PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakıştı mı? Kaptan..

Gökhan Özsoy
09-13-2007, 11:50
http://www.milliyet.com.tr/2007/09/13/spor/resim/spo05.jpg

Emre Belözoğlu, öne geçtiğimiz golün ardından basın tribününe dönerek el-kol hareketi yaptı. Aynı oyuncu, Aurelio'nun sayısının ardından da yine aynı yöne bakıp birşeyler söyledi

Macaristan maçında yaşanan güzelliklerin yanında, saha içinde hoş olmayan hareketler de gündeme damgasını vurdu. Oyuna sonradan giren, Nihat'ın saha dışında kalmasıyla kaptanlık pazubandını takan Emre Belözoğlu, maçın en iyisi olarak kendini gösterirken, yaptığı hareketlerin çirkinliği de herkes tarafından ayıplandı.
Gökhan Ünal'ın ekibimizi öne geçiren golü atmasının ardından basın tribününün bulunduğu bölüme doğru el-kol hareketi yapan Emre, Malta maçında kendilerini eleştiren gazetecileri protesto etti. Newcastle formasını giyen oyuncu, Aurelio'nun attığı ikinci golden sonra da bu tavrını devam ettirdi, basın mensuplarına parmağını sallayarak bir şeyler söyledi.
Milli oyuncularının bu tavrı, maç sonrasında da devam etti. Kendileriyle görüşmeye çalışan televizyoncuların mikrofonlarını ellerinin tersiyle iten futbolcular, Dünya Kupası finallerinde de yapılan eleştirilerden dolayı basına tavır almıştı.
Fatih Terim, Emre'nin hareketini soran basın mensuplarına hiç cevap vermeden gitti. Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci ise Milli Takım kaptanının yaptığı hareketi görmediğini söyledi.

İnönü'nün uğuru

BJK İnönü Stadı'nda son 15 yılda yaptığı 9 resmi maçın 6'sını kazanan, 3'ünde ise berabere kalan millilerin, Dolmabahçe'deki yenilmezliği 10 karşılaşmaya yükseldi. Macaristan ile A Milli düzeyde 4. kez karşılaşan Türkiye, 3. galibiyetini elde etti. 2008 elemelerinde deplasmandaki ilk maçı 1-0 kazanan milliler, 1996 Avrupa Şampiyonası elemesinde Macaristan'da 2-2 berabere kaldığı rakibini İstanbul'da 2-0 mağlup etmişti.

Halil mahcup etti!

Milli Takımımız'ın bitime saniyeler kala Halil Altıntop'la bulduğu 3. gol UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in skoru bilmesini engelledi. Erzik, "Maçtan önce skoru 2-0 olarak tahmin etmiştim, ama 3. golü de atarak beni mahcup ettiler! Yenmemiz gerekiyordu ve ikinci yarıda gerçek Türkiye gibi oynadık. Norveç-Yunanistan maçının berabere bitmesi de avantaj oldu. Böyle devam edersek diğer maçlarda da mutlaka başarılı oluruz" dedi.

H.Hüseyin Uluçay
09-13-2007, 19:06
bu herifi kaptan yaparsan gelir böyle yapar... !!!

Gökhan Özsoy
09-13-2007, 19:12
VE EMRE ÖZÜR DİLEDİ!

Emre Belözoğlu, Macaristan maçında golden sonra yaptığı hareketi Türk basınına ve basın tribününe yapmadığını, hedefinin tek bir kişi olduğunu açıkladı! TSYD yönetiminin "Özür dilese de affetmeyiz" dediği Emre, basına böyle bir tepkisinin olmayacağını belirterek, özür diledi..

Macaristan maçından sonra yaptığı hareket nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan Emre Belözoğlu, şu açıklamada bulundu;
"Dün akşam oynadığımız Milli Maç'ta gol sonrası yaptığım hareket hiçbir şekilde Türk basınına ve basın tribününe yönelik bir hareket değildir. Bu hareket genel olarak o tribündeki bir kişiye yapılan hareketti ve o kişi kendini biliyor. Bugüne kadar ve özellikle yurt dışındaki haklı mücadelemde beni yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen çok değerli spor basınına, TSYD yönetim kadrosu ve üyelerine, spor yazarlarına böyle bir davranış içinde bulunmam söz konusu bile olamaz. Böyle bir yanlış anlaşılmadan dolayı çok özür dilerim."

Başarılı oyuncu ayrıca hiç bir kulüple transfer görüşmesinin olmadığını belirterek, "Basında çıkan benim ağzımdan yazılan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır, şu anda İngiltere'de bir problemim yok, bu sezon da New Castle ile yoluma devam ediyorum" açıklamasında bulundu.

Ezel Özsipici
09-13-2007, 19:14
tek kişiye mi yapmıs nerden seçmişse o kadar kişi arasından kolpa ya tabii gördü o kadar ağır eletiriyi "çevir kazı yanmasın"!!

Gökhan Özsoy
09-13-2007, 19:14
bu herifi kaptan yaparsan gelir böyle yapar... !!!

belki milli maç sayısı ne nihat kadar nede emre kadar fazla olmayan fakat yaşı itibariyle dün akşam takımın en büyüğü olan ibrahim üzülmez olmalıydı bence..sadece kendi fikrim..:)

Ezel Özsipici
09-13-2007, 19:20
amaaa milli takımda oynadığı süreye bakmıyolar mı:Sama i.üzülmez kaptanlığı hepsinden çoookk aama çok hakediyo bazen agresif davransadaa:))

the_eagle
09-13-2007, 21:00
Emre'yi severim. En çok da ona yakışır kaptanlık. Dün akşam çok güzel yönetti bizi ikinci yarı sakatlığına rağmen.

H.Hüseyin Uluçay
09-13-2007, 22:42
Emre'yi severim. En çok da ona yakışır kaptanlık. Dün akşam çok güzel yönetti bizi ikinci yarı sakatlığına rağmen.
:S::S::S: şaşırdım açıkçası...

Barış Kahraman
09-13-2007, 23:23
Fatih terimle iyi bir ikili oluşturuyorlar.. ceza aldıgımız maçı hatırlarsanız sanki fatih hoca sefere çıkartıyor futbolcuları saldırın diyor!! emrede gerekeni yapıyor!! :(h5):

forzabjk06
09-13-2007, 23:32
Valla bu medya ve yazarlara herşey hak.Ben kızmadım açıkçası.