PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ulusoy'dan yanıt

Hasret Ergül
09-19-2007, 13:07
Yıldırım Demirören'in, 'Herkes ayağını denk alacak' ifadesine Futbol Federasyonu'nun cevabı gecikmedi.

Yıldırım Demirören’in, Ankaraspor maçının ardından yaptığı, “Futbol Federasyonu ayağını denk alacak. Masaya yumruğumuzu vurursak, altından kalkamazlar” sözlerine Haluk Ulusoy’dan cevap geldi.

Fanatik gazetesinin haberine göre Federasyon Başkanı, “Sezonun ilk haftasından başlamak üzere, bazı kulüp başkanlarının düzeysiz, tutarsız, mesnetsiz açıklamaları, futbol ortamını gerginleştirmektedir” ifadesini kullandı. Ulusoy’un hedefinde Trabzon Başkanı Nuri Albayrak ile Konya Başkanı Ahmet Şan da vardı.

‘Hadlerine değil!’
Ulusoy, şöyle devam etti: “Bir kulüp başkanının çıkıp diyet istemeye kalktığı, bir diğerinin yumruğu indirdikleri takdirde kimsenin bunun altından kalkamayacağından söz ettiği, bir başkasının da bu sezon kendilerinin kurban seçildiğini belirttiği maksadını aşan bu açıklamalar, rahatsız edici bir boyuta ulaşmıştır. Federasyonumuzun kimseye verilecek bir hesabı olmadığı gibi, hiçbir kişi ya da kuruma diyet borcu yoktur. Bu sözler hiçbir kulübün haddi değildir.”

Başvurudan vazgeçildi
Ulusoy bu açıklamaları yaparken, Beşiktaş Yönetimi, Nobre’nin Ankaraspor maçında sayılmayan golü için Federasyon’a itiraz etme hazırlığını durdurdu. Maçın tekrarı için 4 ve 5. maddeleri inceleyen Hukuk Kurulu, lehte karar alınmasının mümkün olmadığına hükmedince, itirazdan vazgeçildi.

H.Hüseyin Uluçay
09-19-2007, 20:47
bu konu hakkında da yorum yapmıştım ve dedim maçta kural hatası yok, hakem yanlış görmüş(!) böyle bi olayda yok yani böyle bir mantıkta yok...aa görmedim deme yetkisi varmı bu hakemlerin, bu adamların görevi olan biteni tarafsız olarak görmek değil mi? o zaman bu hakemler görevlerini yapmıyo ! pfdk ve merkez hakem kurulu bunların cezasını versin o zaman...

Adnan Direnç
09-19-2007, 20:51
Oyun İçinde OYUN Lanet Olsun BÖle Düzene...

Köroğlu Boşuna Eşkiya Olmadı :@

Bülent Girgin
09-19-2007, 21:20
pis fener usagi herif !!! kupa yari finalinden sonra ortaliktan kaybolmustu!!! o zaman neden eziklere cevap vermedin utanmaz herif!!!!!! bir telefonla eziklere bursa maçindan sonra verilicek cezayida verdirmemisti bu utanmaz !!!!!!! ,trabzon baskanina sivas maçiyla ilgili yaptigi açiklamalarindan dolayi neden cevap veremiyorsun????besiktas olunca cevap vermesini biliyor digerleri olunca süt dökmüs kedi !!!!!!!:@ :@ :@ :@ :@ :@

Barış Aygün
09-19-2007, 21:23
lanet olsun...bunlara yazıcak yorum...solıcek sıfat bulamıyorum...hayvan desem hayvanlara hakaret olur..pislik desem çöpteki atıklara hakaret olur...sıfatsızlar...Allah'ınızdan bulunn... :@

Şule Artarlar
09-19-2007, 22:20
offf Kİm Bu Yawss Canimizi Sikmaya ÇaliŞan Soysuz....:@

forzabjk06
09-19-2007, 22:40
Yine boş konuşmuş.Senden bi halt olmaz ulusoy.

Barış Kahraman
09-19-2007, 23:25
ulusoy istifa!!! Bizde desteği çektik.. Senden taraf olan tek kulüp bizdik.. Artık bizde yokuz..

H.Hüseyin Uluçay
09-20-2007, 08:02
istifa demekle olcak iş değil bu ama yaptıklarına ceza vermek gerek!

Hüseyin Balcı
09-20-2007, 11:34
yav artık valla baydı beni ulusoy, azize ,demirören ne hale geldi türk futbolu ya şuna bak tekrar ediyorum dilim kopsaydıda seba istifa demeseydim ortalık çapulculara kaldı.

Hasret Ergül
09-21-2007, 08:58
"Tepkim Ulusoy'a değil"
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den tepki. Ankaraspor maçından sonra Haluk Ulusoy ile arasının bozulduğu yönündeki söylentileri ‘oyun' olarak değerlendiren Demirören, “Sayın Haluk Ulusoy'u sever, sayarım. Kendisine ‘ağabey' derim. Her zaman görüşürüz. Benim ne sayın başkan ne de federasyondan başka bir insanla sıkıntım yok. Herkes bunu bilmeli ve ortamı germemeli” ifadesini kullandı.

‘3 puandan olduk'

Ancak Beşiktaş'ın haklarını her zaman koruyacağını dile getiren Demirören, “Federasyonun ilgili kurulları görevlerini tam olarak yapmalı. Ankaraspor maçında hakemin hatalı kararı nedeniyle 3 puandan olduk. Herkesin ortak görüşü bu... Artık iş maçın sonucunu değiştirmeye kadar uzandı. Tüm bunlar karşısında sessiz kalamazdık. Özel bir şey dilemiyoruz. Tek isteğimiz herkese eşitlik ve herkes için adalet” dedi