Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribün Liderine İhtiyacınız(İhtiyacımız) Var mı?
Emrah Yildiz
08-12-2008, 13:44
Forumda her yeri okudum baktım yarı yarıya foruma yazan insanlar çarşı şöyle dedi böyle dedi şunu yaptı bunu yaptı. bırakalım bunları aleni veya aydını yada Taraftar liderliğine soyunan erdem fora ve arkadaşlarını hepsi iyi hoş insanlar da biz taraftar olarak ne istiyoruz..
arkadaşlar kendinize sorun o kadar büyük taraftar baskısı o tezahuratlar tribün lideri olmadan yazılabilir mi?? Söylenebilirmi onun için bu tribünleri,bu ateşi kim yönlendirecek...
size bu tribünün en eski liderlerini hatırlatayım Şeref Yılmaz optik başkan Alen...
Bu hatırlatmadan sonra sorum şudur ki Tribün lideri istiyormusunuz ??
Ayşegül Alparslan
08-12-2008, 14:04
ya olsunlar tabiki öbür türlü stadda birlik beraberlik çok zor her kafadan bir ses çıkar ama bu liderim diyen arkadaşlar kendilerini farklı bir sınıf veya statüye koymasınlar kendilerini bişey sanmasınlar madem amaç beşiktaş amaçlarından sapmasınlar
Barış Kahraman
08-12-2008, 14:08
çarşı beşiktaşımızın en değerli taraftar grubudur.. aslında çarşı tüm taraftar gruplarının birleştiği bir yerdir.. Son zamanlardaki yalış yönelmeler, yanlış açıklamalar ve yanlış tutumlar yüzünden çarşıya bakış açısı değişti.. bütün taraftarlar demiröreni istifasını isterken demirörene destek olunması çarşının duruşuna çok büyük darbe vurdu.. yıllardır tribünde olan abilere sorulmadan alınan kapanma kararıda hiç hoş durmadı.. herneyse.. sonuç olarak bir taraftar grubu tribün lideri olmadan yönetilemez..
Barış Kahraman
08-12-2008, 14:12
küçük bir örnek; zkubjk olarak maçları zonguldakta izleyeceğimiz zaman 300-350kişi toplanıyor o zaman bile insanlar başkanların liderlik etmesini istiyorlar.. herşeyi geçelim herhangibir organizede zaten lidersiz çalışmanın olmayacagı görülüyor.. sorunların ardı arkası kesilmez, kavgalar tartışmalar çıkar.. bu yüzden lider iyidir ancak tek söz liderde olmamalı.. lider grubunun isteklerini karşılayabilmeli..
Bülent Girgin
08-12-2008, 15:24
besiktas kongre üyesi olan insanlarin ayni zamanda tribün lideri olmalari biraz acaip olmuyormu? sirf kongre üyesi olduklarindan dolayi sinan enginin ayagina gidip özür dilediler, daha dogrusu baskanin baskisiyla gitmeye mecbur kaldilar ! ya kongre üyesi olacaksin yada taraftar grubunun lideri , ikisi bir arada olmaz!
Ezel Özsipici
08-12-2008, 19:42
besteler yazılır ama bence tribün lideri olmadan olmaz herkafadan bir ses cıkarsa aynı fener tirbünleri gibi oluruz o ayrıcalıgımız kalmaz bence . .yeni acıkta bir amigo yoktu mesela antipati gelene kadar ruh gibi izliyodu orası maçları simdi simdi iyi biraz.. yani lider bence olmalı :)
Bülent Girgin
08-12-2008, 19:44
besteler yazılır ama bence tribün lideri olmadan olmaz herkafadan bir ses cıkarsa aynı fener tirbünleri gibi oluruz o ayrıcalıgımız kalmaz bence . .yeni acıkta bir amigo yoktu mesela antipati gelene kadar ruh gibi izliyodu orası maçları simdi simdi iyi biraz.. yani lider bence olmalı :)
yeni açigi sana verecegim, hele bir 18 ol :D
Ezel Özsipici
08-12-2008, 19:45
yeni açigi sana verecegim, hele bir 18 ol :D
büyük zevkle yaparım :oley:
Emrah Güler
08-12-2008, 19:55
tribün liderine ihtiyaç vardır ama bu lider tribünlerde birlik ve düzeni sağlayabilcek biri olmalıdır şu anki şartlarda alen abi ve arkadaşları dışında kapalıda birlik ve düzeni sağlayabilcek kimse olmadığını düşünüyorum..
