı.
Siyah Beyazlı takımda şu an için Delgado, Bobo, Ricardinho, Cisse, Tello, Diatta ve Higuain olmak üzere toplam yedi yabancı futbolcu bulunuyor. Devre arasında en az iki yabancı transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ta bu oyunculardan hiç biri takımdan ayrılmak istemiyor. Kendisine takım bulması istenen Diatta, performansları nedeniyle eleştiri alan Higuain ve Ricardinho geçtiğimiz hafta içinde menajerleri aracılığı ile yönetim kuruluna takımdan ayrılmak istemediklerini ifade etmişlerdi.
Bu durum karşısında transfer çalışmaları durma noktasına gelirken, takımdan gönderilecek isimlerin kim olacağının 28 Aralık'ta belli olacağı öğrenildi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin 28 Aralık'ta Nevzat Demir Tesisleri'nde takımın toplanmasını ardından her futbolcuyla tek tek konuşacaklarını ve hiç kimsenin beklemediği süpriz isimlerle de yolların ayrılabileceğini belirterek, "Biz transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımda şu anda yedi yabancı futbolcu bulunuyor. Ama kimin gidip kimin kalacağı 28 Aralık'ta futbolcularımızla yapacağımız görüşmenin ardından belli olacak. Bu görüşmeler sonucu hem yerli hem de yabancı olarak kimsenin beklemediği süpriz isimleride takımdan gönderilebilir. Bu futbolcularla ile ilgili şu an isim veremem ama 28 Aralık'ta herkes öğrenecek" dedi.
Engin ayrıca Beşiktaş'ın transfer gündeminin birinci sırasında yer alan Vestel Manisaspor'un Slovak golcüsü Holosko için son olarak Vestel Manisaspor kulübüne tekliflerini sunduklarını ve cevap beklediklerini söyledi.
Hasret Ergül
12-25-2007, 15:48
Selçuk'a Beşiktaş da talip oldu
Ersun Yanal döneminde Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen ve sergilediği futbolla bir anda beğeni kazanan Vestel Manisasporlu Selçuk İnan'a Trabzon ve Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ın resmen talip olduğu öğrenildi.
Beşiktaş'ın 3 kulüp arasında en iyi teklifi yaptığı transferin bu hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor. Filip Holosko transferinden vazgeçen Beşiktaş yönetiminin, Selçuk İnan'a karşı olarak Vestel Manisaspor'a Koray, Baki Mercimek'i bonservisiyle, İbrahim Akın'ı kiralık, artı 1 milyon YTL para teklifi yaptığı kaydedildi. İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, bu hafta sonuna kadar Vestel Manisaspor yönetiminin son kararını vermesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin ise Vestel Manisaspor'a Selçuk İnan için Kemal, Can Arat ve Gürhan'ı teklif ettiği öğrenildi. Ancak 3 kulüp arasından en cazip teklifin Beşiktaş'tan geldiği kaydedildi.
Vestel Manisaspor'a 2005-2006 sezonunda Çanakkale Dardanelspor'dan gelen Selçuk İnan, oynadığı futbolla her geçen gün grafiğini yükseltti. Genç oyuncu 2005-06 sezonunda 13 maçta forma giyerken, 3 gol kaydetti. 2006-07 sezonunda ise Selçuk İnan, 31 maçta forma giyerek büyük bir çıkış yaptı. 23 yaşındaki oyuncu 31 maçta 3 gol attı. Bu sezon 15 maça ilkonbirde çıkan Selçuk, attığı 2 golle Vestel Manisaspor'un önemli silahları arasında yer alıyor. 1985 İskenderun doğumlu olan Selçuk İnan, 1.81 cm boyunda.
Burak Türüdü
12-25-2007, 16:50
arkadaslar millet holoskoyu aldık dioo.eger kolpa diilse hayırlı olsun bi bilginiz varmı?
Mehmet Erhan
12-25-2007, 16:53
arkadaslar millet holoskoyu aldık dioo.eger kolpa diilse hayırlı olsun bi bilginiz varmı?
holosko gelmişse hayırlı olsun derim...ama şunuda söyleyim aradığımız özellikte bi golcü değil...
Burak Türüdü
12-26-2007, 07:54
holosko gelmişse hayırlı olsun derim...ama şunuda söyleyim aradığımız özellikte bi golcü değil...
bence tam aradıgımız özellikte bir futbolcu.en önemlisi kaliteli
Hasret Ergül
12-26-2007, 08:20
"Beşiktaş Gallardo'yu istiyor"
Arjantin'in ünlü gazetesi OLE, Paris Saint Germain'de aradığını bulamayan yıldız oyuncu Marcelo Gallardo ile Beşiktaş'ın ilgilendiğini yazdı. PSG ile 2009 sonuna kadar sözleşmesi bulunan Gallardo'nun da ayrılmak istediğini belirten gazete, Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncuyu Ricardinho'nun yerine transfer etmek istediğini yazdı. OLE, Brezilya kulübü Atletico Mineiro'nun da Gallardo ile ilgilendiğini yazdı.
Utku Altıncık
12-26-2007, 09:35
Kartal Holosko'da ısrarlı
Manisa ekibi 5 milyon euro+3 futbolcu istedi. Beşiktaş 3 milyon euro+2 oyuncu verdi. Son karar Vestel'in..
26.12.2007 09:49
Beşiktaş Holosko için Vestel'le kıran kırana bir pazarlığa girdi. Manisa ekibi 5 milyon euro+3 futbolcu istedi. Kartal 3 milyon euro+2 oyuncu verdi. Son karar Vestel'in..
Beşiktaş, Vestel Manisalı Holosko için kesenin ağzını iyice açtı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın "Beşiktaş'ta büyük işler yapar. Tam istediğim tipte bir futbolcu. Gereken fedakârlığı yapalım ve alalım" demesinden sonra iyice bastıran siyah beyazlı yönetim, dün Vestel Manisa'ya 3 milyon euro+2 futbolcu önerdi. Fakat Vestel Başkanı Kenan Yaralı bu rakamı da beğenmedi ve 5 milyon euro+3 futbolcu isteyerek yüksekten uçtu. Bu teklif Beşiktaş'ı kızdırırken, başkan Yıldırım Demirören'in Vestel'e "Verebileceğimiz en yüksek rakama çıktık" dediği kaydedildi.
KONE DE HALA LİSTEDE
Vestel, Slovak futbolcuya İngiliz ekibi Charlton'ın da teklifte bulunduğunu açıklamıştı. Beşiktaş'ın Holosko'nun transferini bir iki gün içinde bitirmesi beklenirken menajer Sinan Engin, "Teklifimizi Vestel'e ilettik ve yanıt bekliyoruz" dedi. Bu arada Kartal, Nice'te oynayan Kone'yi de listesinde bulunduruyor.
Mehmet Erhan
12-26-2007, 10:11
Ruslara yakışmadı
MENAJER Sinan Engin, her konuda anlaşmaya vardıkları Caner Erkin'in transferi konusunda önce "tamam", ardından "1 milyon euro isteriz" diyen CSKA ekibine tepki gösterdi. Engin, "Futbolun etik kurallarını çiğniyorlar" diye konuştu.
her takım bize gelince kıvırıyor nedense...ama tabi böyle bi yönetim bulmuşlar doğaldır... :S:
Barış Kahraman
12-26-2007, 10:23
takımlar kıvırmıyor Beşiktaş yönetici güçsüz olunca adamlar yararlanmak istiyor hepsi bu..
Utku Altıncık
12-26-2007, 14:25
Beşiktaş'a Holosko şoku
Vestel Manisasporlu futbolcunun transferinde anlaşmazlık çıktı.. Görüşmeler tıkandı..
26.12.2007 15:20
Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Semih Vardarer, Filip Holosko'yu isteyen Beşiktaş ile yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedilmediğini belirtti.
Vardarer, yaptığı açıklamada, Holosko'yu isteyen Charlton Athletic kulübünün yetkilileriyle hafta sonunda Manisa'da görüşeceklerini bildirdi.
Bunun dışında Beşiktaş'ın da Holosko'ya talip olduğunu anlatan Vardarer, ''Beşiktaş eski teklifinde ısrar ediyor. Teklif aynı olunca Beşiktaş ile yapılan görüşmelerde bir ilerleme kaydedemiyoruz. Bu şartlarla biz Holosko'yu hiçbir takıma satmayız. İngiliz takımı ile aramızda çok az bir fark kaldı'' dedi.
Milli futbolcuları Selçuk İnan ile ilgili olarak Trabzonspor ile görüştüklerini belirten Vardarer ''Trabzonspor ile anlaşamadık. Bu görüşmenin dışında başka bir gelişme yaşanmadı. Selçuk İnan'ı Fenerbahçe takımı zaten istemiyor. Fenerbahçe'nin bizden talep ettiği bir futbolcu yok '' diye konuştu.
AA
Utku Altıncık
12-26-2007, 14:29
holosko ile gününüzü geçirin bakalım yine hıguen tarzında bi futbolcu alırsınız takıma son dakikaa
Hasret Ergül
12-26-2007, 14:35
İnş. olmaz bu transfer... BUnunla uğraşana kadar adam akıllı bişeyler yapın bir holoskodur tutturmuşuz giidiyoruz bu adam 5.milyon euro+3oyuncu edermi ya
Savaş Aygün
12-26-2007, 17:37
higuain gibi bi forvet var ellerinde...holoskoya falan gerek...adam zaten oynadığı maçlarda kendini kantlamış...görmek mi istemiyolar nedir...higuain yollarlarsa pişman olcaklarından eminim...o adamda gelecek var...
