PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni açık süper !!!!

Utku Öz
12-16-2007, 22:06
her ne kadar çarşı grubu mensubu olsamda söz konusu çarşı olduğunda abilerimi ablalarımı kırıp saygısızlık yapsamda yeni açık her geçen gün daha iyiye gidiyor marsilya ve özellikle ankaragücü maçlarında gözlemlediğim yeni açık amigo kutusunun koyulması daavulların olması sebebiyle de gayet iyi bir performans sergiliyor.Bu kısa zaman içinde kendini ispatlayıp kapalı nın tahtını sallamaya çalışacağından hiç şüphem yok,sorun değil yeterki beşiktaş kazansın beşiktaşımız için herşey....

Hasret Ergül
12-16-2007, 22:10
evet antipati çok güzel renk kattı yeni açığa çokiyiler muhteşemler diyebilirz...

Arda Hatipoğlu
12-16-2007, 22:17
ben begenmıyorum walla kımse kusura bakmasın bazen cok gereksız bagrıyolar

Utku Öz
12-16-2007, 22:20
ben begenmıyorum walla kımse kusura bakmasın bazen cok gereksız bagrıyolar

gereksiz derken açarmısın arda?

Arda Hatipoğlu
12-16-2007, 22:24
kapalı baska bagrıyo antıpatı ayrı telden calıyo,kapalı tam koptu bugun sampıyon olalım bu sene cekıyo kendılerınden gecdıler antıpatı eskı acık ayaga dıye bagrıyo bence hıc uyum saglayamıyolar

Hasret Ergül
12-16-2007, 22:26
Bence çok iyiler herkesin tabi kendi görüşü ama kapalınında onları takmadığı oluyor zaten hep aynı uyumda olmak zor bu onların suçu değil kapalının düzenlemesi gerekiyor bunu..

Utku Öz
12-16-2007, 22:29
kapalı baska bagrıyo antıpatı ayrı telden calıyo,kapalı tam koptu bugun sampıyon olalım bu sene cekıyo kendılerınden gecdıler antıpatı eskı acık ayaga dıye bagrıyo bence hıc uyum saglayamıyolar

işte arda anlayacağın gibi kendilerini ispatlama yollarında gerekli bencillikleri yapacakalrdır doğal karşılarım :) kapalının da bencilliği bırakıp alt üst değilde bütün stad modunda olması lazım

Arda Hatipoğlu
12-16-2007, 22:32
bencede kendılerını ıspatlamaya calasıyolar kesınlıkle ondan kaynaklanıyo neyse öyle yada boyle kapalı ne bagrırsa onlarda eşlık etmek zorundalar degıstıremezler bunu kapalı baska onlar baska olmaz..20 sanıye bagrırlar susarlar sonra

Bülent Girgin
12-17-2007, 07:37
işte arda anlayacağın gibi kendilerini ispatlama yollarında gerekli bencillikleri yapacakalrdır doğal karşılarım :) kapalının da bencilliği bırakıp alt üst değilde bütün stad modunda olması lazım

ilk defa bir yorumunu alkisliyorum utku :(h5): :(h5): :(h5):!!!!!! kapali kendi kendine eglenecegine bütün stadi yönlendirmesi lazim, bu benim fikrim.

Hüseyin Balcı
12-17-2007, 08:04
ya bide övünmekte'den başka besteleride söyleye bilseler adamlar kapalı kapalı diye yırtıyolar 100 kişi kendini onlara bakıncada övünmekteye başlıyolar yokmu başka bestemiz sanki daha bütünlüğü sağlayıcı destek moduna geçirecek tezavurahatlarımız ?yinede geçensenelere göre etkililer.kapalıdaki alen abiye verilen cezayla birlikte gerileme devam ediyor :(

Mehmet Erhan
12-17-2007, 10:56
utkunun da dediği gibi; kapalı alt üst diye değil, bütün stadı harekete geçirebilecek organizasyonlar yapmalı...eski ve yeni açık da kapalıya uyum sağlayabilmeli...yani, karşılıklı olarak her şey bir bütün halinde yapılmalı...bu şekilde tribün etkisini daha çok gösterecektir...

Erkan Korkmaz
01-20-2008, 16:16
Dün kasımpaşa maçında arada sırada sesleri kapalıya geldi geçen senelere nazaran daha iyiler ama bence Antipatiden daha iyi bir isim bulabilirlerdi benim şahsi görüşüm sonuçta ben beğenmıyorum bu ismi...

Arda Hatipoğlu
01-20-2008, 17:26
ben antipati de begenmıyorum

Hasret Ergül
01-25-2008, 22:05
http://img138.imageshack.us/img138/7206/grnt001wb0kn0.jpg

antipatinin bulunduğu yerin koltukları kaldırılmış :)

Utku Öz
01-26-2008, 11:58
http://img138.imageshack.us/img138/7206/grnt001wb0kn0.jpg

antipatinin bulunduğu yerin koltukları kaldırılmış :)

neden böyle birşey yapılmış :S:

Barış Kahraman
01-26-2008, 21:56
koltuklu bölümde durmakmı daha zor yoksa böyle düz bi yerde? cvp bu soruda :)

Bülent Girgin
01-26-2008, 22:02
koltuklu bölümde durmakmı daha zor yoksa böyle düz bi yerde? cvp bu soruda :)

baris o koltuklar kaç senedir var orada? :D ben koltuksuz kaç maç seyrettim yeni açikta biliyormusun? :D bence koltuksuz daha güzel :D, lig maçlarinda kaldirip avrupa kupalarinda koyacaklar o koltuklari, aynen avrupada oldugu gibi.mesela bayernin maçlarina 10 bin seyirci daha fazla giriyor lig maçlarinda .

Barış Kahraman
01-26-2008, 22:06
koltuksuz maç seyretmiş olabilirsin tabi :) ama şöyle bişe var koltukların üzerinde maç seyretmek hem rahat değil hemde az kişi oluyor koltuksuza oranla.. o yüzden koltukların kaldırıldıgını sanıyorum.. 2koltukta 3kişi maçı izliyor nerdeyse..

Hasret Ergül
01-26-2008, 22:34
Trübünde koltuk istemiyoruz sosyetede kalsın koltuklar =)

Adnan Direnç
01-27-2008, 11:01
ben raht insanım bana özel bi koltuk ayırsınlar :D

Utku Öz
01-27-2008, 11:18
koltuk olsada olmasada yeni açık gördüğüm kadarıyla hep ayaktada daha fazla kişi kaynaşması alınması açısından aslında iyi bir uygulamaymış

Elif Kaya
01-27-2008, 11:23
koltuk olmaması şundanolabilir mi acaba stad yıkılacak boşunamasraf olmasın diye :)

Utku Öz
01-27-2008, 11:28
Gerçekten koltuk gereksiz özellikle kapalı tribünde koltuksuz olursa stadta çoşku had safhaya çıkar hermaç koltuk kırmaktan bıktık (koltuklar yerinden oynuyor üstünde duramıyo insan yoksa )

abicim ben şahsen lay lay yada pınarbaşı çekemiyorum adam akıllı ikinci lay da koltuk kırılıyor kesin bir gün düşücem kırıcam biyerimi :D bu macta da abinin biri nasıl başardıysa ters takla düştü üst sağ tarafta :S:

Elif Kaya
01-27-2008, 11:29
Gerçekten koltuk gereksiz özellikle kapalı tribünde koltuksuz olursa stadta çoşku had safhaya çıkar hermaç koltuk kırmaktan bıktık (koltuklar yerinden oynuyor üstünde duramıyo insan yoksa )

koltuklareı parçalayan senmiydin :D:

Emre Dikdoğmus
02-01-2008, 12:27
her geçen gün kendisini daha da geliştiriyor geçen sene kombinem var dı yeni açıkta bu sene bazı neden lerden dolayı sadece bi maça gidebildim ve antipati grubu çok ii birbiirine bağlı ve kapalıya ayak uydurmaya çalışıo çok ii olmuss ne de olsa beşiktaslı onlarda

yeni açığıda yabana atmamak lazım

Ezel Özsipici
02-01-2008, 12:52
evet atmayın:D
bencede koltuk gereksiz tam üçlü cekerken zıplama zamanı geliyo koltuk sağlam olmadıgı için bir oyana bir buyana sallanıyo :D zaten insanlar bir tekdevre arasında orutuyo oturmasada olur bizene:Dbir tek VIP de olsun diğerlerinde olmasın:D

Burak Sakallı
02-01-2008, 15:04
yeni açıkta bu sene kıpırdanma var özellikle şampiyonlar ligi maçlarında çok iyiydiler...

