07-10-2008, 13:00
|
|
|
Yönetici
|
Bir Kartal klasiği! 10.07.2008
Potada maddi sıkıntılar yüzünden hem ligde, hem de Avrupa’da şampiyonluk kovaladığı geçtiğimiz sezonu çöpe atan Beşiktaş, yıldızı Nicevic’i 500 bin dolar bonservisle Efes Pilsen’e vermeyince, devreye giren İtalyan Benetton bedavaya kaptı.
Basketbolda geçtiğimiz sezon şampiyonluk kovaladığı ligde ve Avrupa’da maddi sıkıntılar yüzünden umduğunu bulamayan, sezon bitimiyle teknik ve idari kadrosu adeta “dağılan” Beşiktaş Cola Turka, ayağına gelen kısmeti tepti.
Cola Turka’dan aktarılan beş yıllık ödenek “bir çırpıda” futbola harcandığı için basketbol şubesi büyük sıkıntılar yaşayan siyah - beyazlı kulüp, Hırvat pivotu Sandro Nicevic’in bonservisi için Efes Pilsen’in yaptığı 500 bin dolarlık teklifi geri çevirdi. Nicevic’in, kalmayı düşünmediğini ve ayrılma talebini bildirmesine karşın Beşiktaş yönetimi geri adım atmayınca, devreye İtalyan kulübü Benetton Treviso girdi. Statü gereği sadece Türkiye’de başka bir kulübe gittiği zaman bonservis bedeli olan, yurt dışına transferinde ise serbest kalan Nicevic de, yaşanan sıkıntı üzerine Benetton’a “bedelsiz” imzayı attı. Böylece Beşiktaş Cola Turka, oyuncuyu Efes Pilsen’e yar etmediği gibi, kasasına tek kuruş girmeden Hırvat pivotu Benetton’a adeta “hediye etmiş” oldu.
Ve haciz geldi !
Bu arada, bayan basketbol takımı oyuncularının geçtiğimiz sezondan kalan alacakları için başlattığı icra takibi son aşamaya geldi. İnfaz memuru ve alacaklı vekillerin, faiziyle 250 bin YTL’yi aşan tutar için haciz işlemini gerçekleştirmek üzere Akaretler’deki kulüp binasına gittikleri öğrenildi.
|
|
07-10-2008, 13:01
|
|
|
Yönetici
|
baskette 2. lige düsecegiz bu sezon !
|
|
07-10-2008, 14:25
|
|
|
Yönetici
|
Nicevic Açıklaması, 10.07.2008
Milliyet gazetesinde bugün “Bir Kartal Klasiği” başlığı ile yayımlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
Haberde yer alan, BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımı oyuncularımızdan Sandro Nicevic’in 500 bin dolar karşılığında Efes Pilsen’e verilmeyince, devreye giren İtalyan Benetton kulübü tarafından bedavaya alındığı ifadeleri, çarpıtılmış iddialardan oluşmaktadır.
Kulübümüz, Nicevic’in Efes Pilsen’i tercih etmesi halinde bonservis ücreti alma hakkına sahip olacaktı. Ancak Kulübümüz Efes Pilsen ile bu oyuncu için görüşmelerini devam ettirirken ve henüz sonuca varmamışken, Nicevic İtalyan kulübü Benetton ile sözleşme yapmayı tercih etmiştir.
Basketbol yönetmelikleri gereği, sözleşmesi olmayan sporcunun yurt dışına gitmesi halinde, takım seçme hakkının tamamen kendisinde olduğu ve transferinden hiçbir bedel alınamayacağı açık bir şekilde bilinmektedir.
Kaldı ki Kulübümüz geçen sene Takımımız'da olan basketbolcumuza, önümüzdeki sezon da kalması için yıllık 650 bin dolar maaş teklifinde bulunmuştur.
