Seçenekler Stil
Alt 10-24-2007, 16:54   #1
Hasret Ergül
Kartal Pençesi

Hasret Ergül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İnönü’de İkinci Kartal Yuvası Açıldı

BJK İnönü Stadı'nda açılış gelirinin tamamı Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak olan ikinci Kartal Yuvası mağazamız, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından kurdalesi kesilerek hizmete sokuldu. Şehitlerimiz için Habertürk tarafından yapılan kampanyaya 500 bin dolar gibi büyük bir bağışla katılan Başkanımız Demirören, açılışta da 50 bin dolarlık daha katkıda bulundu.
Taraftarlarımıza maç günleri daha kaliteli bir hizmet vermek düşüncesiyle hazırlanan ve bugünkü gelirinin tamamı diğer mağazamızın geliri ile birlikte Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak olan BJK İnönü Stadı'ndaki ikinci Kartal Yuvası mağazamız, düzenlenen bir törenle Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından hizmete açıldı.

Açılış törenine Başkanımız ile birlikte İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Asbaşkan, İcra Kurulu Üyesi, İletişim Komitesi, Sponsorluklar ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Numan Ceyhan, Asbaşkan, İcra Kurulu Üyesi, Hukuk İşleri ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Levent Erdoğan, Asbaşkan, İcra Kurulu Üyesi, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Behçet Ümitlen, Alt Yapı'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Halim Aydın, Satranç ve Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz, Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın ve Masa Tenisi, Briç ve Dış İlişkiler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mario Berk katıldı.

Ayrıca Beşiktaş Cola Turka Erkek ve Bayan Basketbol Takımı sporcularımız ile idari heyetleri, Voleybol takımlarımızın sporcuları ile idari heyetleri de açılışta hazır bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk televizyonunun şehit yakınlarına yardım amacıyla başlattığı kampanyaya 500 bin dolar bağışlayarak katılan Başkanımız, bugünkü gelirinin tamamı Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak olan yeni mağazamızdan 50 bin dolarlık alış-veriş yaparak, Kulübümüz'ün başlattığı bu kampanyanın açılışını da yaptı.

Basın mensupları ve taraftarlarımızın çok yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Başkanımız Yıldırım Demirören, ''Öncelikle ulusumuzun başı sağolsun. Bugünün anlamı çok büyük. Ulus olarak matemdeyiz. Üzüntümüz her geçen gün azalmıyor, artıyor'' dedi.

Beşiktaş Kulübü olarak BJK İnönü Stadı'ndaki Kartal Yuvası mağazalarımızın bugünkü gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklarını ifade eden Başkanımız Demirören, ''Ben de gönlümden kopan bir miktarda alışveriş yaptım. Tüm ulusumuz bu konuda zaten en büyük hassasiyeti gösterdi. Ama lütfen bu konuyu kulüplerin yarışması haline getirmeyelim. Çünkü bu gönülden kopan bir yardımdır, 1 lira ile 5 milyon lira arasında hiç bir fark yoktur. Bir erimiz şehit oluyor, binlercesi doğuyor. Mühim olan hep beraber birlik beraberlik mesajlarını tüm dünyaya vermek'' diye konuştu.

Başkanımız İngiltere'nin Liverpool takımı ile bu akşam ve 2 hafta sonra oynayacağımız maçlara da değinerek, ''2 maç da çok mühim. Bugün kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kazanırsak şansımız daha da artacak. Sonuçta güzel futbol oynayıp, takımımızın daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz'' dedi.

İki Kartal Yuvası Mağazamımız'ın Bugünkü Tüm Geliri Mehmetçik Vakfı'na

Kulübümüz'ün hain terör saldırılarında vatanımız uğruna canını ortaya koyan kahraman askerlerimizin, bizlere emanet ettiği yakınlarına destek amacıyla başlattığı kampanya dahilinde BJK İnönü Stadı'nda bulunan her iki Kartal Yuvası mağazamızın da bugünkü tüm gelirleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanıyor. Armasında Ay-Yıldız bulunan tek kulüp olan Beşiktaş taraftarının, aziz vatan uğruna toprağa düşen kahramanlarımızın geride bıraktıkları aileleri için Mehmetçik Vakfı'na yapılacak bu yardıma duyarsız kalmayacağından eminiz.

Hasret Ergül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2007, 17:03   #2
Hasret Ergül
Kartal Pençesi

Hasret Ergül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Flamalar yukarıda çok güzel olmuş, bayada genişlemiş diğeri daracıktı...
Hasret Ergül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil