PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Yeni Serdar Özkan’lar bulun"

Utku Altıncık
09-13-2007, 07:57
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dün kulübün alt yapı kurmaylarıyla 2 saat süren bir toplantı yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yardımcısı Mutlu Topçu ile birlikte dün alt yapı sorumluluları ile 2 saat süren bir toplantı yaptı. Sağlam, alt yapıdan gelen Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz’in performansından memnun olduğunu belirtirken, "Bana yeni Serdar Özkan’lar bulun. Bundan sonra ümit veren her gence kapılarım açık. Beşiktaş taraftarlarının gurur duyacağı genç yetenekleri yetiştirmek en büyük hayalim" dedi.

Sağlam, Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip kulübü olan Beşiktaş’ın her geçen gün çıtasının yükseldiğini söylerken, Özkaynak Düzeni Sorumlusu Halim Aydın, Koordinatör Mehmet Ekşi, Suat Taştan, Ömer Gülen, Fikret Demirer, Halim Okta, Metin Uzun, Sarp Yiğit, Faruk Şahin, Mehmet Bulduk, Gürsoy Yalçın, Önder Karaveli, Mete Bozkurt, BEFAM Sorumlusu Arzu Aydın’ın hazırladıkları projeleri incelediğini ifade etti.

Kaynak: Hürriyet

Hasret Ergül
09-13-2007, 08:00
Dün maça girmesine benden çok sevinen yoktur eminim, her topu ayağına aldığında inş. bir gol atarda bu ona en güzel armağan olur diye bekledim ama kısmet değilmiş...
İnş. bu gidişatını bozmazsın serdar inş. :)

Utku Altıncık
09-13-2007, 10:42
valla esasen maça girmesi ile birlikte goller geldi bence gol gelmese idi çok işler yapardı çünkü gollerden sonra maç idman havasına döndü,Ertuğrul çok güzel düşünmüş şu futbol pazarından gelir elde edn birçok adam bu sayede boşuna para alamıyacak :) ve enazından bizzim futbolcularımız deyip bağrımıza basacağız hiç gerek yok yıldıza yıldıza karşıydım hep özellikle forma için alınan yaşlı yıldızlara,

Barış Kahraman
09-13-2007, 13:37
işte azmin zaferi.. çalıştı ve formayı kaptı.. serdar gibi yeni oyuncular bulmalıyız..

Onur Bayrak
09-13-2007, 13:41
İlerde çok büyük oyuncu olucağından eminim. Daha şuanda performansının yarısını gösteriyor. İstenilen seviyeye geldiğinde onu kimse durduramaz artık !!!

Saygılar