PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Yerimiz UEFA Kupası"

Hasret Ergül
09-08-2007, 09:34
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını değerlendirdi, “Realist olmak lazım. Türk takımlarının yeri UEFA Kupası'dır” dedi

‘Kabul etmek lazım'

D Spor'da dün yayınlanan Bülent Yüksel ile Açık Açık programı'na katılan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner ilginç açıklamalarda bulundu. Öner, “Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuzun favorisi, tartışmasız Liverpool. Porto ve Marsilya'yla yarışırız ama üçüncülük başarısızlık olmaz. UEFA'ya kalırsak, finale kadar yükselme şansımızın olduğunu düşünüyorum. Realist konuşmak gerekirse Türk takımlarının şanslı olacağı yer UEFA Kupası. Bunu kabul etmek lazım” dedi.

Bedava bilet iddiası

Öner, “Türkiye'de Beşiktaş'la Galatasaray yarışır yorumlarına da katılmıyorum. Fenerbahçe de her zaman Fenerbahçe'dir” ifadesini kullandı. Kenan Öner bir taraftarın ölümüyle ilgili olarak ise, “Çok üzgünüz. Bizler, basın, devlet, ellerinden geleni yapmalı ve şiddet olaylarının önüne geçilmeli. “Bedava bilet” diyenler de suç işliyor. Sadece sponsonlara bedava bilet verilir. Bedava bilet verdiğimizi kimse söyleyemez, bu kesinlikle ve kesinlikle mümkün değil” şeklinde konuştu.

Bülent Girgin
09-08-2007, 09:41
eger bugün aksama kadar bu habere resmi siteden yalanlama gelmezse o zaman yorum yapacagim !!

Nihat Kayaöz
09-08-2007, 09:46
az önce gazetede okudum....eğri oturup doğru konuşmak lazım kenan başkana katılıyorum uefaya daha uygun kadromuz, gerçi bu sene uefa şampiyonu da belli bayern munıch...ama heran bi sürpriz yapabiliriz ;)

Barış Aygün
09-08-2007, 09:49
bence sacma haber dogru olsa bıle..şampıyonlar lıgınde oynayan takımlarım turk takımlarından tek farkı..admlar sadece ısıne odaklanıoo..karı kız pesınde kosmuoo..barlarda surtmuoo..idmanlarda fazlasıyla calısooo... bence kenan baskan futbolculara adam olmaları konusunda gerekenlerı yapsın..tek tek peslerınde kossunlar derımm..hata yapanı kesınlıkle affetmesınler...

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 10:37
doğru bir haber olsa dahi salakça bi açıklama bir yöneticiye yakışan bir açıklama değil böyle bir mantık olabilirmi?bizim yerimiz uefa kupası diye! yöneticilik parayla olmuyomuş demekki...

Barış Aygün
09-08-2007, 11:03
bızım yerımız dıye bısı olamaz BESIKTAS EN YUKSEK HER YERDE OLMALIDIR GIBI BI ACIKLAMA DAHA MANTIKLI OLURDU..BUNUN BU ACIKLAMASI FUTBOLCULARIDA ETKILER..

Nihat Kayaöz
09-08-2007, 11:05
her beşiktaşlı onu ister ama eldeki kadro malum.....şampiyonlar ligi şampiyonu olacak halimiz yok!!!

Bülent Girgin
09-08-2007, 11:21
her beşiktaşlı onu ister ama eldeki kadro malum.....şampiyonlar ligi şampiyonu olacak halimiz yok!!!

"şampiyonlar ligi şampiyonu olacak halimiz yok" ama biraz sansla yari finale bile çikabiliriz, bu benim düsüncen, bir yerden alinti degildir :D

selamlar nihat

Diren Eren Bolat
09-08-2007, 11:26
Ya var yaaaaaa..

Neyse Bir Yalanlama Bekliyoruz Bakalım.

Nihat Kayaöz
09-08-2007, 11:29
"şampiyonlar ligi şampiyonu olacak halimiz yok" ama biraz sansla yari finale bile çikabiliriz, bu benim düsüncen, bir yerden alinti degildir :D

selamlar nihat

selamlar abi yüreğine sağlık, kenan öner yerine yönetimde sen olsan her beşiktaşlı tapardı sana yemin ederim :hii::hii::hii::hii:

Gökhan Özsoy
09-08-2007, 11:35
bence sacma ve gereksiz bi haber umarım yalan bir haberdir..:S:

bu haber futbolculara 4 takımlı bir grupta 3. olun yeter bize demek gibi bişedir..:S:

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 11:38
çok aptal bi açıklama, ******* takımların yöneticileri beşiktaşla maç yapacakken 3puan bizim diyolar adamlar bilmiyomu beşiktaşın yeneceğini?diplomasiden anlamıyo bu adamlar...

Nihat Kayaöz
09-08-2007, 11:41
hüseyin küfürlere dikkat kardeşim....ceza vermek zorunda kalmayalım...forum kurallarımıza göre küfür yasak biliosun...stadda ederiz yeteri kadar ;)

Bülent Girgin
09-08-2007, 11:43
çok aptal bi açıklama, küçük takımların yöneticileri bile beşiktaşla maç yapacakken 3puan bizim diyolar adamlar bilmiyomu beşiktaşın yeneceğini?diplomasiden anlamıyo bu adamlar...

selamlar Hüseyin,
bu yorumu söylede yapabilirdin, daha anlamli ve güzel olurdu diye düsünüyorum.

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 11:51
bizim yönetici gidip o salak açıklamaları yaptıktan sonra ben ceza yesemde önemli değil...

Nihat Kayaöz
09-08-2007, 11:55
peki...sen bilirsin

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 12:11
ceza yersek nerde belli oluyo ceza yediğimiz

Nihat Kayaöz
09-08-2007, 12:15
profilinde gözükür hüseyin....ceza almadın kardeşim merak etme :D

Mehmet Erhan
09-08-2007, 12:16
bence gereksiz bir açıklama.takıma olan daha doğrusu olmayan inancın göstergesidir bu, ne kadar realist olsada.tek iş destek ve inanç başka bir şey değil.100. yıl ruhu oldukça avrupada her yıl bir şeyler yaparız çünkü bu işler kadroyla değil inançla ve ruhla oluyor. kenan önerin bir daha böyle talihsiz açıklamalar yapmamasını temenni ediyorum.

Gökhan Özsoy
09-08-2007, 12:32
yaa illa yönetim istifa yazdırcaklar bunlar..:@:@

Gökay Ortaburun
09-08-2007, 13:02
Tabi canım 3 kuruşa takım kuran rumenler S.liginde başarılı olsun, Dünyanın en büyük 6. futbol ekonomisi'nin takımları uefaya gitsin.

SOn derece şaçma bir anlayış ve gereksiz bir açıklama..

Barış Kahraman
09-08-2007, 13:11
Bir taraftar böyle bir yorum yapabilir ancak Beşiktaş yönteiminde yer alan birinin böyle bir açıklama yapması çok üzücü!! Profosyonellik dışı.. Böyle bir açıklama yapmak demek gerçek hedefini zayıf noktanı rakiplere göstermek demektir.. Bir Trabzonspor bile hersene başında şampiyonluga oynayacagız derken şampiyon olacagını kastetmiyor!! İddiasını, isteğini, arzusunu belirtiyor.. Neyse böyle kişilerin yönetimde bulunması Beşiktaş Yönetiminin güçsüzlüğünün simgesidir diye düşünüyorum..

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 13:16
yönetim istifa mı dicez yoksa napcaz alla allaa!!!

Barış Kahraman
09-08-2007, 13:36
Yönetimi istifaya çagırmak birşeyi değiştirmiyor.. Takımda iyi bir ortam oluşmuşken kulübün çalkalanması karışması takımı olumsuz etkiliyebilir.. Ancak bu yönetimi istediğimiz anlamına gelmez.. O koltukta oturacaksan hakkını vermelisin..

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 13:46
ben bu yönetimi geldi geleli zaten sevmiyorum ama bi beşiktaş muhabbeti olduğunda bi fenerli veya gsli biriyle illa ki sonuna kadar savunuyorum.. her ne kadar sevmesemde!

Serkan Aksoy
09-08-2007, 15:51
yaa en azından bu gruptan çıkmalıyız marsilyayı portoyu yen istanbulda deplasmanda yen birini yada 2 beraberlik çıkarız ya burdan 2. olarak hele bide liverpoldan puan alırsak garanti bence bi üst tur .....avrupadada büyük olmak istiyorsak özgüvenimiz olmalı artık

Barış Kahraman
09-08-2007, 15:59
özgüvenin yoksa bile sen Büyük Beşiktaş'ın yöneticisisin böyle bir açıklama yapmamam gerekir!! Çok yanlış..

Gökhan Özsoy
09-08-2007, 16:05
bir yönetici olarak bu tür bi açıklamanın futbolculara zarar verceni düşünmesi lazımdı..ama bu yönetim bugune kadar neyi düşündüde bunu düşüncek..

Bülent Girgin
09-08-2007, 16:30
eger bugün aksama kadar bu habere resmi siteden yalanlama gelmezse o zaman yorum yapacagim !!

selamlar, saat 17.05 ve resmi siteden hala yalanlama olmadigina göre sn. kenan beyin dedikleri dogru !!
bu yüzden ben bu açiklamayi anlayamiyorum!!madem eufa kupasi bizim yerimiz diye düsünüyorlardiysa neden sampiyonlar ligi için iki ön eleme maçi yaptilar?Kupa sampiyonu ve avrupadaki puanlarimizla direk olarak uefa 1. turundan devam edebilirdik mesela!!bir üst düzey yöneticinin böyle açiklama yapmasini sanssizlik olarak yorumluyorum, gerçi son zamanlarda alistik böyle açiklamalara ama bu açiklama hepsini sildi süpürdü !!ben nihata yazdigim cevapta "birazda sans isi" diye yazmistim ve bu gerçekten öyle, kim derdiki türkiye 2002 de yari finale çikacak? kim derdiki arjantin, ingiltere, italya elenecek? futbolda hersey olabilir, kim garanti verebilir manu veya inter veya chelsea veya barca, veya r.madritin bir üst tura çikacagini? belki diger gruplardan sürpriz bir takim gruptan birinci olarak çikar ve bizim rakibimiz olur, ayni dünya kupasinda oldugu gibi!! buraya kadar gelmisken böyle bir açiklama yapmanin gerçekten çok saçma oldugunu düsünüyorum !!!bu grupta takimin ilk hedefi grup 1. ligi veya 2. ligi olmali, en kötü ihtimal olarakta 3. olarak uefadan devam etmek olmalidir, artik BÜYÜK DÜSÜNMEK gerekir diye düsünüyorum !!!bir yönetici böyle derse acaba kulübün futbolculari bu açiklamayi gördükten sonra ne düsünürler???sayin k. öner açiklama yapmadan önce oturup o açiklamayi biraz düsünseydi daha iyi olurdu heralde!! ben onlarin hedeflerini bilmiyorum ama BESIKTASIMIZIN bir üst tura çikacagina inaniyorum ve diger gruplarda olacak sürprizlerlede belki yari finale bile çikariz.
herkese selamlar

Learta Sadiku
09-08-2007, 16:35
selamlar, saat 17.005 ve resmi siteden hala yalanlama olmadigina göre sn. kenan beyin dedikleri dogru !!
bu yüzden ben bu açiklamayi anlayamiyorum!!madem eufa kupasi bizim yerimiz diye düsünüyorlardiysa neden sampiyonlar ligi için iki ön eleme maçi yaptilar?Kupa sampiyonu ve avrupadaki puanlarimizla direk olarak uefa 1. turundan devam edebilirdik mesela!!bir üst düzey yöneticinin böyle açiklama yapmasini sanssizlik olarak yorumluyorum, gerçi son zamanlarda alistik böyle açiklamalara ama bu açiklama hepsini sildi süpürdü !!ben nihata yazdigim cevapta "birazda sans isi" diye yazmistim ve bu gerçekten öyle, kim derdiki türkiye 2002 de yari finale çikacak? kim derdiki arjantin, ingiltere, italya elenecek? futbolda hersey olabilir, kim garanti verebilir manu veya inter veya chelsea veya barca, veya r.madritin bir üst tura çikacagini? belki diger gruplardan sürpriz bir takim gruptan birinci olarak çikar ve bizim rakibimiz olur, ayni dünya kupasinda oldugu gibi!! buraya kadar gelmisken böyle bir açiklama yapmanin gerçekten çok saçma oldugunu düsünüyorum !!!bu grupta takimin ilk hedefi grup 1. ligi veya 2. ligi olmali, en kötü ihtimal olarakta 3. olarak uefadan devam etmek olmalidir, artik BÜYÜK DÜSÜNMEK gerekir diye düsünüyorum !!!bir yönetici böyle derse acaba kulübün futbolculari bu açiklamayi gördükten sonra ne düsünürler???sayin k. öner açiklama yapmadan önce oturup o açiklamayi biraz düsünseydi daha iyi olurdu heralde!! ben onlarin hedeflerini bilmiyorum ama BESIKTASIMIZIN bir üst tura çikacagina inaniyorum ve diger gruplarda olacak sürprizlerlede belki yari finale bile çikariz.
herkese selamlar

:bagir::bagir::bagir::bagir::bagir:

SAYGILAR...

Nihat Kayaöz
09-08-2007, 16:41
selamlar, saat 17.05 ve resmi siteden hala yalanlama olmadigina göre sn. kenan beyin dedikleri dogru !!
herkese selamlar

yüreğine sağlık abim SAYGILAR :hii::hii::hii::hii:

Hüseyin Balcı
09-08-2007, 16:53
inanmak başarmanın yarısıdır ben gönülden inanıyom oda görür üst tura çıkınca Beşiktaşın kapasitesini

Gökhan Özsoy
09-08-2007, 16:59
herkese selamlar

ellerine sağlık bülent abi gerçekten çok doğru şeyler yazmışın..:hii::hii::hii::hii::hii:

İbrahim Üstün
09-08-2007, 21:44
herkese selamlar

:ok::(h5)::(h5)::(h5):

Barış Kahraman
09-08-2007, 22:19
Ellerine sağlık Bület abi.. Katılıyorum!!

H.Hüseyin Uluçay
09-08-2007, 23:27
doğru yorum doğru tespit başka ne denir...

Gözde Gözel
09-09-2007, 19:20
kesınlıkle realıst olmak lazım asıl sızın gıbı yonetıcılerın bu kulupte ısının olmaması lazım!

YENSEN DE YENILSENDE TARAFTARIN SENLE!