PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zor Bir Gruba Düştük

Mehmet Erhan
07-08-2008, 17:32
Basketbolda, Erkekler Avrupa Kupası'nda bugün yapılan kura çekimi sonucunda Rusya'nın BC Khimki, İtalya'nın Orlandina Basket ve 2. ön eleme turundan gelecek bir takımla aynı grupta yer alan Beşiktaş Cola Turka'nın genel menajeri Burak Bıyıktay, zor bir gruba düştüklerini söyledi.

Burak Bıyıktay, yaptığı açıklamada bu sezon Avrupa Kupası'nda değişik bir sistem uygulandığını belirterek, ''Zor bir gruptayız ama ilk 2'ye girip turu geçmek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Geçen yıl son 8 takım arasına kaldıklarını hatırlatan Bıyıktay, ''Bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak amacındayız'' dedi.

Nuray Kurt
07-08-2008, 18:34
güzel açıklama yapmış ama bildigim kadarıyla elde ne oyuncu ne de bir koç var.ben mi yanlış biliyorum acaba?hangi kadroyla geçen yıl ki başarıyı tekrarlıycak?bu söylediklerine kendileri de inanıyor mu?gerçekten merak ediyorum

Bülent Girgin
07-08-2008, 18:51
güzel açıklama yapmış ama bildigim kadarıyla elde ne oyuncu ne de bir koç var.ben mi yanlış biliyorum acaba?hangi kadroyla geçen yıl ki başarıyı tekrarlıycak?bu söylediklerine kendileri de inanıyor mu?gerçekten merak ediyorum

koçumuz var :D bugün açikladilar resmi sitede , Beşiktaş'ta Hakan Demir dönemi diyerekten :D

Nuray Kurt
07-08-2008, 19:17
hayırlı olsun.umarım vizyonu geniş bir koçtur.her ne kadar ergin ataman'ın yerini dolduramasa da.ama sanki bana öylesine takımın başına getirilmiş biri gibi geldi.umarım ben yanılırım.

Bülent Girgin
07-08-2008, 19:20
hayırlı olsun.umarım vizyonu geniş bir koçtur.her ne kadar ergin ataman'ın yerini dolduramasa da.ama sanki bana öylesine takımın başına getirilmiş biri gibi geldi.umarım ben yanılırım.

vizyonu çok genismis :D ertugruldan dahada genis :D bu sene ligden düsmeyelimde alinacak bütün sonuçlara simdiden raziyim ben !

Nuray Kurt
07-08-2008, 19:28
terlikli bir oyuncu da bu takıma lazım desenize.offf ya zor bir sezon daha bizi bekliyor.