Herşey dün akşam Facebook'ta paylaşılan bir haberle başladı.. Beşiktaş'ın sevilen kaptanı İbrahim Üzülmez'in gönderildiği yazıyordu.. Tabi inanmadım, inanmak istemedim.. Hem nasıl inanayım ki? Daha önce de Deli İbo için bir çok şaka niyetli haber paylaşılmamışmıydı? Bu da onlardan biridir sandım.. Ama bu sefer gerçekti.. Kaptanımız İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi feshedilmişti!
Bu nasıl bir suçtur ki İbrahim Üzülmez tek başına işlemiştir! Bu nasıl bir adalettir ki fatura sadece İbrahim Üzülmez'e kesilmiştir! Sözde disiplini sağlamak amacıyla yapılan bu vefasızlık asla unutulmayacaktır! Zaten Schuster gibi bir adamdan disiplin ve adalet beklemekte çok büyük bir ahmaklıktır!.
Peki şimdi? Kendini Beşiktaşlı sanan İbrahim Üzülmez'in gönderilmesine sevinenlere mi? Yoksa kaptanı bu şekilde gönderen yönetime mi kızalım?
Yönetimi es geçtim zaten!. Kulüp borç batağında.. Gelecekteki 20 yılımızın geliri bile harcanmış durumda.. Bir kaç kişi harici yönetimde çalışan yok!. O zaman bu gidişe sevinen çakma Beşiktaşlılara kızalım!.
Bir teşekkürü çok gören! 11 yıl boyunca aralıksız Beşiktaş formasını taşıyan kaptanımıza olan vefamızı es geçen! Yapılan bu ayıbı alkışlayan taraftara kızalım!
Ve "haksız" olan kaptan İbrahim Üzülmez'e kızalım...
Forma giydiğin 11 sene boyuca 8 teknik direktör değişti ancak sen hiç pes etmediğin için haksızsın deli!.
Daum, Lucescu, Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli, Schuter'in seni kesemediği için haksızsın!.
Nihat Kahveci gibi 3.5 milyon €, Mert Nobre gibi 2.3 Milyon €, Delgado gibi 3 milyon € alıp, Tabata gibi 8 milyon € ya mal olmadığın için haksızsın!.
Beşiktaş uğruna canla başla savaştığın için, Formanın hakkını verdiğin için, mağlubiyeti kabullenmediğin için haksızsın!.
Savaşçı ruhu takıma aşılamaya çalıştığın için haksızsın!
Herşey için teşekkürler büyük kaptan!. Seni asla unutmayacağız!.
Barış Kahraman