Barış Aygün
12-26-2007, 18:45
İnş. olmaz bu transfer... BUnunla uğraşana kadar adam akıllı bişeyler yapın bir holoskodur tutturmuşuz giidiyoruz bu adam 5.milyon euro+3oyuncu edermi ya
holosko kımdır ya...bızı avrupada yurutecek adam lazım...avrupada yuruten adam zaten Turkıye de zaten yurutur....crespo, nilmar,kerlon :D mesela....
Gökay Ortaburun
12-26-2007, 19:00
İnşallah şu kone gelir bari. En iyisi o gözüküyor şuanda. Mansarenin Youladan farkı yok :S
Barış Aygün
12-26-2007, 19:15
ya hayret bırsey ya zıco acıklama yapmıs en begendıgı futbolcu kımmıs bılın bakalım ???? sıze bır ıpucu aynı topcuyu bende cok begenıyorum??? Allah'ım fenere gelırse ben kaldıramam :'(
Burak Türüdü
12-26-2007, 20:01
ben şimdi bjk tv yi seyrettim cok kısa zamanda siyahi bi forvet alınacakmıs.kaliteli ve taraftarları atesleyecek biriymis.bide hıguaın 2.lig topcusu ve daha 23 yasında cok genc ve tecrübesiz bize söle avrupada top oynamıs adam lazım
Burak Türüdü
12-26-2007, 20:02
aynı zamanda hızlı ve bitiriciligi olan biri hayal olr ama drogba gibi:D
Savaş Aygün
12-26-2007, 21:14
aynı zamanda hızlı ve bitiriciligi olan biri hayal olr ama drogba gibi:D
higuain gayette hızlı ve bitiriciliği iyi bi oyuncu...adam oynadığı her maçta iyi işler yaptı...örneğin sivasa 2-1 yenildğimiz maçta taraftarların gönlünde taht kurdu...tüm oyuncular yuhalanırken higuain alkışlandı...tezahüratlar sölendi...
ben ısrarla sölüorum o adam kendini bir türlü göstremiyo...2-3 maç üst üste ilk 11 oynatılmadı...delgado da başta böleydi...şimdi bakın nasıl...
deivid i ezikler yollıcaktı..vazgeçtiler...nie çünkü deivid çok iyi bi oyuncuydu bunları onlarda biliyodu...sadece kendini gösteremedi...ama ona şans verdiler sabırla beklediler ve şimdi meyvesini alıyolar...
YÖNETİM DUYUN BENİ...HİGUAİN İ YOLLAMAYIN:yaaa:
Burak Türüdü
12-26-2007, 21:45
higuain gayette hızlı ve bitiriciliği iyi bi oyuncu...adam oynadığı her maçta iyi işler yaptı...örneğin sivasa 2-1 yenildğimiz maçta taraftarların gönlünde taht kurdu...tüm oyuncular yuhalanırken higuain alkışlandı...tezahüratlar sölendi...
ben ısrarla sölüorum o adam kendini bir türlü göstremiyo...2-3 maç üst üste ilk 11 oynatılmadı...delgado da başta böleydi...şimdi bakın nasıl...
deivid i ezikler yollıcaktı..vazgeçtiler...nie çünkü deivid çok iyi bi oyuncuydu bunları onlarda biliyodu...sadece kendini gösteremedi...ama ona şans verdiler sabırla beklediler ve şimdi meyvesini alıyolar...
peki arkadasım deivid hangi takımdan geldi en azından 1. lig takımından geldi ve tecrübeli sayılır ya hıguaın 2. lig de dandik bi takımdan hiç mac tecrübesi yok.delgadoya gelince adam zaten kendini kanıtlamıs ne tarz bi oyuncu oldugunu göstermiş delgado bastan beri güzeldi ama yerinde oynamıodu şimdi yerinde oynuoo ve güzel oynuoo ama ben sundan eminim bize böle tras oyuncular diil adam akıllı oyuncular lazım en azından tecrübeli :S ve hızlı:D
Burak Türüdü
12-26-2007, 21:46
peki arkadasım deivid hangi takımdan geldi en azından 1. lig takımından geldi ve tecrübeli sayılır ya hıguaın 2. lig de dandik bi takımdan hiç mac tecrübesi yok.delgadoya gelince adam zaten kendini kanıtlamıs ne tarz bi oyuncu oldugunu göstermiş delgado bastan beri güzeldi ama yerinde oynamıodu şimdi yerinde oynuoo ve güzel oynuoo ama ben sundan eminim bize böle tras oyuncular diil adam akıllı oyuncular lazım en azından tecrübeli :S ve hızlı:D
Burak Türüdü
12-26-2007, 21:55
bu arada ibrahim akın büyüksehir belediyeye transfer oldu.1milyon 100 bin liraya gitmiş hayırlı oldu bizim için
Barış Aygün
12-26-2007, 23:28
ben şimdi bjk tv yi seyrettim cok kısa zamanda siyahi bi forvet alınacakmıs.kaliteli ve taraftarları atesleyecek biriymis.bide hıguaın 2.lig topcusu ve daha 23 yasında cok genc ve tecrübesiz bize söle avrupada top oynamıs adam lazım yoksa drogba mı gelıyor :D
Hasret Ergül
12-27-2007, 07:48
Ver Burak'ı, al Caner'i!
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Beşiktaş, CSKA Moskova’nın yıldızı Caner Erkin’e kancayı atmıştı.
Genç futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan ve kiralık olarak el sıkışan Siyah-Beyazlılar, CSKA Moskova’yla bonservis konusunu da görüştü. Geçen sezon başında Caner için Manisa’ya 4 milyon Euro ödeyen Ruslar, “Oyuncumuzu 6 aylığına kiralayın. Sezon sonunda ise Burak Yılmaz karşılığında bonservisini size verelim” önerisini yaptı.
Hasret Ergül
12-27-2007, 07:49
Çok memnun oluruz hemen hemen :)
Hasret Ergül
12-27-2007, 07:50
Makukula 'evet' dedi
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, gol yollarındaki sıkıntıyı Vestel Manisaspor’un Slovak forveti Filip Holosko ile gidermek için çaba harcıyor.
Holosko’nun bonservisi için 3 milyon Euro’yu gözden çıkarıp son teklifi yapan siyah beyazlılar, bu oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi durumunda anlaşmaya vardıkları Portekizli Ariza Makukula’yı transfer edecekler. Tatilini yarıda keserek Nevzat Demir Tesisleri’nde karargah kuran Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün sabah erken saatlerde menajer Sinan Engin ve yönetici Mario Berk’le bir araya geldi. Başkan Demirören, Holosko’nun bonservisi için son olarak 3 milyon Euro önerdikleri Vestel Manisaspor Yönetimi’ne 24 saat süre verdiklerini belirtirken, bu oyuncunun alternatifinin de hazır olduğunu ifade etti. Menajer Sinan Engin ise, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın alınmasını istediği Kongo asıllı Portekizli golcü Ariza Makukula’nın, siyah beyazlı takıma gelmeye hazır olduğunu vurguladı.
Sağlam 2 yıldır izliyor
Menajer Sinan Engin’le önceki gün bir görüşme yapan Ariza Makukula’nın İspanya’nın Sevilla takımının oyuncusu olduğu ve Portekiz’in Maritimo takımında kiralık olarak forma giydiği belirtildi. Makukula’nın Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğunu belirten Sinan Engin, "Kendisi bana G.Saraylı Nonda’yı yakından tanıdığını söyledi. Portekiz Milli Takımı’nda da forma giyen genç golcü, iki yıldır teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın takibinde" diye konuştu.
Yönetici Mario Berk ise, "Transferde çok hassas davranıyoruz. Hocamız, Holosko’yu çok istiyor. Manisaspor’a son teklifimizi verdik. Bizim önerdiğimiz paradan daha fazlasını veren çıkmaz. Holosko, Beşiktaş’a gelmeyi çok istiyor. Eğer bir aksilik olursa Makukula’yı transfer edebiliriz" dedi.
Utku Altıncık
12-27-2007, 08:02
umarım canerle burağı değiştirmezllerrr
Nihal Aslan
12-27-2007, 09:57
ben holoskoyu istemıorum kukulayı alsınlar ozamn
Mehmet Erhan
12-27-2007, 10:09
ben holoskoyu istemıorum kukulayı alsınlar ozamn
kukla değil be makukula...:D :deli:
Elif Kaya
12-27-2007, 10:12
kukla değil be makukula...:D :deli:
kızda onu demiş işte ne fark eder ha kukula ha makula :D: isme bak ya :D:
Gökhan Özsoy
12-27-2007, 10:28
makulula kim yahu gene alıyolar ne olduğu belli ollmayan adamları ucuz diye:S:
holoskoyu alsınlar en azından türkiye ligi tecrübesi olan bir oyuncu..
Mehmet Erhan
12-27-2007, 10:33
makulula kim yahu gene alıyolar ne olduğu belli ollmayan adamları ucuz diye:S:
holoskoyu alsınlar en azından türkiye ligi tecrübesi olan bir oyuncu..
adam sevillada oynamış ve tanımıyorsun...ilginç...:ohmy: holosko için bi kez daha diyorum istediği kadar tanısın türkiyeyi...bizim aradığımız santrafor değil...onun gibi forvetler var elimizde...
