Köşe Yazarları Beşiktaşımız hakkındaki yazılan köşe yazıları..

Seçenekler Stil
Alt 01-30-2011, 18:17   #1
Boran Altun
Kartal Pençesi

Boran Altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Boran Altun - Yİne Çukur

Futbolcuların sahaya çıktığı andan itibaren tribünlerin sahaya uzaklığı futbol aşkından biraz uzaklaşmamıza yetti. Umarım seneye Beşiktaş bu stadda oynamaz. Futbolun güzelliklerini her yönüyle sahaya yansıtan bir takımın taraftarlarını bu stad kesmez.

Kara Kartallar oyuna orta sahada presle başladı. Beşiktaş’ın hücüm presine orta yuvarlak çevresinde presle karşılık veren İbb Guti’ye özgürlük tanımadı. Bu yüzden Beşiktaş forvetleri önceki maçlarda bulduğu rahat pozisyonları bulamadı. İbb Beşiktaş’a fazla boş alan bırakmadı, Beşiktaş orta alanını çok rahatsız etti. Neden Ernst ve Fernandes’in yerine tercih edildiğini anlamadığım Aurelio’nun ağır kırmızı kartı sonucu ikinci yarının tamamını 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Nobre atıldıktan sonra da gördük ki Almeida forvette tek olmaz. Oldukça fazla çaba göstermesine rağmen ikinci yarıda üretkenlik gösteremedi. İkinci yarıda Nobre’nin pozisyonunda oynayan en büyük yıldız Quaresma’nın da tek kişilik şovuna devam etmesi takıma fayda yerine zarar veriyor. Q7 tabii bu bölgenin doğal oyuncusu da değil.

Aurelio’ya kırmızıyı verip Gökhan Ünal’ı atlayan Aydınus büyük bir hata yaptı, skora etki etti ancak dersini iyi çalışan Belediyespor akılcı taktiğiyle puanları hakederek kazandı.

Bir gol hediye etmesine rağmen Cenk’i, ve defansı toparlayan Toraman’ı bu maç çok iyi bulduk. Ekrem’in ise maç eksiği göze çarptı. Kaybedilen puanlar artık açıkça gösterdi ki Beşiktaş Türkiye Kupası’nı mutlaka almalı, çünkü bırakın ilk ikiyi ilk 4 bile oldukça zor görünüyor.

İddia ediyorum 17de 17 lafını çıkartanlar rakiplerimizi bize güldürmek isteyen Beşiktaş düşmanlarıdır. Sadece bu maçta değil, Beşiktaş geriye kalan 15 maçında da bir çok puan kaybedecek, işin doğası bu. Nasıl kaybetmesin ki? Takımın beyni, alternatifsiz Guti zaten 45 dakikalık bir futbolcu. Sakatlıklar ardı ardına geliyor. Bir de üstüne böyle belalı takımlar oldukça Beşiktaş bu yolda daha çok belediye çukuruna düşer. Önemli olan skora bakmaksızın siyah beyaz aşkı her maç tribünden sahaya yansıtmak.

N. Boran Altun 30 Ocak 2011 Pazar
Alt 01-30-2011, 23:18   #2
Yılmaz Özgüller
Kartal Pençesi

Yılmaz Özgüller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Yİne Çukur

boran kardeş geçen hafta yazına iyi demiştim ama.,sende skor yazarı gibi bi modelmişsin geri aldım dediğimi.yazılarını okumama dileğimle,ayrıca kimse gülemez beşiktaşımıza seven zaten karşılıksız seviyo merak etme!!
Alt 01-31-2011, 01:18   #3
Boran Altun
Kartal Pençesi

Boran Altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yılmaz Özgüller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
boran kardeş geçen hafta yazına iyi demiştim ama.,sende skor yazarı gibi bi modelmişsin geri aldım dediğimi.yazılarını okumama dileğimle,ayrıca kimse gülemez beşiktaşımıza seven zaten karşılıksız seviyo merak etme!!
ok, yine de alaka gösterip okuduğun için teşekkürler kardeşim.
ben düşündüklerimi yazıyorum sadece
Alt 01-31-2011, 08:31   #4
Hidayet Koç
Kartal Pençesi

Hidayet Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaybedilen puanlar artık açıkça gösterdi ki Beşiktaş Türkiye Kupası�nı mutlaka almalı, çünkü bırakın ilk ikiyi ilk 4 bile oldukça zor görünüyor.

aynı fikirdeyim, eline sağlık Boran..
Alt 01-31-2011, 09:16   #5
Mustafa Balcılar
Kartal Pençesi

Mustafa Balcılar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hidayet Koç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaybedilen puanlar artık açıkça gösterdi ki Beşiktaş Türkiye Kupası�nı mutlaka almalı, çünkü bırakın ilk ikiyi ilk 4 bile oldukça zor görünüyor.

aynı fikirdeyim, eline sağlık Boran..
MALESEF BENDE.
İLK YARI ÇOK PUA KAYBETTİK 2.YARI REAL BARÇA OLSA O FARKI KAPATAMAZ.
AMA GENEDE ÖLÜMÜZ İLK DÖRE GİRER DİYORUM. YETERKİ SAKATLIK BELASI ÇOK OLMASIN.
Alt 02-01-2011, 22:22   #6
Ertürk Yıldırım
Kartal Pençesi

Ertürk Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu fark kapanmaz yazıda dendiği gibi 17'de 17'nin hayal oldugunu zaten biliyorduk ama neden olmasın diyorduk neden olamaz...fırat aydınus gibi şerefsiz hakemler olduğu sürece olamaz..teknik direktörümüzün inadı yüzünden olmaz(dk 70. koy bobo ernsti bak 10 kişi belki maçı alıcaz)..

Herşey BEŞİKTAŞK İçin!..
Ertürk Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
çukur, yİne

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil