PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribünde mutlu son... ( Buda Nesi Şimdi!! )

Hasret Ergül
11-23-2007, 09:25
Sivasspor maçındaki protestonun ardından menacer Sinan Engin ile tribün liderleri ilk kez biraraya geldi. Ümraniye’de düzenlenen toplantıda iki taraf da fikir alışverişinde bulunurken, son olarak ‘Takıma destek’ kararı verildi. Artık Siyah-Beyazlı tribünlerin, yönetim, teknik heyet ve takım aleyhine olumsuz tezahürat yapmayacağı öğrenildi. Taraftarlar hafta içinde oynanacak Marsilya maçında Liverpool karşılaşmasındaki atmosferin yaratılması için kolları sıvadı. Ayrıca OFTAŞ mücadelesi için Başkent’e de otobüsler kaldırılacak.

Fanatik

Bülent Girgin
11-23-2007, 09:30
( Buda Nesi Şimdi!! ) cevap : bu fanatik :D :D

Hasret Ergül
11-23-2007, 09:35
Valla abi hani derlerya ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Bülent Girgin
11-23-2007, 10:41
belkide dogru olabilir :( :(

Mehmet Erhan
11-23-2007, 11:15
eğer marsilya maçı düşünülerek böyle bi karar alnmışsa doğru bi düşünce...ama bu barış uzun sürmez bana kalırsa...bakalım,bekleyip göreceğiz...

Hasret Ergül
11-23-2007, 11:39
eğer marsilya maçı düşünülerek böyle bi karar alnmışsa doğru bi düşünce...ama bu barış uzun sürmez bana kalırsa...bakalım,bekleyip göreceğiz...

Marsilya maçı için böyle bir düşüncenin ne yararı var mehmet anlayamadım_?

Mehmet Erhan
11-23-2007, 11:47
Marsilya maçı için böyle bir düşüncenin ne yararı var mehmet anlayamadım_?

oftaş maçındaki olası bi olumsuzluk marsilya maçına yansıyabilir...zaten kötü günler geçiriyoruz... durum dahada kötü olmamalı...takımın iyiliği için 1 maç susmak ve sadece desteklemek kimseye zarar getirmez,aksine moraller yerine gelir...yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım... ;)

Hasret Ergül
11-23-2007, 12:17
Marsilya maçında zaten böyle bir kaos oluşturulmaz... Onun için böyle bir mantık saçma bence tepki bir kere koyuldumu daha geri dönüşü olmasın.. Yeter artık çocuk oyuncağımı bu bir git bi kal....

Mehmet Erhan
11-23-2007, 12:29
Marsilya maçında zaten böyle bir kaos oluşturulmaz... Onun için böyle bir mantık saçma bence tepki bir kere koyuldumu daha geri dönüşü olmasın.. Yeter artık çocuk oyuncağımı bu bir git bi kal....

kimse kimseye kal desin demiyorum...sadece susulsun,polemiğe girilmesin...takım desteklensin...o kadar...ama tepki verileceksede bu taraftarın bileceği iş...eğer şamp. liginide gözden çıkardılarsa ben bi şey diyemem...

Barış Kahraman
11-23-2007, 12:29
eğer bu doğruysa millet iyice şüphelenecek çarşıdanki bende böyle birşeye şüpheyle yaklaşırım..

Cevat Mehmet
11-23-2007, 17:38
cok dogru bir karar sonuna kadar katiliyorum

Adnan Direnç
11-23-2007, 17:39
duyanda 3-4 senedir tribünlerde bi isyankarlık var :D

hey allahım güldürmeyin beni...

Hüseyin Balcı
11-26-2007, 07:50
Kolpa haberlerle yancı fikirlerle yine tavan yaptı...