ATAM.. Kurduğun Türkiye Cumhuriyeti şu anda ne halde görmeni istemezdik üzülürdün çok üzülürdün hemde..Heryer parsellenmiş durumda en yakın örnek bugunki olan olay bazıları demokrasiyi bahane ederek parçalamaya çalışıyor bu devleti bakıyorsun türbana demokrasi var ama bir hristiyan bir musevi hatta bir ateist hor görülüyor akılları sıra bu ülkede demokrasi var.Türban siyasi simge oluyor ve herkez paranın olduğu yerde rantın oldugu yerde türbanını takıyor başörtüsüne hiç birimiz karşı değiliz ama türban cok farklı..
Senin kurduğun TBMM de senin kurdugun üniversitelerden birine bile bugun türbanla girilmiş ve izin verilmiş böyle bir duruma unutmayın arkadaşlar bugun üniversitede yasağı kaldıran yarın türbanıyla girmek istiyeceği tek bir yer olucak tek bir yer kalıcak oda Türk Silahlı Kuvvetleri durum vahim gelip geçici şeyler değil bunlar hepimiz gözümüzü açmalıyız.Ben sadece bu 2 örneği bile yeterli bulduğum için Atamızın görmesini istemezdim bizden daha çok üzülürdü.Başımızdaki insanların evlerinde abi abla dedikleri evlerde atatürk posterlerine basılmadan geçirtmiyolardı zamanında şimdi bu insanlar başımızda olduğu için görmemesini tercih ederdim Türkiye halkına kızmaması için.
Not:Fazla siyasi olduğunu düşünmediğim için yazdım siline bilir post istenilirse tartışma cıkarmak istiyenlerde özel mesajla tartışa bilir bu topici kirletmiyelim.