Emre Dikdoğmus
02-03-2008, 20:27
antipati manyak yhaaa sewdim valla tarzlarını

Turgay Çetin
04-18-2008, 01:29
oturacak olduktan sonra febeden ne benzer yanımız olacak..ruhsuz gibi mac izliyolar adamalr..yok yok böğle iyiyiz yeni acık mensubu olarak..

Sinan Kurt
05-14-2008, 13:58
ben gelebildiğim her maçta antipatinin içinde yer aldım..

size söyleyeyim maç içinde neler olduğunu;

bu grup ilk kurulduğunda abilerimiz "biz kapalıdan ayrı değiliz. hepimiz çarşıyız, buna göre hareket edin" demişlerdi. ve biz her zaman için kapalıya uyarız..
fakat....
bu sene kapalı öyle bir hal aldı ki takım gerideyken kimseden ses seda çıkmıyor.. besteler sürekli olmuyor(bu her maç için geçerli değil tabi ki)
hal böyle olunca biz de kapalı sustu deyip kendimiz yüklenmeye çalışıyoruz.. bu sebeple antipati ayrı telden çalmış oluyor...

antipati sağlam geliyor.. gelecek sezon kemik tayfasını kaybetmezse yeni açığı şahlandırır..

bir de dikkat çekmek istediğim bir husus var;
maç içinde kapalı alt üst tezahürat yaparken yeni açık da size uyup alt üst yapmaya çalılıyor ve kapalıyla açık arasındaki mesafeden dolayı kapalının sesi açığa geç geliyor bu da karısıklığa bazen de uğultuya neden oluyor..
bunu engellemek için açıktaki kardeşlerime önerim böyle tezahüratları yaparken kapalının sesine göre değil, el hareketlerine göre hareket etsinler..

son olarak kapalıdan ricam ne olur maç içinde susmasınlar... kutu tüm stadın kalbi.. orası cosunca tüm açık çıldırıyor.. herşey kutuya bağlı..

Bülent Girgin
05-14-2008, 14:32
seneye kapali üst sag taraf, sol taraf ve orta olacagindan bu senin dediklerin biraz zor olur gibi görünüyor

Göktuğ Başusta
08-26-2008, 13:53
ozellikle liverpoolu mabedimize gomdumuz macta cok iyiydi acıkta kapalıda uyumluydu bence ve o macta bende acıktaydım :kral:

Samet Sahin
08-27-2008, 18:55
gecen sene antipatideydim kombinem vardı .. hepimiz carsıyız fln ama kimse kapalıya uymuyor sadece 50 kişi bagrıyor ve coguda kendi kafasında ara sıra hiddetleniyordu örnegin liverpool macı gibi .. ama önceki senelere göre daha iyiydi antipati bi hız getirdi bu sene 2nci senesi daha iyi olur diye düsünüyorum bagıran tayfa sırf yeni acık ortayı degil heryeri kapsaması gerekir en azından yarısını işte o zmn cok iyi olur

Arda Hatipoğlu
08-27-2008, 19:16
yeni açıgı hiç begenmıyorum ben,kapalı besıktasım benim diye bagırırken adamlar kartal gol gol diye bagırmaya calısıyo..

Samet Sahin
08-27-2008, 19:36
yeni açıgı hiç begenmıyorum ben,kapalı besıktasım benim diye bagırırken adamlar kartal gol gol diye bagırmaya calısıyo..

olayda bu işte biraz kendi başına olmaları var .. ama düzelecek inş

Onur Aksu
08-27-2008, 22:34
mustafa abi çok uğraşıyo açık için.denildiği gibi arada kapalıyla tezahuratlarda uyumsuzluk oluyo ama potansiyel var açıklarda.

Barış Kahraman
08-28-2008, 00:51
açık yıkılıp yapılmadan kapalıya ayak uyduramaz çünkü ses birkaç saniye gecikiyor.. Açık Tribününün üstünün kapatılmasından sonrada ses yankı yapıp boğuyor..

Yalçın Özdemir
08-28-2008, 09:57
valla bir kac seneye kadar sadece kapalıdan ses cıkıyodu ama yavas yavas dıger taraflarda kendını gostermeye baslıyo yakında butun stad hep beraber desteklıyecez beşiktaşımızı

Samet Sahin
08-28-2008, 10:26
yeni acıkta bagıran bi 500 1000 kişi oluşursa kapalıyla aynı anda bagırmasına gerek bile kalmaz.. kapalı besteyi bagırırken hafifledigi anda acık girer .. yada karsılıklı bagırmada cok saglam olur

Tuğba Demirbaş
08-28-2008, 12:13
Sonuçta amaç hep birlikte beşiktaşımızı desteklemek.Açık kapalı alt üst ne farkederki.Aynı amaç için oradayız hepimiz.Gol olduğu zaman hep birlikte seviniyoruz,hep birlikte üzülüyoruz.Önemli olan amacın tek olması.

Ezel Özsipici
08-28-2008, 13:35
yeni acıkta bagıran bi 500 1000 kişi oluşursa kapalıyla aynı anda bagırmasına gerek bile kalmaz.. kapalı besteyi bagırırken hafifledigi anda acık girer .. yada karsılıklı bagırmada cok saglam olur

hep birlikte bagırallım taamamda kapalı yeni acıkla işş brliğinde sadece övünmektee cok haklıyızz tezahuratı söyleniyo.. her tezahuratı birlikte söylesek ünümüze ün katarız aama yeni acıktada hep oturan bir kısım var cekirdek felan yiyolar sadeece bak mesela onlara gıcık oluyorumm:D

Samet Sahin
08-28-2008, 18:32
hep birlikte bagırallım taamamda kapalı yeni acıkla işş brliğinde sadece övünmektee cok haklıyızz tezahuratı söyleniyo.. her tezahuratı birlikte söylesek ünümüze ün katarız aama yeni acıktada hep oturan bir kısım var cekirdek felan yiyolar sadeece bak mesela onlara gıcık oluyorumm:D

yeni acıgın yarısı aile kesimi yada mac izlemek icin gelenler hadi yeni acıkta olur öyle ama kapalıda bile var kardesim sen ne diyorsun kapalının sag tarafı hep bagırıyormu sanki hayır .. evet kapalıda sırf övünmekte yaparken yada dalede kullanıyor :) ama besiktasım benim kartal gol gol onlarda da karsılıklı yapılıyor .. ama yeni acık kapalı yapılacagına üst alt yapılıyor daha iyi

Ezel Özsipici
08-28-2008, 22:02
yeni acıgın yarısı aile kesimi yada mac izlemek icin gelenler hadi yeni acıkta olur öyle ama kapalıda bile var kardesim sen ne diyorsun kapalının sag tarafı hep bagırıyormu sanki hayır .. evet kapalıda sırf övünmekte yaparken yada dalede kullanıyor :) ama besiktasım benim kartal gol gol onlarda da karsılıklı yapılıyor .. ama yeni acık kapalı yapılacagına üst alt yapılıyor daha iyi

evet aile kesimi daha cok var kendimden biliyorum . . ama maça geliyosan tezahurat söylenirken oturup cekirdek yenir mi ya ne kadar saçma.. yani yeni acık kapalı kartal gol gol yapınca hızlı olmuyo zaten :D al bugünde gene övünmekte cok haklıyız yapıldı kapalıyla :D

Ömer Kural
08-28-2008, 22:21
bugünkü siroki maçında yeni açıktaki bi pankart gözüme çarptı;taraftar gene yapmış yapacağını;''ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN'' süper harbiden :)

Samet Sahin
08-28-2008, 22:31
evet aile kesimi daha cok var kendimden biliyorum . . ama maça geliyosan tezahurat söylenirken oturup cekirdek yenir mi ya ne kadar saçma.. yani yeni acık kapalı kartal gol gol yapınca hızlı olmuyo zaten :D al bugünde gene övünmekte cok haklıyız yapıldı kapalıyla :D

sen febe tribünlerini gör bütün tribün cekirdek onlar ne yapsın :) .. bugun baya yapıldı ya dat diri dat dat , dale , salla basını vs vs :D

