09-27-2007, 13:58
|
|
|
Kartal Pençesi
|
Holosko Sevdası Bitmiyor..
Beşiktaş'ın Filip Holosko aşkı bitmek bilmiyor... Sezon başında Manisa'dan istenen Çek futbolcu için devre arasında bir teklif daha sunulacak.

Sağlam istiyor
Gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bu sorunu Manisaspor’un Çek yıldızı Filip Holosko ile aşmayı planlıyor. Sezon başında golcü oyuncu için Ege ekibinin kapısını çalan ve amacına ulaşamayan Siyah-Beyazlılar, devre arasında Manisa’ya bir teklif daha yapacak. Genç futbolcuyu özellikle teknik direktör Ertuğrul Sağlam çok istiyor.
Herkes peşinde
Ancak Beşiktaş’ın bu transferde işi pek kolay değil... Siyah-Beyazlılar’ın ezeli rakibi Galatasaray’ın yanı sıra Juventus, Paris Saint Germain, St.Etienne ve Werder Bremen gibi ekiplerin de Holosko’yu takibe aldıkları biliniyor. Manisa-Trabzon maçında bir gol atan ve kırmızı kart gören yıldız oyuncunun nasıl bir karar vereceği merak konusu...
|
|
|
|
09-27-2007, 17:47
|
|
|
Kartal Pençesi
|
holosko gelirse rico gitsin...
███████████████████████
Tek aşk BeşiktAŞK.!
|
|
|
|
09-27-2007, 20:10
|
|
|
Admin
|
buda fos çıkar.. adam gibi büyük bir transfer lazım.. İlhan, pascal, carew bu tarz bi forvet lazım..
|
|
|
09-27-2007, 22:03
|
|
|
Kartal Pençesi
|
ee madem hıgıuen nıye geldı arkadas ozamam kım gıdıcek ...rico neden gıtsın rıco gıdecekse bıze komutan lazım...komutansız takım kayebetmeye mahkumdur...noluyor burda ya offf
|
|
|
|
09-27-2007, 22:09
|
|
|
Admin
|
rico komutanmı? kaç maç kurtardı? kaç maçta topu alarak şık bir gol attı? neyse topic rico topici değil :) ama bu transfer gündemdeyse adama sorarlar higuain ı neden aldın?
|
|
|
09-27-2007, 22:09
|
|
|
Kartal Pençesi
|
ya ben koydum bu haberi ama bence yalan haber ne alaka daha devre arasına kaç ay var..
|
|
|
|
09-27-2007, 22:11
|
|
|
Kartal Pençesi
|
İsyanAteşİ Nickli Üyeden Alıntı
|
|
rico komutanmı? kaç maç kurtardı? kaç maçta topu alarak şık bir gol attı? neyse topic rico topici değil komutanın gol atması gerekmez atak hazırlar takımı yonlendırır mıllet alez gıbı gol kralı fılan olmasını beklıo herhalde :) ama bu transfer gündemdeyse adama sorarlar higuain ı neden aldın?
|
ewt rıco topıgı deıl ama rıco kaptan bundan emın ol...onun olmadıgı maclarda nasıl ezıyet cektıgımız ortada macları dıkkatlı ızlıyorsan nese hıguıan gıdıcek ozaman ya da bu yonemtım CM oynadıgını sanıo herkesı alıyoruz yine...
Konu Barış Aygün tarafından (09-27-2007 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.
|
|
|
|
09-27-2007, 22:53
|
|
|
Admin
|
ne rico ne delgado hiç biri sergenin yerini tutamaz.. sergenin yarısı gibi olsaylar yeter bize.. alsınlar bakalım ne işe yarıyacak bu adam..
|
|
|
09-27-2007, 23:24
|
|
|
Kartal Pençesi
|
İsyanAteşİ Nickli Üyeden Alıntı
|
|
ne rico ne delgado hiç biri sergenin yerini tutamaz.. sergenin yarısı gibi olsaylar yeter bize.. alsınlar bakalım ne işe yarıyacak bu adam..
|
bak o konuda katılıyorum sana sergen dedın mı akan sular durur...ahhh salak yonetım ahh KERLON dıye bırı var onu almak sımdı fener kosuyor pesınde..yıldızların yıldızı olacak bı adam ama onu gorecek yonetım nerde
|
|
|
|
09-28-2007, 09:35
|
|
|
Kartal Pençesi
|
cerkez_kartali Nickli Üyeden Alıntı
|
|
bak o konuda katılıyorum sana sergen dedın mı akan sular durur...ahhh salak yonetım ahh KERLON dıye bırı var onu almak sımdı fener kosuyor pesınde..yıldızların yıldızı olacak bı adam ama onu gorecek yonetım nerde
|
aynen kardeşim adam kafayla çalım atıyor ya...üstelik bonservisi sadece 2 milyon euro...holoskoyu almaya kalksan 4-5 isterler...üstelik kerlon gelirse işte o zaman riconun gitmesinde bir sorun yaşanmaz...çünkü kerlon riconun bölgesindede oynayabiliyor...bence müthiş bir transfer olur...holoskomu kerlonmu deseler kerlon derim...
███████████████████████
Tek aşk BeşiktAŞK.!
|
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|