Seçenekler Stil
Alt 02-28-2008, 14:12   #1
Güvenç Küçük
Kartal Pençesi

Güvenç Küçük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ergin Ataman röportajı (kaynak Sabah gazetesi)

Ergin Ataman röportajı (kaynak Sabah gazetesi)
"Eleme maçlarının ne kadar kritik olduğunu Hapoel Jarusalem serisinde gördük. Bu seri de bizim için büyük tecrübe oldu. Açıkçası Kızılyıldız-Benetton eşleşmesinde, İtalyan takımını istiyordum çünkü başında arkadaşımız; Oktay Mahmuti vardı. Ama sportif açıdan bakıldığında Final Eight'in İtalya'da oynanacak olması ve Benetton'ın da tek İtalyan temsilcisi olması, bizi onlara oranla daha dezavantajlı gibi gösteriyordu. Bu gibi eşleşmelerde ne olacağı belli omaz! Bu yüzden Kızılyıldız'ın çıkması daha olumlu. Ama olumsuz yönü de şu; Kızılyıldız, Benetton'ı eleyen bir takım. Onlar da kendi sahalarında aynı Hapoel, hatta aynı bizim gibi son derece agresif bir taraftara sahipler. Tipik bir Yugoslav ekolü temsilcisi. Bu sefer özellikle deplasmanda daha dikkatli olmalı ve makul bir skorla ve hatta kazanarak buraya gelmeliyiz. Hapoel'i eleyerek gücümüzü gösterdik ve kupada iddialıyız. Ama çok dikkatli olmalıyız çünkü İtalya öncesi son aşama bizi bekliyor."

'HERYERDE OYNARIZ'
Taraftar desteğinin mükemmel olduğuna da dikkat çeken Ataman, "O taraftar olmasaydı biz maçı bu skorla kazanamazdık. Hem bizim üstümüzde itici güç oldular, hem de maçın sonundaki seride etkili oldular. Beşiktaş taraftarı maç seçiyor. Açıkçası, taraftar takımın onlara ihtiyacı olduğunu görmek istiyor. Zaten biz de onlar gelsin diye ilk maçı 15'le kaybettik! Ama rövanşta camia bütün oldu. Bundan sonraki turda, büyük maçlarda aynı atmosfer yine yaşanır. Araya girip, Kosova krizini hatırlatıp, Belgrad'daki maç sıkıntı olur mu diye soruyoruz Ergin hocaya. Cevabı, "Biz işin sportif kısmını yapıyoruz. Ama Dışişleri Bakanlığı oynama derse bu konu bizi aşar. Ama Dışişleri Bakanlığı onayladıktan, ULEB de oynattıktan sonra biz çıkar maçımızı oynarız" oluyor.

Sözü lige getiriyoruz. Malum hafta sonu Beşiktaş'ın rakibi Efes Pilsen, haftaya da Galatasaray Cafe Crown'un konuğu olacak. Ve biz konuşurken Efes'teki ABD'li krizinden Ataman'ın haberi yoktu. Ergin hoca bu zorlu fikstürü avantaj olarak gördüğünü belirtip, "Ben hep sert maç oynayan takımların istim üstünde kaldığını düşünüyorum. Efes Pilsen ve G.Saray maçları güzel bir zamana geldi bizim için. Bizim için çok kritik olacak. Tepedeki 6-7 takımdan kim şampiyon olacak bulmak zor. Sıralama her hafta değişiyor. Biz şimdi lideriz ve bunu korumak için ilk etapta Efes Pilsen ile ligin en önemli maçlarından birini oynayacağız. Tabii ki onlarda da iyi bir kadro var. Kupada bizi yendiler. Zor bir maç olacak. Sonra da Galatasaray maçı var. İlk maçı kaybettik. Bu ULEB Cup öncesi adeta bir Avrupa maçı olacak. Bunun rövanşını da Final Eight'te
'CAMİA DESTEK VERMELİ'
Söze Ataman giriyor ve futbol federasyonun kulübe ödediği 30 milyon $'a yakın parayı örnek gösteriyor. Ataman, "Bu ligin reytingini yükseltiyoruz. Türkiye'de herkes basketbol konuşuyor. Ama bunun geri dönüşümü yok. Federasyon aldığımız oyuncudan bile para alıyor. Oysa bize para vermeli. Üç Büyükler içinde sponsorundan mağdur olan tek takım biziz. Zannetmiyorum ki, ULEB Cup'ta şampiyonluğa oynayıp da, bu işlerle uğraşan bir başka takım olsun. Bu da işin gerceği. Beşiktaşlılar'ı ve federasyonu göreve çağırıyorum" ifadesini kullandı.
Güvenç Küçük isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2008, 14:17   #2
Güvenç Küçük
Kartal Pençesi

Güvenç Küçük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ergin Ataman

"Üç Büyükler içinde sponsorundan mağdur olan tek takım biziz"

Sponsorumuz Cola Turcayı kınıyorum.
Güvenç Küçük isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2008, 15:18   #3
Utku Altıncık
Kartal Pençesi

Utku Altıncık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

colaturcadan gelecek hayır anca ertuğrul için yönetime tebrik kartı olur çekin ellerinizi ..beşiktaşın üzerinden
Alt 02-28-2008, 21:38   #4
Bülent Girgin
Yönetici

Bülent Girgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sadece Beşiktaşk!
Bülent Girgin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-29-2008, 13:41   #5
Yiğit Cebeci
Kartal Pençesi

Yiğit Cebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ulan şu kolaturkadan bi kurtulalımda adam gibi sponsor bulalım yaw.
Alt 02-29-2008, 13:56   #6
Mehmet Erhan
Kartal Pençesi

Mehmet Erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

her şeyi paraya döken bu zihniyetler başımızda olduğu sürece bırakın cola turkadan vazgeçmeyi, stadın adını bile cola turka arena yapar bu rant delileri...o yüzden benim bu konuda en ufak bi umudum yok maalesef...

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████

Tek aşk BeşiktAŞK.!
Mehmet Erhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil