Beşiktaş Ana Forumu Beşiktaş ve Güncel Konular Genel Forum Alanı

Seçenekler Stil
Alt 12-22-2008, 04:23   #1
Cüneyt Kökalan
Yeni Üye

Cüneyt Kökalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Beşiktaşın Şampiyonluk Şansı 3

SEVGİLİ BEŞİKTAŞLILAR
Bazı arkadaşlarıma uyup bu akşam malesef maça gittim,hiç gönlüm el vermedi,
istemeye istemeye ama net bir şey gördüm. BEŞİKTAŞIN nsıl şampiyon olabileceğini,gsye yenilmemize rağmen bunu görebildim artık sonun başlangıcıdır bu maç,çünkü zorda olsa bütün camia bunu anlayabildiki artık Yıldırım Demiören yeterr,Matias Delgado yeterr,Gökhan Zan yeterr,İbrahim üzülmez Yeterr,DAsilva BOBO yeterr, Levent Erdoğan yeterr ve FANTEZİ Mustafa yeterr

Eğerr Bu topluluk bu takımdan el çekerse İNANIN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON ama
malesef insan egolarından zor vazgeçer vede bu zumre kendi yüksek egoları yüzünden BEŞİKTAŞIMIZA zarar vermeye BEŞİKTAŞ MARKASININ değerini düşürmeye,dibe vurmasına sebeb olacaktır.

Beşiktaşın bu futbolu bize okadar acı veriyoduki stadda o futbolcuların kendine güvenmeyişleri bize bile tribünde bizede sirayet etti.Maçın başından sonuna kadar hep yüreğimiz ağzımızda maçı bitirdik,nerede o eski Beşiktaş

Tamam, Beşiktaş ilk defa fenere veya galatasaraya yenilmio ancak bu kadar aciz,sinmiş,özgüvensiz Beşiktaş olamaz, yenilmeninde bi yakışanı olur ya, kora kor oynarsın, rakibin üstündür yenilirsin,aptalca hatalar yaparsan, abuk subuk penaltılar yaparsan,komik kartlar görüp,takımını bi kaptan olarak eksik bırakırsan,bu takımın ne oyuncusuna ne teknik adamına nede yönetimine güven ve inanç kalmaz adabın la yenil be kardeşim hiçmi bu formanın hakkını verecek o ruha sahip bi futbolcu çıkmaz bu kuru kalabalıktan sadece futbolculuklarını haziran ayında hatırlayan bu toplama takımın futbolunu syrettiğim için utanıyorum.

Bu azabı bu taraftara çektirenlerden utanıyorum.YAZIK stada girip çıkmak 6 saat hava buz ve durmadan yağan yağmur,tam 6 saat boyunca,ve bizim beklentimiz ne, takımımızın onurlu gururlu haysiyetli bi şekilde mücadele etmesi kazanması kaybetmesi dediğm gibi hiç önemli değil yeterki bu formaya layık yakışan bir mücadele örneği gösteren futbolcular topluluğu ama nerdee?
HAYIR bu benim Beşiktaşım olamaz 78 YILINDAN beri 30 yıldır tam 30 yıldır syrettiğm Beşiktaş asla bu olamaz Benim Beşikatşımı bu hale sokanlara yazıklar olsun.

Bırakın bizi Gs li seyirciler bile bu Beşiktaşı görünce onlar bile YILDIRIM DEMİRÖREN YETERR SLOGANINI acı acı bize ironi yaparak söylediler.

Benim BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYONLUK ŞANSI olarak yazmış olduğum bu üçüncü ve sonuncu yazım, çünkü artık şans mans kalmadı malesef benim naçizane tavsiyem bu formanın hakkını veremeyen futbolcularla 2.yarı vedalaşıp onların yerine 82 senesindeki gbi yapılmış olan radikal bi kararla paftan gerçek Beşiltaşlı olan çocuklarla başlamak olmalıdır.

Belki onların içinde yeni RIZALAR ZİYALAR FEYYAZLAR ALİLER GÖKHANLAR çıkar bunun sonucunda noolur onlarda oynasa en kötü 6.olur ama en kötü, en azından onurdan gururdan eksik olmazlar.

Bu kadar uzun yazarak belki bazılarınızı sıkmış veya kızdırmış olabilirim ancak maçtan çok dolu çıktım içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim,eğer yanlış anlayan arkadaşlarım veya kardeşlerim varsa kusuruma bakmayın.

karar verdik artık bazı arkadşlarımla,Bundan sonra bizde artık SN. SÜLEYMAN SEBA gbi Barcelona maçlarını izlemeye karar verdim.

herkese sevgiler saygılar.
i

Ysssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Cüneyt Kökalan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-22-2008, 12:47   #2
Kıyasettin Tasar
Kartal Pençesi

Kıyasettin Tasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Beşiktaşın Şampiyonluk Şansı 3

ben 10 yaşımdan beri barcelona hayranıyım son 4 sezondurda çok nadir maçını kaçırmışımdır...keşke ispanyada doğup büyüyen bir türk olsaydımda barçayı kesn tutardım,en azından futbol kalbime zarar yerine fayda sağlamış olurdu.

Yazıyor Dağda Taşta

BEŞİKTAŞ ın Sevgisi Tam 100 Yıldır Bambaşka

Kıyasettin Tasar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
beşiktaşın, şampiyonluk, şansı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil