PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uleb Cup Final-Eight (Çeyrek Final) : Beşiktaş C.T-GS Cafe Crown !

Mehmet Erhan
04-08-2008, 06:39
ULEB Cup'a konsantre olduk

Beko Basketbol Ligi lideri olan takımımız, Fenerbahçe Ülker karşısında dün alınan mağlubiyeti fazla önemsemezken, ekibimizde tüm gözler ULEB Kupası'nda oynanacak 8'li final maçlarına çevrildi.

Şube direktörümüz Hasan Bozkurter A.A muhabirine yaptığı açıklamada, artık önlerine bakacaklerını belirterek, ''Takımımız beklediğimiz oyunu sergileyemedi. Bu yenilgi UELEB Kupası'ndaki bu başarımızı önlemeyecektir. Tahmin ediyorum ilk maçta Galatasaray Cafa Crown ve Joventut Badalona'yı eleyip finale çıkacağız. Ekibimizde her şey yolunda ve takıma güveniyorum'' dedi.

Alınan mağlubiyetin konsantrasyonda bozukluk oluşturmayacağını kaydeden Bozkurter, ''Uzun lig maratonunda yenilmek de var yenmek var. Fenerbahçe Ülker ile eşitlik sağlanmıştır. İlk maçı da kendi sahamızda oynayacağız. ULEB Cup'ta ve Türkiye'de şampiyonluğu hedefliyoruz'' ifadesini kullandı.

-''KORO HALİNDE KÜFÜRLER RAPORDA YAZILACAK MI?''-

Hasan Bozkurter, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçeli taraftarların kendilerine koro halinde küfür ettiğini dile getirerek, bu küfürlerin hakem ve gözlemci raporlarında yazılıp yazılmayacağını merak ettiklerini söyledi.

Kendilerine maçta çok çirkin tezahüratlar yapıldığını kaydeden Bozkurter, sözlerini şöyle tamamladı:

''Raporlara bakacağız, bakalım bizim salonumuzda gösterilen duyarlılığın aynısı gösterilecek mi? Masa hakemi, gözlemciler ve hakemlerin raporlarını bekliyoruz. Koro halinde yapılan küfürler, bakalım bu raporlarda yer alacak mı almayacak mı? İnşallah bizim temennimiz salonda olanlar yazılsın, eşit davranılsın, biz onu bekliyoruz, farklı muamele yapılmasın. Bizim salonumuzda müsaade etmeyen federasyon, buna da müsaade etmesin.''

Kaynak: AA

Mehmet Erhan
04-09-2008, 12:26
Yarı final aşkına!

ULEB Kupası çeyrek finalinde yarın takımımız Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown yarı finale yükselme mücadelesi yapacak.

İtalya'nın Torino kentinde TSI 19.30'da başlayacak olan karşılaşma Torino Palavela Arena'da oynanacak.

Galatasaray Cafe Crown'ı yenmemiz durumunda DKV Joventut - Pamesa Valencia eşlemesinin galibi ile yarı finalde karşılaşacağız. ULEB Kupası'nda yarı final maçları 12 Nisan'da, final maçı ise 13 Nisan'da oynanacak.

Bu sezon Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom ile beraber ULEB Kupası'nda mücadele eden takımımız, ilk turda B Grubu'nda mücadele etti ve oynadığı 10 maçı da kazanarak grubunu lider tamamladı. İkinci turda İsrail'in Hapaoel Jerusalem takımına deplasmanda 88-73 mağlup olan Beşiktaş Cola Turka, ikinci maçta ise rakibini 73-53 mağlup ederek bir üst tura çıktı. Üçüncü turda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla eşleşen Beşiktaş Cola Turka, ilk maçta rakibiyle 80-80 berabere kaldı. İkinci maçta Kızılyıldız'ı 81-69 mağlup eden Beşiktaş Cola Turka, çeyrek finale kaldı.

ULEB KUPASI ÇEYREK FİNAL PROGRAMI

10 Nisan Perşembe

Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray Cafe Crown (19.30)

DKV Joventut - Pamesa (22.00)

11 Nisan Cuma

Dinamo Moskova - PGE Turow (19.30)

Akasvayu - Unics Kazan (22.00)

Kaynak: DHA

09.04.2008

Bir Umudum Sende Anlıyor musun ???

Uğur Şimşek
04-09-2008, 12:49
gs nin hiç şansı yok...

Ezel Özsipici
04-09-2008, 19:46
bu macıda alıcaz kupayıdaa:oley:
saldır beeeeşşiiikttaassıımm oooLeeYyy..!!:oley:

Elif Kaya
04-10-2008, 11:57
inşallah bu derbiyi alırız ve yarı finale çıkarız hadi hayırlısı

Barış Aygün
04-10-2008, 19:10
cok kotu oynuyoruz...

Barış Kahraman
04-10-2008, 19:14
Beşiktaş 24-35 G.Saray
(İlk yarı sonucu)
ULEB Kupası çeyrek final maçı. Rakip tanıdık. Tek hedefimiz şampiyonluk!

(CANLI)ULEB Cup Final 8'in çeyrek final maçında Beşiktaş Cola Turka ile G.Saray Cafe Crown karşı karşıya geliyor. İtalya'nın Torino kentinde oynanacak maçta gülen taraf, Cumartesi günü yarı finalde mücadele etmeye hak kazanacak. Karşılaşmayı 250'den fazla mensubu takip ediyor.

Torino'daki Türk derbisinde ilk periyot G.Saray Cafe Crown'un 19-11'lik üstünlüğü ile sona erdi. G.Saray Cafe Crown karşılaşmanın ilk yarısını da 35-24 önde kapattı.

Barış Aygün
04-10-2008, 20:17
son sanıye gıttı yazıklar olsun......hıc bır kulvarda gulemıyoruz...

Ezel Özsipici
04-10-2008, 20:28
cok cok cok kötü oynadık ve alamadık..en büyük coskuları baskkette yasadık 10da 10 yaptık tarih yazdık canınız saolsun POTANIN KARTALLARI. . !

Barış Aygün
04-10-2008, 20:36
bı takım 2 snıye kala nasıl basket yer ya ondeyken boyle sacmalık gormedım ben yaa...

Şule Artarlar
04-10-2008, 21:51
ßekledigim skor degildi kötü oldu ya...

Savaş Aygün
04-10-2008, 22:41
son saniye yemek çok kötü oldu...zaten 2 sayı öndeyiz maçı kaybetmemek için faul yapın adamlar serbest atış kullansın 2 tane en kötü uzardı maç :/ hatta o stresle kaçırabilirdi bile

Mehmet Erhan
04-11-2008, 08:51
yine ezik derbisindeki hastalık nüksetti ve 3 lük yiyerek maçı verdik...özellikle de hücumda bu kadar kötü oynayan bir Beşiktaş ben beklemiyordum açıkçası...tabi rakibin iyi savunmasını da göz ardı edemeyiz...ama sadece yedi saniye kala yediğimiz bi üçlükle maçı verdiğimiz için yazık oldu...üstelik bu üçlük maç boyunca cüneytin denediği üçlüklerden ilk isabetli üçlüğüydü... :(