Gökhan Özsoy
12-27-2007, 10:36
adam sevillada oynamış ve tanımıyorsun...ilginç...:ohmy: holosko için bi kez daha diyorum istediği kadar tanısın türkiyeyi...bizim aradığımız santrafor değil...onun gibi forvetler var elimizde...
sevillanın futbolcusu ama portekizde kiralık diyo mehmet portekiz ligini takip etmiyorum..
kaç tane forvetimiz varda holosko gibi forvetler elimizde var diyosunki:O:
Mehmet Erhan
12-27-2007, 10:39
sevillanın futbolcusu ama portekizde kiralık diyo mehmet portekiz ligini takip etmiyorum..
kaç tane forvetimiz varda holosko gibi forvetler elimizde var diyosunki:O:
bi kere holosko hava hakimiyeti olmayan bi forvet,rakip defansı rahatsız edici bi forvet değil...bize gerekli olan golcü uzun boylu,dağıtıcı,sprinter bi golcü...carew gibi...holosko gelecekse hıguain kalsın daha iyi bence...bobodan bile iyi değil holosko...o yüzden 2 tane bobo fazla bu takıma...
Nihal Aslan
12-27-2007, 10:41
var yada yok ılla holosko dıe dıretmenın ne manası var baska zaman bes para etmeyen adamın fıyatını 3e katladık daha neler gorucez bakalım ozamn holoskoyu alalım 5 futbolcu verıp ustunede 3mılyon euro verelım onemlı ınsan cunku baska adamyokya ona kaldık ya sabırrrrrrrrrr
Gökhan Özsoy
12-27-2007, 10:42
bize kafa golü atcak forvet lazım diyosun yani..:)
bu arada ibrahim akın'ın belediyeye transferi için görüşmeler başlandı diye İMKB'ye yazı gönderilmiş..
Gökhan Özsoy
12-27-2007, 11:06
Makukula
Years -- Club -- App (Gls)*
1999–2000 ***V. Guimarães
2000********UD Salamanca********2 (0)
2001********CD Leganés**********13 (4)
2001–2002****UD Salamanca********39 (21)
2002–2004****Nantes**************18 (1)
2003–2004****→Valladolid (kiralık)*****19 (8)
2004–********Sevilla FC************13 (1)
2006–2007*****→Gimnàstic (kiralık)*****13 (1)
2007-2008*****→C.S. Marítimo (kiralık)***10 (7)
2007**********Portugal**************2 (1)
Gökhan Özsoy
12-27-2007, 11:08
yukarda kariyerindeki maç sayısı ve attığı goller yazılı olan futbolcu beşiktaşta oynayabilecek bir futbolcu deil bence..oynadığı takımlar hep sıradan..
gol attığıda sölenemez:))
Mehmet Erhan
12-27-2007, 11:10
yukarda kariyerindeki maç sayısı ve attığı goller yazılı olan futbolcu beşiktaşta oynayabilecek bir futbolcu deil bence..oynadığı takımlar hep sıradan..
gol attığıda sölenemez:))
ya gökhan ben illede makukula gelsin demiyorum...:) sadece holoskoya tercih ederim diyorum...;) aslında bana kalırsa bize gelebilecek forvet ya darius vassell yada carew olmalı...ama ikisinide alabileceğimizi sanmıyorum..:(
Gökhan Özsoy
12-27-2007, 11:25
ya gökhan ben illede makukula gelsin demiyorum...:) sadece holoskoya tercih ederim diyorum...;) aslında bana kalırsa bize gelebilecek forvet ya darius vassell yada carew olmalı...ama ikisinide alabileceğimizi sanmıyorum..:(
ben özellikle sana göstermek için koymadımki merak ettim bakım bu adam ne işler yapmış diye sitede de paylaşayım dedim:) biliyorum senin carewi istedini:D
Hasret Ergül
12-27-2007, 13:39
Beşiktaş Ümit Karan'ı istedi ama!..
Ara transfer döneminin resmi olarak açılmasına 5 gün kala gerilim artıyor! Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programda ise Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan için Beşiktaş'ın sarı-kırmızılı ekibe resmi bir teklif sunduğu açıklandı.
Konuyla ilgili G.Saray yöneticisi Haldun Üstünel de programa bağlanarak haberi doğrularak Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören aracılığıyla gelen bu teklif karşısında siyah-beyazlı ekibe red cevabı vererek teşekkür ettiklerini belirtti. Haldun Üstünel G.Saray'ın hedeflerinin açık olduğunu ve Ümit Karan'ı bırakma gibi bir düşünceleri olamayacağını belirtirken, yetenekli futbolcunun da bu teklif karşısında siyah-beyazlı ekibe teşekkür ederek cevap verdiğini ifade etti.
V.Manisasporlu Holosko için günlerdir uğraş veren Beşiktaş yönetiminin Ümit Karan için yaptığı girişimin sonuçsuz kalmasından sonra forvet arayışlarını hızlandırdığı belirtiliyor.
Hasret Ergül
12-27-2007, 13:39
İstemem bu şahsiyeti ha pamuk prenssesi geri getirmişsin ha ümit karanı almışsın!!!!
Ayşegül Alparslan
12-27-2007, 13:44
bir zamanlar çok beğeniyordum ümit karanın futbolunu ama asla keşke Beşiktaşta olsun demedim şimdiyse hiç istemem hem yeter artık yaa ben takımda fb den gs den kimse görmek istemiyorum getirdiklerinizden ne hayır gördükte hala gidip onların bilmem nelerine tenezzül ediyorsunuz yaa illede transferde adamızdan bahsettirmek istiyorsanız gidin alın dünyaca ünlü ve gerçekten çok kaliteli bir futbolcuda görelim
Barış Aygün
12-27-2007, 13:45
MAKUKULA :D dıye bır adam duydum ben kımın nesıdır ya :D zencı forvetmıs...
Ayşegül Alparslan
12-27-2007, 13:48
MAKUKULA :D dıye bır adam duydum ben kımın nesıdır ya :D zencı forvetmıs... nasıl bir isimdir o öyle alınırsa artık bi takma isim falan düşünmek lazım bunun için :D yoksa millete dalga geçmek için tam malzeme valla :D
Mehmet Erhan
12-27-2007, 13:50
bir zamanlar çok beğeniyordum ümit karanın futbolunu ama asla keşke Beşiktaşta olsun demedim şimdiyse hiç istemem hem yeter artık yaa ben takımda fb den gs den kimse görmek istemiyorum getirdiklerinizden ne hayır gördükte hala gidip onların bilmem nelerine tenezzül ediyorsunuz yaa illede transferde adamızdan bahsettirmek istiyorsanız gidin alın dünyaca ünlü ve gerçekten çok kaliteli bir futbolcuda görelim
ya alemsiniz ayşedeniz ve barış... :) makukula gelmez korkmayın... ;) yani umarım... :ss:
fenerden gayseden adam alacaklarsa gidip alexi,lincolnü,önderi veya volkan yamanı alsınlarda görelim...çöplüğe döndürdüler kulübü be... :@ bende artık istemiyorum ezik topçu...gidip m.topuzu alsınlar yada avrupadan kariyer yapmış bi isim alsınlar...bizi 2. 3. sınıf topçularla oyalamasınlar...:S:
Barış Aygün
12-27-2007, 13:51
nasıl bir isimdir o öyle alınırsa artık bi takma isim falan düşünmek lazım bunun için :D yoksa millete dalga geçmek için tam malzeme valla :D
takması hazır zaten KUKLA :D ezıklere malzeme ıste...yenı kuklanız pınokokukula hayırlı olsun :( ben adamlara kerlon crespo gıbı ısımler soyluyorum adamlar gıdıyor kukumukula mıdır nedır ısımsız adamlar buluyor...
Ayşegül Alparslan
12-27-2007, 13:53
takması hazır zaten KUKLA :D ezıklere malzeme ıste...yenı kuklanız pınokokukula hayırlı olsun :( ben adamlara kerlon crespo gıbı ısımler soyluyorum adamlar gıdıyor kukumukula mıdır nedır ısımsız adamlar buluyor... barış sayende adamlar ki zaten kopya çekmekte üstlerine yok hiç zahmet etmeden nasıl dalga geçeceklerini buldular bile :D yoksa şimdi kim uğraşacaktı acaba ne desek nasıl dalga geçsek ne uydursak diye :D
gerçi almayacaklardır o adamı heralde
Burak Türüdü
12-27-2007, 13:56
Makukula gelmeye hazır
Holosko transferi gerçekleşmezse, Maritimo’da kiralık olarak forma giyen Kongo asıllı golcü ile anlaşmaya varılacak
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, gol yollarındaki sıkıntıyı Vestel Manisaspor’un Slovak forveti Filip Holosko ile gidermek için çaba harcıyor. Holosko’nun bonservisi için 3 milyon Euro’yu gözden çıkarıp son teklifi yapan siyah beyazlılar, bu oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi durumunda anlaşmaya vardıkları Portekizli Ariza Makukula’yı transfer edecekler. Tatilini yarıda keserek Nevzat Demir Tesisleri’nde karargah kuran Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün sabah erken saatlerde menajer Sinan Engin ve yönetici Mario Berk’le bir araya geldi. Başkan Demirören, Holosko’nun bonservisi için son olarak 3 milyon Euro önerdikleri Vestel Manisaspor Yönetimi’ne 24 saat süre verdiklerini belirtirken, bu oyuncunun alternatifinin de hazır olduğunu ifade etti. Menajer Sinan Engin ise, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın alınmasını istediği Kongo asıllı Portekizli golcü Ariza Makukula’nın, siyah beyazlı takıma gelmeye hazır olduğunu vurguladı.
