Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetenekli doğdum
Elif Kaya
03-07-2008, 08:16
Kendisine Maldini'yi örnek aldığını belirten tecrübeli futbolcu "Defansta oynarken büyük hata yapmama şansınız yok" dedi.
GURUR DUYUYORUM
Bir dönem gönderilmesi bile gündeme gelen Baki, kariyeri boyunca en iyi performansı Beşiktaş'ta sergilediğini söyledi. Kulübün resmi internet sitesinde Cola Turka ile Soru- Cevap'a konuk olan tecrübeli futbolcu, "Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum" dedi.
SAĞLAM İYİ NİYETLİ
Maldini'yi örnek aldığını vurgulayan Baki, şunları söyledi: "Savunmada oynarken her an ciddi hataya açıksınız. İnanılmaz bir taraftarımız var. Onlar gibi sahaya ruhumu yansıttığım için beni seviyorlar. Yedek kalmak herkesi üzer. Ertuğrul Sağlam iyi niyetli bir hoca."
Ayşegül Alparslan
03-07-2008, 09:44
baki sen üzülme ara sıra inanılmaz hatalar yapsanda gerçekten sahada nerşeyini koyuyorsun ortaya ama istersen kendini de çok abartma ben pek öyle yetenek falan göremiyorum sende :))
Elif Kaya
03-07-2008, 10:09
peh peh peh ne yetenek ne yetenek bu adamda futbolcu yeteneği yok ama gündeme gelmek için yetenekli birisi
Mehmet Erhan
03-07-2008, 10:23
yetenek yok bunu herkes söylüyor ve kabul ediyor ama bazılarından fazla hırs ve istek var...bu kadar haksızlık etmeyin bakiye...
Kartal Şahin
03-07-2008, 10:30
Hakszılık eden yok fakat gerçekler bazen acı oluyorlar.Baki biraz yetenek yoksunu bir insan kendini ne kadar zorlarsa zorlasın olmuyor işte...
Şule Artarlar
03-07-2008, 10:30
Baki yeteneksiz olabilir tamam ama yazık ya çok hırslı oynuyo genede adamın elinden bişey gelmiyo adam oynarken öle kaptırıyo ki keşke oda herkesin tamamdır denildigi kişi olsa ama....
Kartal Şahin
03-07-2008, 10:33
Baki yeteneksiz olabilir tamam ama yazık ya çok hırslı oynuyo genede adamın elinden bişey gelmiyo adam oynarken öle kaptırıyo ki keşke oda herkesin tamamdır denildigi kişi olsa ama....
Ah bide olsa ama beceremio problemli sanki biraz ama madem bu bizim oyuncumuz destek olmaktan başka bi şansımız yok...
Nihal Aslan
03-07-2008, 14:06
ben sevıorum bakıyı ya ölüme kosuo hıc dınlemıo adamların ustune cıkıo orasını burasını sakatlıycak ya hıc bakmıo hep devam gerı vıtes yok hıc bravo mercımek ben senı sevıorum :D
Barış Kahraman
03-07-2008, 14:07
maldini değilde stama çok benzio gerek kazmalıgı gerek topa girişi gerekse kel kafası..
Mehmet Erhan
03-07-2008, 14:10
maldini değilde stama çok benzio gerek kazmalıgı gerek topa girişi gerekse kel kafası..
kazma dediğin stamın oynadığı takımlar ajax,lazio,manchester united,milan gibi dünya devleri dikkatini çekerim... :)
Barış Kahraman
03-07-2008, 14:16
alpay servet bunlarda kazma.. kazmalık bir defans stilidir :) hiç teknik yok o bakımdan dedim..
Mehmet Erhan
03-07-2008, 14:23
alpay servet bunlarda kazma.. kazmalık bir defans stilidir :) hiç teknik yok o bakımdan dedim..
senin bahsettiğin kazmalık sadece Türkiye'deki defans oyuncuları için geçerli sanırım...zira ben avrupadaki maçlarda istisnalar dışında hiç kazma defans oyuncularına rastlamıyorum...ve hatta çoğu da topu oyuna geriden rahatça sokabilen tipte adamlar...
Nihal Aslan
03-07-2008, 15:28
bakiye laf yok o benım alpayım..:D
Yavuz Uğurlu
03-07-2008, 15:49
kimi kazma görmek isterseniz kazmadır..adama nasıl baktığın önemli burda...mesela herkes bakiye bişi diyo,madem o kdar kazma neden nerdeyse her maça ilk 11 de çıkıyo..kazma ve bişeye yaramayan bi adam olsa tutmazlardı ve ilk 11de çıkmazdı maçlara..biraz genel bakalım olaylara ve kişisel yargılayıp kend kafamızda infaz etmeyelim adamları..nacizane fikrimdir..
Sercan Kandemir
03-07-2008, 17:33
genelde savunma oyuncularin pek teknige sahibi yoktur. Baki hata yapiyor tamam kabul etdik bunu ama herkez yapiyor. Nasil anlatsam sanki bakiyi bir kangal köpegi kovaliyor gibi hareketler ediyor:-) ama vallah sunu kabul edin ne zaman hata yaparsada yine ayaga kalkiyor ve savasmaya devam ediyor.Keske takimin tüm oyunculari baki gibi yürekle oynasa bizi kim tutarki? resmen adamin icine girip bitiriyor ya :-)
Arda Hatipoğlu
03-07-2008, 21:51
büyük yetenek baki mercimek(:
Ezel Özsipici
03-07-2008, 21:53
türk futbolunun Bir numarasııı :bö::ama:aman ne yetenk ne yenetk...:doh::bö:
Sercan Kandemir
03-08-2008, 13:45
türk futbolunun Bir numarasııı :bö::ama:aman ne yetenk ne yenetk...:doh::bö:
niye dalgali gecer gibi yaziyorsun? Belki kendine bir cizgi cizmis yetenek oldugunu düsünmüs maldini gibileri örnek almis neden dalga geciyorsunuz anlamiyorum ya. Sonucta o da kalbten besiktasli ve bizim futbolcumuz
Ezel Özsipici
03-08-2008, 13:58
niye dalgali gecer gibi yaziyorsun? Belki kendine bir cizgi cizmis yetenek oldugunu düsünmüs maldini gibileri örnek almis neden dalga geciyorsunuz anlamiyorum ya. Sonucta o da kalbten besiktasli ve bizim futbolcumuz
tamam da kaç senedir beşiktasta ya defans bu kdar kötüyken sırf hırslı diye tahammül mü edicez Beşiktaslılıgına sözüm yok!!belkide bize böyle futbolcular lazım ama sampiyonluga gidyoruz dün onun yaptıgı bir hata ya bizi liderlikten etseydi bizi bu kadar üzmeye ağlatmaya hakkı varmıydı ya gs macı ya hakan o golü atsaydı ya rüştü heeycn yapıp olamasaydı topu!!beşiktaslılıgına güvenim var Helal olsun ama dün eğer hakem penaltıyı vvermemişken gol atamsaydık baki su anda hakemden sonra gündemi oluştururdu!
Sercan Kandemir
03-08-2008, 14:15
tamam da kaç senedir beşiktasta ya defans bu kdar kötüyken sırf hırslı diye tahammül mü edicez Beşiktaslılıgına sözüm yok!!belkide bize böyle futbolcular lazım ama sampiyonluga gidyoruz dün onun yaptıgı bir hata ya bizi liderlikten etseydi bizi bu kadar üzmeye ağlatmaya hakkı varmıydı ya gs macı ya hakan o golü atsaydı ya rüştü heeycn yapıp olamasaydı topu!!beşiktaslılıgına güvenim var Helal olsun ama dün eğer hakem penaltıyı vvermemişken gol atamsaydık baki su anda hakemden sonra gündemi oluştururdu!
tamam belki baki askim cok büyüktür, ama gecen söyledigim gibi bu defans problemi baki gelmeden öncede vardi, söyle anlatiyim: Öbür futbolcular hata yaparsa altdan alip olur böyle seyler gibisi diyorsunuz. peki tanidigmiz bakihatalari görürsek cildiriyorsunuz ve tüm sucu bakiden kesiyorsunuz
Baki hata yapiyor tamam bunu kabul etdik, ama mantikli düsünerek öbür futbolcularimiza bakmamiz lagzim....
Savaş Aygün
03-08-2008, 20:01
baki yetenekli doğduysa ben insanüstü bi futbolcu olurdum heralde oynasaydım :)
gençler maçında gene kendini ispatladı :)
Volkan Kaya
03-09-2008, 10:39
bakı ye laf yok:D yeteneksızlık abıdesı kendısı ama yuregı yeter onun acaba yetmesmı:? ne bılım kafam karsıtı bakı ıcın solenıcek hıc bısey yok:D oglu olana kadar en ıyısı o:D
Ezel Özsipici
03-09-2008, 14:03
bakı ye laf yok:D yeteneksızlık abıdesı kendısı ama yuregı yeter onun acaba yetmesmı:? ne bılım kafam karsıtı bakı ıcın solenıcek hıc bısey yok:D oglu olana kadar en ıyısı o:D
ya taamam yüreği yeter ama bir kere ya bir kere beşitaşLı Bir futbolcuya asist yapsın ölür mü:D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.