Hentbol’da Kritik Maç
20.11.2008
Hentbol Takımımız, Challenge Kupası 3. tur rövanşında Pazar günü İsveç'in H43 Lund ekibini ağırlayacak. Antrenörümüz Müfit Arın, taraftarımızın desteğiyle turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi.
Hentbol Takımımız, Challenge Kupası 3. tur ilk maçında geçen hafta İsveçli rakibi H43 Lund'a deplasmanda oynadığı maçta 28-26 mağlup olmuştu.
MAÇ PAZAR GÜNÜ 15.30'DA SÜLEYMAN SEBA'DA
23 Kasım Pazar günü saat 15.30'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda rövanş karşılaşmasına çıkacak olan Ekibimiz, hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIP TUR ATLAMAK İSTİYORUZ
Antrenörümüz Müfit Arın, hentbolda ekol olan bir ülkenin takımı ile karşılaştıklarını hatırlatarak, "Orada bizim için avantajlı bir skor aldık. Ama bizim için önemli olan buradaki maçımız. Bütün ekip olarak bunun farkındayız. Tüm oyuncularımız ve teknik ekibimiz bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp turu atlayan taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
UTKU'NUN DURUMU BELİRSİZ
İlk maç öncesinde Utku Ergüder'in sakatlanarak forma giyemediğini anlatan Müfit Arın, bu oyuncumuzun Pazar günkü maçta oynayıp oynayamayacağının da belli olmadığını belirtti.
TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUM
Taraftarlarımıza çağrıda bulunan Arın, "Tabii ki taraftarımızın desteği de yanımızda olursa çok daha güzel bir maç çıkaracağımızı biliyorum. Bu nedenle Pazar günü bütün taraftarlarımızı Süleyman Seba Spor Salonu'na bekliyorum" şeklinde konuştu.
BASKILI OYNARSAK ÜST TURA ÇIKARIZ
İsveç'teki ilk maçta iyi bir oyun sergilediklerini belirten tecrübeli oyuncumuz Ramazan Döne, o karşılaşmayı kontrollü götürdüklerini ve avantajlı bir skor elde ettilerini vurguladı.
Ramazan Döne, "Artık iş burdaki maça kaldı ve biz kesinlikle yenip üst tura çıkmak istiyoruz. Bütün takım olarak buradaki maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü sonuçta rakibimizde buraya gelirken korku olacaktır. Bizde istediğimiz baskılı oyunu kurabilirsek taraftarlarımızla birlikte pazar günü bir üst tura çıkacağımıza inanıyoruz" açıklamasını yaptı.