Sağlam 2 yıldır izliyor
Menajer Sinan Engin’le önceki gün bir görüşme yapan Ariza Makukula’nın İspanya’nın Sevilla takımının oyuncusu olduğu ve Portekiz’in Maritimo takımında kiralık olarak forma giydiği belirtildi. Makukula’nın Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğunu belirten Sinan Engin, "Kendisi bana G.Saraylı Nonda’yı yakından tanıdığını söyledi. Portekiz Milli Takımı’nda da forma giyen genç golcü, iki yıldır teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın takibinde" diye konuştu.
Yönetici Mario Berk ise, "Transferde çok hassas davranıyoruz. Hocamız, Holosko’yu çok istiyor. Manisaspor’a son teklifimizi verdik. Bizim önerdiğimiz paradan daha fazlasını veren çıkmaz. Holosko, Beşiktaş’a gelmeyi çok istiyor. Eğer bir aksilik olursa Makukula’yı transfer edebiliriz" dedi.
Burak Türüdü
12-27-2007, 13:58
nerede böle tenha yerde bi oyuncu var buluolar
Burak Türüdü
12-27-2007, 14:00
yoksa drogba mı gelıyor :D
bizim yönetim drogbanın sag ayagını bile alamaz böle giderse nerde var bi kıytırık onu alırlar:(h5):
Barış Aygün
12-27-2007, 14:07
nerede böle tenha yerde bi oyuncu var buluolar
transferde hassas davranıyorlar yoksa herkes bulamaz tenhada bırını ;)
Mehmet Erhan
12-27-2007, 14:09
tabi ya çok hassaslar...o konuda şüphemiz yok zaten...aldığı adamlardan belli hassas oldukları... :S:
Barış Aygün
12-27-2007, 14:10
tabi ya çok hassaslar...o konuda şüphemiz yok zaten...aldığı adamlardan belli hassas oldukları... :S:
ben dıyorum 3 alacagına 2 kısı al...al kerlonu al bıde defansa saglam bı adam tamm ıste daha neyı dusunuyorlar...zaten her sene 20-30 mılyon harcıyoruz transfere 2 tane saglam al..
Burak Türüdü
12-27-2007, 14:15
abiler bu kerlon kim yaw nerede oynuoo:S:
Mehmet Erhan
12-27-2007, 14:21
abiler bu kerlon kim yaw nerede oynuoo:S:
Kerlon
Personal information
Full name Kerlon Moura Souza
Date of birth January 27, 1988 (1988-01-27) (age 19)
Place of birth Ipatinga,
Minas Gerais, Brazil
Height 1.67 m (5 ft 5+1⁄2 in)
Playing position Attacking Midfielder / Forward
Club information
Current club Cruzeiro E.C.
Number 20
Youth clubs
2001-2005 Cruzeiro E.C.
Senior clubs1
Years Club App (Gls)*
2005– Cruzeiro E.C. 033 0(1)
National team2
2002-2003
2004-2005
2005-2006
2006– Brazil U15
Brazil U17
Brazil U18
Brazil U20
yeterince açıklayıcı oldumu... :D
Burak Türüdü
12-27-2007, 14:28
sagol kardesim yani siz sölüosanız iyidir hemde yasıda genç ma gündemde bile degil belkide ilgileniolar ama gündeme yansıtmıolar gelen trasferlerin hepsi öle oldu
Barış Aygün
12-27-2007, 15:03
barış sayende adamlar ki zaten kopya çekmekte üstlerine yok hiç zahmet etmeden nasıl dalga geçeceklerini buldular bile :D yoksa şimdi kim uğraşacaktı acaba ne desek nasıl dalga geçsek ne uydursak diye :D
gerçi almayacaklardır o adamı heralde alırlarsa kesın mılletın kuklası olucaz herkesın agzında bı kukla gıdıcek hadı hayırlısı :(
ya alemsiniz ayşedeniz ve barış... :) makukula gelmez korkmayın... ;) yani umarım... :ss:
mehmet sen de emın degılsın kuklanın gelmeyecegınden alır bunlar merak etme sen bellı olmaz sagları solları....hocamız gercı kone yı ıstıyormus ama o da yaramaz bence KERLON arkadas ıllede KERLON
Barış Aygün
12-27-2007, 15:06
sagol kardesim yani siz sölüosanız iyidir hemde yasıda genç ma gündemde bile degil belkide ilgileniolar ama gündeme yansıtmıolar gelen trasferlerin hepsi öle oldu
bıde sey var bak adam karsısına 2 3 5 kısı aldımı aralarına dalıp kendı takımının lehıne adamların arasında cıkabılıyor...cunku ayaklarını kullanmıyor calım atarken :D kasmıyor yanı :D: topu kaldır kafaya sektıre sektıre dal aralarına sonuc ya penaltı ya kırmızı kart ya da gollll ;) youtube yaz kerlon dıye ızle bır ıkı vıdeosunu gor bak sonra delgadoyla ıkısını yanyana onlerıne de batuhan ve boboyu dusun ;)
Ayşegül Alparslan
12-27-2007, 15:16
bıde sey var bak adam karsısına 2 3 5 kısı aldımı aralarına dalıp kendı takımının lehıne adamların arasında cıkabılıyor...cunku ayaklarını kullanmıyor calım atarken :D kasmıyor yanı :D: topu kaldır kafaya sektıre sektıre dal aralarına sonuc ya penaltı ya kırmızı kart ya da gollll ;) youtube yaz kerlon dıye ızle bır ıkı vıdeosunu gor bak sonra delgadoyla ıkısını yanyana onlerıne de batuhan ve boboyu dusun ;) ya o hareketler yazak değilmi maçlarda yoksa herkes yapar ne çalışıcam öğrenirim topu kafamda taşımayı alır giderim canım değilmi ama :D
Barış Aygün
12-27-2007, 17:05
ya o hareketler yazak değilmi maçlarda yoksa herkes yapar ne çalışıcam öğrenirim topu kafamda taşımayı alır giderim canım değilmi ama :D
yok canım yasak degıl kım demıs yasak dıye...kandırmıslar senı aysegul :D
Savaş Aygün
12-27-2007, 17:49
higuain 2. lig oyuncusu muu?? river plate den geldi...river plate tarihi boyunca 2. lig e düştü mü onuda bilmiyorum...çünkü her sene şampiyonluğa oynayan bi takım....arjantinin köklü takımlarından biri...
Burak Türüdü
12-27-2007, 18:35
[QUOTE=sawash-BJK;35097]higuain 2. lig oyuncusu muu?? river plate den geldi...river plate tarihi boyunca 2. lig e düştü mü onuda bilmiyorum...çünkü her sene şampiyonluğa oynayan bi takım....arjantinin köklü takımlarından biri.peki platede ne kadar oynamıs ve nerden gelmiş bilionnmu?:yuh:
Burak Türüdü
12-27-2007, 18:44
bu kerlon ne ya her topu kafasına alıoo abi bu oyuncu ne bilim yras gibi fazla seyretmedim ama her top kafasında zaten bizim yönetim onu hayatta almz
Barış Aygün
12-27-2007, 18:58
bu kerlon ne ya her topu kafasına alıoo abi bu oyuncu ne bilim yras gibi fazla seyretmedim ama her top kafasında zaten bizim yönetim onu hayatta almz
onu bunu bılmemde arturcuk gecen en begendıgım topcu dedı kendısı ıcın fenere gelırse ben dayanamam :(
Savaş Aygün
12-27-2007, 22:05
[QUOTE=sawash-BJK;35097]higuain 2. lig oyuncusu muu?? river plate den geldi...river plate tarihi boyunca 2. lig e düştü mü onuda bilmiyorum...çünkü her sene şampiyonluğa oynayan bi takım....arjantinin köklü takımlarından biri.peki platede ne kadar oynamıs ve nerden gelmiş bilionnmu?:yuh:
futbola river plate alt yapısında başladı...başka takım forması giymedi :)
adamın geleceği çok parlak...topu ayağına alıp sürüşünden belli yahu :)
satmazlar inş :/
Kemal Arıcıoğlu
12-27-2007, 22:46
http://image.haber3.com/haber/72741.jpgBeşiktaş Başkanı Y.Demirören, G.Saray yöneticisi Üstünel’e dün resmi teklifte bulundu.
Beşiktaş Başkanı, Haldun Üstünel’i arayıp “Ümit’i almak istiyoruz. Satmayı düşünür müsünüz?” diye sordu. Aldığı yanıt “Parada anlaşırsak evet” oldu
Vardılları anlaşma uyarınca uzun yıllardır birbirlerinden anlaşarak transfer yapmayan 3 Büyükler’de bu yolu G.Saray ve Beşiktaş açıyor. İki kulüp Ümit Karan transferi üzerinde prensip anlaşmasına vardı. G.Saray’ın gece yaşantısı nedeniyle kendisinden memnun olmadığı Ümit Karan’a ’Kulüp bul’ demesinin ardından Beşiktaş devreye girerek golcü futbolcuyu transfer etmek istediğini sarı-kırmızılı yönetime iletti. Dün sabah gerçekleşen görüşmeler sonrası da iki taraf transfer konusunda el sıkıştı.
SAKATIM’ DEDİ, BİTTİ
İLK yarının son haftalarında Feldkamp tarafından fazla şans tanınmayan ve sürekli yedek kulübesine mahkum bırakılan Ümit Karan ’sakatım’ diyerek son OFTAŞ deplasmanına gitmedi ve yönetim için deyim yerindeyse ’bardağı taşırdı.’ Devrenin bitimiyle birlikte yönetim Ümit Karan’a “Kendine kulüp bul” dedi. Bu durumdan haberdar olan Beşiktaş da hemen araya girerek Ümit Karan’a transfer teklifi yaptı. Karan da “Gelebilirim” işaretini verince, iki kulüp görüşmelere başladılar. Dün sabah Ümraniye’de toplanan Beşiktaş yönetimi ilk iş olarak G.Saray’ı aradı
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, çocukluk arkadaşı olan G.Saray yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel’i arayarak Ümit’e talip olduklarını fakat bu transferin kendilerine fazla maliyetli olmaması gerektiğini söyledi. Üstünel ise kendi yönetim kuruluna bu konuda bilgi vermeden kesin birşey söylemeyeceğini belirtti. Hemen Asbaşkan Adnan Polat ve Adnan Sezgin ile görüşen Üstünel, Ümit’i makul bir bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’a verebileceklerini Yıldırım Demirören’e iletti. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam’ın görüşlerini aldı
G.SARAY ‘PARA’ İSTİYOR
HEM Engin hem de Sağlam, Ümit Karan’ın Beşiktaş’ta çok iş yapabileceğini belirtince görüşmelere devam edildi. Beşiktaş, G.Saray’ın istediği 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini çok bulurken, ’takas’ artı para yoluyla bu transferi bitirmek istediğini bildirdi. G.Saray bunun üzerine kimlerin verilebileceğini sordu. Siyah-beyazlılar bugün isimleri belirleyerek G.Saray’a teklif sunacak. Ümit, G.Saray’dan 800 bin Euro garanti para, maç başına da 15 bin Euro alıyor.
Kemal Arıcıoğlu
12-27-2007, 22:51
http://image.haber3.com/haber/136264.jpg
Beşiktaş, rotayı Cruz Azul'da forma giyen César Fabián "Chelito" Delgado'ya çevirdi.
Bu sezon kadrosundaki yabancıların bir kısmından elde ettiği performansla hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, rotayı Cruz Azul'da forma giyen Delgado'nun adaşı César Fabián "Chelito" Delgado'ya çevirdi.
Yabancı transferinde acele etmeden doğru isimleri bünyesine katmak isteyen Beşiktaş rotayı Delgado'nun adaşı, Cesar Delgado'ya çevirdi.
Bu sezon şans tanıdığı yabancıların büyük bir kısmından hayal kırıklığı yaşayan ve Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına yeni ve iyi transferlerle başlamak isteyen Beşiktaş'ta AjansSpor.com'un aldığı bilgiye göre Sinan Engin Cesar Delgado'nun Türkiye temsilciliğini yapan menajeriyle temasa geçti ve yıldız futbolcuya kısa süre içerisinde imza attırmak istediklerini ifade etti.
Meksika'nın önemli ekiplerinden Cruz Azul'un formasını giyen Delgado'nun sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanıyor ve yıldız futbolcusundan para kazanmak isteyen Azul, Delgado'nun bonservisinde büyük bir indirime gitti. Delgado'yu devre arasında bünyesine katmak isteyen Beşiktaş golcü futbolcunun en önemli talibi konumunda.
Cruz Azul'un Delgado'dan para kazanmak için bonservisinden indirime gitmiş olması Avrupa'dan bir çok takımı da harekete geçirmiş durumda, Beşiktaş'ın yanı sıra Delgado'yu bir süre önce takibe almış ve yerinde izlemiş olan Fransız devi Lyon da Arjantinli'den haber bekliyor.
1981'de Rosario'da doğmuş olan 81'li Delgado, Cruz Azul'a transfer olmadan önce Arjantin'de Rosario Central'de forma giydi.
Lyon'un dışında Portekiz ekibi Benfica'nın da ilgilendiği Delgado için Meksika'dan takımlar da hazırda bekliyor. Bir süredir Arjantin Milli Takımı'na çağırılmayan Delgado'nun kısa süre öncesine kadar Meksika vatandaşlığına geçmeyi düşündüğü de Güney Amerika medyasında yer almıştı.
2006 Dünya Kupası elemeleri de olmak üzere 20 kez Arjantin Milli Takımı'nın formasını giymiş olan Delgado geçirdiği sakatlık sebebiyle Arjantin'in Dünya Kupası kadrosunda yer alamadı. "El Chelito" lakaplı golcü ülkesi için 2004 Copa Amerika'da yer aldı ve bir de gol kaydederek dikkattleri üzerine çekti. 2004'teki Yaz Olimpiyatları'nda yıldızını iyice parlatan Delgado altın madalya kazanan ekibin önemli bir parçası olarak ön plana çıkmıştı.
Kariyerinde formasını giydiği Rosario Central ve Cruz Azul'da 200'ün üzerinde maça çıkmış olan Delgado'nun Arjantin ve Meksika liginde 110'un üzerinde golü bulunuyor.
Gökhan Özsoy
12-28-2007, 07:05
Son aday Ze Castro
Beşiktaş yönetimi, Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği stoper transferinde rotasını İspanya'ya çevirdi. Siyah - beyazlıların, Atletico Madrid'de fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki Portekizli Ze Castro'ya resmi teklif götürdüğü bildirildi
Şampiyonluk hedefine ulaşabilmek için devre arasında kadrosunu bir golcü ve bir savunma oyuncusuyla güçlendirme kararı alan Beşiktaş sürpriz bir hamleyle İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Ze Castro'nun peşine düştü. Siyah - beyazlıların, İspanyol ekibinde stoper bölgesinde görev yapan 24 yaşındaki Portekizli futbolcuya resmi teklif götürdükleri öğrenildi.
Bonservisi uygun
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği stoper transferini bitirebilmek için imkanlarını zorlayan yönetimin, sakatlık dönemini atlattıktan sonra Atletico Madrid'de fazla forma şansı bulamayan başarılı oyuncuya bonservis bedelinin yüksek olmaması yüzünden sıcak baktıkları kaydedildi. Bu sezon sadece 5 maçta forma giyen Ze Castro, 4 kez ilk 11'de sahaya çıktı. Atletico Madrid'de genelde yedek beklediği için kendisini gösterebileceği bir takıma gitmek isteyen Portekizli oyuncunun, Beşiktaş ile İspanyol kulübü arasındaki görüşmelerin neticesini beklediği kaydedildi.
Gökhan Özsoy
12-28-2007, 07:10
Kyrgiakos harekatı!
Maddi konuda pazarlık yapılan Sotirios Kyrgiakos, Beşiktaş’a transfer olursa kulüplerimizde forma giyen ilk Yunanlı olacak
Beşiktaş, Almanya Ligi’nde Eintracht Frankfurt forması giyen Yunanlı stoper Sotirios Kyrgiakos’un transferi için düğmeye bastı. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu da siyah beyazlılara prensipte "Evet" dedi. Bu transfer gerçekleşirse Kyrgiakos, kulüplerimizde forma giyen ilk Yunanlı futbolcu olacak.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın transfer listesindeki isimlerden, Yunanistan Milli Takımı’nın da başarılı defans oyuncusu Sotirios Kyrgiakos’u istemesi üzerine Başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, avukat Levent Erdoğan, menajer Sinan Engin ile görüşerek bu oyuncunun siyah beyazlı takıma katılmasının sağlanması talimati verdi. Bunun üzerine Türkiye’de birçok futbolcunun yetkilerini elinde bulunduran Refleks menajerlik şirketi aracılığıyla Kyrgiakos ile temas kuruldu. Yunanlı futbolcu da Türkiye’ye geleceğini belirtti.
İki yıldır izleniyor
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Yunanistan Milli Takımı’nın da önemli isimlerinden biri olan Kyrgiakos’un uzun süredir izlendiğini ifade ederek, "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve antrenör Mutlu Topçu, Yunanistanlı Sotirios Kyrgiakos’u iki yıldır izlediklerini belirttiler. Transferde alınması istenilen oyuncular arasında ilk sıralarda yer alıyor. Biz de gerekli girişimleri yaptık" dedi.
Beşiktaş Yönetimi olarak kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurarak transfer çalışmaları yaptıklarını vurgulayan asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "Beşiktaş futbol takımının eksik ve sorunlarını devre arasında gidereceğiz. Kyrgiakos 2007 yılının en başarılı defans oyuncuları arasında gösteriliyor. Biz de onu renklerimize katmak istiyoruz. Menajerine teklifimizi ilettik" diye konuştu.
Alternatifler var
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin de Kyrgiakos’u Yunanistan Ümit Milli Takımı’ndan beri tanıdığını kaydederek, "Beşiktaş’ın şu an kadrosunda fazla sorun yok. Birkaç önemli takviye ile takımı daha da güçlendireceğiz. 1.93 boyundaki Sotirios Kyrgiakos’u yakından takip ediyorum. Hava toplarında çok etkili bir oyuncu. Kulübün şartlarını kabul etmesi halinde Yunanlı dostumuzu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Fakat İspanya, İtalya ve Portekiz’den de görüştüğümüz alternatif defans oyuncuları var" dedi.
Komşu’nun sürpriz golcüsü
Oynadığı 34 milli maçta 4 gol kaydeden Kyrgiakos Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde millilerimizin Yunanistan’ı 4-1 yendiği maçta ev sahibi takımın tek golünü atmıştı.
KİM
KİMDİR
Adı Soyadı: Sotirios Kyrgiakos
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Trikala
Boyu: 1.93 m
Mevkii: Defans
Oynadığı Kulüpler: Panathinaikos (1998-2005, 59 maç, 4 gol), Agios Nikolaos (Kiralık 1999-2001,
53 maç, 3 gol), Rangers (2005-06,
39 maç, 7 gol),
Eintracht Frankfurt
(2006-...)
Utku Altıncık
12-28-2007, 08:02
FUTBOL yazın Vodafone 3988'e gönderin, son gelişmeleri kaçırmayın!
Caner'in alternatifi Atouba
İbrahim Akın’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmasının ardından, Beşiktaş sol kanada takviye yapmak için harekete geçti. Caner Erkin’le görüşmelerde bulunan ve kiralık olarak anlaşan Siyah-Beyazlılar, bonservis konusunda CSKA’yla pazarlık halinde... Rus ekibinin sürekli fiyat arttırması ve son olarak da Burak Yılmaz’ı istemesi üzerine transfer zora girdi. Caner’i bonservisiyle almak isteyen Siyah-Beyazlılar, genç futbolcunun gelmemesi halinde Hamburg’un Kamerunlu yıldızı Atouba’ya yönelecek.
Tribünlerle tartışmıştı
Menaceri İstanbul’da bulunan 26 yaşındaki yıldız oyuncunun Hamburg’la köprüleri attığı ve Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı dile getirildi. Almanya’dan ayrılmak isteyen yıldız oyuncu, geçen sezon kendi taraftarlarıyla tartışmış ve tribünlere el hareketi yapmıştı. Kamerun Milli Takımı forması giyen Atouba’nın, Galatasaraylı Song’u da aradığı ve Türkiye hakkında olumlu bilgiler edindiği dile getirildi. 2.5 sezondur Bundesliga’da futbol oynayan yıldız futbolcu, 61 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.
Kaynak: Fanatik
Utku Altıncık
12-28-2007, 14:35
Diatta'ya sürpriz talip!
Sezon başında transfer ettiğimiz stoper Lamine Diatta'yı, Süper Lig'den bir başka ekip istiyor
Beşiktaş'a sezon başında transfer olan, ancak istenilen performansı gösteremediği için takımdan gönderilmesi gündemde olan Lamine Diatta'ya Türkiye'den talip çıktı. Yaklaşık bir hafta önce siyah beyazlı kulübün menajeri Sinan Engin, Senagalli futbolcunun menajeri ile görüşmüş ve Diatta'yı sezonun ikinci yarısında kadroda düşünmediklerini ifade etmişti. Bu gelişme üzerine kendisine yurtiçi ve yurtdışında takım arayan Senegalli futbolcuya Süper Lig ekibi olan bir takımın istediği öğrenildi. Beşiktaş'tan yıllık 1 Milyon Euro alan Diatta'yı kadrosuna katmak isteyen Süper Lig takımın adı açıklanmazken, önümüzdeki hafta yapılacak görüşmelerin ardından bu transferin sonuçlanması bekleniyor.
Kadrosunda 7 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş, Diatta'nın başka bir takıma gitmesi durumunda bir süredir kadrosuna katmak istediği yeni yabancı oyuncu içinde kontejan açmış olacak.
Kaynak: DHA
Mehmet Erhan
12-28-2007, 14:46
diatta türkiyede oynamaz sanmıyorum...ama gitsinde nereye giderse gitsin...farketmez...
Utku Altıncık
12-28-2007, 14:47
çaykurda oynar iştee
Hasret Ergül
12-28-2007, 15:02
canere gs.de talipmiş ama avuçlarını yalarlar...
Hasret Ergül
12-28-2007, 18:56
"Yattara'yı transfer etmeyeceğiz"
Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Siyah-beyazlı kulübün Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara'yı transfer edeceği şeklinde basında çıkan haberleri yalanlayarak, "Yattara kaliteli bir futbolcu olabilir, ama biz Yattara'yı transfer etmeyeceğiz. Yattara'dan daha kaliteli ve disiplinli futbolculara ihtiyacımız var" diye konuştu.
Beşiktaş'ın devre arasında yapacağı transferlerin kaliteli isimlerden oluşacağını ve şampiyonluğun en büyük adayı olacak bir kadro oluşturacaklarını söyleyen Kumcuoğlu, "Zirvede olan takımlar kaybetmemek için mücadele edecekler. Şu anda lig lideriyle aramızda 3 puan fark var. Şampiyonlukta iddiamızı ortaya koymak için ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmalıyız. İlk yarıda hakem hatalarından dolayı kaybettiğimiz puanları ligin ikinci yarsında telafi edip, şampiyon olmak istiyoruz" dedi.
Basın mensuplarının Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara'nın Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberleri hatırlatması üzerine de Kumcuoğlu, "Yattara kaliteli bir futbolcu olabilir, ama Beşiktaş Yattara'yı transfer etmeyecek. Beşiktaş'ın Yattara'dan daha kaliteli ve disiplinli futbolculara ihtiyacı var" diyerek, bu transfer haberine de son noktayı koydu.
Ayşegül Alparslan
12-29-2007, 18:28
artık bu saatten sonra kimi alsalar umrumda değil
Savaş Aygün
12-29-2007, 18:33
holosko geldi artık bizi kimse tutamaz artık :)
Ayşegül Alparslan
12-29-2007, 18:42
holosko geldi artık bizi kimse tutamaz artık :) evet hoyosko geldi sayesinde yedek klübesi boşaldı
Mehmet Erhan
12-30-2007, 14:22
Kyrgiakos ve Caner'den Vazgeçildi
Beşiktaş, Alman Bundesliga'da Frankfurt forması giyen, Yunanistan Milli Takımında da sık sık görev yapan Sotirios Kyrgiakos'tan ve CSKA Moskova'da oynayan genç futbolcu Caner Erkin'in transferlerinden vazgeçti. Tecrubeli defans oyuncusu Kyrgiakos için Alman Stuttgart takımı da teklif götürünce oyuncunun maliyeti çok yükseldi ve transfer zora girdi. Bu yüzden Beşiktaş Kyrgiakos'tan vazgeçti. Genç Caner için ise oyuncuyla anlaşıldı fakat CSKA Moskova Caner'i bırakmak istemiyor. CSKA'nın bu tavrı üzerine bu transferden de vazgeçildi.
beceriksizler ordusu...aciz yönetim... :@ :yuh:
Hasret Ergül
12-31-2007, 08:40
İçimden bir ses galatasaray alıcak caneri diyor..
Nihal Aslan
12-31-2007, 08:47
ota cope para harcarken hıc cok demıorlar yunanlı oyuncumu pahalı gelmıs ne ıstemıs 6 mılyondolar ve 3 futbolcumu ? delırıcıgım
Utku Altıncık
12-31-2007, 09:59
Burak'a 2 talip
Beşiktaş'ın Filip Holosko karşılığında Vestel'e verdiği Burak kararsız kaldı. Antalyaspor'dan eski yönetici Murat Aksu'nun girişimleriyle 1 milyon 750 bin dolar karşılığında alınan genç futbolcuya iki talip birden çıktı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetime "Burak'ı istiyorum" dedi. Bordo-mavili takım bu gelişme üzerine Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanırken, Jean Tigana da Burak'ı Fransız takımlarına transfer etmeyi istiyor. Tigana zamanında yıldızı yükselen genç futbolcu bu teklifler karşısında ne yapacağını şaşırdı.
KORAY AVCI BURUK AYRILIYOR
Takımın en sevilen isimlerinden olan ve kendisinden habersiz olarak bir takasa kurban giden Koray Avcı ise ilk günkü şokun ardından dün yöneticilere Manisa'ya gideceğini söyledi.
Utku Altıncık
12-31-2007, 10:03
Burak'a sürpriz talip
Galatasaray, Manisa'ya gitmek istemeyen genç futbolcu için Beşiktaş'la temasa geçti.
31.12.2007 11:02
Beşiktaş'ın Holosko transferine karşılık Vestel Manisaspor'a vermek istediği Burak Yılmaz için Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'e teklifte bulunduğu iddia edildi. Fakat Siyah-Beyazlılar'ın bu öneriye sıcak bakmadığı belirtiliyor. Öte yandan Trabzon'un da istediği Burak'la Jean Tigana'nın temasa geçerek, "Seni Fransız kulüplerine vereyim" dediği öğrenildi.
