| Beşiktaş Ana Forumu Beşiktaş ve Güncel Konular Genel Forum Alanı |
03-15-2011, 09:05
|
|
|
Yönetici
|
Bernt Shuster İstifa Etti
Kötü günler geçiren Beşiktaş'ta Alman teknik adam Bernt Shuster istifa etti.
Schuster'in Avrupa'da 4 kulüple görüştüğü öne sürülürken yerine düşünülen teknik direktör ise sürpriz bir isim...
Schuster'in 1 saat sonra Nevzat Demir tesislerine gelerek futbolcularla vedalaşağı öğrenildi.
Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş’ta önceki gün ilginç gelişmeler yaşandı. Bir süredir rahatsız olan ve açıklamalarıyla adeta dalga geçen teknik direktör Bernd Schuster iddialara göre yönetime istifasını verdi. Yönetim bugün acil olarak toplanacak ve istifayı karara bağlayacak!..
Ve Bernd Schuster “Pes” dedi. Sezon başında seneliği 2.6 milyon Euro’dan 2 yıllık anlaşma yapılan Alman teknik adam erken bıraktı. Sezona güzel başlayan ancak sonrasında elde bir tek Türkiye Kupası kalan Beşiktaş’ta Schuster görevini iyi yaptığını söylemesine rağmen sürpriz bir girişimde bulundu. Alman hoca istifasını yönetime iletti. Bu şok gelişme üzerine de tüm yöneticiler bugün acil toplantıya çağrıldı.
İSTEYENİ ÇOKTU
En son Manisa maçının uzatma dakikasında Guti’yi çıkarıp Ernst’i oyuna sokması tepki çeken Schuster’in bırakmasındaki en önemli nedenlerden biri de Avrupa’da bir çok kulüpten transfer teklifi alması. Alman hocayı Bundesliga’dan B.Münih, Wolfsburg, B.Leverkusen ve İspanya’dan da Atletico Madrid kulüpleri istiyor. Sarışın Melek de özellikle İspanya’ya dönmeye sıcak bakıyor. Schuster’in kesin durumu bugünkü yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacak.
VEDAYA GELİYOR!
İstifa ederken önümüzdeki yılki alacağından vazgeçen Bernd Schuster, siyah beyazlı futbolcularla vedalaşmak için Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde buluşacak.
TAYFUR DÜMENE GEÇİYOR!
Bernd Schuster'in istifasıyla hazırlıksız yaklanan siyah beyazlı yönetim, sezon sonuna kadar takımı Tayfur Havutçu'nun çalıştırmasına karar verdi.
Konu Onur Bayrak tarafından (03-15-2011 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.
|
|
|
|
03-15-2011, 10:52
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Cevap: Bernt Shuster İstifa Etti
İsabet olmuş. İstikrardan yanayım ama ülke futbolunun gereklerine bir türlü adapte olamadı, sürekli rotasyon yaptı durdu, taraftara hakaret etti. Yine de emekleri için teşekkürler, yolu açık olsun. Bakalım yıldızlar(!) ne diyecek bu işe?
|
|
03-15-2011, 10:58
|
|
|
Kartal Pençesi
|
geldiği günden beri dedim bu adam olmaz diye. sonunda kendide anladı becermediğini bıraktı. hayırlısı olsun tayfur un pek bişey yapabileceğini sanmıyorum sezon sonuna kadar idare edecektir. sezon sonu ise mantıklı iyi bi hoca seçimi ve birkaç yerli transfer yapılırsa bu takım tutulmaz.
|
|
03-15-2011, 13:10
|
|
|
Kartal Pençesi
|
önümüzdeki seneyi de kaybettik
|
|
03-15-2011, 14:47
|
|
|
Kartal Pençesi
|
haklısın boran, önümüzdeki sene bank asyada oynama sansını kaybettik!
|
|
03-15-2011, 15:42
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Boran Altun Nickli Üyeden Alıntı
|
|
önümüzdeki seneyi de kaybettik
|
Hiçbirşeyi kaybetmedik, aksine kazandık... Ayrıca Mustafa Denizli ve Lucescu, takımı ilk geldikleri sene şampiyon yapmışlardı... 25 maçta 36 puan alan bir takım var. Oyuncular ruhsuz.. Günah keçisi aranıyor.. Defans kötü, Bobo formsuz, Almeida yeni Guiza oldu, Kaleciler berbat falan filan.. Hayır hiçbirisi değildi. Tek bi suçlu vardı o da Schuster.. Neden mi? Schuster gelmeden önceki senelerde de başarısız sonuçlar aldığımız oldu; ama hiçbir zaman kaos ortamı yaratılmadı takımda... Hiçbir teknik adam taraftarla ters düşmedi bugüne kadar. Ama bu sene herşey değişti.. Taraftar bile vefasızlaştı benim gözümde.. Onlar için varsa yoksa Quaresma.. Allah aşkına ne yaptı bu Quaresma? Büyük maç mı kazandırdı? 20 gol mü attı? 15 asist mi yaptı? Ne yaptı? Göz boyadı sadece arkadaşlar.. Biraz objektif bakın şu futbola.. Neyse...
