PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşayan efsane Süleyman Seba

Hüseyin Balcı
12-15-2007, 10:51
http://www.youtube.com/watch?v=E1VNQZVk6UI

Hüseyin Balcı
12-15-2007, 10:52
Sadece Beşiktaşın değil , Efendiliğin ve onurun timsalisin.
Ellerinden öperim Süleyman Seba.

Utku Öz
12-15-2007, 10:54
onursal başkanımız her ne kadar sert olsada :)

Hüseyin Balcı
12-15-2007, 10:56
Herkesin üşenmeden videonun tamamını izlemesini tavsiye ederim 1 dakikasını değil...

Mehmet Erhan
12-15-2007, 11:12
''Yaşayan Efsane Başkan,Sen Bizleri Hiç Aldatmadın''... :(

unutulmasın birer birer eski dostlar...SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ BÜYÜK BAŞKAN...

Nihal Aslan
12-15-2007, 12:59
adamdan sankı ölmüş gibi bahsetmiş ayy ıcım ürperdi

Mehmet Erhan
12-15-2007, 13:01
adamdan sankı ölmüş gibi bahsetmiş ayy ıcım ürperdi

bu laf bana mı... :))

Nihal Aslan
12-15-2007, 13:03
bu laf bana mı... :))

ya mehmet sende pımpırıklı oldun ya nıye sana solıyım:) vıdeonun sonundakı yazılar falan sankı aadam olmusde anısına yapmıs gıbı olmus allah gecınden versın

yanı kısa bir özetle asla sana deıl vıdeoya:D

H.Hüseyin Uluçay
12-15-2007, 13:06
15 sene oldu senin süren doldu yeter artık seba artık istifa.. tribünler bunları söylerken bende bağırıyodum ama şimdi bakıyorumda boşuna bağırmışız o kadar giden efsane başkana bak, bide şimdikilere bak.. babasımı yönetir kendimi antrenörmü yoksa menajermi? kimin yönettiği belli değil takımı... yazık yaw.. kendime de yazıkki o zamanlar ne anlama geldiğini bilmeden bağırmışız... :(

Bülent Girgin
12-15-2007, 17:30
DEGERLI ÜYELER,
ONALTI YIL BOYUNCA ÜZERIME GELEN OKYANUS DALGALARININ BENDE YARATMIS OLDUGU HÜZNÜ, GENEL KURULUNUZUN SESSIZ VE SAKIN SAHILINDE SIZLERLE PAYLASMAYA ÇALISTIM.....
BUNCA SENELER BOYUNCA BANA GÖSTERMIS OLDUGUNUZ SABIR, ANLAYIS, HOSGÖRÜ VE DESTEGE TEKRAR TEKRAR TESEKKÜR EDIYORUM.
1984 YILINDA, ILK DEFA HUZURLARINIZA ÇIKTIGIMDA, KONGRE KONUSMAMIN BASINDA SÖYLEMIS OLDUGUM SÖZLERI HATIRLATMAK ISTIYORUM:
''HERKESI BIR ZAMAN IÇIN ALDATABILIRSINIZ,
BAZI KISILERI HER ZAMAN ALDATABILIRSINIZ,
AMA HERKESI HER ZAMAN ALDATAMAZSINIZ ! ''
....!
BEN KIMSEYI HAYATIM BOYUNCA ALDATMADIM...!
....!

1984 YILINDA HUZURLARINIZA HANGI HEYECAN VE DUYGULARLA GELMISSEM
BU GÜN DE HUZURLARINIZDA AYNI HEYECAN VE DUYGULARLA BASIM DIK GÖNLÜM RAHAT
VE HUZUR IÇERISINDE SIZLERE VEDA EDIYORUM !

SEN BIZLERI HIç ALDATMADIN BÜYÜK INSAN, SEN BESIKTASIMIZA SAYGI DUYULMASINI SAGLADIN!!!TEKRAR TEKRAR TESEKKÜRLER HERSEY IçINI

http://www.circassiancanada.com/tr/info/unlu_cerkesler/suleyman_seba.gif

Bülent Girgin
12-15-2007, 18:25
Seba döneminde 'yönetici' vasfı edinmiş isimler kendilerine uzatılan mikrofonlara gelişigüzel açıklamalar yapamazlardı.Seba, Beşiktaş'ın içişlerine kimsenin burnunu sokmasına izin vermezdi. Değil amigolarin takımla deplasmana gitmesine, yöneticiler ve futbolcular ile yan yana gelmesine bile izin vermezdi. Zaten bunun için de sevilmezdi! Beşiktaşlıların Süleyman Seba'yı özlediği inancındayım. Seba'nın yarattığı saygın Beşiktaş'ın özlemi, giderek artmakta, ilerleyen günlerde daha da artacağını söylemek için kâhin olmaya gerek yok. Herkes bir kulübün başkanı olabilir ancak camianın özümseyeceği başkan olmak her babayiğidin harcı değil!

alintidir

Şule Artarlar
12-15-2007, 21:42
Herkes bir kulübün başkanı olabilir ancak camianın özümseyeceği başkan olmak her babayiğidin harcı değil!:(h5):