Beşiktaş Ana Forumu Beşiktaş ve Güncel Konular Genel Forum Alanı

Seçenekler Stil
Alt 09-20-2009, 19:03   #1
Oğuz Kazak
Yeni Üye

Oğuz Kazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Denizli ve yanlışlar....

bu ekrem neymiş allah aşkına...fink gibi adamı kesıp ortasahaya ekrem konuluyo...daha sonra kayserı macında ekrem efendıye yer acmak için ismail köybaşı kesilip sol bekde ekrem oynatılıyor..bu adamı ılla oynatmak zorundamısın kardeşim...illa oynatacaksan koy sağ beke...2 maçtır gol yeme nednımız ibrahim kaşı kes ondan kurtulalım..sol da da en azından küçük maçlarda ismaili oynatın kı adam alışsın..
hem fink hem ismaili bu yıl almışşsın,ikisini de ekrem yüzünden kesıyorsun...

ekrem sağ bek oynarken tutuyorsun ıbrahim kaşı alıyosun pıyangodan cıkar gıbı,onu sag beek yerleştiriyosun..güzel onu tercıh ettın anladık..ama ekreme neden yer ayırıyosun...ekrem için ismaili ve finki harcıyosun..ya ibrahimi kes ya ekremi...bana kalsa ikisini de 18 e almam da.....

Konu Oğuz Kazak tarafından (09-22-2009 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
Oğuz Kazak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-20-2009, 21:22   #2
Barış Kahraman
Admin

Barış Kahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: ekrem dağ ve ibrahim kaş aşkı?

esasına bakılırsa fink'te Beşiktaşta oynayacak bir adam değil, ekrem dağ'ın i.üzülmezden hiç bir farkı yok ama gerçekten canla başla oynuyor.. 6,5miliyon € verip i.köybaşı alınmışken neden ekrem sol kanat oynatılıyor asıl bunun sorulması lazım..

i.kaş çok aşırı yavaş, bir kanat oyuncusu bu kadar yavaş olmaz, ataklara çıkamıyor, çıksa geri dönemiyor.. kayserispor maçında resmen döküldü.. bizde yıllık 200-300 bin alıyordu adam avrupaya gitti geldi 1.7miliyon € civarı para alıyor.. yazıktır günahtır bu adama bu kadar para vermek!.

zaten sezon beşiktaş için bitmiş.. koy sola i.köybaşını, koy sağa rıdvanı.. çocuklar pişsin en azından!.
Alt 09-20-2009, 21:38   #3
Onur Aksu
Kartal Pençesi

Onur Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış Kahraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
esasına bakılırsa fink'te Beşiktaşta oynayacak bir adam değil, ekrem dağ'ın i.üzülmezden hiç bir farkı yok ama gerçekten canla başla oynuyor.. 6,5miliyon € verip i.köybaşı alınmışken neden ekrem sol kanat oynatılıyor asıl bunun sorulması lazım..

i.kaş çok aşırı yavaş, bir kanat oyuncusu bu kadar yavaş olmaz, ataklara çıkamıyor, çıksa geri dönemiyor.. kayserispor maçında resmen döküldü.. bizde yıllık 200-300 bin alıyordu adam avrupaya gitti geldi 1.7miliyon € civarı para alıyor.. yazıktır günahtır bu adama bu kadar para vermek!.

zaten sezon beşiktaş için bitmiş.. koy sola i.köybaşını, koy sağa rıdvanı.. çocuklar pişsin en azından!.
abi i.kaş stoper mevkinin oyuncusu zaten ilk zamanlarda orada oynuyodu.Ama Denizli backte oynatıyo bence denizli'nin hatasıda var.
Alt 09-20-2009, 22:18   #4
Ertürk Yıldırım
Kartal Pençesi

Ertürk Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kesinlikle öyle ibrahim kası hatırlarsanız stoper oynadı su mustafa denizlinin şapkadan tavsan cıkarma mevzuları uzadı artık..bu arada ekrem eleştirilecek bir oyuncu degil ön liberoda oynayamaz sol bekte oynayamaz ama koy sag beke koy sag acıga bakın görün ekrem nasıl oynuyo..bu takımda ruhuyla oynayan ekrem ernst sizok ve ferrari var böyle yüregiyle oynayan adamlar eleştirilmez tabi kötü olacaklar ama yeni üye arkadasımız yerden yere vuruyor bakıyorumda ekrem dağı..

