Birileri artik bu rezilliğe son versin
Yaklasık olarak 6 yasından beri stadyumda maçları takip ediyorum rakip kim olursa olsun maç ne olursa olsun her zaman çok büyük bir heyacanla yollara düşüyoruz.
Grup olarak maçlara gittiğimiz daha marşlar mahalledeki kahvede başlar yıllardır yıkılmayan bi tabu vardır bizim muhitte maça giden serseridir! hiç bir taşkınlığımız
olmadığı halde insanlar bi garip bakar bize.Durağa geldiğimizde B.düzü - Taksim otobüsünü gördüğümüzde heyacanımız da katalnıyor ve sanki otobüs bizi almayacakmışcasına
otobüse binerken bile birbirimizin üzerine çıkıyoruz o anda şöförün nefretle bize söylediği söz çıkar ağzından " yavaş beyler hepiniz bineceksiniz" ve ben oradan söze atılırım
" Abi biz yeni açık tribününde maçı izliyoruz hep " adam anlamamakla birlikte şöyle bir kelime çıkıyor ağzından " Burası yeni açık tribünümü" ben yine hazır cevab bir halde
"abi sende maça girerken çıkarken o izdahamda olsan anlarsın biz stada girmeden önce o izdiham için en uygun antreman sahası senin otobüsünü görüyoruz o yüzden ısınma hareketlerine burada başlıyoruz"
anlamıyor tabi garip bi tebessümle hadi bakalım diyor.Araba yola düştüğünde sanki o yol bitmiyor çobançeşme yenibosna şirinevler bakırköy zeytinburnu merter cevizlibağ topkapı pazartekke çapa fındıkzade aksaray
saraçhane unkapanı derken o yol ölüm gibi geliyor bize sıkıntı büyük oluyor fakat taksim meydana geldiğimizde sanki meksika sınırını geçmiş özgürlüğümüze kavuşmuş gibi oluyoruz yavaşça salıyoruz kendimizi taksimden aşağıya
ve stada yaklaşınca hepimizin aklına gelen ilk şey maça giriyoruz belki ama bunun çıkışı nasıl olacak ya maç bitmeden alen ile 3lü çekmeden çıkacağız ki rahatça çıkalım yada maç sonunda ezilme tehlikesi geçirip merdivenlerden
çıktığımızda bugünde ölmedik diyeceğiz.Dakika 85 gündoğdu başlıyor gündoğdu başladıktan sonra gözümü beleş tepenin oradaki çıkış merdivenlerine dikiyorum insanlar yavaş yavaş çıkmaya başlamışlar hafiften bi yoğunluk oluşmaya başlamış.
Tabi polisler numaralı tribünün oraya hemen barikatlarını kuruyorlar nedeni açık çünkü yeni açıktan çıkanlar anarşist numaralının oradan giderlerse oradakilere zarar verecekler bomba atacaklar ya oraya o yüzden kapatıyorlar sevgili polisler.
Bunlarda yetmiyormuş gibi birde sevgili polisler numaralıdaki sosyete çekirdek yiyen taraftarlarının arabalarını çıkışın oraya park ettiriyorlar ki o manzarayı siz tahmin edin.Maç bitiyor ve herkez bi anda çıkışa hücum ediyor mahşeri bi kalabalık
taksimden evlerine gidecek olan kitle kestirme olarak mecbur numaralı tarafından çıkmak istiyorlar ve bi anda insanlar birbirlerine yapışarak gıdım gıdım ilerlemeye çalışıyorlar tabi bayanların fazla olduğu bi tribün olduğu için o kalabalıkta bayanların feryadını
tahmin ediyorsunuzdur.O arada yavaş yönetime sitemler başlıyor tabi o arada düşenler ezilenler feryat figan sanki savaş alanı misali o anda insanlar haklı olarak polislere sitem etmeye başlıyor fakat sevgili polislerimiz insanlar sanki onlara küfür etmiş gibi
joplarını çıkarıp bir iki tane sallıyorlar kime gelirse o kalabalıkta artık çocuk yaşlı bayan kime denk gelirse insanlar çaresiz darbe almamak için yine birbirlerini eziyorlar.Merdivene ayağını sağ sağlim atanlar ilk önce bi şükür çekip bugünde yırttık dercesine hafif bir
tebessüm ederek taksim yokuşunu çıkmaya başlıyorlar.Bazıları beni yanlış anlayanlar olabilir ama orada o çileyi çeken insanlara jopla vuran polislere şunu her defasında söylerim " çıkar üzerindeki ünüformanı bırak silahını jopunu o zamanda gel karşımıza bakalım o zaman görelim
o delikanlılığı".Tabi BEŞİKTAŞLI olmayan ki her halinden belli olan polislerin şu ukala laflarına ise ayar oluyorum "Madem bu çileyi çekiyorsunuz neden geliyorsun buraya git evinde izle" ulan sen kimsin sen ne anlarsın aşktan BEŞİKTAŞ uğruna can verdik ulan biz ama bunu dile getiremiyorsun
nedeni açık üzerindeki üniformaya saygımız devlet baba birşey diyemiyorsun işte .Fazla birşey istemiyoruz sadece 50 adet merdiven 5 torba çimento gider buna ya yanlış transferlere trilyonlar harcayan demirören yönetimi o çileyi çeken insanlara 5 torba çimentoyu çok mu görüyor ulan insanlar
sevdası için kilometrelerce yol kat edip geliyorlar para veriyorlar kimse verdiği paranın hesabını sormuyor çünkü onlar sevdası uğruna geliyorlar oraya menfaat değil düşünceleri ama bizi yöneten o insanlar kadar sevmiyor BEŞİKTAŞımızı hani taraftar yönetici futbolcu biz bir bütündük
hani hepimiz tek yürektik yağmuru yiyen karı yiyen taraftar girişte çıkışta çileyi çeken taraftar siz yöeneticiler deri koltuklarda sıcacık bir ortamda rahat rahat izliyorsunuz maçınızı giriştede çok rahatsınız çıkıştada.Bu yaman çelişki her maç içimi kemiriyor artık son bulsun bu çile 2 günlük
çalışma yetecek 50 merdiven ya bunu yapmayan yönetime yazıklar olsun ve artık bu çile son bulsun bunlar sadece bi sitem belki hiç bi çalışma olmayacak o çileyi yıllarca çekeceğiz ama biz sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz BEŞİKTAŞımızı yanlız bırakmayacağız saygılar...