Schuster'in kabahatlerine özetle bi göz atarsak: UEFA maçında gol atmamız gerekirken, tek forvetle sahaya çıkıp, bide üstüne Erhan Güven'in oyuna alınması.. Bobo'nun, Ernst'in ve İbrahim Toraman'ın takıma küstürülmesi.. Taraftara söylediği o söz.. Beşiktaş gibi büyük bir futbol beşiğinin 25 maçta sadece 36 puan toplaması ve şampiyonluk yarışından bırakın haftalar öncesini, aylar öncesinden kopması... Ernst'in son maçta 90+2 de oyuna alınması ve bide buna bir bahanesi olması???? (Nasıl bir bahanesi olabilir bu olayın arkadaş!!!).. Her neyse... Bugün Beşiktaş oyuncak olmaktan kurtulmuştur; Kim ne derse desin olayın özeti budur. Ha bide son olarak: İlk başlarda Schuster'i savunanların başında geliyordum, çünkü kaos falan yoktu ortada, taraftara laf atma falan olayları yoktu.. Takımda gayet iyi gidiyordu.. Sonra gelipte bana neden renk değiştirdin demeyin..
|
|
|
|
03-15-2011, 18:49
|
|
|
Kartal Pençesi
|
nihayeeett nihayeettt nihayett..
|
|
03-15-2011, 22:00
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Allah sonumuzu hayır etsin...
|
|
|
|
03-16-2011, 07:41
|
|
|
Kartal Pençesi
|
hala anlayamıyorsunuz, tamam son maçlarda saçmaladı ama şu aşamada Ahmet gidecek Mehmet gelecek. Sorunun tamamı hocada değildi, o da sorunların bir parçasıydı ama kolektif bir şekilde bu sorunlar aşılıp seneye çok daha iyi olabilirdi. Yazık oldu. 9 ayda kovduğumuz ikinci Real Madrid hocası oldu, aferin bize her şeyi çok biliyoruz.
"Yıldız istiyoruz, Quaresma, Guti Robinho" diye bi taraflarını yırtanlar bu adam olmasaydı o yıldızları da rüyalarında görürlerdi.
Kaldı ki adam tarihimizde ilk defa bizi UEFA'da guruptan çıkarttı (guruplu oynanmaya başlandığından beri ilk defa), Türkiye Kupası'nda bütün büyükler elenmişken tek kalan takım biziz.
Ligde de son 10 hafta çok kötü bir performans çizdi (ilk haftalarda gayet iyiydik), bunun da tek nedeni kendisi değildi, tekrar söylüyorum beraberce aşılacak sorunlardı bunlar, yabancıların Türkiye'ye alışması vs.
Seneye çok ümitliydim şampiyonluktan Schuster gitmese, Samet Aybaba çalıştırır takımı artık sizde tribünden desteklersiniz, ben uzağım zaten gelemiyorum sizin destek olarak daha çok hakkınız geçiyor takıma.
|
|
03-16-2011, 15:03
|
|
|
Yönetici
|
Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Alman teknik adam Bernd Schuster, futbolcularıyla vedalaştı. Bernd Schuster, siyah-beyazlı futbolculara son isteğini iletti.
Beşiktaş'ta dün istifasını veren teknik direktör Bernd Schuster, teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı.
Takımı sezon sonuna kadar çalıştıracak teknik direktör Tayfur Havutçu'nun ilk antrenmanı öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Schuster, Havutçu tarafından karşılandı. Basına kapalı gerçekleştirilen vedada futbolcularla 5 dakikalık bir toplantı yapan Alman çalıştırıcı, oyunculara başarı dileklerini iletti.
Teknik direktör Havutçu ve teknik ekibin yanı sıra Schuster, tesislerde bulunan futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile de vedalaştı.
Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Alman teknik adam Bernd Schuster, futbolcularıyla vedalaştı. Schuster, oyuncularına son kez yaptığı konuşmada şunu söyledi: "Benim için Türkiye Kupası'nı kazanın. Kötü olan siz değil, bendim. Kupa'da size güveniyorum."
|
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|