PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zor Da Olsa Başaracağiz

H.Hüseyin Uluçay
10-14-2007, 09:15
http://www.ajansspor.com/resim/terim_basin1.jpg
Moldova ile 1-1 berabere kaldığımız maç sonrası açıklama yapan teknik direktör Fatih Terim, hesap etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirtti. Yunanistan maçına da değinen Terim, Ali Sami Yen'de bir çok zaferi olduğunun altını çizerek, "Zor olsa da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Terim: "Avantajlarımızı yitiriyoruz maalesef. Ender görülecek bir gol yedik.Böyle gollerle 1-0 geriye düşmek kolay değil. Sonra oyunun hakimi bizdik. İlk yarı beraberliği bulamadık. İlk yarı beraberliği bulmak başka 60'larda bulmak başka. Yarış devam ediyor ve amansız devam ediyor. Yunanistan da önde. Artık kendi aramızda maçlar var ve sonucu aramızdaki maçlar tayin edecek. Kolay dediğimiz maçlar kolay değil. Ben çocuklarıma güveniyorum. Zor dediğimiz maçlar bizim için daha rahat oluyor.
İnşallah Yunanistan'ı da evimizde yeneceğiz sonra da Norveç'e bakacağız. Yunanistan bize gelecek sonra en son Malta var. 25'i garanti gibi ama hiçbir şey belli olmaz. Bu golü net göremedik zaten olması da normal değil. Kampa geri dönünce bakacağız. Normalde uzun gelirse kalecimiz çıkar ama olsu Türk Milli Takımı bunun altından kalkar. Kritik anlarda morali ve skoru lehimize alacağımız anlarda goller kaçırdık. Sonuç olarak 1-1 berabere kaldık. Şimdi, Yunanistan maçını kazandığımız zaman Norveç'a avantajlı gideceğiz. Hesap etmediğimiz puanlar kaybetmemize rağmen hala tabeleda ikinciyiz.
Ben zor olsa da başaracağımıza inanıyorum. Yunanistan ile yapılan maçlar zaten özel maçlar. Yunanistan da garantilemediği için en az bir puan alarak bizi kendisinden uzaklaştırmak ister. Benim Ali Sami Yen'de de başka yerlerde de bir çok zaferim var. Türk ulusunun heryerde zaferleri var. Ali Sami Yen'de bizi yalnız bırakmayın. İhtiyacımız var.
Asker selamı çolcukların içinden geldi. Herkesin bir duruşu vardır. Bizimkiler de böyle bir karar verdi. Bizim kültürümüzde hazırolda durmak vardı ve bence çok da hoş durdu"

BASIN TOPLANTISI
Terim, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, son dönemlerde çok tuhaf goller yediklerini ifade ederek, ''Bu maçta da kendi kendimize yediğimiz golden sonra oyuncularımın morali bozuldu. Hiç beklemediğimiz bir gol oldu. Çok garip bir gol yedik. 1 metreden, 2 metreden yakaladığımız pozisyonlarda golü bulamadık ve sahadan beraberlikle ayrıldık'' dedi.

Fatih Terim, grupta şu anda 2. sırada bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:
''Yunanistan 22, biz 18, Norveç'te 17 puanda. Birbirlerimizle maçlar yapacağız. 3 günde Yunanistan maçına en iyi şekilde hazırlanmak için ne gerekirse yapacağız. Benim üzüntüm Norveç ile başa baş oynayan, Yunanistan'a 4 gol atan bu takımın, Malta ve Moldova'ya karşı 4 puan kaybetmesi. Yunanistan, kendi sahamızda oynayacağımız maçta kaybetmemek için her şeyi yapacaktır. O yüzden bu maç daha kritik oldu. Yunanistan maçını kaybetmememiz lazım. Şuanda bir kriz ortamı varmış gibi görünüyor ama biz 18 puanla 2. durumdayız. Yunanistan maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.''

Terim, Moldovalı bir gazetecinin, ''Bu akşam Hakan Şükür neden yoktu?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Tercihimizi diğer santraforlardan yana kullandık. Eğer zorunlu olarak kaleci değişikliği olmasaydı Hakan Şükür'de girebilirdi oyuna. Malta maçında 30'uncu dakikada Arda ve Sabri'yi sakatlık nedeniyle kaybettik. Bu maçta 18. dakikada Hakan Arıkan'ı değiştirmek zorunda kaldık'' yanıtını verdi.
(A) Milli Takım kafilesi Moldova maçının ardından özel uçakla İstanbul'a hareket etti. (Ajansspor)

Hasret Ergül
10-14-2007, 19:59
pardon_?

ben hiç inanmıyorum Sayın TERİM başaracağınıza...

Bülent Girgin
10-14-2007, 20:27
istifa etmedimi bu herif daha ? :D :D :D

Barış Kahraman
10-14-2007, 20:58
Türk futbolunun baş tacı yapıldı adam.. Geçmişteki o çirkef futbolu hakeme tükürmeleri unutuldu Türk futbolunun adeta kurucusu gibi gösterildi!! Şimdi çıkıpta bir kişi demiyor Terim istifa etsin Terim yönetemiyor bu takımı diye.. Bu adam Türk futboluna yakışmıyor!!

Volkan Kaya
10-14-2007, 22:09
hala umut dagıtmaya dewam edıo sankı umut bıraktı turk halkında
hesapta sehıtlerımız ıcın kazanıcaktık
her puan kaybı ıcın bahanesı war.bu serefsız cırkef herıf yusunden ersun yanalın basını yaktılar
dunya kupasına da katılcaktık hesapta noldu tw den ısledık we tahmınım euro 2008ı de tw den ıslıcess bu gıdısle
we kahpe basın hala bu adam hakkında olumsuz konusmaktan cekınıyor..yazık cok yazık