Ezel Özsipici
08-12-2008, 19:56
tribün liderine ihtiyaç vardır ama bu lider tribünlerde birlik ve düzeni sağlayabilcek biri olmalıdır şu anki şartlarda alen abi ve arkadaşları dışında kapalıda birlik ve düzeni sağlayabilcek kimse olmadığını düşünüyorum..
nedne bence kapalı altta ki amigolarda işi yürütebilir ama diyorum ya bence:))
Emrah Güler
08-12-2008, 20:06
çarşı kendini festehettiğini açıkladıktan sonra yeni çarşı biziz diye ortaya çıkan insanlar söylemleriyle o kadar tepki aldılar ki bu tribünde bölünmeler olacağını gösteriyodu bence.. sezon başlayınca sete çıkmak için kavgalar olacağını düşünmeye başlamıştım o yüzden böyle düşünüyorum..
Ezel Özsipici
08-12-2008, 20:10
çarşı kendini festehettiğini açıkladıktan sonra yeni çarşı biziz diye ortaya çıkan insanlar söylemleriyle o kadar tepki aldılar ki bu tribünde bölünmeler olacağını gösteriyodu bence.. sezon başlayınca sete çıkmak için kavgalar olacağını düşünmeye başlamıştım o yüzden böyle düşünüyorum..
o konuda haklı olabilirsin ama amigo sorunu olmaz die düşünüyorum yada umut ediyorum.. tabi alenler felan senelerdir bu işi yapıyolar herkes o yükü kaldırabilirmiydi bilemiyorum ama artık sorun kalmadı nasıl olsa :)
Mehmet İpek
08-12-2008, 21:55
tribün lideri tribünde olmalı bence. dışarıya çıktıgı zaman hala o vasfı kullanıyorsa her türlü sataşmaya maruz kalacaktır.
alakası olmayabilr ama yinede yazıcam. çünkü canımı çok sıkıyor bu konu.
ankaraya son zamanlarda istanbuldan karaborsacılar geliyor ve gişeden bilet satılmaz oluyor son dönemlerde. acaba bunların trbün liderleryle bi bağlantısı varmı merak ediyorum
Erkan Korkmaz
08-12-2008, 22:14
Lider illaki olmalı sonuçta insan psikolojisi aynen sürü psikolojisi hangi tribunde olursan ol gözün setde birilerini arıyor...
Salim İnce
08-13-2008, 07:28
Bİr tek tribünde değil her yerde bir lidere ihtiyaç vardır. Tribünlerde bu güne kadar bir lider olmasaydı başarılı olabilecekmiydik. Adımızı bu şekilde dünyaya duyurabilecekmiydik. Bence koca bir hayır. Tribünlerde bir liderimiz olmalı ama bu sadece 90 dakika boyunca olmalı. Maç bittikten sonra bu liderlik vasfından uzaklaşmalı.
Emrah Yildiz
08-13-2008, 08:43
HErşeyden önce eski kapalıyı geri iistiyorum alen ve aydının bu olaya el koyması gerecek aksi halde kan çıkacak bu tribünlerde erdem fora ve arkadaşaları beşiktaş emniyeti tarafından bile uyarıldı yukarıya çıkmamaları konusunda köyiçindeki herkes alttakilerin sete çıkmak istemesi durumda ortalığın zaten karışacağını biliyor her ne kadar kutu bugüne kadar demirören yandaşı gibi görünsede kapalıyı susturmaya çalışsa da veya çarşı diye adlandırılan tribün liderlerine para alıyorlar denilmiş olsada bu adamlarsız cincon ve fenerden farkımız kalmayacak....
Şule Artarlar
08-13-2008, 09:12
Bana söylenecek fazla cümle kalmamış herkes hemfikir bu konuda lidersiz olunmayacagını herkes farkında olmalıda...
Mehmet Erhan
08-13-2008, 10:35
bir kere lider şart...eğer olmazsa da tribünler çok karışır, her kafadan bir ses çıkar ve bu da kaosa neden olur...o yüzden de çarşının geri dönmesini olumlu karşılıyorum...ayrıca sadece kapalıya değil tüm tribünlere lider gerekli...
Murat Haser
08-13-2008, 15:52
Harfi harfine katılıyorum aynılarını yazıp görüntü kirliliği oluşturmayım hazırını alayım :)
Muhammet Sancak
08-19-2008, 16:13
alen abı ve yanındakıler yıllardır bu trbunde ıktıdar olmak ıcın savasmadı..beşiktas ıcın savastı..unutlmasın kı trubun lıderının herseyden önce beşiktas ugruna cok seyden gecmesı gerek..yıtıp gıdenb ır genclık kacımızda var..alen abı ve ekıbı bu iş icin bıcılmıs kaftan dıyorum
Barış Aygün
08-19-2008, 17:00
kapalı ıcın sorun olmaz ama acıklar ıcın buyuk sorun acıklara gelenler uyumaya gelıyor....
Muhammet Sancak
08-19-2008, 17:06
bunda hemfıkırm senınle
H.Hüseyin Uluçay
08-20-2008, 03:09
tribüne girdiğinde herkes koyun gibi olur.. yada bi okula gittiğinizde öğretmen olmadan olurmu? he belki öğretmen iyidir kötüdür yada daha iyisi gelebilir orası tartışılır ama tribün lideri olmayan bir tribün ingilteredeki, ispanyadaki stadlarda olduğu gibi oturarak maç izler.. kapalıda oturarak maç izlenir mi ?
Barış Kahraman
08-20-2008, 03:11
tribüne girdiğinde herkes koyun gibi olur.. yada bi okula gittiğinizde öğretmen olmadan olurmu? he belki öğretmen iyidir kötüdür yada daha iyisi gelebilir orası tartışılır ama tribün lideri olmayan bir tribün ingilteredeki, ispanyadaki stadlarda olduğu gibi oturarak maç izler.. kapalıda oturarak maç izlenir mi ?
kapalıda oturarak maç izlenirse işte ozaman taraftar bitmiştir :)
H.Hüseyin Uluçay
08-20-2008, 03:17
oturarak maç izlenmese bile.. her kafadan bi ses çıkar.. tribünde lider varken bile karışıklık çıkıyosa.. lider yokken büyük kavgalar çıkar..
Yalçın Özdemir
08-20-2008, 11:32
kapalıda oturan taraftar deıl seyırcıdır bence kapalıya gelıyosun oturuyosun
BURASI KAPALI HERKES AYAĞA
Muhammet Sancak
08-20-2008, 16:16
bunlar bizim kapalı ıcın degıl sanırımö..ben hıc kapalıyı böle gormedım cunku..geyse ve ge fe ıcın olsa neryse
H.Hüseyin Uluçay
08-21-2008, 14:44
bunlar bizim kapalı ıcın degıl sanırımö..ben hıc kapalıyı böle gormedım cunku..geyse ve ge fe ıcın olsa neryse
tribünde lider olmasın, o zaman görürsün.. iğneyi kendimize bi batırmamız lazım.. irdelememiz lazım öncelikle.. her ne kadar kapalı taraftarı dünyada eşi benzeri olmasada, kendisini kabul ettirecek bir lider olmadan kapalının hali kötü olur...
Soner Koçer
08-21-2008, 14:58
lider şart bence de
Muhammet Sancak
08-21-2008, 17:06
kardes zatı bızım lıderımız var..olmayanlar dusunsun..
Onur Aksu
08-22-2008, 17:10
Kesinlikle alen abi olur veya olmaz ama LİDER şarttır.alen abinin cezalı olduğu maçlarda tribünlerin performansı diğer maçlara göre düşüktü.
Muhammet Sancak
08-22-2008, 17:44
tek lider alen
H.Hüseyin Uluçay
08-22-2008, 22:55
Harunu tribünde en önde görmek isteriz..
Muhammet Sancak
08-22-2008, 22:57
harun abı tamam ama ona kadar cok kısı var kardes
Yalçın Özdemir
08-23-2008, 00:07
lider olmadan yonetılemez gruplar herkesın agzından bı ses cıkacak macta adamlar dogru duzgun bagırmayacaklar tezahurat etmıyecekler bı lıder şart bakın alen abının sozunu herkes dınlıyodu ama her kafadan bı ses ıste su gececek basa bu gececek basa dıınce karıstı ortalık
Muhammet Sancak
08-23-2008, 11:43
tek lıder alen kervan bıyle gıder
Gökhan.Şen
08-25-2008, 19:14
Olması gerek.
Adnan Direnç
08-25-2008, 19:24
tirübün liderne evet, genel kurl üyesi olan tribüncülere hayır....
Sercan Kandemir
08-25-2008, 19:43
lider her takima sart aysegül arkadasimizin söyledigi gibi kendilerini bisey zannedmesinler. Ha alen ha ayhan tribünleri ateslendirsin o yeter zaten ona göre maas aliyorlar besiktastan
Muhammet Sancak
08-25-2008, 20:42
carsı sadce aen yada ayhan degıl arkadaslar..lider tek degıl bızde..her beşiktaslı bır lıderdır..her beşiktaslı bır amıgodur..para konusuna gelınce bu tur soylemlerın burlarda dolasması cok ayıp cok ayıp..belıkıde hayatında kapalı gormeyen belkıde ınonu gormeyenler burlarda abıleri para ıle kıyaslıyababılıyo
Sercan Kandemir
08-25-2008, 20:58
carsı sadce aen yada ayhan degıl arkadaslar..lider tek degıl bızde..her beşiktaslı bır lıderdır..her beşiktaslı bır amıgodur..para konusuna gelınce bu tur soylemlerın burlarda dolasması cok ayıp cok ayıp..belıkıde hayatında kapalı gormeyen belkıde ınonu gormeyenler burlarda abıleri para ıle kıyaslıyababılıyo
ben zaaten yabanciyim inönüyü görmeye imkanim yok:D sirf 2000 yilinda besiktas-levski sofya macina gitmisdim o kadar....
Muhammet Sancak
08-25-2008, 21:26
o halde yorumların elle tutulur olsun gardas:)
Sercan Kandemir
08-25-2008, 21:28
o halde yorumların elle tutulur olsun gardas:)
para alip almadilari beni ilgilendirmez öylesine yazmistim ben bu sene tatildeyken bir besiktasliyla tanisdim her maca gidermis o diyordu stadin her bölümünde bir lider var hepside besiktastan maas aliyormus
Muhammet Sancak
08-25-2008, 21:30
beşiktaslı;?
Sercan Kandemir
08-25-2008, 21:49
evet besiktasli
Muhammet Sancak
08-25-2008, 21:58
sen sor bakım o arabozucu olmasın
H.Hüseyin Uluçay
08-26-2008, 10:29
tartışma yapılcak bi durum değil bu.. kimsenin para alıp almadığını bilemezsiniz.. haruna gelene kadar daha çok insan var diyosunda kim var? haruna gelene kadar 3kişi saysanıza bana? kapalıda iki tane amigo var biri alen biri harundur.. aradaki çok kişiyi anlayamadım.. merak ettim açıkçası..
Emrah Yildiz
08-26-2008, 10:48
lider her takima sart aysegül arkadasimizin söyledigi gibi kendilerini bisey zannedmesinler. Ha alen ha ayhan tribünleri ateslendirsin o yeter zaten ona göre maas aliyorlar besiktastan
Bu dedikleriniz yenilir içilir şeyler değil kimin ne aldığıını görmeden bilmeden stada gelemden buralarda konuşmak beşiktaşlı bir kardeşime yakışmıyor bence para alıyorlarsa da kalpleri senden benden daha çok beşiktaşlı atıyor.
Muhammet Sancak
08-26-2008, 11:05
hüseyın sorması ayıp kac yıldır kapalıdasın?lıserlerın para aldgını söleyen ve belkıde hayatında 1 kez kapalıya gıtmıs kıslerın sözlerıyle karsıma dıkılıyosun..harun abı lıder olamaz demedım,ona kadar daha bır cok kısı var dedım..burda grupculuk yapmak yada ısım sefeberlıgı pesınde degılım..tek lıder alendır benım icin...
Barış Kahraman
08-26-2008, 12:26
uzun lafın kısası.. Tribün liderine gerek vardır!
Hiç birşey dışarda gözüktüğü gibi değildir.. Tribünde gençliğini hatta geleceğini bile Beşiktaşımıza vermiş olan abiler var.. Lütfen birşey yazarken önce uzun uzun düşünelim.. 1-2maça gelmeyle yorum yapılamaz.. Dışardan basını izleyerek hiç yorum yapılmaz çünkü basın zaten şerefsiz!! O yüzden lütfen yorumları düşünerek yapalım..
Saygılar..
Sercan Kandemir
08-26-2008, 13:27
Bu dedikleriniz yenilir içilir şeyler değil kimin ne aldığıını görmeden bilmeden stada gelemden buralarda konuşmak beşiktaşlı bir kardeşime yakışmıyor bence para alıyorlarsa da kalpleri senden benden daha çok beşiktaşlı atıyor.
para aliyor almiyor diye kötülemek istemedim eger beni yanlis anladiysaniz kusuruma bakmayin para konusunu kapatalim en iyisi LIDER SART!!!
H.Hüseyin Uluçay
08-26-2008, 13:52
hüseyın sorması ayıp kac yıldır kapalıdasın?lıserlerın para aldgını söleyen ve belkıde hayatında 1 kez kapalıya gıtmıs kıslerın sözlerıyle karsıma dıkılıyosun..harun abı lıder olamaz demedım,ona kadar daha bır cok kısı var dedım..burda grupculuk yapmak yada ısım sefeberlıgı pesınde degılım..tek lıder alendır benım icin...
ben doğma büyüme beşiktaş abbasağalıyım.. liseye başladığımdan beridirde (en az 7 senedir)kapalıda yada diğer tribünlerde maçlardayım.. nedir yani bu sorudaki amaç onu anlamadım?
Özgür Fidan
09-03-2008, 13:27
kesinlikle bir lider olmalı yoksa o tezahürat mumkun olamaz her kafadan bir ses çıkar sonra başkalarına benzeriz allah korusun. bir lider olmalı ama birde yanında kuvvetli bir ekip olması lazım yoksaişler yürümez...
H.Hüseyin Uluçay
09-04-2008, 00:19
Muhammet arkadaşım..Liderimiz var diyoruz ama konya maçında bile o kadar olay çıktı ki alen öndeydi liderdi.. şu anda karagümrüklülerin almaya çalıştığını biliyoruz tribünü artı olarak erdem fora'nın da kapalıda önde olmak istediği belli.. şu anda erdem forayı kimse tanımıyor olabilr ama gelen haberler hiç iyi değil.. kapalıda ortalara fazla yakın durmayın bize gelen haberler bu yönde..
Barış Kahraman
09-04-2008, 01:17
ortanın hafif solundan izleriz :)
Tribün lideri olmalıdır.. olacaktırda.. Hatta gruplarında lideri olmalıdır.. herkes kendi grubuna sahip çıkarsa sorun çıkmaz zaten..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.