Herşey BEŞİKTAŞK İçin!..
Ertürk Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-20-2009, 22:50   #5
Oğuz Kazak
Yeni Üye

Standart Cevap: DENİZLİ VE YANLIŞLAR....

ben senin gibi düşünmüyorum ertürk kardeş...ekrem beşşiktaş da oynayacak bi futbolcu değil...2 yıldır oynadıgı tum macları ızledım..koşuyor,çabalıyor ona sözüm yok..ama yetenek yok..topu sadeec ve sadece yanındakıne verıyor.kıvraklık yok,calım atma yok,orta yapabilme yok,teknik yok...bu adam mucadele yetenegı sayesınde sadeec sag bek de oynayabilir...ileri çıktıgında özellıkle dıkkat etmenızı ısterım ; sıkıstıgı zaman panıklıyor,yaratıcılık yok,hemen geriye dönüyor..yıllardır ıbrahım uzulmezı eleştirmedık mı......o da kosuyor ekrem kadar...üzülmez oynayacagına ekrem oynasın amenna,ama ekreme yer yaratmak için ismail harcanmamalı....ismail kafasını kullanabılen bir oyuncu,hem de cok genc...fink ekremden ıyı oyuncu (bjk nın oyuncusu olmadıgını kabul ederım ama ekremden daha kalıtelı)..buna rağmen ekrem onlardan daah ustun tutuluyo ben onu hazmedemıyorum...belkı de ben yanılıyorumdur...sonucta amaç bjk nın başarısı....

Konu Oğuz Kazak tarafından (09-22-2009 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.
Alt 09-20-2009, 23:10   #6
Ertürk Yıldırım
Kartal Pençesi

Ertürk Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuz Kazak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben senin gibi düşünmüyorum ertürk kardeş...ekrem beşşiktaş da oynayacak bi futbolcu değil...2 yıldır oynadıgı tum macları ızledım..koşuyor,çabalıyor ona sözüm yok..ama yetenek yok..topu sadeec ve sadece yanındakıne verıyor.kıvraklık yok,calım atma yok,orta yapabilme yok,teknik yok...bu adam mucadele yetenegı sayesınde sadeec sag bek de oynayabilir...ileri çıktıgında özellıkle dıkkat etmenızı ısterım ; sıkıstıgı zaman panıklıyor,yaratıcılık yok,hemen geriye dönüyor..yıllardır ıbrahım uzulmezı eleştirmedık mı......o da kosuyor ekrem kadar...üzülmez oynayacagına ekrem oynasın amenna,ama ekreme yer yaratmak için ismail harcanmamalı....ismail kafasını kullanabılen bir oyuncu,hem de cok genc...fink ekremden ıyı oyuncu (bjk nın oyuncusu olmadıgını kabul ederım ama ekremden daha kalıtelı)..buna rağmen ekrem onlardan daah ustun tutuluyo ben onu hazmedemıyorum...belkı de ben yanılıyorumdur...sonucta amaç bjk nın başarısı....

valla herkes düşüncesinde özgür ama ekremi neden bu kadar yerden yere vurdugunu anlamıyorum.... biz o zaman başka birini izledik gecen sene...ileri çıktıgında cokta güzel ortalar acıyo şutları filanda iyi ekremin ben kesinlikle ismailin harcanmasından yana degilim ekremde ismailde bu takımda oynamalı finkin yeri ön libero ama ekrem kanat oyuncusu bir kere finkle ekrem karşılaştırılamaz...ismailinde defans yönü zayıf çok sey ögrenmesi lazım ekrem hücumda etkili gene..

Herşey BEŞİKTAŞK İçin!..
Ertürk Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2009, 01:06   #7
Onur Aksu
Kartal Pençesi

Ekrem geçen sene iyiydi ama Denizli adamı maymun etti ; bi sağda bi solda bi ortada.Herşeye rağmen şu Denizli'ye gitsin diyemiyorum ya.İstikrardan yanayım ...
Alt 09-21-2009, 08:57   #8
Oğuz Kazak
Yeni Üye

Standart Cevap: DENİZLİ VE YANLIŞLAR...

boşverin istikrarı..istikrar olsa nolur artık bu sene...adam herşeyi ben bilirim edasıyla,her hafta saçma sapan bi oyun kurgusu yapıyor..kimin nerde oynadıgı belli değil..sistem diye bişey yok...bu şekilde istikrar olsa nolur olmasa nolur...
ismailin defansif yönüne gelince; tabi ki çok zayıf.ama onu küçük takımlarla oynarken oynatsın,hücumundan yararlansın..tutup da gs maçında keıtaya yem edersen heralde tökezler.bu çocuk küçük maçlarda pişerek öğrenecek bazı şeyleri.4 hafta hiç oynatma ondan sonra pat diye gs maçında ilk 11 de başlat..kazanmak içinmi oynatıyo,kaybetmek mi anlayamadım.bu şekilde bu çocuğu da moralmen bitrirsin..

Konu Oğuz Kazak tarafından (09-22-2009 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.
Alt 09-21-2009, 10:50   #9
Onur Aksu
Kartal Pençesi

Oğuz Kazak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
boşverin istikrarı..istikrar olsa nolur artık bu sene...adam herşeyi ben bilirim edasıyla,her hafta saçma sapan bi oyun kurgusu yapıyor..kimin nerde oynadıgı belli değil..sistem diye bişey yok...bu şekilde istikrar olsa nolur olmasa nolur...
ismailin defansif yönüne gelince; tabi ki çok zayıf.ama onu küçük takımlarla oynarken oynatsın,hücumundan yararlansın..tutup da gs maçında keıtaya yem edersen heralde tökezler.bu çocuk küçük maçlarda pişerek öğrenecek bazı şeyleri.4 hafta hiç oynatma ondan sonra pat diye gs maçında ilk 11 de başlat..kazanmak içinmi oynatıyo,kaybetmek mi anlayamadım.bu şekilde bu çocuğu da moralmen bitrirsin..
İstikrar olsa ne olur olmasa ne olur diye bir cümle anlatım bozukluğu içeren bir cümle arkadaşım.İstikrar takım için yararlı ve çok önemli bir durumdur.Bu yüzden ya olmalı ya olmalıdır.İstikrar olmadan şampiyon olamazsın.Örneğin Ferguson her sene şampiyon mu oluyor?Örneğin Gordon Milne 6,5 sene kaldı ama 3 şampiyonluk elde ettik.Lucescu'yu gönderdik ne oldu ?Takımı avrupa şampiyonu oldu ! Yani her sene şampiyon olacaksın diye bir kaide yok.

İşin özeti bize 6 senede 6 hoca 70 futbolcu geldi gitti ne oldu yalnızca 1 şampiyonluk !
Alt 09-21-2009, 18:50   #10
Oğuz Kazak
Yeni Üye

Standart Cevap: DENİZLİ VE YANLIŞLAR...

istikrar olsun da bu adamla olmasın...bu yıl kaybedılsın kımın umrunda...takımın gelecegini garanti altına alabılecek,güven veren bir isimle anlaşırsın ondan sonra istersen 5 yıl şampiyon olma..amaç geleceği sağlama almak...bakın gs ye ne kadar genç varsa oynatıyor deniyor..süper transferlerin dışında bu oynattıgı gençler bıle 10 yıl oynar takımda...biz de hangi genç yetişmiş..emre özkan ,aydın karabulut,batuhan....daha isimini sayamadıgım bır suru genç...var m bu ısımlerden bırını bu takıma monte etmeye çalışan...istikrarı bu işi becerebilecek bir hocayla denersin..denizli ile değil...

Konu Oğuz Kazak tarafından (09-22-2009 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.

Bookmarks

Etiketler
aşkı, dağ, ekrem, ibrahim, kaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil