Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Açık İle İlgili Haberler ve Görüşler
Nihat Kayaöz
09-05-2007, 17:31
cefakar Yeni Açik Her Sene Daha Iyiye Gidiyor, Destek Süper
Bülent Girgin
09-05-2007, 18:55
tek arzum tüm stadin takimimizi beraberce desteklemesi!!!sen, ben, o olmaksizin, hep beraber tek yürek olarak!!!!
Onur Bayrak
09-08-2007, 20:10
Bu sene antipati altında dahada şenlendi yeni açık
Turgay Çetin
09-12-2007, 20:54
....stat komple eski acık gibi olsa ne güzel olur.....sahsi fikrim bu benim
aslında yeni açıkta cok ateşli fakat amigo sorunu var !!!
Hüseyin Balcı
10-28-2007, 08:02
yeni açık busene antipatiyle silkelenip kendine geldi hep böyle olun muhteşemsiniz...
ooooooo alennn yeni açığa ooooo :D: amigo sorunu varrrr
Ezel Özsipici
10-28-2007, 20:30
bncede varr bugün fasla bağırmadı bii arjantindenaldığımızzz bestede çok güzeldiii...ama yeni acık cok güzel olucak gitt gideee....bende yeni acıkta seyrediyormm gayett tee güzel geçiiyoo maçlarr:D dahada iyi olyuckakk:D
çarşı yeni açığa karşı :p saka tabiki bülent abi heemenn cevablar biliyorum yoksa :D
Ezel Özsipici
12-01-2007, 19:53
yok ya karsı olamaazz ben seneye ababmdan izin koparabilip ordan gidene kadar olmaz:D
yok ya karsı olamaazz ben seneye ababmdan izin koparabilip ordan gidene kadar olmaz:D
YOK BE SAKA TAKILIYORUM KOPAR BAKALIM İZNİNİ :D
Ezel Özsipici
12-01-2007, 19:57
YOK BE SAKA TAKILIYORUM KOPAR BAKALIM İZNİNİ :D
inşşallah inşallah o zaman seneeye kapalaıdan seyredebilicemm oley oleyy sampiyon beşiktaşşşş:D::pon:
inşşallah inşallah o zaman seneeye kapalaıdan seyredebilicemm oley oleyy sampiyon beşiktaşşşş:D::pon:
oo o kadar geldin bari kapalı üstten izlersin sen artık :D:
Ezel Özsipici
12-01-2007, 20:03
oo o kadar geldin bari kapalı üstten izlersin sen artık :D:
aslında benim gönlüm orda sonuna kdar ama kız olunca birde baasımda musalat babam oluncaA:Dzor:Dallahtan babamda fanatik yoksa benim halim duman olurdu :oley:
aslında benim gönlüm orda sonuna kdar ama kız olunca birde baasımda musalat babam oluncaA:Dzor:Dallahtan babamda fanatik yoksa benim halim duman olurdu :oley:
:buba: o zaman baban kapalıdadır :p
Barış Aygün
12-01-2007, 20:28
ilk kez liverpool maacında ınonuye gıttım tek sorun ust tarafa gelen arkadaslar durtmezsen bagırmıyorlar :D hatta kendımı kaybedıp yukarı dogru cıkmaya kalktım bagırsanıza ulan dıyee...ama o kalabalıkta benı kım gordu ki :D
Ezel Özsipici
12-01-2007, 20:37
liverpoll macında herkes tıkısık tıkısık dı neydi o öyle:D
Hüseyin Balcı
12-02-2007, 08:29
ilk kez liverpool maacında ınonuye gıttım tek sorun ust tarafa gelen arkadaslar durtmezsen bagırmıyorlar :D hatta kendımı kaybedıp yukarı dogru cıkmaya kalktım bagırsanıza ulan dıyee...ama o kalabalıkta benı kım gordu ki :D
Ben kasımpaşa maçında olimpiyat stadında dövüyodum birisini o ayağa tam deli olduğum davranış bağırsanıza ulan yatmayamı geldiniz diye bağıran millete ahkam kesen tiplere deli oluyorum sanamı soracam bağırırken sen kimsin dedim bana nedese beğenirsiniz sen hüseyini tanıyonmu(kapalıaltın kafalarından) ben onun yiğeniyim dedi güldüm(ilkokul günlerim aklıma geldi benim babam senin babanı döver hikayesi ) baktım çeteside geldi tabi bizim teşkilatı görünce biraz geri çekildiler :) yani uzun lafın kısası barış o tipler çok itici oluyo sen kendini öyle alıştırma :p
