PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vay Şeytan vay! 22.05.2008

Bülent Girgin
05-22-2008, 17:51
İki üç senedir, Beşiktaş’ta ‘şeytanca’ transferler oluyor. Suya sabuna dokunmadan, kimsenin haberi olmadan. Bir sezon boyunca her gün yazdım, yazmaya da devam edeceğim. Sadece şu son bir ay içinde Milli Takıma 10’un üzerinde futbolcularımız davet edildi, çeşitli kategorilerde. Bülent Uzun, Ömer Sümer, Erdem Köse, Koray Şanlı, Ali Kuçik, Batuhan Karadeniz, Ethem Yılmaz, Furkan Şeker, Sercan Hacıoğlu, Orhan Gülle, Ömer Karancı. Yani şunu söylemek istiyorum; Türkiye’nin yaş gruplarında en önemli oyuncuları bunlar. Hele U-19 Genç Milli Takımı’mıza çağırılan oyuncularımız var; Koray Şanlı, Ethem Yılmaz.
Bütün bunlar dururken kimin tavsiyesiyle, nasıl olduğunu bilmediğim üç gün öncede yazdığım bir yazıyla Gençlerbirliği’nden Tuna diye bir kardeşimiz transfer edildi. Çok iyi olabilir, Beşiktaş’a da hayırlı olsun, sakın beni de kimse yanlış anlamasın bilhassa Tuna. Ancak sevdiğim bir laf var, “Eve farz olan, camiye haramdır” diye. Kendi kadrondaki çocuklar dururken, şeytanca manevralarla bu çocuklar nasıl ekarte ediliyor, bunu merak ettim. Sonradan çözümü de buldum. Bu çocukların hepsine tembih etmiştim, “Bir taneniz menacerle karşımıza gelirseniz, sizi kovarım” diye. Ama bunların önünü tıkadığımın şimdi farkında oldum. Çünkü lakabı ‘şeytan’ olan bir kardeşimiz daha evvel İbrahim Akın’ı, şimdi de şeytani bir operasyonla, ‘vay şeytan vay’ denecek bir girişimle Beşiktaş’a Tuna’yı verdi. Sinan Kaloğlu’da aynı şekilde. (Sinan’ı çok sevirim, evlenmiş onu da tebrik ederim) Ve işin en ilginci ne biliyor musunuz? PAF takımına bir oyuncu transfer etmek istedim. Altından yine Şeytan çıktı. Ve bu Şeytan’ın kulüple ilişkisini araştırıyorum. Bu kadar rahat bir oyuncuyu kulübün içine atabiliyorsa, oradaki şeytanlıkları çok merak ediyorum.
Herkes bana, “Şeytan’ın işine karışma” diyor ama Şeytan’ın da bir belası vardır. İster istemez bu işe karışacağım. Ama helal olsun Şeytan’a... Kısacası Beşiktaş’ı şeytan çarptı!

Yemen Ekşioğlu

Barış Aygün
05-22-2008, 18:19
daha neler neler cıkacak kım bılır....demıroren efendı de hala ya kor ya da kor numarası yapıyor....

Bülent Girgin
05-22-2008, 18:53
"şeytan" lakapli ve benim tanidigim Besiktas düsmani Fenerli Ridvan Dilmen var !, Besiktas bu adami böyle transferle zengin ediyorsa bu yöneticileri allahim bildigi gibi yapsin !

Mehmet İpek
05-22-2008, 20:32
Valla yemen ekşioğlu mantık çerçevesi içinde biraz tiyatroya bölüm yazmış sanırım...

Aylin Şengül
05-22-2008, 22:02
şeytan lakaplı rıdvan dilmen.. vay bee şimdide bu .. sırada daha neler var acaba.

Salim İnce
05-23-2008, 07:01
Yemen Ekşioğlu yine çok güzel bir yorum yapmış. Söyledikleri çok doğru. Beşiktaqşın altyapısında bulunan ve ülke milli takımlarında oynayan bir çok oyuncu var. Bunları A takıma çıkarmak yerine bu şekilde transfer yapılması çok komik. Bu şeytan kimse hemen bulunup Beşiktaşa daha çok zarar vermesi engellenmelidir.

Barış Aygün
05-23-2008, 08:27
yok ya artık benım bu takımdan umudum fılan yok....resmen neleer donuyor baksanıza...lanet olsun!!!!!!!

Nihal Aslan
05-23-2008, 09:24
ne iş bunlar fb ile ortak calısmayamı karar verdıler seytan lakabıyla anılan ve seytana herhalde bukadar benzeyen baska bır adam yoktur yazık ettıler guzelım besıktasıma

Erkan Korkmaz
05-23-2008, 09:36
Bizim yönetimimiz basiretsizliklerine hergün yeni bir halka eklemeyi ilke edindiğinden bence pek sorun değil alıştık artık :) İblis , şeytan , zebani daha neler çıkar :D

Ayşegül Alparslan
05-23-2008, 09:39
ayy deli olucam yaaa şeytan diye kastettiği gerçekten rıdvan olamaz dimi ne işi var o adamın bizimle nasıl muhatap alırlar onu anlayamıyorum ama yok yok değildir ülkede şeytanmı yok canım

Adnan Direnç
05-23-2008, 11:35
kimleri zengin etmediki bu demirören ÇAR$$I daki abiler kardeşler birde şeytan eklenmiş çok mu...

Şule Artarlar
05-23-2008, 11:44
kesinlikle demirören oldugu sürece ..... !!!!

Mehmet Erhan
05-23-2008, 14:14
bunlardan her şey beklenir...yazıklar olsun...ne günlere kaldık...elin fenerlisi bize transfer yapıyor bu yönetim de hala o koltuğunda oturmaya devam ediyor...ve hiç kimse de çıkıp isyan etmiyor...ne geniş insanlarmış yaaa...:@