06-16-2010, 09:17
|
|
|
Yönetici
|
Bernhard Schuster`den Açıklamalar ( Genel )
Schuster’den İlk Açıklama
15.06.2010
Yardımcıları ile birlikte İstanbul'a gelen Teknik Direktörümüz Bernhard Schuster, yaşadığı mutluluğu ve transfer sürecini anlattı.
Atatürk Havalimanı'ndan taraftarlarımızın büyük bir coşku ile karşıladığı Teknik Direktörümüz Bernhard Schuster, buradan Swissotel'e geçerek Başkanımız Yıldırım Demirören ile bir araya geldi. Görüşmede Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı, Basın Sözcüsü, İletişimden Sorumlu Üye, Futbol Komitesi Üyesi Prof. Dr. Mete Düren ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu da yer aldı.
Başkanımız ve yöneticilerimiz ile birlikte yemek yiyen Schuster, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Türkiye'de bulunmaktan çok mutlu olduğunu açıklayan Alman teknik direktörümüz, "Böyle bir karşılamanın sadece Türkiye'de olabileceğini düşünüyorum. Bu çok büyük mutluluk verici bir şey. Bana çok büyük bir mutluluk verdi. Hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. Çok mutlu oldum ve kendimi çok özel hissettim" diye konuştu.
Bugün Alman basınında çıkan ve Türk basınına yansıyan 1 ay önce Kulübümüz ile anlaşmaya vardığı şeklindeki haberlerin sorulması üzerine bu konuya açıklama getiren Schuster, şöyle konuştu:
"Bu dedikoduları ben de duydum. Ancak bunun doğru olmadığını söyleyebilirim. Yaklaşık 1 hafta önce Beşiktaş Kulübü, Ahmet Bulut vasıtasıyla ilk olarak benim menajerlerimle temasa geçti. 3-4 gün öncesinde de Beşiktaşlı yetkililerle İspanya'da görüşmelerde bulunduk. Bu görüşmelerde yaklaşık 2-3 gün sürdü ve sonucunda buraya geldim. Beşiktaş ile başlayan görüşmeler son 1 haftada netlik kazandı."
Dünyaca ünlü Portekizli Ricardo Quaresma'nın transferiyle ilgili soruları da yanıtlayan Schuster, "Çok büyük bir transfer olduğunu düşünüyorum" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kendisini kanıtlamış ve çok büyük bir futbolcu. Aynı zamanda yönetimin ve başkanın bu transfer için özel bir çaba harcadığını biliyordum. Quaresma'nın gelmesi bir tenik adam için önemli bir şanstır. Böyle kaliteli futbolcuya sahip olmak teknik adamların işlerini kolaylaştırır. O nedenle mutluyum. Kendisinin çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum."
Kulübümüz'ün Alman futbolcu Hilbert ile transfer görüşmelerine başladığını hatırlatan basın mensuplarının bu transferdeki etkisini sorduğu Schuster, "Beşiktaş'ın benimle görüşmeye başladığı zaman Hilbert ile görüşmeleri devam etmekteydi. O nedenle benim söylememle gerçekleşecek bir transfer değil. Ancak Hilbert'i Almanya ve Stuttgart'tan tanıyorum ve kendisinin çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Eğer bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş için çok iyi bir transfer olacak" diye konuştu.
|
|
11-17-2010, 05:54
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Cevap: Bernhard Schuster`den Açıklamalar ( Genel )
Tahmin değil gerçek böyle ben tahmin yazdım luce nin ne mal olduğunu az çok biliyoruz.fatih tekkeden medet uman zihniyetle yazışmaya girmek benim açımdan talihsizlik.
Neyse tren kaçmadan sürü zihniyeti ile kısa vadeli bakayım olaya.
|
|
12-07-2010, 06:49
|
|
|
Banned
|
vallahi billahi seviyorum hoca seni ya
|
|
|
|
12-16-2010, 07:40
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Schuster sertlikten yakındı
Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster Rapid Wien ile oynanan maçta sertlikten yakındı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Rapid Wien'i yenerek grubu galibiyetle tamamladıklarını ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi.
Schuster, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, sonucu önemli olmayan bir mücadeleye çıktıklarını belirterek, "Oyunu maç boyunca domine ettik. Özellikle attığımız iki golün kendimizi daha güvende hissetmemizi sağladı. Grubu galibiyetle tamamlıyoruz. Bunun gururunu yaşıyoruz. Anlamı olmayan, sonucunun önem taşımadığı bir maça çıktık. Böyle maçlarda güzel futbol oynamak zordur. İki takım da iyi futbol oynayıp, güzel şeyler yansıtmaya çalıştı" dedi.
Alman teknik adam, rakibin sert oyununun hatırlatılması üzerine, "Öyle bir maç oynadık ki iki takım için de sonucun fark etmediği bir mücadele oldu. Maçın bu şekilde olmasına rağmen rakip oyuncunun sert hareketleri vardı. Hakemin agresifliğe prim tanıdığını gördük. Sonucu önemli olmayan böyle bir maçta sertlik anlaşılır bir şey değildi" diye konuştu.
PACULT: "2-0 HAKLI BİR SKOR OLDU"
Rapid Wien Teknik Direktörü Peter Pacult ise daha güçlü ve iyi olup, az hata yapanın kazandığını belirterek, "2-0 haklı bir skordur" dedi.
Pacult, kendilerinin de önemli pozisyonlara girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini ifade etti.
Peter Pacult, kadrosunda bulunan Türk oyuncular konusunda ise şunları söyledi: "Tabii ki Veli birinci kaptanımız değil. Diğer iki kaptanın yokluğunda kaptan çıktı. Kendisi 4 yıldır bizimle birlikte. Bu nedenle kaptan yaptım. Yasin orta sahadaki görevini yerine getirdi. Tanju da iyi oynadı. Quaresma'nın pozisyonlarında hatası yoktu. Başkalarının yapması gerekenler vardı."
-QUARESMA'YI AĞIR ELEŞTİRDİ-
Pacult, Quaresma'nın saha içinde yaptığı hareketi eleştirerek, şöyle konuştu: "Yaptığını sahada 4 hakem de görmek istemedi. Dördüncü hakemin gördüğünden eminim. Tükürmek futbol sahasına yakışmayan bir olay. Tükürenler hayvanlardır. Lamalardır. Quaresma iyi futbolcu. Bu hareketleriyle kendini ne sandığını bilmiyorum. Burada nasıl bir havaya sokulduğunu da bilmiyorum. Bernd Schuster'in de kendini bu şekilde tepki vermesi tuhaf. Benim oyuncum böyle yapsaydı büyük para cezasına çarptırılırdı. Futbola ve spora yakışmayan bir olay."
|
|
12-16-2010, 08:33
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Hidayet Koç Nickli Üyeden Alıntı
|
-QUARESMA'YI AĞIR ELEŞTİRDİ-
Pacult, Quaresma'nın saha içinde yaptığı hareketi eleştirerek, şöyle konuştu: "Yaptığını sahada 4 hakem de görmek istemedi. Dördüncü hakemin gördüğünden eminim. Tükürmek futbol sahasına yakışmayan bir olay. Tükürenler hayvanlardır. Lamalardır. Quaresma iyi futbolcu. Bu hareketleriyle kendini ne sandığını bilmiyorum. Burada nasıl bir havaya sokulduğunu da bilmiyorum. Bernd Schuster'in de kendini bu şekilde tepki vermesi tuhaf. Benim oyuncum böyle yapsaydı büyük para cezasına çarptırılırdı. Futbola ve spora yakışmayan bir olay."
|
tükürdüğünü bizde görmedik ama senin oyuncularının neler yaptığını tüm avrupa gördü. Q7 ye gutiye yapılanları herkes gördü. zamanında osmanlı az bile yapmış size.
|
|
12-20-2010, 08:02
|
|
|
Kartal Pençesi
|
"Maçı domine ettik ama..."
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Gaziantepspor karşısında maçı domine ettiklerini ama kazanamadıklarını söyledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, galibiyeti hakeden bir oyun sergilemelerine rağmen karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıklarını kaydetti.
Schuster, Beşiktaş'ın maç boyunca rakibi domine ettiğini söyledi. Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında maçı isteyen ve arzulayan bir Beşiktaş olduğunu vurgulayan Schuster, ''Performansımızın karşılığı galibiyetti. Galibiyeti haketmiştik. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonlarla ne kadar güçlü bir ekip olduğumuzu gösterdik'' dedi.
Beşiktaş'ın sıralamada hakettiği yerde olmadığını kaydeden Schuster, ''Çok iyi şeyler yapmamıza rağmen sakatlıklar nedeniyle bu pozisyonda bulunuyoruz. 2010 yılı sonu itibariyle sakatlıkları geride bırakıp 1 Ocak'tan itibaren sağlıklı ve istekli futbolcularla ikinci yarıya başlayacağız. İkinci yarıda çok farklı bir Beşiktaş olacak'' dedi.
Gazetecilerin sakat futbolcu sayısının artmasıyla ilgili sorularını da yanıtlayan Schuster, şöyle konuştu: ''Son maçlarda darbelerden gelen sakatlıklar yaşadık. Hayatımda ilk defa bu kadar sakatlık olayı yaşıyorum. Ligdeki güçlü rakiplere karşı sakatlıklarla boğuşarak oynamak çok zor. Biz de endişeliyiz. Bu konuya yeterince eğildiğimizi düşünüyorum''
Beşiktaş'ta ligdeki ilk golünü atan Ali Kuçik, gol attığı için sevindiğini ancak 3 puan alamadıkları için üzüldüğünü söyledi. Karşılaşma süresince girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerinden yakınan Kuçik, ''Şans bizden yana değildi'' dedi.
İsmail Köybaşı da 3 puan almaları gereken bir haftada bir puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Beşiktaş camiası olarak matematiksel olarak inancın olduğu her hafta şampiyonluk yarışının içinde olmaya devam edeceklerini ifade eden Köybaşı, ''Hiçbir zaman ne ligden, ne UEFA'dan ne de Türkiye Kupası'ndan kopmayacağız'' dedi.
|
|
12-20-2010, 08:34
|
|
|
Kartal Pençesi
|
son 10 dakkadan bahsediyor heralde.
|
|
01-12-2011, 22:21
|
|
|
Yönetici
|
Teknik Direktörümüz Bernd Schuster Manisaspor maçını değerlendirdi :
Bernd Schuster, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Manisaspor maçının gruptaki şansımızı devam ettirmek için önemli olduğunu belirterek, ''Futbolcularımız kazanmak için tüm gayreti gösterdi. Bunun sonucunda önemli bir üç puan aldık'' dedi.
Sivok'un 5 aydır oynamadığını ve bu sezon ilk resmi maçına çıktığını hatırlatan Schuster, ''Bugün ofansif bir kadroyla çıktık. Çünkü buraya kazanmaya geldik. Ofansif bir kadroyla çıktığınızda defansta da hata yapma riskiniz oluyor. Biz beklediğimiz hatalardan daha fazlasını yaptık. Ofansif açıdan oynadığımız için kazanmak önemliydi. Bunu da başardık'' diye konuştu.
Devre arasında Fernandes, Almeida ve Simao gibi futbolcuları kadroya katmanın kolay olmadığını kaydeden Schuster, şöyle devam etti: ''İlk yarıda kulübemizde gerekli değişikliği yapacak, oyunun şeklini değiştirecek isimler bulunmuyordu. Bugün Almeida'nın yerine Bobo, Guti'nin yerine de Ernst girdi. Bunlar önemli değişiklikler. Ernst'i yedek kulübesinde görme şansım var. İlk devrede değişiklikler nedeniyle Ernst'i ilk 11'de göremeyecek durumum oluyordu. Takıma dönecek Ferrari, Nihat, Necip gibi isimler var.''
|
|
02-20-2011, 22:31
|
|
|
Admin
|
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Fenerbahçe maçı sonrasında önemli açıklamalar yaptı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Fenerbahçe derbisinde galip gelmek istediklerini, ancak çok çalışmalarına rağmen maçı kaybettiklerini söyledi.
Schuster, Fenerbahçe derbisi sonrası düzenlediği basın toplantısında, hareketli bir maç oynadıklarını belirterek, şöyle konuştu:
“Fenerbahçe maça iyi başladı. 1-0’ı buldular. Sonra 1-1’i yakaladık. İkinci yarıya golle başladık. Almeida’nın pozisyonu sonrası maç 3-1 olabilirdi. Futbolcularımız maçı kazanabileceklerini düşündüler. Ancak sevimsiz bir pozisyonda kırmızı kart gördük ve penaltının ardından oyun eşitlendi. Sonra da goller yedik ve mağlup olduk. Bizim bugün galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çok şey yaptık, çalıştık ama sonuçta bu bir derbi maçıydı ve kaybettik.”
“LUGANO VARSA PROVOKASYON VARDIR”
Ferrari’nin gördüğü kırmızı kartla ilgili bir soruya Schuster, “Görüntüleri izlemek lazım. Sahadan pek bir şey göremedik ve yorum yapamıyorum. O pozisyonda Ferrari’nin topu kurtardığını gördük. Kontratak pozisyonu vardı onu takip ediyorduk. Ben de çok merak ediyorum” diye yanıt verdi.
Bir basın mensubunun pozisyonu anlatması ve Ferrari’nin, Lugano’ya dirsek vurduğunu belirtmesi üzerine Schuster, “Pozisyonu görmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Lugano’nun orada olduğunu söylüyorsunuz, eğer Lugano varsa orada çok ciddi bir provokasyon vardır” dedi.
“AYAĞA KALKMALIYIZ”
Beşiktaş’ın mücadele ettiği 3 kulvarın ikisinde işinin zor olduğunun hatırlatılması üzerine Alman teknik adam, “Ligin sonuna daha çok var. Gerçekten çok zor bir hafta geçirdik. İlk yapmamız gereken takımı moral olarak ayağı kaldırmak. Çok uzaklara bakmadan takımı ayağa kaldırmak ve sonra ileriye bakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
TARAFTARLARA SÖYLEDİĞİ
Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası taraftarlar için söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine de “Benim hakkımda olumsuz haber yapmak isteyenler yapabilir. Türkçe bilmiyorum. Eğer tepki gösterilecekse bana gösterilsin, bu beni ilgilendirmez ama futbolculara tepki göstermesinler. Bana tepki gösterebilirler. Bunu ilk kez yaşamıyorum. Ben futbolculara tepki gösterilmesin diye açıklama yaptım” ifadelerini kullandı.
“HİÇ OLMADIĞI KADAR ÇOK CİDDİ KARARLAR ALACAĞIZ”
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş Lig TV’ye yaptığı açıklamada, maçın kırılma anlarının Almeida’nın 60. dakikada golü kaçırması, arkasından gelen kırmızı kart ve penaltı pozisyonu olduğunu söyledi.
Schuster, bundan sonraki planlarına ilişkin ise “Yarın oturup çok ciddi kararlar alınması gerektiğini söyleyebiliriz. Ligde liderden uzağız. Avrupa Kupası’nda mağlubiyet nedeniyle tur çok zor durumda. Türkiye Kupası var elimizde. Ancak önümüzdeki günlerde, gelecekteki planlarla ilgili, hiç olmadığı kadar çok ciddi kararlar alacağız” diye konuştu.
|
|
|
02-21-2011, 22:05
|
|
|
Yönetici
|
ya simdi buna hakaret edip kendime no post vermek var ama !! senelerdir bizi yenemeyen eskisehire yenildik, ankaragücüne yenildik, ezikler 1. lig tarihinde bize ilk defa 4 gol attilar sen hala ötüyorsun !
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|