PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetimden TEpki

Hasret Ergül
11-03-2007, 23:27
"Arzuman ve Keçeci bırakmalı"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Affan Keçeci istifa etmeli, İsmet Arzuman hakemliği bırakmalı" dedi.

Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu, genel menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının ardından basına açıklama yapan Başkan Demirören, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin istifa etmesi gerektiğini, İsmet Arzuman'ın da hakemliği bırakması gerektiğini söyledi. Demirören şöyle konuştu:

"Beşiktaş başkanı olarak futbolcularımla, taraftarımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Ama Beşiktaş'ın haklarını savunamayan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci istifa etmeli. Siyah beyazlı takımın delegesi olan Keçeci'nin hemen görevi bırakması lazım. Hakem İsmet Arzuman'ın da düdüğünü bırakması lazım. Beşiktaş takımı olarak Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkacağız. Taraftarlarımız da o maça gelmesin. Gerekirse sponsorlarımız da bizden desteğini çeksin. Eğer Affan Keçeci ve İsmet Arzuman görevlerini bırakmazlarsa, milli maç arasından sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Gerekirse sezon sonuna kadar PAF takım ile çıkarız."

2004'te göreve geldiğinde, Türkiye'de iki büyük takımla lig yaratılmaya çalışıldığını dile getirdiğini hatırlatan Demirören, "Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Biz ne kadar büyüğüz ki, bizi sahada değil sahadışı oyunlarıyla yeniyorlar. Fenerbahçe'nin maç öncesi yaptığı açıklamalar bu kulübün her zaman yaptığı bir taktik. Hakemi etki altına aldılar" dedi.

Kaynak : DHA

Hasret Ergül
11-03-2007, 23:28
Levent Erdoğan isyan etti
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Fenerbahçe maçında yine büyük hakem hataları yaşadıklarından yakınarak, ''Bu sezon üst üste gelen hatalar karşısında artık yapacak bir şeyimiz yok. Bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkmak durumunda kalacağız'' dedi.

Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon hakem hataları nedeniyle 11 puan kaybettiklerini öne sürerek, ''Derdimizi sezon başından beri anlatmaya çalışıyoruz. Konuşuyoruz, ceza alıyoruz. Haklılığımızı kime anlatacağız? Lig başladığından beri her hafta hakem skandalı yaşıyoruz. Hakemlerin Beşiktaş'a karşı bu davranışlarını şiddetle protesto ediyorum. Artık yapacak bir şeyimiz kalmadı. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun alacağı kararla bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkacağız'' şeklinde konuştu.

''Artık üzerimizde fazla oyunlar oynanmasın'' diyen Erdoğan, bundan sonra en azından derbi maçlara yabancı hakemler getirilmesini istediklerini ifade etti.
Fenerbahçe derbisinde verilmeyen golün maçı katlettiğini belirten Erdoğan, ''Gol atılıyor, zaman geçtikten sonra bu gol iptal ediliyor. Ayrıca atılan gol öncesi faul de yoktur. O pozisyona yazıktır'' dedi.

-FENERBAHÇE YÖNETİMİNE TEPKİ-

Fenerbahçe yöneticilerinin her zaman olduğu gibi maç öncesi hakemi tesir altına aldığını kaydeden Erdoğan, ''Fenerbahçe büyük kulüp böyle hakem oyunlarına ihtiyacı yok. Ama yöneticilerinin böyle oyunlara ihtiyacı var. Fenerbahçe yöneticileri, bilinçli bir şekilde, acizliklerini beyan ederek, maç öncesi verdikleri beyanatlarla hakemleri etki altına almıştır'' şeklinde konuştu. Fenerbahçe yöneticilerinin geçen sezon da aynı şeyleri yaptığını savunan Erdoğan, şunları söyledi:

''Hakemi, geçen sezonki bedava şampiyonlukları gibi tesir altına almışlar. Geçen sezon hakemlere yüklendikleri şekilde, bu sene de şampiyonluğa götürmeye hedeflenmişlerdir. Fenerbahçe büyük bir takımdır, hakem oyunlarına ihtiyacı yoktur. Fakat ne yazık ki yöneticileri bu ihtiyacı duymaktadırlar. Türk futbolu adına manevi anlamda cinayetler işlenmektedir.''

Gökhan Özsoy
11-03-2007, 23:37
allahım maçtan önce konuştular ismet beşiktaşı gecen yıl kupa şampiyonu yaptı diye..
bu maçıda eziklere verdiler..çok konuşan kazanıyo..

Utku Öz
11-03-2007, 23:40
ezikler istemediler istemediler küçük beyinli hakemimiz etki altında kalınca olacağı buydu...

Gökhan Özsoy
11-03-2007, 23:42
fifa listesiden çıkarılmış bir hakemin böle dünyanın tansiyonu en yüksek maçlarından olan bir maça verilmesi hangi akla hizmettir yaa:@
bu adamın fifa kokartı alındıysa yetersiz olduğu için alınmıştır..

Hasret Ergül
11-03-2007, 23:47
Sizin gibi yönetimin içine tüküreyim...
Hani derlerya.. Eşşek olunca semer vuran çok olur diye... Sİzin yanlışlarınızı biz çekiyoruz... Değse bari size...

Aylin Şengül
11-04-2007, 00:40
2 düşünüp 1 konuşmak; çok düşünüp bir yapmak gerekir...
Gerçekten Beşiktaşlı olan herkesin sesini yükseltip bu adamları kovması gerekiyor Beşiktaş'tan, yoksa iyice dibe vurucaz.

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 00:40
adamlar yüzsz aylin ne yapsak gitmiyolar adamlar.:@:@

Aylin Şengül
11-04-2007, 00:44
adamlar yüzsz aylin ne yapsak gitmiyolar adamlar.:@:@

valla ha öyle ama yeter yaaa sinir kalmadı artık...

Aylin Şengül
11-04-2007, 01:52
Evet, hakemler sezon başından beri iyi değil. Penaltı kazanmamız için kurşunlanmasımı gerekiyor futbolcumuzun.
Ama Beşiktaş da pek farklı bir durumda değil.
Ankaraspor maçında verilmeyen golleri, Galatasaray maçında uydurma korner+uydurma penaltı, Trabzon maçında Rüştü'nün atılışı... Bence bu sezon federasyon bariz bir şekilde Galatasaray'ı destekliyor....
bir de üsütüne çok ama boş konuşan yönetim eklenince tam bir fiyasko...

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 01:56
aylin federasyonun kimi desteklediğini bilmiyorum ama hiçbir zaman bizi desteklemediği kesin..şampiyonluk yarışına her sezon 17 takımla başlanıyo bana göre artık ben böle düşünüyorum..iyi niyet iyi niyet ne hale düşürüldük..
tüm bunları yapan federasyonun üzerine bide yönetimimiz gelince fiyasko yaşamamak imkansız..

Aylin Şengül
11-04-2007, 02:01
aylin federasyonun kimi desteklediğini bilmiyorum ama hiçbir zaman bizi desteklemediği kesin..şampiyonluk yarışına her sezon 17 takımla başlanıyo bana göre artık ben böle düşünüyorum..iyi niyet iyi niyet ne hale düşürüldük..
tüm bunları yapan federasyonun üzerine bide yönetimimiz gelince fiyasko yaşamamak imkansız..

evt haklısın ama bu akşam artık sinirler iyicene taştı..
bu yönetimin adam olacağı yok bari boşboş konuşup laf ebeliği yapmasın ben buna sinirleniyorum...
bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor. maç öncesi farklı konuşuyorlar maç sonrası sanki iki saat önce konuşan onlar değilmişte başkaları konuşmuş gibi bambaşka şeyler söylüyorlar yeter artık!!!!!!.......

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 02:04
kimbilir yarın sabah neler yumurtlıycaklar..dediklerini kaale almamak lazım bunların..

Barış Kahraman
11-04-2007, 03:18
yönetim federsyon mhk alayınız istifa edin!!

Hüseyin Balcı
11-04-2007, 08:52
pafda neymiş yiyim şampiyonluğu avrupa kupalarını şampiyonlar ligini çek takımı ligden komple bırak onları kurdukları kokuşmuş düzenle baş başa adamsan bunu yaqp başkanım o zaman hakkım helal sana ! varsın çekildik diye 1. lige düşürsünler bizi görsünler duruşu kaliteyi sevdayı bıraksınlar armamızla formamızla şerefimizle hakkımızla taraftarımızla baş başa bizi başka bişey istemiyorum...kukla olmak istemiyorum lig tv ye ve zihniyetine prim yaptırmak istemiyorum çekin pis ellerinizi yakamızdan kırılır yoksa o eller en azından kırmak için ben ve benim gibi düşünenler elinden geleni yapar...

Volkan Kaya
11-04-2007, 11:51
lıgden cekılmek deılde paf la cıkmak bence ıse yarar tepkımızı bı sekılde koymalıyız konusanın 3 ay ceza aldıgı bı ortamda (sadece bıızımkılere) bundan baska bı caremız kalmadı bence de haftaya paf takımla maca cıkalım we taraftarda kufursuz bı sekılde (kufur olursa ınanılmas bı ceza werırler) mac boyunca sadece federasyona tepkısını koysun yoksa bu ıs boyle gıtmez.renklerını artık bu kadar barız bı sekılde gostermekten cekınmez oldular