Takvim
Mehmet Erhan
12-31-2007, 11:55
galatasarayda ya elden çıkardıklarımıza(burak,i.akın vs.) yada talip olduklarımıza kanca atıyor...onlarda çok olmaya başladı bence...ya zaten 2-3 tane bek oyuncun var...bide gelmiş hala canere talip oluyorsun...yarın hayrettine teklif götürsek onada el atarlar heralde...aslında şöyle bi bakıldığında düşüncem saçma gelebilir ama gerçek bu... :@
Gökhan Özsoy
12-31-2007, 12:19
düşüncen oldukça saçma mehmet adamlar istedikleri oyuncuya talip olmakta özgürler bu takım gs yada sivas farketmez buna kimse bişe deyemez o oyuncuyu ben alcaktım sen talip olamassın demek saçmalık bence kim daha çok istiyosa o alır..;)
Mehmet Erhan
12-31-2007, 12:26
düşüncen oldukça saçma mehmet adamlar istedikleri oyuncuya talip olmakta özgürler bu takım gs yada sivas farketmez buna kimse bişe deyemez o oyuncuyu ben alcaktım sen talip olamassın demek saçmalık bence kim daha çok istiyosa o alır..;)
düşüncem saçma ama gerçek bu...
son cümlemide okudun sanırım... :D aslında onların amacı bizim yönetim gibi oyuncu almak değil rakibin gücünü azaltmak...demek istediğimde buydu... ;)
Gökhan Özsoy
01-01-2008, 09:31
Stoper adayları azalıyor
Holosko transferinden sonra rotayı stoper arayışlarına çeviren Beşiktaşımız'da yönetiminin önümüzdeki hafta içinde bu transferi de noktalamak amacında olduğu öğrenildi. Teknik heyetin raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah - beyazlı kulüp Atletico Madridli Ze Castro ile Basel'de top koşturan Majstorovic arasında bir tercih yapacağı vurgulandı. 30 yaşındaki 1.90 boyundaki Majstorovic'in, Ze Castro ile listenin en başlarında yer aldığı öğrenildi. Öte yandan Caner transferini tamamıyla askıya alan yönetim Sivassporlu Hayrettin için çalışıyor.
Castro seferi başladı
Beşiktaş yönetimi devre arası transfer döneminde hız kesmiyor. İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Koray Avcı ve Lamine Diatta ile yollarını ayıran ve Filip Holosko'yu renklerine katan siyah beyazlı yönetim defans bölgesine alacağı futbolcu için 2 Ocak Çarşamba gününden itibaren yurt dışı temaslarına başlamak için harekete geçti.
Diatta'nın gönderilmesinin ardından defans hattına takviye yapmayı düşünen yöneticiler, Atletico Madrid takımında forma giyen José Eduardo Rosa Vale Ze Castro için İspanyol kulübü ile temasları arttırdı. Atletico Madrid kulübü ile bu futbolcu için yapılan ilk görüşmenin olumsuz geçtiği ve İspanyol Kulübünün Ze Castro'yu satmak istemediği öğrendi. Ancak Beşiktaş'ın Portekizli oyuncuda ısrarcı olacağı, yılbaşının ardından menajer Sinan Engin ve kulübün Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk'in İspanya'ya giderek Atletico Madrid temsilcileri ile yüz yüze görüşmeyi düşündükleri kaydedildi.
Gökhan Özsoy
01-01-2008, 13:15
Kartal'da Uğur sesleri
Holosko transferinde Ege Kulübü’ne astronomik bir ücret ödeyen Beşiktaşımız’ın kapısını bu kez Manisaspor çaldı... Teknik direktör Giray Bulak’ın ısrarla istediği Baki Mercimek için, Manisa harekete geçti ve Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Siyah-Beyazlı kulüp bu öneriye başta sıcak baksa da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yabancı bir stoper alınmadan Baki’nin gönderilmesine kesinlikle izin vermeyeceğini dile getirdi.
İkisi de sıcak bakıyor
Kyrgiakos ya da Ze Castro’nun gelmesi halinde, Baki’yi verebileceklerini söyleyen Beşiktaşlı idareciler, Manisaspor’dan kaptan Uğur İnceman’ı istedi. Orta sahadaki sorunu Uğur’la çözmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Ege ekibinden de olumlu yanıt aldı. Transfer gerçekleşirse, Uğur İnceman rötarlı da olsa Beşiktaş’a gelecek. Tecrübeli oyuncu, St.Pauli’de oynarken önce Beşiktaş’la görüşmüş ancak Manisa’nın yolunu tutmuştu.
‘2 transfer daha var!’
Beşiktaş, Ümraniye’de yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Çalışma sonrasında bir açıklama yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, orta saha ve savunmaya birer takviye yapacaklarının müjdesini verdi. Caner transferini bitiremediklerini dile getiren Sağlam, “İki transferle ligin ikinci yarısına daha iddialı gireceğiz” dedi.
Savaş Aygün
01-01-2008, 13:18
ze castro daha kendi takımında kadroya giremiyo biz nie alcaz anlamadım
Mehmet Erhan
01-01-2008, 13:32
ze castronun atl.madrid gibi takımda yedek olması normal...yaşı genç ve maliyeti çok değil...bence olabilir ama daha iyilerinede bakılabilir tabi...ayrıca korayın yerinede bi orta saha şart...
Gökhan Özsoy
01-01-2008, 14:45
Kartal'da Uğur sesleri
Holosko transferinde Ege Kulübü’ne astronomik bir ücret ödeyen Beşiktaşımız’ın kapısını bu kez Manisaspor çaldı... Teknik direktör Giray Bulak’ın ısrarla istediği Baki Mercimek için, Manisa harekete geçti ve Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Siyah-Beyazlı kulüp bu öneriye başta sıcak baksa da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yabancı bir stoper alınmadan Baki’nin gönderilmesine kesinlikle izin vermeyeceğini dile getirdi.
İkisi de sıcak bakıyor
Kyrgiakos ya da Ze Castro’nun gelmesi halinde, Baki’yi verebileceklerini söyleyen Beşiktaşlı idareciler, Manisaspor’dan kaptan Uğur İnceman’ı istedi. Orta sahadaki sorunu Uğur’la çözmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Ege ekibinden de olumlu yanıt aldı. Transfer gerçekleşirse, Uğur İnceman rötarlı da olsa Beşiktaş’a gelecek. Tecrübeli oyuncu, St.Pauli’de oynarken önce Beşiktaş’la görüşmüş ancak Manisa’nın yolunu tutmuştu.
‘2 transfer daha var!’
Beşiktaş, Ümraniye’de yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Çalışma sonrasında bir açıklama yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, orta saha ve savunmaya birer takviye yapacaklarının müjdesini verdi. Caner transferini bitiremediklerini dile getiren Sağlam, “İki transferle ligin ikinci yarısına daha iddialı gireceğiz” dedi.
Nihal Aslan
01-02-2008, 10:59
bu manisaya niye bu kadar taktılar anlamıorum ya tak onlarda futbolcu var sanırım dıerlerı baska bişey :D
Hasret Ergül
01-02-2008, 14:28
Kyrgiakos'tan Kartal'a ret!
Almanya Bundesliga'da forma giyen Yunanlı futbolcu Sotirios Kyrgiakos, Türkiye Süper Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş'ın transfer teklifini reddetti.
28 yaşındaki defans oyuncusunun danışmanı Paul Kutsolikos, Kyrgiakos'un dev bir takımdan teklif alması halinde seve seve gitmeye razı olduğunu ancak, Beşiktaş'ın kendisi için tatmin edici bir kulüp olmadığını dile getirdi. Yunanistan - Trikala doğumlu futbolcuyu devre arasında renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, özellikle ligin ilk yarısında ve Şampiyonlar Ligi'nde defansta yaşadığı sıkıntılarla 18 Ocak'ta başlayacak olan ligin ikinci devresinde karşılaşmak istemiyordu.
34 kez Milli formayı giyen Kyrgiakos'un Yunanistan Millî Takımı'ndaki teknik direktörü olan Otto Rehhagel ise Kyrgiakos için Türkiye'nin kesinlikle cazip bir ülke olamayacağını, onun gönlünde yatan ülkelerin İngiltere ve İspanya olduğunu belirtti. Ancak devre arası hiçbir transfer hikayesi "mutlu son" ile neticelenmeyen Yunanlı futbolcu, sezon sonuna kadar Kırmızı-siyahlı Eintracht Frankfurt forması giymek zorunda. Ancak takımda kendine yer bulup bulmayacağı meçhul ve teknik direktör Friedhelm Funkel'e bağlı bir karar. Bilinen tek şey, 2006'da İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından transfer edilen Yunanlı futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği ve Frankfurt ekibinden kesin olarak ayrılacağı.
Mert Mansiz
01-02-2008, 16:16
ne gerek var ugur ıncemana ya bosuna para vermsınler barı
Hasret Ergül
01-03-2008, 07:37
Bir tangocu daha
Taraftarın sevgilisi olan Delgado ve Tello’nun Beşiktaş’ta gösterdiği yüksek performans üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadrosuna yeni Latin Amerikalı oyuncular katma kararı aldığı öne sürülüyor.
Akşam gazetesinin 3 Ocak 2007 tarihli baskısında yer alan habere göre, siyah-beyazlılar, İspanyol Deportivo’nun İtalyan pasaportu da taşıyan Arjantinli stoperi Fabricio Coloccini’nin transferi için harekete geçti. 25 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Siyah-Beyazlılar, İspanya’ya giderek bu transferi bitirmek istiyor. Arjantin’de Boca Juniors forması ile futbola başlayan Coloccini henüz 17 yaşındayken Milan tarafından transfer edildi. İtalyan ekibinde beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Coloccini, 4 yıllık kiralık döneminin ardından 2004 yılında Deportivo’ya geldi. İspanya liginde 58 maçta forma giyen oyuncu 1 gol attı. Ertuğrul Sağlam’ın istediği savaşçı oyun yapısına sahip olan Coloccini, ülkesi Arjantin’in milli formasını da 27 kez giymeyi başardı.
MARİO BERK İLGİLENİYOR
Bu futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde ise rota Atletico Madrid’li Ze Castro’ya dönecek. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu için de uzun zamandır girişimde bulunan yönetim İspanya seferinden bu iki oyuncudan birini alıp stoper arayışlarını noktalama amacında. Transferler için Mario Berk özel olarak ilgileniyor. Her iki futbolcunun da yüksek bonservis bedelleri nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, futbolcuları kiralama yoluna gidecek. Bu arada Diatta’nın sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi.