" cekemeyen anten taksın " ben göremedim varmıydı harbi tribünde :D :D

Özgür Fidan
09-03-2008, 13:41
vallah bence ikiside iiii ne kapalı için e açık için eleştiri yaparım bir çok maçta harika uyum içindeydiler bunlar unutulmamalı

Burhan Eren
09-14-2008, 06:04
--nasıl aşık oldugumu bir bilemedim gitmiyorki gözlerimden tatlı gözlerin üç yıl olsa beş yıl olsa yine beklerim sensiz geçen günlerin ben a.q yim

Samet Sahin
09-14-2008, 13:17
yanlıs söylüyorsun

nasıl asık oldugumu bir çözemedim gözlerimden gitmiyor o tatlı gözlerin .. bir yıl olsun üc yıl olsun yine beklerim sensiz gecen günlerin .........

Onur Aksu
09-14-2008, 14:24
özelden arayıp bana şarkı dinlettin
maden geri dönecektin neden terkettin
bak güzelim bu defa ben seni retdettim
oturda agla şimdi ben ......:D

Yalçın Özdemir
09-14-2008, 14:40
acık ta kapalı gıbı olsa gerek kalmaz baska seylere bagaracak 500-700 kısı tamam ama genellıkle herkes oturmaya gelıyo...

Tolga Sahinoglu
11-02-2008, 21:23
aslında antipati yeni açığı hareketlendirdi ama bazen sadece 10 kişi bağrıyor kapalıya ayak uydurmuyolar bu kötü görüntü cıkarıyor ortaya oysa yeni açığın tamamını bağırmaya yönlendirseler çok daha güzel olur bence

Doğan Köksal
11-02-2008, 22:25
çok zor yeni açığı toplamak çoğu biletli geliyor ..ve gelenler maç izlemek için geliyolar bağırmak için gelen fazla kişi yok.. ..

sezon başından hazırlanmaları lazım

Koray Ercan
03-08-2009, 11:37
Bağrıyoruz ama 15-20 kişi filan.Bu sayı artarda herkes antipatinin ne olduğunu görür...

Tolga Cakir
08-16-2009, 19:43
Söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır.

Çarşıye tartışmak haddim değil. Kimi zaman kendilerini kaybediyorlar doğrudur. Ama öyle olmasalar çarşı olmazlar ki .... Ama yeni oluşumlara da her zaman destek olmak lazım diye düşünüyorum. Renklilik faydalıdır. Liverpol maçındaki muhteşem görüntüler birlik ve beraberlikten ortaya çıkmıştır. Sonuç olarak tüm trübünler birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Aslolan beşiktAŞK çünkü. Derdimiz aynı Kartal gol gol gol. Başka sıkıntımız yok ki.

Söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır.

Cenk Türkler
09-06-2009, 15:10
bence de çok iyiler ama dediğiniz gibi kapalının tüm stadı yönlendirmesi gerek :)

Ali Dincel
09-06-2009, 15:36
antep maçında kapalı zaman zaman sustu devreye yeni açık girdi ve gerçekten etkli oldu... anlayamadığım bi durum; yeni açık bazen kapalı diye bağrıyo karşılıklı bağırmak için kapalı umursamıyo hiç hoş olmuyo bence durum...

Ertürk Yıldırım
09-06-2009, 15:47
evet son zamanlarda yeni açıkta bayagı bi gelişme var..bazen kapalıdan ayrı tezahürat yapıyolar bi tespitte dogru kapalı genelde kendi basına bişeyler yapıyo tüm stadı kapsaması lazım bunların

Ezel Özsipici
09-06-2009, 20:03
evet son zamanlarda yeni açıkta bayagı bi gelişme var..bazen kapalıdan ayrı tezahürat yapıyolar bi tespitte dogru kapalı genelde kendi basına bişeyler yapıyo tüm stadı kapsaması lazım bunların

kapalı tribünün kalbidir :) tabiki kapalı kendi basınada yapıcak.. dogru bencılık var ama bu cok dogal bişiy bu ortadan kalksa zaten butun sıkıntılarımız gider.. ama söyle bi durumda var acıkta tribüncü insan fazla yok..aile olarak cok fazla var.. oysaki acıktada kombine olayı artsa ve kapalıya zıt degılde ortak gıdılse bizi kimse gecemez..