Dolayısıyla haberde iddia edildiği gibi, Kulübümüz’ün bu transferde bir ihmali ya da kusuru söz konusu değildir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
|
|
07-10-2008, 14:26
|
|
|
Yönetici
|
%100yalan söylüyorsunuzdur !
|
|
07-10-2008, 14:45
|
|
|
Kartal Pençesi
|
neden yalan söylesinler ki...sonuçta adı üstünde resmi site...yoksa artık resmi siteye de mi inanmıyorsun abi... :)
███████████████████████
Tek aşk BeşiktAŞK.!
|
|
|
|
07-10-2008, 15:07
|
|
|
Yönetici
|
Mehmet Erhan Nickli Üyeden Alıntı
|
|
neden yalan söylesinler ki...sonuçta adı üstünde resmi site...yoksa artık resmi siteye de mi inanmıyorsun abi... :)
|
inanmiyorum, çünkü stad konusunda yaptiklari yalanlamalarin hepsini silmisler ! ben stad konusuyle ilgili yaptiklari açiklamalardan alinti yapacaktim dün, aradim hiçbiri yok resmi sitede ! ayrica del bosque olayindada yalanlama yaptilar ama sonunda ne oldugunu gördük ! fulyayla ilgili yalanlamayida silmisler , demekki oradada hersey temiz degil !
|
|
07-10-2008, 15:09
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Bülent Girgin Nickli Üyeden Alıntı
|
|
inanmiyorum, çünkü stad konusunda yaptiklari yalanlamalarin hepsini silmisler ! ben stad konusuyle ilgili yaptiklari açiklamalardan alinti yapacaktim dün, aradim hiçbiri yok resmi sitede ! ayrica del bosque olayindada yalanlama yaptilar ama sonunda ne oldugunu gördük ! fulyayla ilgili yalanlamayida silmisler , demekki oradada hersey temiz degil !
|
o zaman ibrahimlerle alakalı açıklamalar da yalan, necati ve de mehmet topuzun bize transfer olmayacağı açıklamaları da yalan, dünkü loca haberi de yalan kısaca hepsi yalan...ya yalanlama yapmaktan sitede yer kalmadığı için silmişler o söylediklerini yada gerçekten bu işte bir iş var...bu yönetimin ne yapmaya çalıştığı gerçekten belli değil...
███████████████████████
Tek aşk BeşiktAŞK.!
|
|
|
|
07-10-2008, 15:40
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Resmi site kolpa haber yapmış
|
|
|
|
07-10-2008, 15:43
|
|
|
Yönetici
|
Mehmet Erhan Nickli Üyeden Alıntı
|
|
o zaman ibrahimlerle alakalı açıklamalar da yalan, necati ve de mehmet topuzun bize transfer olmayacağı açıklamaları da yalan, dünkü loca haberi de yalan kısaca hepsi yalan...ya yalanlama yapmaktan sitede yer kalmadığı için silmişler o söylediklerini yada gerçekten bu işte bir iş var...bu yönetimin ne yapmaya çalıştığı gerçekten belli değil...
|
benim anlamadigim neden sadece o yalanlamalari silmisler , arada diger yalanlamalar duruyor ama yer kalmadiysa hepsini silselerdi, degilmi?
|
|
07-10-2008, 16:48
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Bülent Girgin Nickli Üyeden Alıntı
|
benim anlamadigim neden sadece o yalanlamalari silmisler , arada diger yalanlamalar duruyor ama yer kalmadiysa hepsini silselerdi, degilmi?
|
işte dedim ya abi son cümlemdede...ne yapmaya çalıştıkları belli değil her zaman olduğu gibi...şimdi de ibrahimlerin affedilmesi söz konusu, yani resmi sitede açıklanan bir haber daha yalan olacağa benziyor...madem o tür açıklamaları kızgınlık anında yapıp sonradan affedeceksiniz ne diye açarsınız çenenizi...Beşiktaşlı duruşunu iyice ayaklar altına aldılar yazıklar olsun...
███████████████████████
Tek aşk BeşiktAŞK.!
|
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|