Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldızların sonu! / 02.01.08
Hasret Ergül
01-02-2008, 10:15
Yine yanlış, yine eksik transfer. Yanlış şudur: Birinci bölgede savunmaya nefes aldıran, ikinci bölgede hem rakip hücumu engelleyen, hem Beşiktaş'ın hücumuna katkı yapan Koray'ın takasla Manisa'ya verilmesi affedilmez yanlıştır. Koray'ın kıymeti, Cisse oynamadığında anlaşılacaktır... Eksik transfer şudur: Beşiktaş'ın aradığı hücumda hava toplarına da hakim olacak "pivot" santrfordu... Alınan Holosko hızlı, hırslı biraz da hırçın, yıpratıcı golcü ama hava toplarında etkisiz, alan açan, boş alanlara kaçan kontrataklarda etkili, Higuain'in güçlüsü bir forvet. Sürekli "hücum" oynayan Beşiktaş'ın oyun yapısına ters! Kapanan savunmaları çözen, keyif veren "özel" yeteneği yok... Allah vergisi özel yetenekler, doğuştan olur Bunun en büyük örneklerinin başında Sergen Yalçın gelir. Sergen, futbolu ikinci plana ittiği için, sonunda Avrupa yerine İkinci Lig'de oynayan Eskişehirspor'u tercih etti! Allah'ın doğuştan yetenek bahşettiği bir başka Beşiktaşlı, İbrahim Akın... Ama onun önceliği de özel yaşamı ve Sergen abisinden kaptığı at yarışları tutkusuydu!
Alınması gereken ders
Futbola bir türlü "öncelik" tanımadı. Ve sonunda o da kapının önüne konularak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a satıldı. İbo, güçlü fiziği ve süratiyle rahat rakip eksiltebildiği gibi kaleye her noktadan sert şutlar atabiliyor. Şutlarının isabetsizliği İbo'yu bir dolu golden ve Beşiktaş'tan etti. Şutların "karavana" olması antrenmanlarda İbo'nun "şut çalışmaları" yapmadığını, dahası "yaptırılmadığını" göstermektedir... İbo'yu kazanamayan Sağlam, "sisteme uymuyorlar" gerekçesiyle beğenip aldığı Diatta ile Higuain'i de göndermeye çalışıyor! Yaşananlardan alınacak ders şudur: 1- Yıldızlar, yeteneklerinin kıymetini bilmeli, korunmalı. 2- Transfer yanlışlarıyla istikrar sağlanmaz!
Osman ASLAN
Ayşegül Alparslan
01-02-2008, 10:22
doğru söze ne denirki :(
Utku Altıncık
01-02-2008, 10:28
saçmalamışşş korayda koray kurtuluş oynar yerine işte sorun olursa ....ibrahim akını ne rıza ne tigana nede ertuğrul gibi teknik adamlar yaralanmadı ..bu aralarındaki ..kişisel sorun değil adam uyum sağlayamıyor işte zorlamı 4yıl oldu yaa.....
holoskoya gelince kimse kusura bakmasın dünya starı almıyosun herşeyi yapabilecek yok hav hakimiyeti iyi değil..yok inciği cıncığı...iyi futbolcu holosko yapar bişiler hava hakimiyetinide bobo yapsın
Mehmet Erhan
01-02-2008, 10:31
saçmalamışşş korayda koray kurtuluş oynar yerine işte sorun olursa ....ibrahim akını ne rıza ne tigana nede ertuğrul gibi teknik adamlar yaralanmadı ..bu aralarındaki ..kişisel sorun değil adam uyum sağlayamıyor işte zorlamı 4yıl oldu yaa.....
holoskoya gelince kimse kusura bakmasın dünya starı almıyosun herşeyi yapabilecek yok hav hakimiyeti iyi değil..yok inciği cıncığı...iyi futbolcu holosko yapar bişiler hava hakimiyetinide bobo yapsın
koray bu takımın 3.kaptanıdır ve hem stoper hem libero hemde ön libero oynayabiliyor...serdar kurtuluşla kıyaslanmamalı...holosko ise youlanın beyaz versiyonu...bence carew tarzı bi golcü gerekliydi bize...umarım benim söylediklerim doğru çıkmazda yanılan ben olurum...
Utku Altıncık
01-02-2008, 11:34
youla kontra atak ta top oynuyor bu sıkışan topu 20 metrede rahat oynar yani youla 60 metrelik adam büyük takımlara karşı küçük takımlarda oynar holosko öyle değil bence tabii...kaptanlardan bahsetmişkenn...ali giti bu kulüpten..sergeni...istemediler..tayfurda gittii..3. kaptanınımı düşünecekler hayret birşey yaa
Mehmet Erhan
01-02-2008, 11:45
youla kontra atak ta top oynuyor bu sıkışan topu 20 metrede rahat oynar yani youla 60 metrelik adam büyük takımlara karşı küçük takımlarda oynar holosko öyle değil bence tabii...kaptanlardan bahsetmişkenn...ali giti bu kulüpten..sergeni...istemediler..tayfurda gittii..3. kaptanınımı düşünecekler hayret birşey yaa
vefasızlık konularına girecek olsak burda site çöker yazmaktan...konumuz bu değil...neyse inşallah sen doğrusundur diyelim uzamasın...ama ısrar ediyorum,holosko aradığımız golcü değil...heleki bobo ve hıguain varken...bekleyip göreceğiz bakalım bundan sonra...
Utku Altıncık
01-02-2008, 12:32
beeşiktaşta her oynayan futbolcu beşiktaş formasının farkına varsa söz konusu olmaz bence....ben vefasızlığa çekmedim konuyu kaptandı demşsin bende kimler geldi gitiye getirmeye çalıştım yazıyı neyse cegart gelse iyi olurdu tabiyki yada lampart
Mehmet Erhan
01-02-2008, 12:38
beeşiktaşta her oynayan futbolcu beşiktaş formasının farkına varsa söz konusu olmaz bence....ben vefasızlığa çekmedim konuyu kaptandı demşsin bende kimler geldi gitiye getirmeye çalıştım yazıyı neyse cegart gelse iyi olurdu tabiyki yada lampart
cegart? gerrard demek istedin sanırım...lampard ve gerrardın kramponu gelmez Beşiktaş'a...:D
Utku Altıncık
01-02-2008, 12:49
yanii gelmez tabii ....onu demek istiyorum kızmamak lazım holoskoya çok iyi değil tabii ama en azından dışarıdan gelecek futbolcu çok kaliteli olsun ...ben basına kızıyorum diğer isim vermeye gerek yok oynatmadığı adamlara 30 milyon doların üstünde para verdiler kimse çıkıp demiyor bu adam oynamıyor ...niye bu kadar para verdiniz diye ..çok yükleniyorlar beşiktaşa oan anlam veremiyorum..hata olsa biz zaten herşeyin farkındayız dile getiriyoruz tepkiyi olan olmuşş..hayırlı olun transfer
Barış Aygün
01-02-2008, 13:14
elınde hıguaın gıbı ılerıde dunyanın konusacagı bır dam var onu oynatamadın...ve gonderılıyor ustelık 3 mac bıle oynamadı...oynadıgı lıverpool ve sıvas maclarında kalıtesını ortaya koydu daha hala neden bu adamı yollamaya calısıyorunuz mantıksız yanı....dıatta hem yaslı hemde bıze uygun degıl ılrı oynama bı gırısım yok adamda kalelerı sasırıyor bence :( hıguaın kalmalı pısman olacagız...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.