antep maçında kapalı zaman zaman sustu devreye yeni açık girdi ve gerçekten etkli oldu... anlayamadığım bi durum; yeni açık bazen kapalı diye bağrıyo karşılıklı bağırmak için kapalı umursamıyo hiç hoş olmuyo bence durum...

ama antipatide tam kapalı besteye baskadıgında kapalı diye bagrınmasın o zaman.. kapalıda bencillik yapıyo eevet ama bu bir gercektir. acıktakı ınsanların kalbini kırmamak lazım ama..bu senelerdir böyle gidiyo önce yenı acık olarak toparlanmamız gerek.. hareket lazım :)

cocuklugumden beri maçlara sürekli gidp geldiğim için ve acıklarıda bizzat takip ettiğim için cevap verme gereksinimi hissettim :)

Uğur Şimşek
09-06-2009, 20:25
yeni açığa biletli seyirci geldii için her maç değişiyo seyirciler, kombineliler aralarında kayboluyo ve her maç değişen seyircidende bi performans beklemek zor .. fakat kapalı orturmuş herkez nerde ne diceni biliyo. bazen açıkta öyle bi taraftar oluyoki ilk maçına gelmiş çoğu, tezahürat bilen yok doğru düzgün, ritim tutturulamıyor vs. ne yapacağını bilemiyo yani kombine olayı artarsa bütünlüğü yakalarız diye düşünüyorum

Ali Dincel
09-06-2009, 22:36
ama antipatide tam kapalı besteye baskadıgında kapalı diye bagrınmasın o zaman.. kapalıda bencillik yapıyo eevet ama bu bir gercektir. acıktakı ınsanların kalbini kırmamak lazım ama..bu senelerdir böyle gidiyo önce yenı acık olarak toparlanmamız gerek.. hareket lazım :)

cocuklugumden beri maçlara sürekli gidp geldiğim için ve acıklarıda bizzat takip ettiğim için cevap verme gereksinimi hissettim :)[/QUOTE]

sonuçta açığın önde gelenleride kapalının semtin adamları zaten kapalı diye bağrırlarken kapalı sustuğu anda başlıyolar... yok ne yalan söyliyim kapalıda izlerken bende bazen görmezlikten geliyorum:D ama antipatide beraberken sinir bozucu oluyo..

Ezel Özsipici
09-07-2009, 18:36

cocuklugumden beri maçlara sürekli gidp geldiğim için ve acıklarıda bizzat takip ettiğim için cevap verme gereksinimi hissettim :)

sonuçta açığın önde gelenleride kapalının semtin adamları zaten kapalı diye bağrırlarken kapalı sustuğu anda başlıyolar... yok ne yalan söyliyim kapalıda izlerken bende bazen görmezlikten geliyorum:D ama antipatide beraberken sinir bozucu oluyo..[/QUOTE]

orası öyle kapalıdayken gözün görmüyo acıgı atmosfere kapılıp gidiyosun bu yanlıs :D ama ben daha henuz kapalının sustugu anda bagırdıklarını görmedım ensonantep macında bariz bestenın ortasında bagırıyolardı kapalı diye :)

Ali Dincel
09-07-2009, 18:49
sonuçta açığın önde gelenleride kapalının semtin adamları zaten kapalı diye bağrırlarken kapalı sustuğu anda başlıyolar... yok ne yalan söyliyim kapalıda izlerken bende bazen görmezlikten geliyorum:D ama antipatide beraberken sinir bozucu oluyo..

orası öyle kapalıdayken gözün görmüyo acıgı atmosfere kapılıp gidiyosun bu yanlıs :D ama ben daha henuz kapalının sustugu anda bagırdıklarını görmedım ensonantep macında bariz bestenın ortasında bagırıyolardı kapalı diye :)[/QUOTE]

antep maçında bende kapalıdaydım...hiç öyle bişey olmadı kuru iftira:)))

Ezel Özsipici
09-07-2009, 18:58
orası öyle kapalıdayken gözün görmüyo acıgı atmosfere kapılıp gidiyosun bu yanlıs :D ama ben daha henuz kapalının sustugu anda bagırdıklarını görmedım ensonantep macında bariz bestenın ortasında bagırıyolardı kapalı diye :)

antep maçında bende kapalıdaydım...hiç öyle bişey olmadı kuru iftira:)))[/QUOTE]

valla hatta cok güldüm o duruma :iftira felan değil ):)