Ayşegül Alparslan
01-03-2008, 09:07
28 yaşındaki defans oyuncusunun danışmanı Paul Kutsolikos, Kyrgiakos'un dev bir takımdan teklif alması halinde seve seve gitmeye razı olduğunu ancak, Beşiktaş'ın kendisi için tatmin edici bir kulüp olmadığını dile getirdi.aman ne olur gel gece gündüz demeden sen geleceksin diye hava alanında yatıp kalkıyoruz karşılama için
Burak Türüdü
01-03-2008, 12:52
ya bize defanstan oyun kurabilecek bi defans lazım göhan la ibrahim toraman bam güm oynuyorlar sadece uzaklastıriimde gitsin mantıgı.bize ii bi defans laızm bide rico gitsin bi ortasaha gelsin kaliteli o zaman besiktası kimse tutamaz
Utku Altıncık
01-04-2008, 08:28
Stoperi başkan alacak
Holosko'nun transferinde elini cebine atıp kefil olan başkan Yıldırım Demirören'in stoper transferinde de gereken fedakârlığı yapacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın listesindeki birinci isim olan Yunan futbolcu Kyrgiakos'un 3 yıl için 4.5 milyon eurodan kapıyı açması Kartal'ın geri adım atmasına neden olmuştu. Fakat teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın özellikle istediği 1.93 boyundaki stoper için başkanın yine eline cebine atması bekleniyor.
Adnan Direnç
01-04-2008, 08:31
4.q başkanın topcu falan aldığı yok yerim böle haberileri... önce cebinden sonra kasadan aldıktan sonra ne anladım bu işten.... ( eminim KOMİSYONDA alıyordur BU )
Gökhan Özsoy
01-04-2008, 09:53
Coloccini aşkı bitmiyor
Beşiktaş, daha önce de talip olduğu Arjantinli’ye yine yönelirken yıllık 1.5 milyon Euro’yu da gözden çıkardı. Alternatifse menajerlerin önerdiği İspanyol Oleguer.
Sezonun ikinci yarısı öncesinde, forvet sorununu Holosko ile çözen ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da isteğiyle bir stoper almaya kararlı olan Beşiktaş rotasını belirledi. Vatan Gazetesi'nin 4 Ocak tarihli haberine göre, siyah-beyazlılar, geçen sezon da temas kurdukları ancak transferini gercekleştiremedikleri Arjantinli defans oyuncusu Fabricio Coloccini’yi ikna etmeye çalışıyor. 25 yaşındaki Colloccini 2004’ten bu yana İspanya Ligi’nde Deportivo forması giyiyor. Arjantin Milli Takımı’nda da oynayan başarılı savunma oyuncusu için görüşmelere başlayan siyah-beyazlı yönetim maliyet hesapları yapıyor.
Deportivo ile sözleşmesi süren Coloccini’nin bonservisinin yüksek olması nedeniyle kiralama yoluna gidilebileceği, Arjantinli futbolcunun ikna edilmesi durumunda yılık 1.5 milyon Euro’luk ücretin gözden çıkarılabileceği öğrenildi.
Beşiktaş’ta Coloccini’nin alternatifi ise menajerlerin kulübe teklif ettiği İspanyol stoper, Oleguer. Barcelona’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve sadece 5 lig maçında kadroya girebilen Oleguer’in, Coloccini transferinin gerçekleşmemesi durumunda siyah-beyazlı takıma gelebileceği belirtildi.
Gökhan Özsoy
01-04-2008, 09:54
Eğer bu adam geliyorsa alın gitsin daha iyisini mi getircez sanki holoskoya o kadar para döktüysek coloccini'yede dökeriz..
25 yaşında ve oldukça tecrübeli bir isim..
Arjantin 20 yaş altı milli takımı ile 2001 yılında gdünya gencler futbol şampiyonasında şampiyonluk yaşamış.2004 yaz olimpiyatlarında altın madalyayı alan takımda yer almış..
2005 confederasyon kupasında cameruna 1 gol atmış mili forma ile..2006 dünya kupsında hollanda maçında sonradan oyuna dahil olmuş..çeyrek finaldeki almanya maçna 11de başlamış.. bu milli kariyeri:))
Nihal Aslan
01-04-2008, 09:59
ya bu ertugrul saglam herkesıde cok istıor cocuk gibi baskanlarda onun dedıgını yapıorlar :D
Utku Altıncık
01-04-2008, 10:05
Beşiktaş'a yıldız futbolcu geliyor
Menajer Sinan Engin, siyah-beyazlı taraftarlara müjdeyi verdi.
04.01.2008 11:05
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Menajer Sinan Engin Avrupa'da futbol oynayan 2 ünlü oyuncuyla görüştüklerini söyledi.
Futbolcuların isimlerini açıklamayan ancak stoper olduklarını vurgulayan Engin, "İkisinden biriyle bir hafta içinde anlaşacağız" dedi.
Bu futbolculardan birinin Deportivo'da oynayan Arjantinli defans oyuncusu Fabricio Coloccini olduğu öne sürülüyor. 25 yaşındaki Colloccini 2004’ten bu yana İspanya Ligi’nde Deportivo forması giyiyor. Arjantin Milli Takımı’nda da oynayan başarılı savunma oyuncusu için görüşmelere başlayan siyah-beyazlı yönetim maliyet hesapları yapıyor.
Milliyet
Barış Kahraman
01-04-2008, 13:01
Demirören almasın.. sonra futbolcumu veri gideyim der!
Serkan Kırmacı
01-04-2008, 13:20
yha bence bize bi türk ve ii bi defans aLınmALı...sakatLAnmıcak .. yani son haftaLarda defansın haLini görmedinizmi ?
Burak Türüdü
01-04-2008, 13:35
bu sakatlanmaların sebebi takımda kondisyoner olmaması gecen sezonlarda oluyomuydu olmuodubi kondisyoner sart.defans türk olmamalı türk defanslarcok hata yapıo kaliteli yabancı tecrübeli bir defans lazım
Serkan Kırmacı
01-04-2008, 13:39
yha ÖLe de anLaşamıyoLar o zmn fenerin defansı çok mu ii berbat bence ... türk ama kaliteLi defans buLmaLarı Lazım
Hasret Ergül
01-05-2008, 08:04
Transfer müjdesi
Beşiktaş'ta stoper arayışında Kyrgiakos ve Coloccini ön sıraya çıktı. Menajer Engin, "İki futbolcu ile görüşüyoruz. Biri bir hafta içinde bitecek" dedi..
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, siyah beyazlılar Yunan Kyrgiakos ve Arjantinli Coloccini üzerinde yoğunlaştı. Menajer Sinan Engin, Avrupa'da futbol oynayan 2 ünlü oyuncuyla görüştüklerini söyledi. Futbolcuların stoper olduklarını vurgulayan Engin, "İkisinden biriyle bir hafta içinde anlaşacağız" dedi. Bu futbolculardan birinin Deportivo'da oynayan Coloccini olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki yıldız 2004'ten bu yana İspanya Ligi'nde Deportivo forması giyiyor. Siyah beyazlı takımın gönlünde uzun süredir yatan diğer isim ise Kyrgiakos. Özellikle 1.93 boyundaki dev stoper için Kartal tüm imkanlarını seferber etti. Siyah beyazlı takım Yunan oyuncu için 3.5 milyon euroya kadar çıktı.
SAĞLAM: ARAYIŞ SÜRÜYOR
Transfer çalışmaları için teknik direktör Ertuğrul Sağlam da, "Daha önce dediğim gibi bu konuda çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Yakında kaliteli bir yabancı stoperi takıma kazandıracağız. Taraftarımız sabırlı olsun ve beklesin" ifadesini kullandı.
Hasret Ergül
01-05-2008, 08:11
Beşiktaş'ın ilk hedefi Coloccini
http://www.fotomac.com.tr/2008/01/05/im/B78BA528643FBB4EA84ADFC6b.jpg
Sezon başında istediği Deportivo'nun 26 yaşındaki Arjantinli stoperi için yeniden harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, ikna turlarını sürdürüyor
Rota Coloccini
Sezon başında istediği Deportivo'nun 26 yaşındaki Arjantinli stoperi için yeniden harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, ikna turlarını sürdürüyor.
Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotayı Deportivo'nun Arjantinli yıldızı Fabricio Coloccini'ye çevirdi. Sezon başında talip olup, transferini gerçekleştiremediği tangocu için kesenin ağzını iyice açan siyah-beyazlı yönetimin, yıllık 1.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Kartal, bonservis bedeli yüksek olması nedeniyle Coloccini'yi kiralamayı
planlıyor.
KARİYERİ BAŞARI DOLU
2004'ten beri futbol hayatını Deportivo'da sürdüren 26 yaşındaki Coloccini, Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Genç yaşına rağmen kariyeri başarılarla dolu olan tangocu, bu sezon kulübünde 17 maçta görev aldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği Coloccini'yi ikna etmeye çalışan yönetim, mutlu sona ulaşılması halinde transferi kapatacak.
Utku Altıncık
01-05-2008, 08:30
2 yıldır şu adamı alamadılar gittiii
Gökhan Özsoy
01-05-2008, 09:30
bence coloccini alınmalı stoper alıncaksa kariyeri gerçekten çok sağlamm..
Nihal Aslan
01-05-2008, 10:07
ayıdan post yunandan dost olmaz :DDDDDDDDDD
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.