Barış Aygün
12-02-2007, 09:52
Ben kasımpaşa maçında olimpiyat stadında dövüyodum birisini o ayağa tam deli olduğum davranış bağırsanıza ulan yatmayamı geldiniz diye bağıran millete ahkam kesen tiplere deli oluyorum sanamı soracam bağırırken sen kimsin dedim bana nedese beğenirsiniz sen hüseyini tanıyonmu(kapalıaltın kafalarından) ben onun yiğeniyim dedi güldüm(ilkokul günlerim aklıma geldi benim babam senin babanı döver hikayesi ) baktım çeteside geldi tabi bizim teşkilatı görünce biraz geri çekildiler :) yani uzun lafın kısası barış o tipler çok itici oluyo sen kendini öyle alıştırma :p :D yok alıstırma meselesı degıl ben ılk kez maca gıtmıyorum ama o macta gercekten cok sınır oldum...cıdden takımın destege ıhtıyacı oldugu anlarda susmak bana anlamsız gelıyor...ve ılk kez oyle bır hareket yaptım..cunku artık dayanamadım...hoş gercı alttaraftan yukarı bagıran benım yandaşlarım vardı :D :D zaten 1-0 ondesın takımın huyu ortaada destek olmayınca tokezlıyor bende dayanamadım artık :D
:D yok alıstırma meselesı degıl ben ılk kez maca gıtmıyorum ama o macta gercekten cok sınır oldum...cıdden takımın destege ıhtıyacı oldugu anlarda susmak bana anlamsız gelıyor...ve ılk kez oyle bır hareket yaptım..cunku artık dayanamadım...hoş gercı alttaraftan yukarı bagıran benım yandaşlarım vardı :D :D zaten 1-0 ondesın takımın huyu ortaada destek olmayınca tokezlıyor bende dayanamadım artık :D
NE YAPTIN CERKEZ:zipla:
Barış Aygün
12-02-2007, 22:33
NE YAPTIN CERKEZ:zipla:
tam lıverpoolu yıgmısız ataklar yapıyoruz 2. gol gelecek bobo kacırıyor hıguaın basıyor dondum bı baktım herkes susmus :D ust katta ben bır donus yukarı arkadaslarr susmya gelmedık bagırlım 2 gelıyorrr...destek zamanııı....ama benı kım salladı sence :D kendı kendıme bagırdım :D sonra zaten 2. gol ve kendımı kaybettım :D: aslında ayıp bısı yapmadım yani...
tam lıverpoolu yıgmısız ataklar yapıyoruz 2. gol gelecek bobo kacırıyor hıguaın basıyor dondum bı baktım herkes susmus :D ust katta ben bır donus yukarı arkadaslarr susmya gelmedık bagırlım 2 gelıyorrr...destek zamanııı....ama benı kım salladı sence :D kendı kendıme bagırdım :D sonra zaten 2. gol ve kendımı kaybettım :D: aslında ayıp bısı yapmadım yani...
abicim senin yağtığını taktir ediyorum helal olsun yapılması gerekende bu zaten...
Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 20:29
yeni açık çok güsell muhtesem antipati de yeni açığa zevk katmıs gidişaat ii
Bülent Girgin
02-04-2008, 08:28
yeni açık çok güsell muhtesem antipati de yeni açığa zevk katmıs gidişaat ii
iyiki varsin :D sende olmasan hiçbirseyden haberimiz olmayacak.:D
Ezel Özsipici
02-04-2008, 18:05
iyiki varsin :D sende olmasan hiçbirseyden haberimiz olmayacak.:D
bülent abi sende taktın :D: :D
Bülent Girgin
02-04-2008, 19:00
bülent abi sende taktın :D: :D
ezel arkadasin yaptigi yorumlari bir oku ondan sonra bana laf söyle :D
Ezel Özsipici
02-04-2008, 19:23
ezel arkadasin yaptigi yorumlari bir oku ondan sonra bana laf söyle :D
biliyorum ama neyse abi sen haklısın:D
Sinan Kurt
05-14-2008, 14:00
aslında yeni açıkta cok ateşli fakat amigo sorunu var !!!
kesinlikle katılmıyorum..
abilerimiz ellerinden gelenin fazlasını yapıyor...
hepsinin yüreğine sağlık helal olsun...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.