Ali Dincel
09-07-2009, 19:00
bütün yeni açıktakilerin günahını aldın şu mübarek günde..tek tek helalleş derim..:))

Ezel Özsipici
09-07-2009, 19:25
bütün yeni açıktakilerin günahını aldın şu mübarek günde..tek tek helalleş derim..:))

hayr butun acıktakılerın degıl antıpatının :):)

Ali Dincel
09-07-2009, 19:26
ama bütün açık kapalı diye bağırmıştı eşlik etmesi için;) tamam diyelim ki sadece antipati onlarla helalleş:))

Ezel Özsipici
09-07-2009, 19:26
ama bütün açık kapalı diye bağırmıştı eşlik etmesi için;) tamam diyelim ki sadece antipati onlarla helalleş:))

helallesırım ben ecevıt abıyle :))

Ali Dincel
09-07-2009, 19:35
hocayla helalleş cemaat uyar tabi dimi..iyi taktik:))

Ezel Özsipici
09-07-2009, 19:43
hocayla helalleş cemaat uyar tabi dimi..iyi taktik:))

aynen öyle işte :):)

Utku Öz
01-09-2010, 14:01
harcadılar antipatiyi.kapalı propagandası sürdüğü sürece çarşı'dan başka bi grup boy gösteremicek ne yazikki.

Utku Sen
01-09-2010, 20:48
tamamen katılıyorum

Utku Öz
01-10-2010, 12:27
tamamen katılıyorum
Emin olabilirsin bizden başka hiçbir stadda böyle bi durum söz konusu değil,olsada bizim kadar abartılı değil.

Serap Saka
01-27-2010, 23:27
valla kim nederse desin ben yeni acigin hayraniyim :D

Bektaş Gur
09-01-2010, 18:43
Yanlış anlamayın ama yeni açığa gideceğime eski açığa giderim.Bunu son oynanan Belediye (0-2) maçtan sonra anladım.Her çıkanı ıslıklamak , her futbolcuya küfretmek.Helal olsun kapalıya.Maç sonu takımı da çağırdı.Islıklayanlara karşı da çıktı.Eski Açık'ta da bu kadar olduğunu düşünmüyorum.Yeni Açık gözümden düştü açıkçası.(Herkes üstüne alınmasın sadece çoğunluk üzerine konuşuyorum.)

Yılmaz Özgüller
09-02-2010, 14:58
Yanlış anlamayın ama yeni açığa gideceğime eski açığa giderim.Bunu son oynanan Belediye (0-2) maçtan sonra anladım.Her çıkanı ıslıklamak , her futbolcuya küfretmek.Helal olsun kapalıya.Maç sonu takımı da çağırdı.Islıklayanlara karşı da çıktı.Eski Açık'ta da bu kadar olduğunu düşünmüyorum.Yeni Açık gözümden düştü açıkçası.(Herkes üstüne alınmasın sadece çoğunluk üzerine konuşuyorum.)

arkadaşım seni tebrik ediyorum çok güzel bi tesbit yapmışsın,gerçekten bu uzun yıllardan beri olan bi yumuşak karnımız!mabedin heryeri çözüldü ahenk var ama her nedense yeni açığın çaresi bulanamıyo,bir çok kez denmesine rağmen ikaza rağmen ger seferinde hem o dediğin anında tepki verme hem uyuma aykırılık dengeleri bozuyo,yeni açıktaki bi çok arkadaş kemik ekipten bahsediyom normalde anlaşılan ve yapılması gerekene uyması gerekirken her defasında ısrarla bize uymama ve yapılanı bozup farklı bişe yapmaya getiriyolar,artık ordaki tayfanın bazı şeyleri anlayıp onların hırslarına kanmayıp onların hakimiyet tuzağına düşmeyip sadece başka sevdalara kapalıyız demesi gerekiyo!!

Sezen Arslan
10-24-2010, 19:23
ben her zaman yenı acıktayım bence oraya da amıgo lazım asagıya bence gereksız degıl