Günümüzdeki yaygın zaman geçirme sitelerinden biridir sözlük siteleri, feysbukla kıyaslanamaz belki ama yinede vakit buldukça uğranır..
Bir web sözlüğünde Ağustos 2010 tarihinde yazmış olduğum yazıyı kısmen kopyalıyorum..
———————————
A Milli Futbol takımına çağırılan oyuncuların sürekli yanlış ve taraflı seçimi sonucunda ortaya çıkan durumdur. Fatih Terim’le başlayan taraflı takım seçimi devam etmektedir. Öyle sağlam bir lobi kurulmuşki yeni teknik direktörün gelmesine rağmen hatalar zinciri yardımcıları tarafından devam ettirilmekte.
Ali Güneş Fener’den Beşiktaş’a geldikten sonra altın çağını yaşadı ancak Milli Takıma çağrılmadı.. ve bunu şöyle açıkladı, “ben Fenerbahçe’de oynarken yedek kulübesinde oturuyordum ancak yine milli takımdaydım, şuan Beşiktaş’ta mükemmel bir çıkıştayım ama çağırılmıyorum”, şimdi daha iyi anlıyorum Beşiktaş’a uygulanan ambargoyu..
Bitmedi dahası var..
Beşiktaş’ın mükemmel üçlüsü Metin-Ali-Feyyaz, unutulmaz futbolcusu Sergen Yalçın, şuan takımda oynayan İbrahim Toraman, Baba Hakkı, Voleci Şeref, İtalya’ya transfer olan Şükrü Gülesin, 16 yılda 494 lig maçına çıkan Rıza Çalımbay, Şifo Mehmet, Ertuğrul Sağlam vs.. daha yüzlerce oyuncu sayabilirim Türk futboluna damga vurmuş ancak Beşiktaşlı olmanın onuru yüzünden ulusal takımda oynayamamış ya da çok az oynamış..
ee bir de tarihte de bunların örnekleri var, zamanında siyahi oldukları için Milli Takıma çağırılmayan Türkler var! Türk diyorum çünkü onlar Mehmet Aurelio gibi sonradan Türk olmuş insanlar değil!. hatta içlerinden bir tanesi Türk Silahlı Kuvvetlerinde subaydı! gerçi bu futbolcuların çoğununda beşiktaşlı olması başka bir olay. işte buyrun;
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=6014703
işte bunlardan dolayı Türkiye A Milli Futbol Takımını desteklemiyorum!. alt kategorileri incelemedim belki onlarda da vardır böyle olaylar! kim bilir!
———————————
Ve son olarak Güney Kore maç kadrosu.. Gel de şimdi A Milli Takımı destekle..
Aman ben almiyim..
Barış Kahraman..